Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсите си домашен любимец? Може би той е тук...

Featured Replies

Във връзка със все по-зачестилите теми, засягащи търсенето на домашен любимец се отваря специална тема.

Моля, хората, който си търсят да погледнат в следните сайтове преди да постват:

дог

без дом

Обявите във тези форуми се отнасят обикновено за непородисти животни.

Ако сте претенциозни и желаете породисто ще трябва да се разровите из Интернет обявите.

Напомням ви, че в този живот безплатен обяд - няма, така че вероятността породисто животно да се подарява или да се продава на символична цена е минимална.

Ако очаквате някой да ви подари животно, което струва около 600 лв, значи сте повече от опитимист.

Надявам се с тази тема да секнат безбройните темички, в които някой търси "еди какво си животно". Същите безбройни темички се превръщат в една тема- тази.

Така че вече като търсите, пишете тук.

Всяка отделна тема подобна на "Търся си..." ще бъде изтрита.

П.П Ако някои от потребителите знаят други адреси, които могат да бъдат полезни да не се свенят, а да ги постнат.

П.П2 Гледам, че все по-често започваме да цитираме линкчета към дог. Този подфорум не е рекламна агенция на въпросния сайт. Много ясно, че дискусиите ще се дублират. Но сигурно 90% от темите тук се дублират някъде из Интернет пространството. Ще помоля да се въздържаме.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 282
  • Прегледи 71k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много са красиви! Бих взел едно, но съм лош стопанин - последната ми котка в момента я гледат родителите ми...Все пак е нужно внимание и грижи, които аз не успях да положа както трябва.

• 10 месеца по-късно...

немски вълчо търси (благо)склонна немска пастирка. май си му е време, на 6-7 г. е, породист. ще излязат хубави кученца. може и снимка да сложа тия дни.

• 1 година по-късно...

Здравейте много искам бебе хъски (мъжко), нямам финансова възможност, затова търся някой който има възможност да ми подари.

Здравейте много искам бебе хъски (мъжко), нямам финансова възможност, затова търся някой който има възможност да ми подари.

Оптимистка. За да ти подарят породисто куче, или трябва да са ти близки приятели или някой да бърза, да се отърве от кучето. Без да искам да се заяждам ама като нямаш пари да си купиш куче, как ще имаш пари да гледаш такова, то не са ваксини, обезпаразитявания, храна...Имай го в предвид като си вземеш такова! :)

Абе по различно е, тия кучета ги продават по 500лв и от горе всички останали грижи не са проблем аз имам едно куче , страшно много искам хъски много... Да наистина съм страшна оптимиска може пък и да се намери някой, който да не се интересува от това да спечели от животното... Абе знам, че най-вероятно няма да се намери ама :) надявам се де...

Редактирано от ˙·٠•●IN4ETO•٠·˙ (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

продавам 4 малки котета от рядката порода американска късокосместа родени на 22.09.07 в гр. Добрич. тел. за връзка: 0897589544 или на email: [email protected] Цената на 1 коте е 50 лв.

post-114824-1191136831_thumb.jpg

post-114824-1191136842_thumb.jpg

Редактирано от ivet0o089 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

здравейте тярся си малко хъски до 2 месеца. цената му да е около 150 лв а ако може също кученцето да е от варненска област. Благодаря предварително :);):speak:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

здравейте тярся си малко хъски до 2 месеца. цената му да е около 150 лв а ако може също кученцето да е от варненска област. Благодаря предварително :wors: :wors: :wors:

И аз си търся, 4 до 8 седмици, произход, желателно е да е женско, може да дам до 200 лева, Софийско

Е надхвърля малко бюджета ама вижте тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...33&hl=хъски

по мои сметки са малко стари, а и не се споменава за родословие :-( Иначе цената как да е....

аз вече жидях тази тема но мисля че вече тези кученца са продадени. Ако някой друг има нека да пише.

Ами, защото старата котка ни се изгуби, а вкъщи без домашен любимец не е хубаво, решихме да си вземем нова. Та най-добре да я гледаме още от коте. Аз ще съм съгласен горе-долу на всякакво женско коте, но тате настоява да е ангорско, и то чисто... Знам, че се срещат рядко, но ако някой дава/продава такова на разумна цена, да пише на ЛС. Предварително благодаря!

...аз търся персийка със сини очи. Маxim4о по-добре към подобна порода се ориентирай, но трудно се намират, ако някой предлага и сиамки да ми драсне едно ЛС.

Не, персийските не ми харесват, много са тромави, просто нищо котешко не е останало в тях.

:) Като чуя за котки и настръхвам направо , такава нещо ако имам в стаята не мога да заспа от страх, никога не знаеш какво ти мислят и са много отмъстителни животни. Ако ще и най злобното куче да ми е в стаята ще спа като окъпан , кучето няма задни мисли или ти се радва или те захапва от пръв поглед.

Добре се е постарала вашата кучка, цели девет сладура, кой от кого по-хубав и масата женски ;)

Вчера си взех куче иначе бих прибрала едно две от тези Публикувано изображение

А ако ми обясните и за чий ви е това родословие???

Здравейте,търся си куче от породата Джак Ръсел териер,на приемлива цена,не е задължително да е с родословно дърво! оставям ви и телефон за контакти:0883327156

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте!!!Продават се 5 малки Бретон Шпаньоли на 40 дни от работещи родители.Цена 200 лв.Кученцата се намират в гр. Търговище.Телефон за контакти 0899 500 442

post-43382-1212092903_thumb.jpg

post-43382-1212092931_thumb.jpg

Редактирано от kal (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.