Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Все ще успееш бре,Душа

Не бързай-333 серии е

:)

Не са ли 220
  • Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Незнам колко са точно, ама от половин час, направо всичко ти става ясно. Докато Еми отиде да говири с бащата на Явор и тя серията свърши Публикувано изображение

Моля очаквайте продължение :P

Вчера гледах малко от сериала,да видя за какво става въпрос.Допадна ми само как играе Елен Колева (много готина,слънчева,супер :rolleyes: ) Колкото до другите - много са изкуствени... Не смятам да гледам повече.Просто не ми е интересен.

Все ще успееш бре,Душа

Не бързай-333 серии е

:rolleyes:

Не са ли 220

Ехее, значи ще са доста. Вярно, че са къси, но явно дълго време ще го гледаме. Вчера ме изкефи как сложиха на корицата на списанието само краката на оная мацка (аз още не мога да им запомня имената) Публикувано изображение

Ехее, значи ще са доста. Вярно, че са къси, но явно дълго време ще го гледаме. Вчера ме изкефи как сложиха на корицата на списанието само краката на оная мацка (аз още не мога да им запомня имената) Публикувано изображение

Как така не можеш да запомниш името на такава яка мацка / с обратана захапка / Та това е Буби... Публикувано изображение
  • Автор

Не са ли 220

333-серийна бг сапунка по Нова

Публикувано изображение

От септември любителите на сапунените опери ще имат възможността да се насладят на българския сериал "Забранена любов", тръгващ по Нова телевизия.

Броят на сериите е 333, а времето по което ще се излъчва продукцията е делнично - от понеделник до петък. Актьорският състав е от утвърдени лица, но ще има и много нови таланти, студенти в НАТФИЗ. Говори се, че и небезизвестният Васил Михайлов(Капитан Петко Войвода) ще участва във филма. Многосерийната драма не е авторска, както предния опит в жанра на Нова -Хотел България, чийто сценарист беше известната журналистка Светослава Тадаръкова. Поредицата представя много истории на различни хора, които се развиват доста бързо във времето и е по лиценз на компанията, чийто формат е шоуто Мюзик Айдъл. Продукцията се подготвя от доста дълго време, а в последните месеци са доизглаждани сценарият, героите и сюжетните линии, за да те бъдат в крачка със случващото се днес и в действителността.

източник:slava.bg

Азнай-накрая успях да гледам две серийки и мога да кажа, че определено ще го следя този филм, когато имам възможност. Обаче тази вечер на края на серията влюбените гълъбчета как се целуваха... :P

Гледах 3 епизода от сериала. Обнадеждаващ е. Стои ми по - добре от латино сапунките. Харесва ми Мария Статулова - таланта си е талант. Ще продължа да го гледам.

This comment has been posted by GraffiK_POP_FAN`s father.

Започна българската сапунка "Забранена любов"

Брат и сестра се влюбиха значи (ама те не знаят,те са близнаци разделени)

Участва Тити Папазов-другите са ми неизвестни-актьорите

:P

Може да не го гледате изобщо

Нашите бая хляб трябва да ядат от латиноамериканските си колеги

Мдааа

Само идеите им откраднали

Изкуствени са, толкова са сковани че не е за вярване. Сякаш са на изпит, а не пред камера. Публикувано изображение

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Елен Колева е много добра.А най-зле според мен е Ники Илиев. Сюжета не е много интересен,но все пак го гледам от време на време,актьорите са ми интересни

Тая мно ме радва как играе Публикувано изображение добре си играе ролята на кучка

Дамм, тя играе доста добре, за разлика от Еличка и Явор. В дадени моменти имам чувството, че си четат текста от аутокю, тия двамата. А патоса, с който преиграват, направо ме вбесява...Публикувано изображение

Дамм, тя играе доста добре, за разлика от Еличка и Явор. В дадени моменти имам чувството, че си четат текста от аутокю, тия двамата. А патоса, с който преиграват, направо ме вбесява...Публикувано изображение

Мммм тая Елица мно преиграва..., за явор нз ама тая нашраво Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

В www.zazz.bg ги има всички серий, някой ако е пропуснал някоя да ги търси там Публикувано изображение

• Автор

Диана Любенова

Публикувано изображение

водеща

Рождена дата: 24 ноември в гр. Видин

Образование: НАТФИЗ “Кр. Сарафов”

специалност: Актьорство за драматичен театър, Випуск 1998; Магистратура 1999

Galery:

Езикови умения: Английски, сръбски, румънски, руски

Други умения:

* Стрелба с пистолет

* Езда

* Фехтовка

* Шофиране

* Танци

* Пеене

* Плуване

* Сценичен бой

Театрални постановки:

* “Гняв”, Стивън Кинг

Реж.: проф. Н. Сейкова

Учебен театър НАТФИЗ

* “Медеа”, Еврипид

реж.: проф. Н. Сейкова

Учебен театър НАТФИЗ

* “Грешки от любов родени”, Лопе де Вега

реж.: проф. Н. Сейкова

Народен театър за младежта

* “Кланица”, Мрожек

реж.: Н. Ламбрев

Учебен театър НАТФИЗ

* “Сластно, страстно и горчиво”

Реж.: Н. Ламбрев

Военнен клуб

* “Двубой”, Ив. Вазов

Народен театър “Иван Вазов

* “Едмънд”, Дейвид Мамет

Театър Българска Армия

* “Шемет”, Ървин Уелш

Реж.: Б. Панкин

Клуб “Грамофон”

* “Хладнокръвно в Уест Сайд”

Реж.: Б. Панкин

Народен театър за младежта

* “Нощен квартет”, Уди Алън и М. Стюард

Реж.: Ив. Христов

Театър Българска Армия

Филми:

* “Бай Ганьо”

Реж.: Геори Дюлгеров, Св. Овчаров

БНТ

* “Момчетата от оградата”

Реж.: Франческо Лазотти

RAI 1, Италия

* “Окото на огъня”

Реж.: Петко Манчев

Българо-американска продукция

* “Емигранти”

Реж.: Ив. Христов, Людмил Тодоров

България

* “Филип”

Реж.: Любомир Христов

БНТ

* “Морска сол”

Реж.: Магърдич Халваджиян

Нова Телевизия

Телевизия:

* Сериал “Той и Тя”

bTV

* “Новогодишна програма 1999“

реж. Хачо Бояджиев

БНТ

* “Каналето“

спектакъл “Жълта книжка”

БНТ

* “Нощен магазин”

нощно talk – show

Телевизия “7 дни”

* “Закуска в леглото”

Магазинно talk-show

Национална Кабелна Телевизия “ЕВРОКОМ”

източник:sexigri.tv

До коя серия стигнаха по НТВ?

Не мога да ти кжа серията, ама за малко да хванат Явор на стадиона :) Разбира се, че избяга и сега ще се крие с мацката, която учатсваше в Шивачки (извинявам се, че не знам името й) в една вила

Не мога да ти кжа серията, ама за малко да хванат Явор на стадиона :) Разбира се, че избяга и сега ще се крие с мацката, която учатсваше в Шивачки (извинявам се, че не знам името й) в една вила

Аз защото ги гледам във vbox-a и там последната серия която има е на стадиона кадето прескача оградата

и така свърши серуята. Абе тая Аня Пенчева май беше и тя добре играе Публикувано изображениеПубликувано изображение

.. Абе тая Аня Пенчева май беше и тя добре играе Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение Абе, да не си гледал Dancing stars? Аз още не съм виждала Аня Пенчева в Забранена любов да участва :)

В www.zazz.bg ги има всички серий, някой ако е пропуснал някоя да ги търси там Публикувано изображение

Публикувано изображение Абе, да не си гледал Dancing stars? Аз още не съм виждала Аня Пенчева в Забранена любов да участва :speak:

Щото, той гледа сириите другаде ! ;)

Щото, той гледа сириите другаде ! :speak:

E, той добре си ги гледа другаде, ама Аня Пенчева? Освен, ако не идва по-късно, в следващите серии...

Не знам за вас, ама на мен ми стана интересен филма, има интриги вътре, само играта на повечето актьори куца, ама ще ги преглътна Публикувано изображение

Абе значи се бъркам Публикувано изображение значи тая не е ная пенчева Публикувано изображение

Ам майката на годеника на Елица Публикувано изображение коя е актрисата Публикувано изображение

Ам майката на годеника на Елица Публикувано изображение коя е актрисата Публикувано изображение

Таня Димитрова

Публикувано изображение

Таня Димитрова Иванова e българска актриса.

Завършва НАТФИЗ през 1985 г. в класа на проф. Анастас Михалов. В периода 1985 - 1989 г. е актриса в Драматичния театър в Кърджали. От 1989 г. до сега е актриса в трупата на театър „Българска армия“ в София. Известна е още и с озвучаването на филми и сериали.

Таня Димитрова

Публикувано изображение

Таня Димитрова Иванова e българска актриса.

Завършва НАТФИЗ през 1985 г. в класа на проф. Анастас Михалов. В периода 1985 - 1989 г. е актриса в Драматичния театър в Кърджали. От 1989 г. до сега е актриса в трупата на театър „Българска армия“ в София. Известна е още и с озвучаването на филми и сериали.

Ясно Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение абе мно ми прилича на Аня Пенчева Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.