Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Няма такива мрънкала, като Вас ей.....

Просто спрете да мрънкате за неща, които един милион пъти са говорени и преповтаряни, каквото можете да правете за продукта, който сте си харесали и се надявайте, че в един момент ще има промяна на това, което не Ви харесва. Има множество алтернативи безплатни, платени, така че не е като да няма избор.

Всички са като цедки,но моят въпрос беше друг.

Може ли най сетне да отговориш,има ли Хипс ESS и ако няма защо във офсайта им пише друго?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 164,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Аз вече съм отговарял и в момента наистина не искам да участвам във вашите разправии, макар че многократно се е дискутирало. Ето Ви честно за всеки един решение: Пишете на [email protected] , задайте към тях въпроса. Те ще Ви отговарят и така ще знаете, че е от сигурен източник и да се приключи с това. Тази тема наистина ми писна.

Аз вече съм отговарял и в момента наистина не искам да участвам във вашите разправии, макар че многократно се е дискутирало.

Ето Ви честно за всеки един решение: Пишете на [email protected] , задайте към тях въпроса. Те ще Ви отговарят и така ще знаете, че е от сигурен източник и да се приключи с това.

Тази тема наистина ми писна.

Да бе. Да ме питат за лиценза дали е легален. На това му викам " Тенис на маса " като пинг понг ни мятат насам натам.

В сайта на eset.bg такова нещо като Хипс не се споменава - http://www.eset.bg/support/changelog.html.

Вярвам им,но защо тук http://www.eset.eu/support/changelog-eset-smart-security-4 го има това ли да питам а?

Като цялостна защита мисля, че едва ли някой ще спори, че Каперски е по-добър, но като чист антивирус, който почти не създава конфликти, с каквото и да го комбинираш, мисля, че НОД32 за момента е един от най-добрите (да не казвам по-силна дума).

Много точна преценка! Съгласен съм! Наистина като цялостна комплексна защита, благодарение на хипс-а си, Касапа, и по-точно КИС, е по-добрата защита. Обаче като чист, класически антивирус, разчитащ на дефиниции и евриситка, НОД-а е по-качествената програма! И двете имат проактивна защита, но от различен тип: касапа е по-добър в хипса (анализа на поведение, казано по-просто), докато пък НОД-а е по-добър в евристиката, като цяло, въпреки известните колебания в последните тестове. Мааалко по-големият процент детекция, който показва в тестовете Касапа, се "изяжда" от близо 2 пъти по-голямато отрицателно въздействие, което оказва Касапа на компютъра! Т.е. човек реално трябва да избира между: малко по-солидна защита, за сметка на силно товарене на компютъра (никой не може да оспори това), плюс силно изразена "капризност, своенравност и непредсказуемост" на програмата, избирайки Касапа, или мааалко по-слаба детекция, за сметка на минимално товарене на компютъра, и отсъствие на "конфликтност". Реално това е избора, когато става въпрос за избор на чист антивирус.

За комплексната защита вече говорих, но там "цената", която се плаща е още по-висока!

• 2 седмици по-късно...

Разбира се досега е с най добър резултат

http-~~-//www.vbox7.com/play:37deaa8a&start=1

Много добър тест, поздравления :sobbing:

Прати линка на тези от есет.бг :grimace:

Да речем, че аз като обикновен потребител си купя ESS, след което се сблъскам с подобен проблем като този от клипа, как ще ми докажат, че не съм си дал парите на вятъра ? А преди да го купя съм бил облъчен в непогрешимостта (според вирусбюлетин и т.н.)на Есет.

Редактирано от satanas (преглед на промените)

Много добър тест, поздравления :sobbing:

Прати линка на тези от есет.бг :grimace:

Да речем, че аз като обикновен потребител си купя ESS, след което се сблъскам с подобен проблем като този от клипа, как ще ми докажат, че не съм си дал парите на вятъра ? А преди да го купя съм бил облъчен в непогрешимостта (според вирусбюлетин и т.н.)на Есет.

Много глупави разсъждения, честно! Дай пари и за Norton, дай пари и за Kaspersky и като се инфектираш? Пишеш на поддръжките им, че продукта им е боклук и че си си дал парите на вятъра?

Всяка една антивирусна компания си има маркетинг, има си отдел продажби, някои от които доста сериозни отдели и това им е тяхната мисия. Това, че имаш проблем в един момент и почвай да ги съдиш един, след друг........

Мале, ужас, ужас.....

Много глупави разсъждения, честно! Дай пари и за Norton, дай пари и за Kaspersky и като се инфектираш? Пишеш на поддръжките им, че продукта им е боклук и че си си дал парите на вятъра?

Всяка една антивирусна компания си има маркетинг, има си отдел продажби, някои от които доста сериозни отдели и това им е тяхната мисия. Това, че имаш проблем в един момент и почвай да ги съдиш един, след друг........

Мале, ужас, ужас.....

О, фанатика! Не ме карай да се ровя из форума на есет, за да вадя цитати от безумните реклами и не намесвай останалите фирми. Имаме конкретен случай и вероятен клиент, който е с право е недоволен. Какво следва да признаем: че успеваемостта при вече заразена машина е почти нулева, с единствен плюс от близкото минало - добра евристика ?

Много точна преценка! Съгласен съм! Наистина като цялостна комплексна защита, благодарение на хипс-а си, Касапа, и по-точно КИС, е по-добрата защита. Обаче като чист, класически антивирус, разчитащ на дефиниции и евриситка, НОД-а е по-качествената програма! И двете имат проактивна защита, но от различен тип: касапа е по-добър в хипса (анализа на поведение, казано по-просто), докато пък НОД-а е по-добър в евристиката, като цяло, въпреки известните колебания в последните тестове. Мааалко по-големият процент детекция, който показва в тестовете Касапа, се "изяжда" от близо 2 пъти по-голямато отрицателно въздействие, което оказва Касапа на компютъра! Т.е. човек реално трябва да избира между: малко по-солидна защита, за сметка на силно товарене на компютъра (никой не може да оспори това), плюс силно изразена "капризност, своенравност и непредсказуемост" на програмата, избирайки Касапа, или мааалко по-слаба детекция, за сметка на минимално товарене на компютъра, и отсъствие на "конфликтност". Реално това е избора, когато става въпрос за избор на чист антивирус.

За комплексната защита вече говорих, но там "цената", която се плаща е още по-висока!

Бих допълнил една важна подробност. FP при Касперски са повече, а това може да създаде неприятност. Аз примерно се доверявам напълно на подозрителността на ЕСС и съм му дал Strict Cleaning за всички скенери. Някой ще каже: "Ами ако нещо ти полази системните файлове?" Ако стане (не ми се е случвало с продукт на НОД, ма винаги има 1ви път, де :blink: ), то ще е с одобрението ми, но есс няма да го пусне неволно.

[spam]Цаката, мисля е да си хванеш един продукт и да си караш с него. Най-големият вирус за компа е тоя зад клавиатурата и няма най-добра софтуерна антивирусна (говоря за домашен компютър, когато си в офис е друго). Касперски, ЕСС, Нортън, Тренд Майкро, Др. Уеб, Авира... това са все читави продукти. Ако знаеш какво правиш и Ф-Прот ще те осигури. Но аз лично от повече от 3-4 години съм със словаците. За есет, както и за много други проблем са зловредните кукита. Единствено японските нинджи от Тренд Майкро се справят задоволително по този показател, май.

[/spam]

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

За есет, както и за много други проблем са зловредните кукита. Единствено японските нинджи от Тренд Майкро се справят задоволително по този показател, май.

AVG?

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

....metodidamianov [spam]Цаката, мисля е да си хванеш един продукт и да си караш с него. Най-големият вирус за компа е тоя зад клавиатурата и няма най-добра софтуерна антивирусна (говоря за домашен компютър, когато си в офис е друго). Касперски, ЕСС, Нортън, Тренд Майкро, Др. Уеб, Авира... това са все читави продукти. Ако знаеш какво правиш и Ф-Прот ще те осигури.[/spam].... Какво означава „Най-големият вирус за компа е тоя зад клавиатурата” или „Ако знаеш какво правиш и Ф-Прот ще те осигури.” ? Какво ще направиш ако попаднеш на зловреден код възползващ се от уязвимостта в обвивката на Windows и препратките и ? При този зловреден код не е нужно да стартираш файлове за да се заразиш , така че каквито и познания да имаш , както и да внимаваш , каквото и да правиш няма спасение.

Инсталирах НОД 32 4 на чисто нов уиндоус 7- активиран с активатор. Как да накарам НОД32 да не цасича този вирус Win32/Qhost троянски кон?

Инсталирах НОД 32 4 на чисто нов уиндоус 7- активиран с активатор. Как да накарам НОД32 да не цасича този вирус Win32/Qhost троянски кон?

Смени си hosts файла и си готов :)Мога да ти кача един чист някъде ако искаш ...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Смени си hosts файла и си готов :)Мога да ти кача един чист някъде ако искаш ...

Според мен засича фикса за NOD32.

Оф Ванка имах същия проблем а Нода ти фикснат ли е ?

Според мен засича фикса за NOD32.

Не е фикс за програмата. НОД32 е инсталирана с легален лиценз, който спечелих от един Giveaway.

Не,разбира се. Легален ми е!!!Това е,защото уиндоуса е активиран с активатор..не се случваа за първи път. Дари в триал верия пак го засича.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Не е фикс за програмата. НОД32 е инсталирана с легален лиценз, който спечелих от един Giveaway.

В такъва случай, послушай URIEL и си смени hosts файла.

http://accs-net.com/hosts/how_to_use_hosts.html

Има ли смисъл да ползва фиксове,кракове, кейгени за програмата след като в youtube има една камара активни лицензи ? :)

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

Получи се!Благодаря ви!

Знам пирате, че ще се получи ! :)

AVG?

Нямам опит с нея, но имам опит с EWIDO, а то беше много стабилен скенер, после разбрах, че AVG са интегрирали евидо в програмите си така, че ако са запазили стандарта на евидо, знаи са добри в това отношение.

Какво означава „Най-големият вирус за компа е тоя зад клавиатурата” или „Ако знаеш какво правиш и Ф-Прот ще те осигури.” ? Какво ще направиш ако попаднеш на зловреден код възползващ се от уязвимостта в обвивката на Windows и препратките и ? При този зловреден код не е нужно да стартираш файлове за да се заразиш , така че каквито и познания да имаш , както и да внимаваш , каквото и да правиш няма спасение.

Честно ли? ... Не знам. Не съм се сблъсквал най-вероятно с подобно нещо. То не е ли пълно с уязвимости в Уин? Съгласен съм, че при подобно развитие... A не пускам вирусчета и разни животинчета да пробвам есета понеже ми трябва за бачкане и ме е страх да не омажа нещо, че ме мързи да преинсталвам ...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.