Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Как се казва ефекта, като посочиш някоя икона от Taskbar'а да ти дава Preview? Искам да намеря как се спира и пуска, защото на едно по-слабо компче, явно се спира, за да не товари машината, та искам да го пусна.

Десен бутон на Taskbar-а и избираш Properties. Слагаш отметка на Use Desktop Preview:

666769214.JPG

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Еми 3 дена се мъчих с тази ОС, но явно неможах да се преборя с нея biggrin.gif , доста по-бърза е от Вистата!

Ще се чака стабилна версия и това ще се ползва.

Ъпдейта който оправя проблема с преебаването на музиката мп3-те в компа при пускането им с медиа плеиер с автоматичните ъпдейти ли си идва или от къде да го сваля.

някъде по-напред в темата беше писано за това май

ой ой ой

така е като се напиеш на собствения си РД, докато си на работа - май бъркам не само темата а и форума (и целия сайт)

ще последва едит (може би)

Колеги мотат се някакви линкове за 7025,ама все още не мога да разбера дали са истински или поредния fake!!!!Някой чувал ли за тях!От китайските другари са дошли ама едни викат че си 7000,други опровергават!!!Повече Инфо ако има някой да даде!

всъщност е съвсем нормално да има и 7025 билд

колегата над мен е прав: последният официален

за повече информация статията на wzor.net малко по-назад в темата: всеки ден ще бъде пускан по 1 нов билд, дори и промените да са минимални

друго е на single-boot: досега абсолютно нищичко не се е счупило - само за 10 минути след 1 рес загуби мрежовите драйвъри, но бързо се вразуми

Одеве си инсталирах Windows 7 32bit, свалих го от сайта на Майкрософт, но имам един проблем - долу в десния ъгъл има един надпис:

Windows 7

For testing purposes only. Build 7000

Може ли да се махне по някакъв начин? Прикачил съм снимка и там можете да видите закакво точно става върос! :)

post-208013-1233328276_thumb.jpg

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

на въпроса за build7035 - вече два започвам да свалям, т.е от две места, и на двата файла размера е 2 618 793 984 bytes, точно толкова колкото на 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD....

и двата пъти ги спрях, не вярвам чак толкова точно да може да съвпадне :)

ако някой се интересува мога да му дам линкове ;)

редакция: всъщност ето ги :

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Добре,инсталирах снощи Уиндоуса,обаче нямам нет,а съм на модем към БТК.Показва ми една грешка error651.Дайте идея как да преодолея това.

Одеве си инсталирах Windows 7 32bit, свалих го от сайта на Майкрософт, но имам един проблем - долу в десния ъгъл има един надпис:

Windows 7

For testing purposes only. Build 7000

Може ли да се махне по някакъв начин? Прикачил съм снимка и там можете да видите закакво точно става върос! ;)

Помогнете де! Снимка

Добре,инсталирах снощи Уиндоуса,обаче нямам нет,а съм на модем към БТК.Показва ми една грешка error651.Дайте идея как да преодолея това.

Търси си проблема при тебе или поне дай автоматични настройки.Модема на БТК не ти е проблема.Вероятно драйверите на мрежовата ти карта.

За креатив картите си има моднати драйвери а не както преди няколко поста назад е писано че не може да се подкарат(Коментар: #656).Четете по-често тази тема.

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

на въпроса за build7035 - вече два започвам да свалям, т.е от две места, и на двата файла размера е 2 618 793 984 bytes, точно толкова колкото на 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD....

и двата пъти ги спрях, не вярвам чак толкова точно да може да съвпадне ;)

ако някой се интересува мога да му дам линкове :offtopic_s:

редакция: всъщност ето ги :

Е,точно това скивах и аз!!!!Затова и постнах въпроса!!!!Апропо,понеже аз така не съм свалял на "парче" файловете,бихте ли ме осветили как става "магията"Как точно да го направя това на Исо-????Благодаря предварително колеги!

На въпроса за водния знак(for testing purpouse)-колега назад в темата е изписано много,погледни назад в темата,там ще се ориентираш какво да изтеглиш и какво да направиш!

Е,точно това скивах и аз!!!!Затова и постнах въпроса!!!!Апропо,понеже аз така не съм свалял на "парче" файловете,бихте ли ме осветили как става "магията"Как точно да го направя това на Исо-????Благодаря предварително колеги!

На въпроса за водния знак(for testing purpouse)-колега назад в темата е изписано много,погледни назад в темата,там ще се ориентираш какво да изтеглиш и какво да направиш!

Не се занимавайте с глупости: Това е фейк!!!От руснаците вече е потвърдено със сигурност.

За креатив картите си има моднати драйвери а не както преди няколко поста назад е писано че не може да се подкарат(Коментар: #656).Четете по-често тази тема.

алоо, първо, писах, че няма официални. второ, нито един от линковете за тези драйвъри не работи. също така са махнати от рапидшер.

Ползвай по-често гугъл ! biggrin.gif

stashek много благодаря колега, че ме светна по въпроса! Ползвах търсачката в темата и намерих решение! Още веднъж благодаря! ;)

алоо, първо, писах, че няма официални. второ, нито един от линковете за тези драйвъри не работи. също така са махнати от рапидшер.

Ползвай по-често гугъл ! biggrin.gif

biggrin.gif Със сигурност по-често го ползвам и повече чета не само този форум!

Operating Systems supported (32-bit and 64-bit editions):

- Windows XP

- Windows Server 2003

- Windows Vista

- Windows Server 2008

- Windows 7 Beta

Items that will be installed, depending on the detected card:

- Creative SB X-Fi series driver 2.18.0001.8

- Creative SB X-Fi Titanium series driver 2.17.0006.8 BETA

- Auzentech X-Fi Prelude driver 2.14.0001 RC8.1

- Creative Audio Control Panel 2.55.12

- Creative Console Launcher 2.60.35

- DDL and DTS Connect License Activation 2.00.03 (*)

- Dolby Digital Live Pack 3.00.00 (*)

- DTS Connect Pack 1.03.00 (*)

- SoundFont Bank Manager 3.20.34

- THX Console 3.00.22

Download: Тук

Filename: XFI_SupportPack_1_0.exe

File size: 84.6 MB

CRC32 hash: 43225D94

MD5 hash: 76CBA45C9DF761FFBC8BD61D17B3D127

SHA-1 hash: 7BB68AF44C83CC65B7FB2EF4414FACEED4ECD015

И за Xtreme Audio:Тук

И официалните BETA драйвери за:

-Sound Blaster X-Fi XtremeMusic

-Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty® Professional Series

-Sound Blaster X-Fi XtremeGamer

-Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series

-Sound Blaster X-Fi Platinum

-Sound Blaster X-Fi Fatal1ty

-Sound Blaster X-Fi Elite Pro

-Sound Blaster X-Fi

Requirements:

-Microsoft Windows 7 Beta

-Creative Sound Blaster X-Fi series audio devices listed above

Release date : 28 Jan 09

SBXF_W7DRVBETA_US_2_18_0008.exe от официалния сайт съм ги качил: Тук

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Извинете за глупавия въпрос, но има ли възможност да си запазя програмите от win xp при инсталация на Win 7?

Зависи къде инсталираш Windows 7.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Как мога като играя игра и на XP и на Windiows 7 сейфовете да се запазват в една папка,която да се използва и от двата windows-а.Единият е инсталиран в C,другият в D и съответно единият си има safe D,а другият в C.Как да направя,ако може сефовете да ги използвам без проблем и без cоpy/paste и ж джата windows-a,да ми сейфат игрите в една папка и при двата.Надявам се,4е разбрахте какво казвам.

Зависи къде инсталираш Windows 7.

също и как....._ но това за "как" не е препоръчително (особено предвид факта че ОС е бета)

Remix1912 начини няколко според различните игри

ако играта прави сейф в инсталационната папка (разбирам "дял за инсталация на игри etc.":\"game name"\ )се сещаш че няма проблем

за някой игри може би ще е най-удачно да почовъркаш регистритата на съответната игра

но в общи линии си правиш видим дяла на другата ОС, и прехвърляш файловете - без излишни нерви, губене на време, информация и скубане на коси

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Извинете за глупавия въпрос, но има ли възможност да си запазя програмите от win xp при инсталация на Win 7?

Само ако инсталираш седмицата като втора ОС. Ъпгрейд не става от XP към 7.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.