Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорим в рими

Featured Replies

Шапки долу! Готин Дарки, много готин! :*

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 410,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• на Простотията Министъра
    на Простотията Министъра

края на горната рима: хайде ходи си и ти... **** Въпросче: Някой може ли ми каза ползата от таз зараза? Влизам да убия време не да се погубвам мене... А прочетеното тука... става саамо за боклука...

на Простотията Министъра

който минуси ми слага веч е време да си ляга знам че съм му във главата и персона съм "нон грата" Но това не означава.. път на х(цвър)я да ми дава. нека тъй да се получи да го тъпчи бясно кучи!

на Простотията Министъра

ще ти говоря за любов не не не съъм готов... пил съм вече пет кафета и си правя моабета. значи пак не ти хареса римата му на певеца. Хубаво тогава зная где за тебе ще е рая. ходи си във павликени с в

Публикувани изображения

Трогнат Е, много сте ми готини момета Вий, Merryl, Мойра, Ефе, Уиш и Нел Елате Шишко да ви цунка по нослето Заляхте сутринта му с карамел :* :* :*

Туй си е за тебе , дето все питаш къде са ни

И гледай, намерих цяло семейство рисувани човеци, че и с байрак.

пп Две целувки някъде ти се губят. С руския може да съм зле, но до пет мога да броя. :P

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

приказка... Вечер тихо те поглеждат две пламени очи сутрин в тях росата се оглежда, слънцето докато още спи.... И изгрява лъч надежда над небосклона светло син.. Някой в сърцето ти поглежда, докато сладко ,сладко спиш.. Милват те ръце невинни нежно гледат влюбени очи, утринта докато е будна песента в тях звъни.. Галят нежно и косата милват своята любов, тихо свири в тишината утрото с ритъм нов....

Редактирано от nordviking (преглед на промените)

Викинг, винаги ме умиляваш над нормата. :) За което най-сърдечно ти благодаря :* Добро утро, обич моя, непрогледнала! В новия ден с усмивка от стария заседнала и тихо с крилото си загърнала вечност. Добър ден, моя приказна сърдечност! Подай ми ръката си. Нека е сме кротки и топли- две птици пеещи... а наоколо студ, мраз и вопли. Подай ми ръката си. Днес на две ръце да рисуваме- лятото, житата, вълните и луната... да празнуваме!

Поздравявам дуета ви 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kS4FnDromtU.

"Милват те ръце невинни

нежно гледат влюбени очи,

утринта докато е будна

песен в тях звъни.."

Това някак ми прозвуча като продължение на мелодията...

Добро утро, обич моя, ненагледна!

Добро утро, обич моя и лека нощ!

Слънцето за теб рисува облаците в бакърно медно,

с фина четчица разстила лист варак.

Луната те целува със сребриста бродерия от нежност,

очертавайки лицето ти с брокатен прах..

Песента на птиците е закодирано писмо.Елегия.

Ноти накацали по петолиние в сърцето на монах.

не разбрах защо да му е тежко и горко на възлюбения, ама нейсе... Уишиии, не се оправдавай с мен, де :* Поредна цигара. Поредния ден. Поредни минути. Пореден рефрен. Поредно те чакам. Поредно мълчиш. Поредните влакове. Пореден фетиш.

Танцувай, човече! :* На диета съм. Шоколад и цигари. Смачкан станиол ... и пепел.

Аз като едно подло другарче мога ли да ти разваля диетата с бутилка уиски?:ph34r: Дяволите в очите ми говорят древни езици... Въртележка от неми спомени.

приказка...

...

Много красива приказка. :withflowers:

Няколко пъти опитах с "харесва ми", но ми дава "невалиден рейтинг".

Днес събирам цветовете си, увиснали на едри парцали в небето ми... май студът ги попари. Но какво пък... ще стане нова, пъстра дъга, по-устойчива и силна, по-красива нали се къпаха в бяла мъгла? Днес протягам ръцете си... уморени от дългото чакане на една забравена гара... Но какво пък... вече чувам шепота на приказни влакове, и очите ти виждам, засега през дима на поредна цигара.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ще дочакаш… След хиляди цигари… След пелена от сълзи… След края на очакването… Когато ти е все едно. Когато пръстите изтръпнали се сливат със цигарата… или с дима й… не помниш, че очакваш…и кого. Ще дочакаш… След хилядите влакове... След пътници безброй… След края на очакването… Когато не очакваш този път… Когато в сърцето ти изтръпнало време и любов се сливат, сгушени в страни, да има и забравата ти кът…

Мерилко :*

"Жди меня, и я вернусь.

Только очень жди..."

И ще чакам...

в очите ми ще възкръсват рубинени макове,

а ръцете ми клони на дърво ще станат,

да приютят на сянка, да попазят завет,

някоя нощ звездна песен да захванат,

краката ми корени, държащи царска корона,

а сърцето ми... нерисувана още икона.

Във танца на думите искреност крия…

По жарава не стъпвам със боси крака…

А как ми се иска да заплача, да вия,

да не давя душата в мълчалива сълза.

Във танца на думите милост събирам…

Без музика стихове в шепи държа…

И глуха, и сляпа, пак тебе намирам…

В мен си…

Обичам те…

Кой от двама ни да пощадя?!

Във танца на думите искреност крия…

...

Така изгаря се във хищен пламък

И буйно в знойни рими се гори

Та всяка дума - жарещ камък

Кована в огъня от теб да се роди

Да лумне парещ дъх в мъглата

Дъждът да пламне във искри

Жаравата от стелещо се злато

Ръцете трескаво да изпепели

Та да остане вътре въглен тлеещ

Отдал от себе си последния топлик

Прозвънващо - метално пеещ

Горящ тържествено във звездният си миг

П.П. Браво Merryl! Харесах... и пак Браво!

Поздрави и за двама ви.Много преживяно и много истинско. -- Гласът на тъпаните бумти подкожно в мен.Пулсира. Докарвайки тялото ми от крампи до състояние на транс. Набъбва прашна буря от древни ритми по хоризонта разчертан от сегментите на миналото, с отчайваща прогноза да прерасне в ураган. Като от деменция целунат, забравен и вече непознат в главата ми кънти.. Ражда се , събужда се… По дивашки разкъсва дрехите ми, догмите ми, нормите ми. И крещи.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Аз ще ви кажа едно малко стихотворенийце, което не съм го мислил аз, но го помня още от детската градина:) Мама моливче ми купи аз го остря, то се чупи ето толчаво остана д'е*а неговата мама......

Ето бре - вече си имам и аверче - със Заарския ще опсувме римбите сега :)

П.П. Ми да Оляда - това последното е трептящо, гръмко, звънко и наперерно красиво. Няма нищо общо с тези тук! Мхм...

--

Гласът на тъпаните

бумти подкожно в мен.Пулсира.

...

Ражда се , събужда се…

По дивашки разкъсва

дрехите ми, догмите ми,

нормите ми. И крещи.

...за да поддържа ритъма на душата ми, загубил се в битовизмите.

:*

Пролетни цветя Аромат на пролетни цветя днес се носи из града. Спомен, сън, мираж ли е това ? С четка и боички Аз ще оцветя открития пред мене хоризонт. Ще му сложа многоцветен, ясен фон. Не искам вече мразовита зима, а живот и пъстрота по поляните да има ! Уханието в ноздрите се засилва .. Леко, невинно, по детски ме милва. Чух песните на пролетно птиче, сетих се – това под снега е кокиче ! Първи знак за пролетта, като бисерче във бяла синева ! А цветенцето с крехка дръжка, да, това е малка теменужка ! Ще си набера аз свеж букет, ще откъсна и минзухара напет. Като пламъче е в пустошта, синоним на пълна красота ! Четката, боичките и моята надежда в илюзия за разцъфване днес ме отвеждат ! Ела, зелената магия със теб ще споделя, Ще кажем : „Чао, зима!”, идва пролетта !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.