Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Ооо мани ги тия кифтаци от кайма с неизяснени съставки. Слагай пържолите и поне знаеш какво ядеш. То и при каймата знаеш, но цялото ти съзнание се опитва да отрече какво ядеш :rolleyes:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Отдавна искам да питам, ама днес ще го направя. Защо все готвите? Няма ли кой да готви за вас? :rolleyes:

• Олиото се сгорещява в голям тиган. • Почистените, измити и подсушени дреболии се изпържват на силен огън за 1-2 минути. • Подправят се със сол и черен пипер на вкус. • Добавят се пресованите скилидки чесън, а след 1 минута и нарязаният на полумесеци лук. • Огънят се намалява на среден. • Ястието се готви, като от време на време се разбърква. • След като лукът придобие златист цвят се добавят настъргани на едро ренде доматите. • Всичко се задушава, докато течността се изпари на 2/3. • Ако е необходимо се поръсва със захар и сол. • Поръсва се със ситно нарязаните подправки и се готви още 5 минути.

Отдавна искам да питам, ама днес ще го направя.

Защо все готвите? Няма ли кой да готви за вас? ;)

Ти питаш за нас,жените ли

:shower:

Що готвиме значи-ами значи нали сме гладни-

та да ядете и вие манджа.

Аз поне си имам помагач понякога.

Е сега фърлих едни пилешки филета с гъби и картофи в йената и тва.

Ангорката разбира се около печката чака,той реже салатинката,аз си пия водката

Блаженство мдам

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Няколко айляци ходихме днес за коприва! Познайте каква вкусна чорбица ще си направя застроена със сметана...

Няколко айляци ходихме днес за коприва! Познайте каква вкусна чорбица ще си направя застроена със сметана...

а аз имам листа от цвекло и малко спанак. Същото ще го забъркам :(

Тавата с лазанята не се брои :)

Е сега от тва ако излезе пък нещо де поне и писинка да го яде-

ще е екстра,иначе тавата през 15-тия етаж ще лети

Ама поне мирише супер,на вкус не знам как ще е тва,глей кви сложнотии ме карат да правя ъффф-

огретен от макарони с пилешко филе

На такова требе да заприлича,утре ако ме няма-значи тавата е била по моята глава

:rolleyes:

Публикувано изображение

Ще правя торта с готовите блатове и пиле фрикасе!

Ще правя торта с готовите блатове и пиле фрикасе!

Браво! Чакай гости по някое време :P

> Яйца със сирене, какво :biggrin:

Супа топчета и картофи със сирене и яйца

Купих си чопър и в него си меля месото. Половин килограм с няколко ръца-пръца Публикувано изображение натискания и за 30 секунди е готова каймата. Много съм доволна.

аз пък ще направя малко пелмени :)

• 3 седмици по-късно...

Снощи направих за утрешния празник меденките с пълнеж от детството ми, а днес ги шоколизирах :biggrin:))

Те са ми фаворитът :clap:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Пилешко бон филенце с гъбки,топенко сиренце в йенската ми се върти цял ден в главицата... и едно винце...ммммммммммм

Снощи направих за утрешния празник меденките с пълнеж от детството ми, а днес ги шоколизирах :)))

Те са ми фаворитът :)

Федоркееее, вълшебницеее ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

побърках се като ти наминах през фейс профила, ума ми взе на вечни времена.

Веднага започнах да мечтая, как ще си остана у дома и ще бъркам от твоите сладкиши на бъдещите си сладурчета, внученца . :wors:

ще си събирам приятелките на кафенце с коняче и сладките изкушения на Федорка.

направо се разтопих :cool:

побърках се като ти наминах през фейс профила,

Що не ги баннат во веки веков с Емката, че все ни изкушават тази дяволски изчадия...?.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Готвя кисело зеле със ребърца на фурна...и точа лиги...:wors:

Федоркееее, вълшебницеее ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

побърках се като ти наминах през фейс профила, ума ми взе на вечни времена.

Веднага започнах да мечтая, как ще си остана у дома и ще бъркам от твоите сладкиши на бъдещите си сладурчета, внученца . :doh:

ще си събирам приятелките на кафенце с коняче и сладките изкушения на Федорка.

направо се разтопих :cookies:

Тя е домакинята,която аз никога няма да бъда-при нея всичко е пипнато до дребните детайли...Някак уютно е само като видиш колко красиво и с колко любов и желание е приготвено...Не познавам друга такава домакиня...освен мама :-)))http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Гювеч със свинско къкри омайващо във фурната

Публикувано изображение

:cookies:

Пилешки дроб по селски-промишлено количество...Това за 1,2 и 3 то.Обаче с биричка.Не ми е ясно защо лятото не я пия,че ми горчи,но пък зимата с определени нещица...

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Боб (идеално се връзва на студеното време), ще варя патешки шийки (обожавам ги-идеално ще се вържат на вечерната доза винце), мама ми е пратила тесто - та съм метнала една питка да се пече... Ако не ме домързи съм обещала да направя качамак...(за първи път и сега ще диря рецепти)! Абе, пълна програма...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.