Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Може ли да си имаме уважението?

Аз съм родена края на 89'та и съм човек със стабилна кино култура!

Пък и в края на крайщата вкус приятел няма.

Най-лесно е да осъждаме, ама голяма част от тези, дето са родени много преди 89'та ако ви дам филми като "Догвил", "Мълхоланд драйв", "Waking life" и т.н., да видим кой какво е разбрал, пък после да си мерим ЕГН-тата.

г-жо или г-це грешно сте ме разбрала.уважението го имам.не смятам за прост никой,който не познавам.въпроса е в следното:едно е да си живял по определено време,а друго е да си го представяш,пък било то и много въображателно.все едно аз да си представям войната 44г.дядо ми толкова образно ми е разказвал и много филми съм изгледал вкл. и документални ,но след като не е падала бомба наблизо и не съм изживял ужаса,глада и мизерията каквото и да кажа ще е малко.само с въображение не става.може би е малко силен примера с войната точно,но е така.да,лесно е да си представиш,че е забранено да ходиш с пола над коляното например,обаче е трудно да си представиш как всеки те дебне отвсякъде и те следи дали спазваш правилата и е готов да докладва веднага,и то не за пари(о,ужас),а за да се издигне в нечии очи и прочие..........това с полата всъщност е слаб пример,но сега друго не се сещам.не можеш да усетиш духа на времето,ЗАЩОТО е коренно различно от това след 89-та. върлия комунистически дух продължи малко след 89,може би до 91-92 ,но ти си била доста мъничка.когато си била вече с акъла си нещата бяха друга бира,ама съвсем друга.айде стига съм писал,че досадих,но не можеш да ме убедиш в това че филмите дават по-реална представа от живота.да си жива и здрава :wors:
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Crank 2/Гориво в кръвта 2

crank2.jpg

Този филм е извратен ;)

Сцената със завирането на онази пушка в един мъжки за**ик още ми е пред очите ;) Да не говорим, че по кървища е достен конкурент на Страстите Христови...

На места е толкова нереалне, че не е истина biggrin.gif

Определено първата част беше къде-къде по-интересна, по-запленяваща, по-приковаваща вниманието ми.

Но пък не мога да отрека, че имаше моменти, където се смях от сърце

generation-kill-hbo-film-poster.jpg

Все не можех да го засека по HBO-то и накрая си го изтелих ^^ 7 части са,на мен ми хареса.

crank2.jpg

Този филм е извратен :blink:

Сцената със завирането на онази пушка в един мъжки за**ик още ми е пред очите :) Да не говорим, че по кървища е достен конкурент на Страстите Христови...

Определено първата част беше къде-къде по-интересна, по-запленяваща, по-приковаваща вниманието ми.

На кино ли го гледа или го дръпна? Ако си го дръпнал, какво е качеството?

• Автор

moviepostersm.jpg

(Lifetime Premiere).HDTV.Xvid-SER

High Noon

Northern Lights

Midnight Bayou

Tribute

Първите два (трети и първи на картинката) сякаш са по-смислени, има разследване, убийства, сравнително реалистично действие. В другите два нещата са по-объркани. Аз не съм чела книгите, ни предполагам в тях голяма доза играе въобръжението и там се крие силата им.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

За мой резил от края,даже от есента на миналата година занемарих гледането на филими, но съм решила да наваксам с поне десетина. Сега като прегледам вие какво сте гледали, правя списък и почвам :ph34r:

излъгах , сега се сетих ,че последно гледах "Ченгето на мола", на мен ми хареса, много приятна комедия.

fb97124cbbb8e51d.jpg

Редактирано от foty (преглед на промените)

Хелбой 2: Златната армия

Hellboy II: The Golden Army

HELLBOY-2-DVD.jpg

Уф, видя ми се доста дълъг...Определено не ме изкефи, но пък и не беше и съвсем тъп. Истината е някъде по средата.

crank2.jpg

Този филм е извратен :inlove1:

Сцената със завирането на онази пушка в един мъжки за**ик още ми е пред очите :help wanted: Да не говорим, че по кървища е достен конкурент на Страстите Христови...

Гледах го днес. Смях се зверски на простотията на филма. И на сцената с пушката и на сексуалния акт на гонките. И още на няколко места. Определено приковава погледа с откровеност. Не е бруталност и гнусотия, просто откровеност. Леко преиначена и напудрена та все пак да е разтоварващ. Не очаквах Джейсън С. да участва в толкова безсмислен и безсъдържателен филм, но ето, случи се.

////нарочно оставям картинката, ако някому не допада -> да я махне.

"Contempt" Le Mepris "Презрение" (1963) - първа среща с Годар, първа среща с новата вълна във френското кино. Възхитена съм! Филмът представя историята на двама съпрузи, които търпят криза в отношенията си след като той приема работата на сценарист в нов филм за Одисей. Самият Фриц Ланг участва като режисьорът, който не е съгласен с американският продуцент, жаден за пари и комерсиален успех. Съпругата е Бриджит Бардо - толкова невероятна, толкова талантлива и красива, отнася те в един друг свят. За кинематографията да не говоря - красота отвсякъде. Филм, който ти оставя едно особено чувство като че си присъствал на поредната обикновена сцена от живота, но поднесена красиво, майсторски, увита в лъскава опаковка.

2-14-08contempt6.jpg

contempt30.jpg

contempt1.jpg

B00000K3UP.01.LZZZZZZZ.gif

Доста тежък, но същевременно невероятен филм, който си заслужава гледането на всяка една минута! Отдавна не бях попадала на подобен филм, а и за пръв път ми се случва да харесам актьорската игра на Брат Пит.

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Извинявам се!!!

И пак:

504ae2191eebf90f.jpg

Свеж филм-заслужава си времето прекарано в киносалона :indian:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

crank2.jpg

Този филм е извратен :blink:

Сцената със завирането на онази пушка в един мъжки за**ик още ми е пред очите ;) Да не говорим, че по кървища е достен конкурент на Страстите Христови...

Това е най-откачения филм който съм гледал

Екипа явно е бил пиян или надрусан когато е правен този филм biggrin.gif

X-Men Origins: Wolverine

Мнооого як филм. Изкефих му се :blink:

И..

B00000K3UP.01.LZZZZZZZ.gif

Свърши работа за убиване на времето. Края беше страхотен.

ПП: openmind, некой по-голям постер немаше ли из нета?

Edit: Туй вече е по-приемливо...

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Crank: High Voltage / Огън в кръвта: Високо напрежение (2009)

jhkjhihjk8yi978.jpg

И аз го гледах и не останах особено възхитенa, дори обратното. На моменти вътрешно крещях и се радвах, че съм си вкъщи, а не трябва да гледам тези ... сцени на огромен екран.

Crank: High Voltage / Огън в кръвта: Високо напрежение (2009)

И аз го гледах и не останах особено възхитенa, дори обратното. На моменти вътрешно крещях и се радвах, че съм си вкъщи, а не трябва да гледам тези ... сцени на огромен екран.

На мен ми хареса филма, но само от 3 сцени много се издразних. Като цяло е добро продължение СПОРЕД МЕН!!!

Sling Blade (1996) - Били Боб е ВЕЛИК! Трогателен филм за добрите хора, за това какви са последствията от едно "справедливо" убийство, за семействата, които е трудно да бъдат наречени такива и за безмерната сила на приятелството и любовта.

sling-blade-billy-bob-thornton-lucas-black1.jpg

Изгубеното съкровище на Гранд Каньон

grandcanyon_poster.jpg

Не вярвам в преказанията на маите и ацтеките, ама обожавам да гледам филмчета свързани с тяхната история biggrin.gif Готин е филма, останах доволна! :P

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Underworld Trilogy

uwtril.jpg

Много добра поредица... Особено третата част, макар че по мое мнение тя трябва да е първа... biggrin.gifbiggrin.gif

Big Mоmma's House 2

6extt2h.jpg

Най-накрая успях да изгледам и втората част biggrin.gifbiggrin.gif Супер е, голям смях biggrin.gif Както винаги Лоурънс е страхотен! :clap:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Never Surrender - Не се предавай

Определено не съм очарована... секс и бой..ама изиграно от псевдо-актьори и с много нисък бюджет. А режисьора не знам как е снимал, но прилича на работа на някой ученик...

quarantine.jpg

Определено един от най-страшните филми, които съм гледала през последната година ;)

Wanted.720p.Bluray.x264-SEPTiC.jpg

Много ме нарадва този филм. Малко оплетена история има, но е много интересен.

останах много доволен

т'ва оплетенето е сложено за такива като мен, да не заспят по време на филма biggrin.gif

Sling Blade (1996) - Били Боб е ВЕЛИК! ...

заслужава си да намеря филма отново...

Месть Кинематографического Оператора (1912 г.)

cameraman_screen1.JPG

луда работа

е тая фиданка я попиляват по време на филма

ако не харесвате насекоми, може спокойно да пропуснете...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.