Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

От мен бутилка бяло вино! :rolleyes:

Заповядай,идвай

:salad:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Божеееее,ама тя много грозна тая наденица "Стара планина",ъффф-

питах има ли живи-нищо не ми казаха

:)

Айде писанке пак сме с Еленските майстори -

щом ядеш ти - ти си ми ДВСК-то

Я остави наденицата на котката, аз съм днес на пълнен пипер и голяма доматена салата - идвай на вечеря!

:ph34r:

:ph34r:

Не съм я виждал и освен, ако не е сарказъм, няма угодия...

Не съм я виждал и освен, ако не е сарказъм, няма угодия...

Ами виж я и пак ще говорим-

нямам на идея какъв е вкуса й,но на външен вид не са я докарали определено.

Цвят тъмнокафяв-все едно остаряла,и не е истина и колко много подправки,не ги и знам и тях какви си-билки омайничета сигурно.

Та след като нещо не ме привлича на пръв поглед-

не го купувам,камо ли да си правя експерименти да го ям

В момента пека пица и изстудявам едно бяло винце!

п.п. Да ви се отчета за почивните дни : есента дойде щото метнахме туршийките!:wow:Откривам сезона:

От два килограма камбички и няколко моркова съм направила седем компотени буркана от любимата туршийка! Мисля да повторя още веднъж!

Публикувано изображение

Няма да ви се обидя, ако зимата носите само ракийцата! :)

Публикувано изображение

Ама пишете рецептите

Тъз е най-вкусната и писюрска рецепта - като за мен!

Зеленчуци по избор - бамя, краставички, чушки, пипер, моркови, зелени домати, карфиол и още квото се сетиш!

Аромати по избор - магданоз, целина, чесън, даф.лист, чер пипер, бахар и още квото се сетиш!

Нарязваш избранитеи измити зеленчуци на резени, кръгчета, квадратчета, ивици или както си избереш! Пълниш си бурканчетата, като слагаш и от ароматите.След това слагаш във всеки буркан равна супена лъжица сол и равна супена лъжица захар! Добавяш до резката(около 2см от дъното) на буркана оцет (само винен).Доливаш до горе с вряла вода, запечатваш, обръщаш с капака на долу и завиваш за една нощ! Не се вари!

Тъз е най-вкусната и писюрска рецепта - като за мен!

:wors:

Ей такива са ми нужни за прощъпулника...после ще се пробвам с вишия пилотаж...

:wors:

Пълнени чушки с ориз и кайма,ТЪй като ми остана от сместа,сварих малко спагети,половината ги изсипах в една тавичка,прибавих сместа,малко сирене краве,малко топено сирене,след това прибавих и другата половина от спагетите,направих една заливка с яйце и прясно мляко и хоп във фурната.Да ,за моя изненада ми харесаха,като се има впредвид,че спагети със сосове не ям.Да ви е сладко.

Пълнени чушки с ориз и кайма,ТЪй като ми остана от сместа,сварих малко спагети,половината ги изсипах в една тавичка,прибавих сместа,малко сирене краве,малко топено сирене,след това прибавих и другата половина от спагетите,направих една заливка с яйце и прясно мляко и хоп във фурната.Да ,за моя изненада ми харесаха,като се има впредвид,че спагети със сосове не ям.Да ви е сладко.

Това ще го пробвам на всяка цена, мисля да добавя и малко салца.

Нищо,ще ме води Слънчото на ресторант

:P

Най-много да заметна по някой сандвич през нощта-

да има сили де

:baby:

Туй

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Щях и едни свински пържоли с много вкусен сос по рецепта на Тургенев да врътна, ама нещо се помотах...

Задейства ми се слюнкоотделянето...Ще взема и аз да врътна нещо сладко утре... Диетите-от понеделник както винаги :question:

Задейства ми се слюнкоотделянето...Ще взема и аз да врътна нещо сладко утре...

Диетите-от понеделник както винаги :(

Утре прати и насам, че моят както ми разправяше преди малко, че "ставало" Публикувано изображение, гледам че 3/4 от сладкиша го няма Публикувано изображение

Утре прати и насам, че моят както ми разправяше преди малко, че "ставало" Публикувано изображение, гледам че 3/4 от сладкиша го няма Публикувано изображение

разбира се, че така ще ти каже :cool: аз например също винаги така казвам на жена ми,като ме попита "как е?" и после я гледам любовно как придобива много хубав оттенък на зеления цвят ;)

Това са вчерашните баница и кекс с ябълки,орехи и канела...Малко попрекалих със сместа,та...Такъв аромат се носеше из къщи....ммммммммм

http://kachi-snimka....1284282731k.JPG

Сега ,като ги гледам,май не са много за показ,но пък са вкусни,особенно като попреседят и се овкусят...

А това е снощната вечеря-пържени кюфтета и салата зеле-моркови...банално,но почти не остана...:cool:

http://kachi-snimka....1284283209k.JPG

Днес мисля да изпека пиле с картофи на фурна.

ППСлед снимките на fedora вече ще го карам на линкчета...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Туй

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Щях и едни свински пържоли с много вкусен сос по рецепта на Тургенев да врътна, ама нещо се помотах...

В нашата фамилия това се подвизава като кекс Негърче, изключително уважаван от принцове и принцеси сладкиш. :speak:

Моля те сподели рецептата на Тургенев пържолките. :speak:

Руло "Стефани", таратор и пържени картофки. Това измислих за днес.

Десерта е ясен - сладолед :baby:

Може ли едно парченце от рулото.

п.п малко съм закъснял:)

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Вече направих - пататник :P

Лелеееее,това чудо как го обичаам :wors::wors:

За пръв път го опитах в Триград.

Бях скептично настроен,но след като изядох съвсем сам две средни тави,се наложи да поискам рецептата от готвачката в къщата.

Би ли прежалила едно парченце,колкото за дегустация хихи 

:wow::wow:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.