Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Браво! :)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Здравейте имам един малък проблем, когато пускам компютъра, понеже е доста бавен и нали тръгва си прозорчето на НОД32 че зарежда антивирусната, но докато зареди се появява онзи червен щит на Уиндоус за да ми каже че ми е изключена антивирусната моля помагайте. Мерси Публикувано изображение

Здравейте имам един малък проблем, когато пускам компютъра, понеже е доста бавен и нали тръгва си прозорчето на НОД32 че зарежда антивирусната, но докато зареди се появява онзи червен щит на Уиндоус за да ми каже че ми е изключена антивирусната моля помагайте. Мерси Публикувано изображение

А след като зареди?

Коментар: #324 by nologo

Имам два компютъра. Двата компютъра са свързани помежду си с ЛАН кабел. На първия компютър който ми се явява рутер, след качването на Eset Smart Security v4 ми блокира интернета до другия. Как да му разреша?

имах подобен случай с касперски, при който стената ми блокира компютъра тъй като го засече като агресивен. просто отблокирай айпито.

Здравейте,приятели!

Много ви моля да ми кажете къде в настройките е опцията за сканиране-не съм добре с английския.

С версия 4.0.314.0 съм,е честно тая версия ми скъса нервите-това ми върти по 4-5 пъти на ден най-малко,да сканира.

При което близо 15-20 минути компчето не се пипа,само бай ти Нод

Публикувано изображение

Искам аз да реша кога-а не да ми пречи по цял ден с тва сканиране да му се не знаеше

:huh:

Актуалната версия е 4.0.437.0 .

Не си уточнила дали си с ESET NOD32 или с ESET Smart Security .

Ръководство на български език

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Актуалната версия е 4.0.437.0 .

Не си уточнила дали си с ESET NOD32 или с ESET Smart Security .

Ръководство на български език

Извинявайте,с ESET NOD32 съм,4.0.314.0 - тая версия не става ли вече

:huh:

Здравейге! Препоръчително е да я обновите. Можете да я изтеглите от официалния сайт на ESET - eset.com или от ESET Bulgaria - eset.bg Поздрави!

Значи аз съм с ESET NOD32 3.0.621.0 обаче имам следния проблем имам един .dll файл които когато и да го засече го трие :wors: Никаде не виждам в програмата от каде мога да задам определен фаил които да не го счита като заплаха :huh: Та.. въпросат ми е как мога да направя така, че да не ми изтрива този файл?

Значи аз съм с ESET NOD32 3.0.621.0 обаче имам следния проблем имам един .dll файл които когато и да го засече го трие ;)

Никаде не виждам в програмата от каде мога да задам определен фаил които да не го счита като заплаха :eek:

Та.. въпросат ми е как мога да направя така, че да не ми изтрива този файл?

Аз имам версия NOD32 3.0.672.0 Business edition, и мисля че насторойката за изключения става по следния начин:

Влизаш в настройките и намираш меню exclusions , дал съм пример с моя SAS, eto:

Публикувано изображение

Ако желаеш може и да изключиш файлове с разширение .dll, но това не е за препоръчване, понеже ще изключи проверката и на всички останали файлове с това разширение(.dll), ето:

влизаш в - setup/real time system protection setup/setup/extencions ,ето:

Публикувано изображение

Аналогично и при модула On-demand computer scan.

Дано да съм помогнал, и ако греша, нека някой ме поправи....

П.П. Провери въпросния файл първо във VirusTotal,или го дай насам и тогава решавай каква му е съдбата....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Възможен ли е конфликт между тези два продукта или е необходимо да се деинсталира допълнението към антивирусната програма.Доколкото разбрах, A-Squared не е антивирусна програма,а допълнение към антивирусна програма.Това така ли е или аз пак за пореден път не съм разбрал за какво става дума.Изтеглих промоцията на NOD 32 и сега не знам дали няма да се "скарат" с A-Squared. A-Squared вчера ми откри един дълбоко законспириран вирус в диск D (W32.Induc!IK) и естествено дойде и предложението да закупя съответния продукт.Вече не знам от всички антивирусни и подобните им,кое е истина или само ти казват,че имаш вируси в системата само с едничката цел,да им закупиш продукта,вече и аз не знам. Искам само един съвет,евентуално два даже,да деинсталирам ли A-Squared или да си работят заедно с NOD32 4.0.437.0 и естествено промоцията на антивирусната ще изтече след месец и не знам каква алтернатива да избера за антивирусна програма после,по възможност от безплатните. Благодаря за евентуалните отговори и лек и ползотворен ден на всички!

Риск за конфликт няма - A-Squared Free е без реалновремева охрана и може да се ползва за периодични проверки чрез цялостно сканиране или за единични файлове. Поздрави

Здравейте!Възможен ли е конфликт между тези два продукта или е необходимо да се деинсталира допълнението към антивирусната програма.Доколкото разбрах, A-Squared не е антивирусна програма,а допълнение към антивирусна програма.Това така ли е или аз пак за пореден път не съм разбрал за какво става дума.Изтеглих промоцията на NOD 32 и сега не знам дали няма да се "скарат" с A-Squared.

A-Squared вчера ми откри един дълбоко законспириран вирус в диск D (W32.Induc!IK) и естествено дойде и предложението да закупя съответния продукт.Вече не знам от всички антивирусни и подобните им,кое е истина или само ти казват,че имаш вируси в системата само с едничката цел,да им закупиш продукта,вече и аз не знам.

Искам само един съвет,евентуално два даже,да деинсталирам ли A-Squared или да си работят заедно с NOD32 4.0.437.0 и естествено промоцията на антивирусната ще изтече след месец и не знам каква алтернатива да избера за антивирусна програма после,по възможност от безплатните.

Благодаря за евентуалните отговори и лек и ползотворен ден на всички!

здр.както си разбрал 4е едното открива а другото не какво следва Нод-а си отива мерси

здр.както си разбрал 4е едното открива а другото не какво следва Нод-а си отива мерси

Забравих само да уточня,че едната програма изтеглих вчера 24 август(a-squared free),а този на антивирусната е днес,защото се сетих,че в пощата са ми изпратили ключ за активация на NOD32 и затова повдигнах това питане.Много време прекарах да прочета информация относно (a-squared free)за да се убедя,че е допълнение

към антивирусна програма.Няколко часа преди това бях с една друга за която бях написал по-рано тук с питане за повече информация( Drive Sentry)

• 2 седмици по-късно...

КАКВО СТАВА СЪС САЙТА НА ESET.BG???

Рекох аз да отворя сайта и ето какво излиза вместо това:

Публикувано изображение

Пробвах да вляза с потребителското си име за форума, но отново...ядец?

Маниак...какво става...би трябвало да си в течение?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

КАКВО СТАВА СЪС САЙТА НА ESET.BG???

Рекох аз да отворя сайта и ето какво излиза вместо това:

Публикувано изображение

Пробвах да вляза с потребителското си име за форума, но отново...ядец?

Маниак...какво става...би трябвало да си в течение?

Нормален достъп с Касперски до сайта и успешно логване във форума :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е, айде сега ще се обиждаме! Ако не знам, разбирам :) Имало е проблем с UPS и това, което си видял е бакъпа. Естествено, поддръжката ни е тип-топ и всичко в момента работи перфектно. ;) nikssi, ще обясня нещо непознато за вас. Хората (Имам предвид истинските хора) си имат правила. В този форум се оказва техническа поддръжка само на хора, които са си платили продукта, а не като тука, хвани тази промоция и айде пътя. Всичко се проверява и се оказва страхотна помощ, специално в нашия български форум.

Нормален достъп с Касперски до сайта и успешно логване във форума :eek:

#1091; за ESET NOD32 (username,password,на кого се води,email и тел.No. ако е чрез SMS)

:pancake: Страхотна помощ няма що

Nikki,май те е хванала параноята,а?

Какво общо има това какъв антивирус ползваш с влизането на сайта. Освен това,ти влизаш след събитието-факт е,че сайта беше недостъпен за период от време.

И,да,поддръжката е супер . Като се има в предвид какво пита mirgogo

"Това е rogue приложението,което снощи скапа на комшията машината"

"Нода -а той не е с фиксове,а с ключ" <да те светна,че под "с ключ" ламерите имат в предвид с промоции като тези на Инженера>

В този форум се оказва техническа поддръжка само на хора, които са си платили продукта, а не като тука, хвани тази промоция и айде пътя

Не разбирам какво става, и как Nikssi е влязал в сайта, като няма достъп! Този път излиза това:

Публикувано изображение

Не разбирам какво става, и как Nikssi е влязал в сайта, като няма достъп! Този път излиза това:

Влязъл е както всички ние. Изчисти всичко кешово от Chrome или стартирай www.eset.bg (www.eset.bg/forum) с Internet Explorer

Влязъл е както всички ние. Изчисти всичко кешово от Chrome или стартирай www.eset.bg (www.eset.bg/forum) с Internet Explorer

Сега имам нормален свободен достъп и се позачетох в "10 години без нито един пропуснат вирус" и в какво ли не още на http://www.eset.bg/forum/viewforum.php?f=9&sid=4a8d124b2b8202aaefd99f1ee5cce4c9 Благодаря им за създаденото настроение. Поздрави

Всъщност е 10 години без нито един пропуснат In-The-Wild вирус, просто има ограничение на символите в имената на темата. И моля, без повече заяждания!

Всъщност е 10 години без нито един пропуснат In-The-Wild вирус, просто има ограничение на символите в имената на темата. И моля, без повече заяждания!

През този месец преминах експериментално при домашните компютри на защита от тип IDS+HIPS без антивирус.Въпреки този си избор, не смятам да се заяждам или шегувам с антивирусите.Разполагам с ключове за регистрация и може пак да ми хрумне да инсталирам отново някой от всичките тях,а защо не и НОД 32...Промоции и псевдопромоции свършване нямат. Поздрави P.S. "Системата предлага най-добрата проактивна защита на пазара, като засича непознатия зловреден код в реално време още преди да са излезли дефинициите за него." Виждам оценка -2 за мнението си и учтиво каня феновете на словашката програма да докажат нещата в темата за ловенето. За да ги амбицирам бих им казал -никои не са вездесъщи и всички имат да догонват!Не допускайте мълчанието или неучастието Ви да се тълкува тенденциозно като несправяне!

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.