Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

http://www.thinksfree.info/2009/10/eset-smart-security-4-licence.html Тук не пишат за британски проксита. Не съм пробвал. Поздрави

Благодаря ти, но наистина трябва английско прокси, иначе те препраща към българския сайт на ЕСЕТ. Нещо при попълването на данните не се получава.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Не не съм я пробвал...за сега не ми трябва...

Аз успях... без прокси.

Аз успях... без прокси.

И как така успя без прокси като мен ме редиректира на страницата на есет българия?

http://www.thinksfree.info/2009/10/eset-smart-security-4-licence.html Тук не пишат за британски проксита. Не съм пробвал. Поздрави

1.You need a UK web proxy if you are not from UK region.Below are the UK web proxy;

http://www.polhost.co.uk/proxy/

http://www.daveproxy.co.uk/

http://defilter.co.uk/

Or Using UK VPN Services such as Hideipvpn or FreeVPN .

2.Then copy the URL ( http://www.eset.co.uk/Trial/Request ) and paste to the web proxy,enter in all the data,the email should use a valid email address,don't use some kind of disposable e-mail ,then choose ESET Smart Security Home edition ( others ESET software in the column not allow to let you getting license key ).In promotion Code key in PRO100,then click 'Submit'.

Здравейте, Как мога да изпратя файл за анализ на Есет. Опитах през G-mail, но при пращането го засече като вирус в архива и не можах. Изпратих го и от User interface-а, но вече 3 дена и не са го добавили, а е Rogue antivirus със сигурност. Файлът е качен от TNN в темата за колко лови антивирусната.

Здравейте,

Как мога да изпратя файл за анализ на Есет. Опитах през G-mail, но при пращането го засече като вирус в архива и не можах. Изпратих го и от User interface-а, но вече 3 дена и не са го добавили, а е Rogue antivirus със сигурност. Файлът е качен от TNN в темата за колко лови антивирусната.

Сложи ли парола на архива ;) Архивираш с име infected парола ( infected ) пращаш им го като укажеш паролата,възможно е да ти искат да представиш данни за лиценза си :)

Прати им го :)

пп.Кой е този файл ако не е тайна,че съм го пропуснал май.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Сложи ли парола на архива ;) Архивираш с име infected парола ( infected ) пращаш им го като укажеш паролата,възможно е да ти искат да представиш данни за лиценза си :)

Прати им го :)

пп.Кой е този файл ако не е тайна,че съм го пропуснал май.

Здравей,

ето линка: http://4storing.com/r7yf05/39790d2aed12d8f4fc3524125cb43a1d.html

Интересното е, че и Авира и АВГ все още май не са го добавили, Kaspersky също.

http://www.virustotal.com/analisis/6da3704e2fd658c1d450deb368f9c673804145f23d196a0916957fc2268289a5-1256719234

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Между другото аз снощи се опитах да пратя до ЕСЕТ и до Каспрески няколко файла през пощата си в абв, но моментално писмата бяха върнати.....адресите явно са блокирани или...? пращано е на тези е-майли: ЕСЕТ- [email protected], Касперски- [email protected]

Между другото аз снощи се опитах да пратя до ЕСЕТ и до Каспрески няколко файла през пощата си в абв, но моментално писмата бяха върнати.....адресите явно са блокирани или...?

пращано е на тези е-майли: ЕСЕТ- [email protected], Касперски- [email protected]

След като сложих парола на архива, успях да го изпратя на [email protected].

Здравей,

ето линка: http://4storing.com/r7yf05/39790d2aed12d8f4fc3524125cb43a1d.html

Интересното е, че и Авира и АВГ все още май не са го добавили, Kaspersky също.

http://www.virustotal.com/analisis/6da3704e2fd658c1d450deb368f9c673804145f23d196a0916957fc2268289a5-1256719234

Мерси ;) Като гледам данните от Вирус Тотал кой засича ...май ще стана за смях.Напоследък доста FP им пращам май :cool:

Мерси ;) Като гледам данните от Вирус Тотал кой засича ...май ще стана за смях.Напоследък доста FP им пращам май :cool:

Ами в сайта на Prevx го считат за реална заплаха, Malwarebytes също го засича като Trojan downloader. Разбира се не може докрай човек да е сигурен. Затова ако от Касперски ти отговорят, би ли писал.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Ами в сайта на Prevx го считат за реална заплаха, Malwarebytes също го засича като Trojan downloader. Разбира се не може докрай човек да е сигурен. Затова ако от Касперски ти отговорят, би ли писал.

Няма да го добавят:

След като лабораторията го сметна за чист файл, го пратих на Л.С. до екипа и пак казаха, че е чист.

360TimeProt.exe is clean and legitimate, it's a chinese antivirus program.

В Нод 32 v.4 е налице възможност за изпращане на файлове чрез програмата. Ще излезе, че понякога файлове трябва да се изпращат и до ловящите - за да преразглеждат отново нещата. Поздрави

ESET ThreatSense.NET не е добра идея. Преди време - да, тогава се изпраща и до там файла, имах хора, които сядат и проверяват нещата, но на този етап, използват тази технология, само с цел изграждане на статистика за всеки месец, която публикуват на официалния си сайт (превежда се и се пуска и в eset.bg). Правилният избор е чрез samples @ eset.com

Няма да го добавят:

След като лабораторията го сметна за чист файл, го пратих на Л.С. до екипа и пак казаха, че е чист.

Благодаря за отговора.

От кого:<[email protected]>

Кому: [email protected]

Дата: 28 Окт 2009 13:49:53

Тема: RE: [VirLabSRF][unknown malicious program][M:1][LN:RU][L:0] [KLAN-49413602]

Здравствуйте,

360timeprot.exe

Вредоносный код в файле не обнаружен.

>

> LANG: ru

> email: [email protected]

> product: KIS 2009

>

> Загруженные файлы:

> 360TimeProt.exe

>

С уважением, Сергей Прокудин

Вирусный аналитик Лаборатории Касперского.

Партенка :) Така си и знаех ...

Партенка :) Така си и знаех ...

Благодаря ти, че написа отговора на Касперски Лаб. Радвам се и, че от ЕСЕТ винаги се стараят да добавят само реални заплахи и вредоносен код в дефинициите си, а не каквото дойде, и после след сигнали за фалшиви тревоги да се налага да коригират.

Много рядко пиша или предлеждам тази тема, защото продуктите на ЕSET са извън моите интереси, но вижте на какво се натресох в резултат от четенето на този коментар на ivan_baroveca , кликайки на линка към форума на ESET:

Публикувано изображение

Не знам на какво дължа тази чест, след като по един или друг повод съм чел много пъти коментари в него, но никога не съм се регистрирал, и съответно писал в него, че да получа бан по IP-адрес.

Нямам никакви лоши чувства или намерение да се заяждам, а може би снимката и коментарът ми не са на място, но го поставям тук, защото темата е озаглавена "Всичко за...". Ако нарушава общия тон или пречи на някого - моля, изтрийте го.

Мен явно не са ме изритали :mad: Там ми направи впечатление за интересно събеседване :biggrin: Не мога да повярвам,че чета тези редове толкова различни от писаниците тука...дори на някои форумци от Калдата :biggrin: Защо така се различават?

Не мога да повярвам,че чета тези редове толкова различни от писаниците тука...дори на някои форумци от Калдата :mad:

Защо така се различават?

Има го тоя момент...правилно си забелязал. Обяснението е, че там е все пак тясно специализиран форум, за конкретна програма и всичко свързано с нея. Същият би бил тона, ако имаше официален БГ форум на Касперски, или на която и да е програма.

Докато тук форума е общ, с много, много по-широка тематика и интереси, което предразполага към по-голяма свобода и по-разгорещени страсти в обсъжданията. Мисля, че е нормално.

Много рядко пиша или предлеждам тази тема, защото продуктите на ЕSET са извън моите интереси, но вижте на какво се натресох в резултат от четенето на този коментар на ivan_baroveca , кликайки на линка към форума на ESET:

Не знам на какво дължа тази чест, след като по един или друг повод съм чел много пъти коментари в него, но никога не съм се регистрирал, и съответно писал в него, че да получа бан по IP-адрес.

Нямам никакви лоши чувства или намерение да се заяждам, а може би снимката и коментарът ми не са на място, но го поставям тук, защото темата е озаглавена "Всичко за...". Ако нарушава общия тон или пречи на някого - моля, изтрийте го.

И при мен го имаше това. Оказа се, че са баннали цялата мрежа заради някакъв потребител, който си сменял IP-то за да спами във форума.

Има го тоя момент...правилно си забелязал. Обяснението е, че там е все пак тясно специализиран форум, за конкретна програма и всичко свързано с нея. Същият би бил тона, ако имаше официален БГ форум на Касперски, или на която и да е програма.

Докато тук форума е общ, с много, много по-широка тематика и интереси, което предразполага към по-голяма свобода и по-разгорещени страсти в обсъжданията. Мисля, че е нормално.

2. Версията КАВ 2010 е съизмерима по "тежина" с тази на НОД32, като не мога да твърдя убедено, коя все пак е по-леката, тъй като НОД32 от доста време не съм го слагал, и така да се каже, съм го "забравил". Подчертавам, че тук говоря за състояние на "покой", състояние на нормално използване на системата и сърфиране в мрежата. В процес на пълно сканиране на системата, Касперски разбира се поема повече ресурси! Но все пак да отбележим, че обикновено, когато човек пуска пълен скан, то той през този период не ползва компютъра за други цели (обикновено)!

Може ли да обясниш,как така там имаш едно мнение,а тук друго :yanim: Наистина ми е доста странно

Повече ми направи впечатление едно от мненията на ASpace :) май ултрасите или казано феновете на НОД са тук в този форум не във форума на ЕСЕТ

Последно тук ще кажеш ли твоето крайно мнение?

Може ли да обясниш,как така там имаш едно мнение,а тук друго :) Наистина ми е доста странно

Повече ми направи впечатление едно от мненията на ASpace :cool: май ултрасите или казано феновете на НОД са тук в този форум не във форума на ЕСЕТ

Последно тук ще кажеш ли твоето крайно мнение?

Втория цитат който си дал, наистина е мой, и от БГ форума на ЕSET. Какво те "притеснява" в това, което съм писал. Не виждам да е в разрез с това, което съм писал тук....

Между другото, пак "виждаш" някакви ултраси...Къде ги видя? Преди 1 седмица беше писал, че съм ултрас на Нортон, на IObit Secyrity, сега пък съм на НОД....утре като сложа Авирата ще кажеш, че съм на Авира. Интересното е, че като бях с Касперски не каза, че съм ултрас на Касапа...

Когато човек е ултрас (като теб :) ), той не си сменя предпочитанията, а аз ги сменям, и както беше казал TNN: харесвам ги всичките, всяка със своите кусури и и предимства! :)

Редактирано от engineer (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.