Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Николай Хайтов - "Дервишово семе" - въпроси, есета и анализи

Featured Replies

Теми и съобщения с главни букви се изтриват без предупреждение.

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Отговори 577
  • Прегледи 583,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Трябва ми мн спешно Збит преразказ на дервишовото семе, ама мн збит по вазможност. Хелп плззз P.S. Ако не някои може ли да снима по някакаф начин текста 6тото маи никаде го няма по гугела

Трябва ми мн спешно Збит преразказ на дервишовото семе, ама мн збит по вазможност. Хелп плззз

P.S. Ако не някои може ли да снима по някакаф начин текста 6тото маи никаде го няма по гугела

Не знаеш ли как се пише преразказ? Ако си чел произведението, не трябва да имаш проблем. Набелязваш си възловите точки и преразказваш в желаното време :rolleyes:

Аз не съм го чела, затова не мога да помогна...

Не знаеш ли как се пише преразказ? Ако си чел произведението, не трябва да имаш проблем. Набелязваш си възловите точки и преразказваш в желаното време :lol6:

Аз не съм го чела, затова не мога да помогна...

амии 4ел съм текста обаче в момента го нямам ии мнми трябва за утре а па в интернет никадеееее го няма.иначе от сами я текст ни6то не помна

Погледни този пост дали може да ти свърши работа

Погледни и тук

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Здравейте тябва ми ЛИС варху "На това кръстопътче тъпча сега и не виждам накъде да хвана" . Прегледах почти всичките постове в темата на не открих.

Здравейте,трябва ми ЛИС на тема ''Дългът към рода и дългът към сърцето в разказа''Дервишово семе''"" или ''Леюбовта и омразата в разказа''Дервишово семе''""....Предварително ви благодаря много :headphones::P:hush:

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от potrebitel
кирилица!!! (преглед на промените)

Благодаря на всички тук за ЛИС на тема "Любовта срещу родовия закон". Също така искам да попитам може ли някой да ми даде отговор на следния въпрос:

"Защо не изпитваме отвръщение когато Рамадан казва как ще влачи червата, как ще му раздира корема на Руфат?"

Благодаря предварително Публикувано изображение

Благодаря на всички тук за ЛИС на тема "Любовта срещу родовия закон". Също така искам да попитам може ли някой да ми даде отговор на следния въпрос:

"Защо не изпитваме отвръщение когато Рамадан казва как ще влачи червата, как ще му раздира корема на Руфат?"

Благодаря предварително Публикувано изображение

Виж тук и тук

Ползвай търсачката, ще видиш колко е полезна Публикувано изображение

МоЛя вИ ПомОгнЕтЕ мИ .. ТряБва Ми теЗа на ЛИС ВърХу "ГерОяТ На Н.ХаЙтоВ мЕжДу дЕтСтВоТо и зРеЛоСтТа" ... пРеДваРиТеЛнО бЛаГоДаРя :ph34r:

ЛИС на тема "Драмата на Рамадан и Силвина"..

Та здравеейте, знам колко банално звучи, че току що се регнах и искам помощ. Така че давам направо:

Трябва ми ЛИС на тема "Драмата на Рамадан и Силвина", прегледах страниците със другите мнения, обаче не открих нищо, което да ми върши работа.

Най-късно мога да го предам на 5-ти Ноември.

Ще ви бъда МНОГО много благодарна. (:

Редактирано от FooFoo (преглед на промените)

ЛИС на тема "Драмата на Рамадан и Силвина"..

Та здравеейте, знам колко банално звучи, че току що се регнах и искам помощ. Така че давам направо:

Трябва ми ЛИС на тема "Драмата на Рамадан и Силвина", прегледах страниците със другите мнения, обаче не открих нищо, което да ми върши работа.

Най-късно мога да го предам на 5-ти Ноември.

Ще ви бъда МНОГО много благодарна. (:

Знаеш ли колко ще ти е лесно, ако напишеш "драма" в търсачката, ама явно е по-лесно някой като мен да си направи труда и да ти даде направо линка

П.П.Ползвайте я тази търсачка!!!

Знаеш ли колко ще ти е лесно, ако напишеш "драма" в търсачката, ама явно е по-лесно някой като мен да си направи труда и да ти даде направо линка

П.П.Ползвайте я тази търсачка!!!

wtf.

Майтапиш ли се нещо или аз съм в грешка?

wtf.

Майтапиш ли се нещо или аз съм в грешка?

Знам какво значи WTF, затова по-полека, ако обичаш! Ти ли не виждаш темата на линка, който съм ти дала, или????

Драмата на Рамадан и Силвина - изпитание на родовия морал и морала на личността

ох на мен ми трябва съчинение - разсъждение на темата "Драматичният възел в разказа Дервишово семе"

П.П Трябва ми за утре сутринта Публикувано изображение моля някой , ако може да ми помогне бързо

Редактирано от svetli_mn7 (преглед на промените)

ох на мен ми трябва съчинение - разсъждение на темата "Драматичният възел в разказа Дервишово семе"

П.П Трябва ми за утре сутринта Публикувано изображение моля някой , ако може да ми помогне бързо

Ох на мен пък ми писна.Защо първо не си направиш труда да прочетеш темата?Има толкова много изписани неща.С малко труд може да напишеш едно съчинение.Не може всичко да е на готово.

Оценявайте труда на другите!

Ако напишеш в търсачката свят, ще ти излязат три страници с резултати. В първата най-вече можеш да намериш доста полезни неща. Хайде помогни си малко, не чакай само наготово :P

Здравейте, трябва ми спешно ЛИС на тема "Конфликтът между поривите на личността и законите на рода" върху Дервишово семе и Преди да се родя или по отделно, по възможност 2 подобни теми. :P:help:

Редактирано от divite (преглед на промените)

Здравейте, трябва ми спешно ЛИС на тема "Конфликтът между поривите на личността и законите на рода" върху Дервишово семе и Преди да се родя или по отделно, по възможност 2 подобни теми. :P:help:

има подобни теми, само използвай търсачката и току-виж си намериш нещо полезно :beer:

Ще може ли да ми дадете линкчета, защото съм много заета и ми е малко трудни.Ще ви бъда много благодарна. :)

Ще може ли да ми дадете линкчета, защото съм много заета и ми е малко трудни.Ще ви бъда много благодарна. :)

И ние сме заети, не мислиш ли? Някои хора са си направили труда да изпишат толкова страници по темата, а вас ви мързи дори да си намерите нужното ви!!!

Знам какво значи WTF, затова по-полека, ако обичаш! Ти ли не виждаш темата на линка, който съм ти дала, или????

Спокооойно, wtf не е директна обида към теб. Даже въобще не е обида. :rolleyes: Дори ти си вероятно първия човек, който възприема втф като някъв вид обида или нещо от типа. O.o

Та темата не я видях, щото не ми се отваряше преди и ми даваше няква грешка. За тва казах "кво по дяволите", втф.

Мерси. (:

Редактирано от FooFoo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.