Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Свинска наденица с боб

Публикувано изображение

Редактирано от Moira (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Е, не са от днес, а от събота вечерта, но карай Публикувано изображение

Марокански палачинки

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пилешко по китайски (абе, в мандаринен сос, но без мандарини Публикувано изображение)

Мандарин е китайско-тибетски език, а аз се пулех, четейки рецептата, къде са тия мандарини Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Така солидно си хапнахме ей сегинка, че не знам кога ще обядваме!

Един килограм бутер тесто е разделено на две - едните са с плънка кренвирши (за Краля), другите с плънка сиренце (за моя милост), и айрянче, и за десерт течен шоколад...

Колко малко му трябва на човек!:down:

Публикувано изображение

Така солидно си хапнахме ей сегинка, че не знам кога ще обядваме!

Един килограм бутер тесто е разделено на две - едните са с плънка кренвирши (за Краля), другите с плънка сиренце (за моя милост), и айрянче, и за десерт течен шоколад...

Колко малко му трябва на човек!:down:

Ехаа бутерки. Мн. ги хапвам със сладко от горски ягоди или сос акапулко. :baby:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Виенски шницели-

номера бил в бавното печене и в поливането ъхъм

:rolleyes:

Публикувано изображение

Със сигурност втория път ще се получат още по-добре! Сега пека другата тавичка, ще направя едно готино оформление докато пристигнат Кралете - ІІ броя...

Публикувано изображение

п.п. Ем, благодарности!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Всичките ти рецепти са минали и през моите ръце!:yanim:

п.п.2 Варя картофи и ще пържа риба след като си опека сладките!

Със сигурност втория път ще се получат още по-добре! Сега пека другата тавичка, ще направя едно готино оформление докато пристигнат Кралете - ІІ броя...

:rolleyes:;):yanim:

Изглеждат прекрасно, досущ като оригиналите на Ем . :baby:

P.S. Моята вечеря е добре размесени равни количества млечна и руска салата; препечена черна филийка хляб с камембер и луканка. :baby:

Ако не сте пробвали направете го, вкусна комбинация, подходяща за всякакви питиета.

Лучник :clap:

Публикувано изображение

Може ли рецептата,с готово тесто ли е

:)

Най-сетне ги направих тези прословути полумесеци, но с орехи, а не с бадеми. Както се казва - втасах.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и една много, много вкусна торта, но и калорийна бомба

Публикувано изображение

Задушено пилешко филенце с гъбки и картофки

:lick lips:

Публикувано изображение

Салата печени чушки, орехи, копър и чесън с настъргано сирене и пържоли по ловджийски съм се намислила за таз вечер :)

Салата печени чушки, орехи, копър и чесън с настъргано сирене и пържоли по ловджийски съм се намислила за таз вечер :yanim:

Ако някой ден се навия да отида до Хаджи Димитър (там живее откачената ми брат'чедка), ще отскоча и до теб, ама туй да ми сервираш Публикувано изображение

Зелеви сърми.

Ако някой ден се навия да отида до Хаджи Димитър (там живее откачената ми брат'чедка), ще отскоча и до теб, ама туй да ми сервираш Публикувано изображение

Зелеви сърми.

Инчик, дай рецептата за тортата :yanim:

Ето, но дръж и оригинала, таман съм се замаяла днес от руски текстове.

подозирах аз, че е някакакъв "гарашен" вариант. Ще си поиграя в момента в който се докопам до някоя събота :yanim:

Този кекс ме заинтригува и мисля да го направя! :)

Ангелски кекс

Публикувано изображение

Продукти:

6 белтъка

¼ ч.ч захар

½ ч.ч брашно

2 с.л. царевичен грис

2 с.л какао

½ ч.л. лимонтузу

щипка сол

За топинга:

100 мл течна подсладена сметана

2 блокчета натурален шоколад

Приготовление:

Брашното, солта, какаото и царевичната грис се пресяват в купа

Белтъците се разбиват с миксер. Когато станат на пяна се добавя лимонтузуто и продължават да се бият докато станат с меки връхчета. При непрекъснато биене добавяте захарта лъжица по лъжица.

Спирате миксера и добавяте брашнената смес при белтъците на три пъти, като след всяко добавяне разбърквате много внимателно с лъжица, за да не спаднат белтъците

Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна около 35 минути. Когато изстине, освободете кекса от формата

Студената сметана се разбива на твърд крем. С помоща на шпатула или нож намажете кекса. Поръсете със стърготини от студения шоколад.

http://vkuhniata.wordpress.com/2009/08/

Редактирано от Moira (преглед на промените)

Хиляди извинения за качеството но ги снимах с телефона/пък той милрия ми е ветеран/

Това са сладкиша и кифличките от блога на Емми

Публикувано изображение

Хиляди извинения за качеството но ги снимах с телефона/пък той милрия ми е ветеран/

Това са сладкиша и кифличките от блога на Емми

ти си мойта гордост! Гледам, от сладкиша малко липсва.... :yanim:

ти си мойта гордост! Гледам, от сладкиша малко липсва.... :wors:

Не успях да го опазя от себе си...виноват...:-)))Оскар Уайлд е казал-"Най-добрия начен да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш".8или нещо подобно беше.../

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.