Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Николай Хайтов - "Дервишово семе" - въпроси, есета и анализи

Featured Replies

трябва ми литературноинпретативно съчинение на Дервишово семе а ето я и темата ``Дългът към сърцето `` мерси предварително ;)

• Отговори 577
  • Прегледи 583,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

много ви моля трябва ми ЛИС върху цитата "Ако не бяха пораснали децата ми ако не бяха се оженили и народили свои нямаше да знае колко години са минали"

Мисля, че може да намериш нещо по въпроса на 1ва страница на темата, но там има за дълга към рода и към сърцето, ако можеш, редактирай го така, че да остане само сърцето ;)

МНОГО СПЕШНО МИ ТРЯБВА СЪЧИНЕНИЕ РАЗСЪЖДЕНИЕ НА "ДЕРВИШОВО СЕМЕ" ПО ТЕМА "ЛЮБОВ И ДЪЛГ В РАЗКАЗА" МОЛЯВИ МНОГО МИ Е СПЕШНО Публикувано изображение

Трябва ми още едно Лис на тема ``Любовта и дългът към рода и семейството`` Трябва ми за утре ... Публикувано изображение

ами аз имам есе тоест имам теми в компа за любовта и омразата който му тряят да ме намери п0 скаиппа а тои е - malkata_fukla намерете ме и ще ви помогна :huh:;):P:wors: ooo i mi trqbva литературноинпретативно съчинение на разказа "дервишово семе" на тема - основният конфликт в разказа Дервишово семе плссс помогнете ми намерете ме по скаипа ! ;)

Редактирано от presityyyyy (преглед на промените)

PlS трябва ми спешно есе на тема "Дългът към рода и дългът към сърцето" от пройзведението "Дервишево семе" Публикувано изображение

П.С. линковете който са дадени в по задните отговори не работят

PlS трябва ми спешно есе на тема "Дългът към рода и дългът към сърцето" от пройзведението "Дервишево семе" Публикувано изображение

П.С. линковете който са дадени в по задните отговори не работят

Пробвай тук

Моля ви много спешно ми трябва тема за дискусия "Има ли безизходни ситуации?" с тезиси "В такива ситуации трябва да се разбере каква е пречката и да се отсрани." или "Липсата на изход не означава че трябва да престанеш да го търсиш." Много ви моля трябва ми за понеделник (03.12.2007) Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение благодаря ви предварително :):wors::wors::wors:

Редактирано от glorka_dgr (преглед на промените)

трябват ми съчинение-разсъждение за 8 клас на Николай Хайтов - Дервишово семе !!! много ви моля , спешно е ! Публикувано изображение

аа на мен нкой ше ми намери лии "Основния конфликт в разказа" или може оше да се намери катоо "дългът към рода и дългът към сърцето"

иии оше една тема "Пътят на Рамадан и истините,до които достига (промяната пт омразата към любовта и проманята от отмъшението към прошката)"

мерси предварително

Трябват ми 3 есета Публикувано изображение

1.Жертва ли е Силвина в разказа ?

2.Единствено като звяр ли е изобразен Руфат в разказа ?

3.Дервишево семе и Рамадан - Пътят извървян от Хайтовият герой и истините до които той достига

спешно ми трябват за петък Публикувано изображение

здр много спешно ми трябват тези на тема "Драмата на разказвача в Дервишово семе",Конфликтът на ценностите в "Дервишово семе" и "Духовното израстване на героите в "Дервишово семе" мерси предварително :offtopic_s:

аз искам да питам само...къде мога да си намера в интернет самото произведние "Дервишово семе", защото г-на по БЕЛ не дава да си носим учебниците на класното...плс мнооого е спешно...търсих го..амам нещо не го намерих! Моля ви ако някой знае да ми каже щото класното ми е във вторник...

;)

________________.doc

Моля ви за помощ!Спешно ми трябва ЛИС на тема ,,Разривът между рода и човека" в разказа ,,Дервишово семе" Моля ви помогнете ми! Публикувано изображение

МНОГО ВИ МОЛЯ АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ;) трябва ми само теза на тази тема -> "Драмата на Рамадан и Силвина - изпитание на родовия морал " Публикувано изображение

трябва ми ЛИС на дервишово семе тема:Конфликтът между закона на любовта и закона на рода Спешно ми !!!! благодаря предварително !

трябва ми ЛИС на тема:Любов и омраза в разказа "Дервишово семе" до петък най-късно понеделник.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!! :P:speak:;)Публикувано изображение;) .БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :wors:

Редактирано от tom_bill (преглед на промените)

Arti PLZ HELP!!!!!!!

Трябват ми 3 съчинения разсъждения:

1.Пътят извървян от Рамадан в Дервишово Семе

2.Жертва ли е Силвина в разказа

3.Само като звяр ли е описан Руфат

Трябват ми за този Вторник защото имам класна в Сряда а съм 1ва смяна Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ей slayer да не сме в едно и също даскало Публикувано изображение

и аз имам класна в сряда на същите теми и аз съм първа смяна ама моите са есета

Днес намерих форума и много ми хареса това което сте написали. Мога да използвам сума ти хубави неща от това което сте предоставили като информация, но имам една много странна тема за "Дервишово семе", ако може помогнете ми дори не знам откъде да започна. "Ако бях на мястото на случайния непознат"

Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете ЛИС на темата ДРАМАТИЧНОТО СЪЗРЯВАНЕ НА ГЕРОЯ ОТ ПОВЕСТТА "ДЕРВИШОВО СЕМЕ"

Публикувано изображениеХелп някой да ми помогне!!!!! Имам да напиша 3 есета на тема:Лубов и омраза (по дервишово семе)

Дългът към рода и дългът към сърцето

и Защо в разказа Девишово семе всички герои са гертви ? мн мн мн мн ви моля мн ми трябват темите за класната ми са а пак госпогата е напраов питбул.Моля ви ако ги има някъде покагете защото в понеделник изгарям Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.