Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

здравейте, казвам се Ваня. Зодия Водолей.Едно обикновено момиче, което си живее живота без да пречи на другите.

Браво ,ма Ванке,ти се обади :speak:

Аз съм Минкова и живея у Варна :)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 630
  • Прегледи 170k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. Казвам се Мартина. На 19 години съм.От една година живея и работя в Румъния където в началото се запознах с приятеля ми.Работя и това е :P

Добре дошла в един от най-яките (може би най-якия) форум в България estirra. Аз иначе съм се преставил в предишните страници , поздрави :P

Редактирано от Stambini (преглед на промените)

Здравейте.

Казвам се Мартина. На 19 години съм.От една година живея и работя в Румъния където в началото се запознах с приятеля ми.Работя и това е ;)

Мерси много.

Малко съм нова, но ми харесва тук ;)

offtopic:

Личи си че си нова и без да пишеше на профила ти Новак , обърка бутона за цитат Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Здравеите преди малко се регистрирах в този форум и искам да ви се представя. Казвам се Мими на 16 години съм от Варна обичам да излизам с приятели да гледам филми да играя онлаин игри понякога са хващам и на фотошопа ако ми дойде музата и така. Ако някой иска да знае нещо повече да пита ;)

Пазете се! Варна завзе форума Публикувано изображение

Май само аз съм пропуснал. Ми аз се казвам Мартин, на 15 години, от аксаково - това е малък град на 5 км от варна - съм, уча немски и англуйски език и се занимавам с танци, семейно положение - малкото дете в четиричленно семейство, слушам еминем и папа роч (papa roach), обичам да си прекарвам времето пред "кутията" и се кефя на калдата, и общо взето е това ... ;)

Аксаково не беше ли квартал? Не съм сигурна, де... btw: познаваш ли едно момиче - Рени на 14? Публикувано изображение

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Честно казано, изключително много се ядосвам когато някой каже, че аксаково е квартал...! :speak::beat:

• 1 месец по-късно...

по рано и аз мислех че е квартал ама вече отдавна знам че не е квартал

по рано и аз мислех че е квартал ама вече отдавна знам че не е квартал

Шшшшшшшшшшт!

Абе то Аксаково не беше ли част от Добрич? :)

Горките, така изолирани от света Публикувано изображение

Шшшшшшшшшшт!

Абе то Аксаково не беше ли част от Добрич? :rolleyes:

Горките, така изолирани от света Публикувано изображение

Аксаково не е част от Добрич..... поне аз така мисля

Аз съм Наташа.....и съм диво коте.... ;)

Привет и от мен,аз се казвам Андрей Енев на 16 год. уча в ЕГ "Б.Брехт" ,родом съм от Каварна,иначе живея в Пазарджик.В настоящия момент съм във Франция(уча) за 1 година,считано от септември 2008.Мисля да се занимавам с архитектура като професия ,а иначе мечтата ми е да да стана доста добър с комютъра.

Здравейте! Аз пак да кажа, че съм Кристианчу а.к.а kr1c и съм страшно палав! :no-no::jeer: :jeer: :wub::yanim::whist:;):jeer::no-no:

Ами как да се представим, като не сме сигурни кои сме :wors:

Понеже всеки един от нас,редовно посещава форума и води разговори и дискусии с останалите,мисля че е добре да знаем повече неща един за друг.Нека всеки,който иска де,да се представи с по няколко думи,да каже това,което смята че другите трябва да знаят за него :)

Казвам се Филка. На 24 години, зодия водолей. Реалист, обичам предизвикателствата. Хоби- оригами, езотерика.

Здравейте отново. Понеже виждам, че никой не пише, аз си викам, да поожим темата :lol6: Аз съм Криску а.к.а КрРръцко и съм рошаво пате - "Квак!"... а приятелката ми е голямо пиле :laughing5:

Здравейте отново.

Публикувано изображение

Само не разбрах кой ака.

Веднъж ака kr1c, друг път ака КрРръцко.

То няма нищо лошо в акането, стига да не е през 15 минути и да е по-рядко.

Честотата де, не другото.

Здравейте отново. Понеже виждам, че никой не пише, аз си викам, да поожим темата :wub:

Аз съм Криску а.к.а КрРръцко и съм рошаво пате - "Квак!"... а приятелката ми е голямо пиле ;)

Киба :)

Публикувано изображение

Само не разбрах кой ака.

Веднъж ака kr1c, друг път ака КрРръцко.

То няма нищо лошо в акането, стига да не е през 15 минути и да е по-рядко.

Честотата де, не другото.

Ако е по-рядичко доста, ще цапа... :wors:

Aloha! :bye1:

Аз съм Кристиан и съм едно голямо момче :)

Здрасти, Крис изненадваш ме! Публикувано изображение

Здравейте отново. Понеже виждам, че никой не пише, аз си викам, да поожим темата :wub:

Аз съм Криску а.к.а КрРръцко и съм рошаво пате - "Квак!"... а приятелката ми е голямо пиле ;)

А аз съм големия лош вълк. :P
  • 2 седмици по-късно...

Е хайде... ето ме и мен!Казвам се Нина, но ми казват и Ники, и съм от град Девин, на 18 години.Пристрастена към музиката!!!Заспивам и се събуждам с нея!Обичам да слушам всякакъв стил!Още обичам много английския :wors: Обожавам да играя баскетбол и тенис на маса!Спортна натура!Голяма мечтателка съм! Публикувано изображение Иначе съм спокоен и уравновесен човек...Кипва ми изведнъж, но рядко... както се казва:"Още не са ми чаркнали клечката и аз съм изгоряла" Публикувано изображениеПубликувано изображение И това е общо взето... Публикувано изображение

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Здр. на всички ! Казвам се Борис , роден съм в София , живея в Пазарджик и следвам в Пловдив :huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.