Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Паролата която трябва да въведеш струва пари. :blink: Продуктите на Есет не са безплатни. След като въвеждаш там каквото въвеждаш, опитваш ли да я обновиш?

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Сигурно е от това,че са ти изключени автоматичните актуализации на системата. Ако е от това, отваряш НОД32, натискаш F5 и от менюто долу вляво намираш къде пише System Update и даваш No update.

ПП- ако може дай снимка

Това е правилния отговор , обнови си системата не е излишно .

Има ли разлика в това как ще се прати съмнителен файл? Дали по пощата или директно като се кликне с дясното копче Advanced options - Submit files for analysis.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Здравейте всички.

Така имам проблем с антивирсната(nodd32). Наложи се да върна датата на компютъра си с 1 година и антивирсуната ми се бъгляса тогава. Оправих датата, но нямаше ефект. Реших да и дам Remove и да я инсталирам наново, обаче не се получава нещо. Всеки път когато се опитам да я инсталирам ми изкарва ето този ерор:

Публикувано изображение

А и след тоа се появи и проблем с отварянето на ###### по често се отваря нормално но понякога отказа за период от 10-тина минути. Изкарва ми ето това:

Публикувано изображение

Ако някой мойе да ми помогне ще е супер :whist:

Какво ви е мнението за ESET NOD32 OnDemand Scanner 3.05.2010 Portable ? Аз мисля да го пробвам за да го разгледам дали ще се обновява ? :)

Какво ви е мнението за ESET NOD32 OnDemand Scanner 3.05.2010 Portable ?

Аз мисля да го пробвам за да го разгледам дали ще се обновява ? :)

Portable? Не съм чувал за ткава версия,

http://www.eset.com

П.П. Като гледам в този сайт доста пиратски софтуер има

Някоя официална версия на антивирусна Portable има ли въобще ?

Някоя официална версия на антивирусна Portable има ли въобще ?

Има, само не мога да разбера за какво са ти. Виж например тук. ClamWin Portable я има отдавна, но аз не виждам някакъв смисъл да се използват тези портативни антивируси...

Има, само не мога да разбера за какво са ти. Виж например тук. ClamWin Portable я има отдавна, но аз не виждам някакъв смисъл да се използват тези портативни антивируси...

Защо да няма смисъл. :blink: Ако например дадено PC е заразено и антивирусната е паднала или не е обновявана всичко става, знаете повечето потребители занемаряват... и в помощ идва флашката. :wub::hush::computer2::cool:

Защо да няма смисъл. :blink: Ако например дадено PC е заразено и антивирусната е паднала или не е обновявана всичко става, знаете повечето потребители занемаряват... и в помощ идва флашката. :wub::hush::computer2::cool:

Хайде прочети предишния ми пост. Освен това има много по-прецизни начини за борба с вируси и т.н. Погледни, има цял раздел за чистене на гадини

Нямаш никакъв шанс при по-новите гадини. Особено с флашка, повярвай ми...

Това поне ще е от полза. :computer2:http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Rescue-Disk.shtml На Eset не ще да се сваля. :cool: Иска Windows AIK, който за 7 няма. http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=94BB6E34-D890-4932-81A5-5B50C657DE08&displaylang=en

Тук обаче споменаваш Kaspersky Rescue Disk, а темата е за ESET. Би трябвало и ESET да предложат подобно свободно (free) решение, но за съжаление май не е така. Както и да е, преди години в този форум забелязахме, че NOD32 (софт на ESET) се пъне яко и не ще да анализира добре архивирани файлове. Някакви си ултрафенове на ESET се опитваха се да ми обясняват като на тъпак, че архивните файлове били някаква си отживелица. Като че ли по-новите версии този проблем се пооправи.

От години имам огромни съмнения за ефективността и смисъла от използването на скъпо платените програми на ESEТ за обикновените потребители. Нямат Free версии, все още позволяват (нарочно) да им се пачне софта, поддръжката им в България е сведена под нивото на тукашния HJT форум. Обяснявам: няколко дилетантчета са се събрали в т.н. форум за поддръжка, като използват изключително хитро скриптови инструменти + MBAM. Обаче за разлика от тукашния HJT форум, тези люде заблуждават хората с цел да да замажат пропуските от прехвалените си програмки. На всичкото отгоре претендират, че били правели и поддържали някакъв сериозен софт за защита. Глупости на търкалета...

Би трябвало и ESET да предложат подобно свободно (free) решение, но за съжаление май не е така.

Публикувано изображение

Както казах иска някакво Windows AIK в случая Това при което май не поддържа 7

Давай към поддръжката на ESET в България. Дано там да ти решат проблема. Защо пишеш тук?

Нямам нужда :) и кой е казъл, че има проблем, само показвам те сигурно си знаят. :D

Нямам нужда :) и кой е казъл, че има проблем, само показвам те сигурно си знаят. :D

Едва ли знаят. Ако знаеха, досега да са отговорили. Нали споменах преди малко - големи претенции и нула поддръжка...

Както казах иска някакво Windows AIK в случая Това при което май не поддържа 7

А това какво е?

http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=696DD665-9F76-4177-A811-39C26D3B3B34&displaylang=en

Какво значи "само показвам"? Това тука да не е галерия? Покажи го на поддръжката, като има нещо, НО преди това се увери, че наистина има проблем. А това, което казва nologo е повече от глупост. ESET BG, за разлика от ESET Slovakia са си отговаряли винаги бързо и са правили всичко, което зависи от тях. От скоро, могат да се похвалят, че и от Slovakia са започнали да взимат думата, а не да се чака с дни за отговор.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.