Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой бе първият любовен роман, който прочетохте?

Featured Replies

Ayase само да ти кажа, че за петата ти позиция има книга, Василий е главният в "Ти ми принадлежиш", ако искаш недей да правиш замяна, просто накрая няма да я броя, аз лично няма да сменям Никълъс Дьовил, на втора позиция ми е и ще трябва да си завъртя цялата класация, все пак не можем да знаем всички книги на дадена авторка преведени или не.

Хубав ден на всички

Добре поне, че Васили си има книга, нямам търпение да я почна :baby: Знаех че от тази поредица има още един роман, но не и подробности. Добре, нека на тази позиция да бъде близначката на Милисънт от "Преплетени сърца" май се казваше Джоан. Книжката я прочетох преди доста години станаха вече, не си спомням много много за Джоан, какво стана накрая с нея, но сега не мога да се сетя за друг герой, подходящ за класацията.

• Отговори 193
  • Прегледи 50,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой може ли да пусне линкче на "Сълзи от злато" на Катлийн Удиуиз, щото изписва, че такъв файл не съществува.

Първият любовен роман, който прочетох беше "Дивата котка" ;) Само като се сетя, че бях трети клас Публикувано изображение И досега ми е една от любимите книжки и страшно много си я обичкам Публикувано изображение

Уау,само 3-ти клас биеш ми рекорда от 5-ти клас . Само като си представя ако някой от съучениците ми разбере че чета такива книги ще ме помислят за луда! ;):speak:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Ayase само да ти кажа, че за петата ти позиция има книга, Василий е главният в "Ти ми принадлежиш", ако искаш недей да правиш замяна, просто накрая няма да я броя, аз лично няма да сменям Никълъс Дьовил, на втора позиция ми е и ще трябва да си завъртя цялата класация, все пак не можем да знаем всички книги на дадена авторка преведени или не.

Хубав ден на всички

Скъпа,свали си "Вълшебства" на отбора Макнот/Деверо.Първата новела е за Джулиана Скефингтън и Никола Дювил
  • Автор

Уау,само 3-ти клас биеш ми рекорда от 5-ти клас . Само като си представя ако някой от съучениците ми разбере че чета такива книги ще ме помислят за луда! :hush::huh:

уаууу 3-5 клас, вие не сте знаели какво да четете тогава, помня че разорих наще заради поредицата "Вечните детски романи", при наличие на малко свободно време пак бих подхванала някои от тях, иначе и аз бях започнала от ретро романите, вкъщи има 10-тина и като ги прочетох почнаха да мрънкам на мама за още - много исках да прочета някоя от тези с мръсните картинки (а сетете се за кои говоря), но майка ми беше категорично против-бях само на 12 и като се замисла правя си беше жената, почнах да ги чета на 17 и се хвърлих направо на класиката - "Пламъкът и цеветето", интересно ми беше да видя всеки от каде ги е подхванал.

И мила ако те надушат съучениците, няма да те мисля за луда, а просто ще те спукат от ебавки, подготви се за безброй подмятания за конюшни и безразборене секс, а и също ще ти кажат, че са чели, че жените които четат любовни романи правят два пъти повече секс от другите (де да беше тъй), за тва на тъмно вкъщи, аз лично се крия защото преди годинка- две доста подигравки отнесох. Най-големия ми проблем е като идват приятели вкъщи, добре че не са особено четящи за да се интересуват какви книги има на секцията ми, аз например като вляза в чужда къща, първото което правя е да разуча етажерките с книги. Не ме разбирайте погрешно, не че се срамувам, но просто в един момент ти писва да се оправдаваш пред хора които даже не владеят четенето достатъчно добре, но те обсъждат пред доста хора каква си мръсница.

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 :inlove1: ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

Някой може ли да пусне линкче на "Сълзи от злато" на Катлийн Удиуиз, щото изписва, че такъв файл не съществува.

Заповядай, успях да изровя линк-а от предишните страници: Катлийн Удиуиз - Сълзи от злато Публикувано изображение

уаууу 3-5 клас, вие не сте знаели какво да четете тогава, помня че разорих наще заради поредицата "Вечните детски романи", при наличие на малко свободно време пак бих подхванала някои от тях, иначе и аз бях започнала от ретро романите, вкъщи има 10-тина и като ги прочетох почнаха да мрънкам на мама за още - много исках да прочета някоя от тези с мръсните картинки (а сетете се за кои говоря), но майка ми беше категорично против-бях само на 12 и като се замисла правя си беше жената, почнах да ги чета на 17 и се хвърлих направо на класиката - "Пламъкът и цеветето", интересно ми беше да видя всеки от каде ги е подхванал.

И мила ако те надушат съучениците, няма да те мисля за луда, а просто ще те спукат от ебавки, подготви се за безброй подмятания за конюшни и безразборене секс, а и също ще ти кажат, че са чели, че жените които четат любовни романи правят два пъти повече секс от другите (де да беше тъй), за тва на тъмно вкъщи, аз лично се крия защото преди годинка- две доста подигравки отнесох. Най-големия ми проблем е като идват приятели вкъщи, добре че не са особено четящи за да се интересуват какви книги има на секцията ми, аз например като вляза в чужда къща, първото което правя е да разуча етажерките с книги. Не ме разбирайте погрешно, не че се срамувам, но просто в един момент ти писва да се оправдаваш пред хора които даже не владеят четенето достатъчно добре, но те обсъждат пред доста хора каква си мръсница.

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 :inlove1: ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

Хм, аз пък тези ретро романи ("31 забравени...") въобще не съм ги пипвала, а майка ми имаше цялата поредица. И сега не можеш ме накара да прочета някой от тях, дърпам се като магаре на мост, без да знам защо. Иначе в 4-ти клас почнах със съвременните любовни, изчетох доста от розовите Made in USA, а вече в началото на 5-ти клас открих историческите и това беше, това е моя жанр.

И аз четох много от "Вечните детски романи", но от библиотеката си ги взимах, тогава нямах амбиция да събирам собствена колекция от книги.

Хехе, Пете, трябвало е твоите съученици да ги бъзикнеш и ти. Щом за такива подробности са ти се подигравали, значи и те са попрочела една-две от тези "развратни" книги! Защото при мен някои от класа ми знаеха, давала съм на съученички да четат, пък на момчетата не им пукаше, дразнили са ме за всичко друго, изкарвали са ме от кожата ми, подигравали са ме по много начини, но никога не беше свързано с романчетата. Може би е така защото нямаха реална представа от книгите, иначе сигурно и за това щяха да се заядад. Но след като не са чели такова нещо, няма как да го коментират, нали така :huh: Но може и да не са доразбрали какво точно чета, не си приказвах много с тях.

Ако пък някой сега види вкъщи в детската стая на библиотеката какво чудо е... дори братовчедка ми остана зашеметена преди няколко дена като ми беше на гости. Няма етажерка на която да не съм наблъскала книги, навсякъде са по два реда, даже в единия ъгъл има 4 еднометрови купчини, нямам място къде да ги смествам. Да не говорим, че тук в София имам още цял голям кашон пълен с книги. А наште са ми свикнали. На татко му харесва, че не си харча парите за цигари примерно, а за четиво, а майка, макар да ми се струва, че започва леко да се притеснява от количеството, обича да се хвали на приятелки, че чета много. Публикувано изображение Въобще идилия!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Въобразявах си че съм много изстрадала, а ти какви подигравки си отнесла...Е, не е честно, чак пък стара мома! По принцип крия тази слабост, защото хората само гледат за какво да се хванат и си нямат друга работа освен да се присмиват. Когато чета навън на някоя пейка или на плажа все избирам "по-тежка" литература или поне книга с по-сериозна корица иначе другите само се подсмихват. И това от хора които не са отваряли книга през живота си! А иначе обичам този тип романи, защото ме разтоварват идеално, потъвам в по-различен свят и затова предпочитам историческите, а не съвременните. Но понеже гледам да не се забелязва, че чета любовни романи няма и с кого да ги коментирам и да си разменям :huh: Но какво да се прави...

Явно всяка от нас е срещала неразбиране относно избора ни на четиво.Мен майка ми ме запали по романите и е много щастлива,че със сестра ми харесваме този тип книги.Баща ми пък е щастлив,че запълвам времето си с нещо смислено!Започнах да чета любовни романи още 3-4 клас,ама не го разгласявах много много.Иначе повечето ми приятелки ми се чудеха как по цял ден мога да чета,получавала съм доста негативни коментари,но с течение на времето спрях да им обръщам внимание.Все пак животът си е наш и сме свободни да четем каквото и по колкото си искаме.Затова и останах очарована,когато открих този форум и вас момичета! :lol6:

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 ;) ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

ооооохх,значи не съм единствена,спукват ме от подигравки,затова и аз се крия,в училище де,какви корици имало,само за това съм си мислила,не съм била задоволена......и още такива

Вас поне във къщи ви подкрепят а аз и в нас се крия,било тъпотия,губила съм си времето,даже баща ми като по малка ми каза да седна и да прочета учебника по анатомия,че да спра да чета простотий,

всички си мислят,че в романите само любовни сцени има,много гадно :) не знам какво е това отношение,толкова хора ги четат :lol6:

• Автор

Въобразявах си че съм много изстрадала, а ти какви подигравки си отнесла...Е, не е честно, чак пък стара мома! По принцип крия тази слабост, защото хората само гледат за какво да се хванат и си нямат друга работа освен да се присмиват. Когато чета навън на някоя пейка или на плажа все избирам "по-тежка" литература или поне книга с по-сериозна корица иначе другите само се подсмихват. И това от хора които не са отваряли книга през живота си! А иначе обичам този тип романи, защото ме разтоварват идеално, потъвам в по-различен свят и затова предпочитам историческите, а не съвременните. Но понеже гледам да не се забелязва, че чета любовни романи няма и с кого да ги коментирам и да си разменям ;) Но какво да се прави...

Общо взето откакто се запознах наживо с наколко момичета от форума и тук каквото коментираме - това са ми дискусиите по книгите, то откакто се запознах с Йори, Съни и Тихи - просто се родих, прекрасно е да намериш съмишленик, и наистина не само за дискусиите, а и заради размяната!!!

Иначе и аз като тебе, на обществени места винаги нещо по-тежичко, даже в градския не си позволявам да ги чета, майка ми по-едно време ми разправяше да ги подвързвам с вестник, но ми се струва направо кощунство, обожавам кориците им, толкова са красиви!

А Тихи, сиг съм че познатите които ме бъзикаха, не са се зачели книгите ми - както споменах съмнявам се че изобщо можеха да четат, просто по онова време се беше появила една книга "Дъщерята на фермера" май се казваше, та в нея имаше кво ли не, то не бяха животни не беше чудо, а по корицата не предполагаш колко наистина мръсна е книгата, тази книга беше прочетена от всички, които пакрай нея си съставиха мнение и за моите книги, поне така си го обяснявам - абе детска му работа, както и да е, сега съм малко по-голяма и все си мисля, че тогава го приемах по-навътре, защото си бях дете, нз как бих реагирала сега :lol6:

Ето ме и мен след кратко отсъствие. Мали що сте изписали момичета. Пете на предишния ти въпрос: имах късмета да стартирам както тихи каза с тежката артилерия "Брачна авантюра" и нямаше начин да не се влюбя в този тип книжки защото последваха двете сърца от лед и пламък, заредиха се и поредиците на хедър и джуд и черешката на тортата Малъри. По втория ти въпрос: няма еднозначен отговор. И мен мъж ми и до днес ме бъзика, че съм била отегчена недоволна домакиня, а много добре си знае, че съм всичко друго но не и отегчена. Виж за недеволна... а и домакиня не съм да си призная кой знае ква. Добре че е детенце да помага в къщната работа. Колкото до подигравки от приятели аз никога не съм се крила, най-много да отнеса някой снизходителен поглед от мъжете, но те знаят становището ми по въпроса. А то е, че не е важен жанра а качеството на книгата. За съжаление в този жанр има доста "боза" както я наричам аз, но така е и с другите жанрове. Пък и всичко е въпрос на вкус казало... Хич не ми пука кой какво мисли. Чела съм достатъчно, за да оборя всеки опонент и да му обясня в детайли защо например харесвам брачната или Малори. Така че без комплекси момичета. Важното е че обичате да четете. Ади едно клише накрая:хубавата книга си е богатство независимо дали четеш Джером К Джером, Майкъл Конъли, Агата Кристи или Джули Гарууд. Леле що писане изписах личи си че ме е нямало два три дни. Хубав ден от мен.

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 :lol6: ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

Е, и аз имам същия проблем, относно това кой какво ще каже. При мен проблема е, че майка ми, например, през целия си живот е прочела 1-2 такива книги, а 3-тата такава книга която подхвана беше от моята лична библиотека - мисля, че беше "Обещанието на розата" на Бренда Джойс и попрочела малко жената, стигнала до "същинската част" и понеже това надхвърля стандартите й за "прилична книга" я заряза и съответно коментара беше: "Абе, ти какви глупости четеш?" Баща ми не е обръщал внимание, той по другите ми книги се заглежда, че аз съм луда по историята като цяло - имам доста книги и предимно чета български автори, че най-ми харесват, та така де - татко много ми се радва. Милият ми брат, само 2 години е по-малък от мен, ме накъса от подигравки, последният му коментар беше сега около празниците, понеже си бях вкъщи и си редактирах една от книгите на компютъра, а той нещо ми обяснява, аз не го слушам и той накрая: "Како, как не те е срам да четеш такива глупости, как се ... (айде да не пиша думичката) и то докато аз съм тук и ти говоря?!?!" хахахаха Лошото е, че бях точно на такъв момент ;)

Но както и да е. Миналото лято реших, че няма повече никой да ми се подиграва и си разпродадох 90% от книгите (не, че бяха кой знае колко много) и си оставих само 5-6, а сега си купувам само такива, за които знам че със сигурност са хубави. Но всичко на всичко любовните ми романи не са повече от 10, защото съм глупава и ги разпродадох. Публикувано изображение Сега ми е малко тъпо, че така импулсивно го бях решила, но ... какво да се прави.

Въпреки всичко, обаче, продължавам да твърдя, че това е един много приятен жанр, с който човек може да се разсее и да се посмее. И съм на мнение, че такива книги трябва да се издават. Не мога да разбера, защо само съвременни романи се издават в България ...

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 :lol6: ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

Леле,леле-мед ми капна на сърцето!То аз колко се срамувах,че още дори.То подвързии от вестник ли не бяха...

Тези дни си купих 2-3 книжки и голям срам брах.То си е комплексарщина ,ама какво да направя?!В пловдив зад пощата имаше само 2 работещи сергии,умрели от скука продавачки.

Много мразя да ми се месят-препоръчват ти неща които не ти допадат и само те питат Какво си търсите?А аз гледам -автора,жанра,визията и бързо си намирам-не ми трябва помощ.Ама тя едната пита ли пита-като им кажеш ти бутат нещо по тяхен вкус и ходи обеснявай,че не го искаш!Тази направо ми се ядоса,че не и казвам какво точно търся!!!Мъжът бе с мен, и той й се издразни.

За това пък другата бе супел любезна и то без да дразни.Уф,нещо се отплеснах.

Преди се криех от срам,а сега за да не давам книги-ей ако ви кажа как ми се връщат дадените преди1,5 година ще паднете!!

А кориците са хубави,но вече като,че ли не ги избирам по тях.Гледаш отпред едни готини хора,едно хубаво описание отзад,а книгата пълен провал.Или руса мадама и рус пич,а вътре червенокоса и черен(в случая с "Мъжът на моите мечти" само спечелихме,но това е изключение).

Уау, не се бях заглеждала каква част от съобщенията от раздела е в нашата тема. Разбира се, бях забелязала, че винаги сме на топа на страницата и се разрастваме с големи темпове, но не предполагах, че сме толкова напред с материала, така да се каже. :)

А иначе, Съни, душко, напълно те подкрепям и аз не съм се крила никога. Разбира се имало е моменти, в които ме е било страх да си "призная" един вид, но като че ли доста леко съм се разминала, не са ме подигравали толкова. Важното е обаче, че на мен ми е кеф да си чета такива книги, пък ако искат да ме подиграват. Като бях на 12-13 щях да се засегна, признавам, тогава много скачах на обиди, но сега не ми пука дори.

Преди няколко седмици пътувах с трамвая до квартирата на сестра ми и тъй като от Студентски до мола има доста, си бях взела книжка за четене. Не знам защо, но реших да си взема "Buck" на Лей Грийнууд (Съни ми я беше дала), исках да видя как ще ми тръгне четенето на английски. А тя е едно сладурска малка книжка, с розово на корицата, с един готин пич отпреде, въобще само ако искаше някой можеше да ме подиграе за едното нищо. Вместо това обаче, не чух нито един коментар, не забелязах и снизходителни погледи дори, а накрая една групичка хлапета (на 14-15 да са били) тръгнаха да си говорят за книги, само защото ме видяха, че чета. Беше интересно преживяване. ;)

Общо взето гледам да го раздавам непукистки, и да ме подиграят няма да спра да чета жанра, така че... Но наистина явно не съм била толкова засегната като вас, може и затова да съм толкова смело настроена.

Хехе, tanushi, коментара ти ме подсети за един случай. Който е чел "Грехопадение" на Сюзън Джонсън, ще ме разбере, а и като цяло за авторката, Джонсън обръща специално внимание на "горещите" сцени. Майка ми от време на време си взима по някоя книга от колекцията ми, общо взето за приспиване, така и не можах да й разбера напълно вкусовете за книги. Но когато реши, че ще чете "Грехопадение", сърцето ми падна в петите. Казах си край, сега ще ми вдигне един скандал как може да чета такива простотии, ще стане цирк вкъщи, със свито сърце й я дадох. А то какво... никаква реакция, прочете я и я върна на мястото й без въобще да каже нещо. Уникално, така се бях психирала. :)

Чета и други жанрове, но определено този ми е фаворит и страшно се радвам на местенцето, което си спретнахме тук. Уви, преди да намеря това място и аз нямаше с кого да споделям впечатления и коментари, така че, Пете, не само ти се възроди, мила. Аз си умирам от кеф вече месеци наред! Публикувано изображение

Та ново въпросче от госпожичка любопитка, как се справяте с негативното отношение към романите, аз трябва да се боря с него дори вкъщи, сестра ми просто ме съсипва (нарича ме "незадоволена стара мома" а аз съм само на 20 :) ) Защо мислите толкова много се отричат този тип книги, защо всички се вторачват в двете интимни сцени, никой не се интересува от приятния и лек сюжет, нито от това колко е популярен жанра в чужбина(щом продължават да се издават все нови и нови автори), това отношение само в нашата китна родина ли е или и навън е така, с какви впечатления сте?

Отнощението у нас към любовните романи е отвреатително,повечето не го смятат за сероизна литература и ако кажеш на някой какво четеш,той ще ти метне един старенен поглед,а брат веднъж каза,че това,което чета няма нищо общо с реалноста и какво това питам аз,нямаме ли право за малко да се попитам света на фантазиите,не е излишно нали ;)

Попитай сестра си какво общо има между задаволяването и женитбата с книгите и давидим какво ще ти оговори и нищо,че ти е сестра можеш да и кажеш да си гледа работата,иначе в училище слава богу съм нямала такива проблеми като ващите,даже съм си разменяла книги със съучениците си,а що се отнася до твоите със сигорност чели нещичко иначе как щяха да знаят за какво уж съдържат Публикувано изображение

Докато не отккрих този форум си мислех,че почти няма,които да четат любовни романи и се радвам, и съм благодарна ;):)Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение че намерих всички вас :wors::wors:

Хехе, tanushi, коментара ти ме подсети за един случай. Който е чел "Грехопадение" на Сюзън Джонсън, ще ме разбере, а и като цяло за авторката, Джонсън обръща специално внимание на "горещите" сцени. Майка ми от време на време си взима по някоя книга от колекцията ми, общо взето за приспиване, така и не можах да й разбера напълно вкусовете за книги. Но когато реши, че ще чете "Грехопадение", сърцето ми падна в петите. Казах си край, сега ще ми вдигне един скандал как може да чета такива простотии, ще стане цирк вкъщи, със свито сърце й я дадох. А то какво... никаква реакция, прочете я и я върна на мястото й без въобще да каже нещо. Уникално, така се бях психирала. :idea:

хахаха е, браво на майка ти, явно е толерантна (ако, разбира се, не е проспала някой работи, след като казваш, че си чете преди да заспи) ;)

А за моята майка - абсурд! Добре, че нямах Сюзън Джонсън сред книгите си, че ако беше попаднала на нея щеше да има Трета Световна :P Но като, че ли след "Обещанието на розата" (или поне до където беше успяла да я прочете :P) й секна ентусиазма за любовни романи. Публикувано изображение

хахаха е, браво на майка ти, явно е толерантна (ако, разбира се, не е проспала някой работи, след като казваш, че си чете преди да заспи) :P

А за моята майка - абсурд! Добре, че нямах Сюзън Джонсън сред книгите си, че ако беше попаднала на нея щеше да има Трета Световна :idea: Но като, че ли след "Обещанието на розата" (или поне до където беше успяла да я прочете :P) й секна ентусиазма за любовни романи. Публикувано изображение

Хаха, ами да ти кажа, може и да не е стигнала до тези моменти, тя понякога не довършва книгите, ако не й тръгне четенето. И в двата случая по добре за мен. Публикувано изображение

Отнощението у нас към любовните романи е отвреатително,повечето не го смятат за сероизна литература и ако кажеш на някой какво четеш,той ще ти метне един старенен поглед,а брат веднъж каза,че това,което чета няма нищо общо с реалноста и какво това питам аз,нямаме ли право за малко да се попитам света на фантазиите,не е излишно нали :super:

Попитай сестра си какво общо има между задаволяването и женитбата с книгите и давидим какво ще ти оговори и нищо,че ти е сестра можеш да и кажеш да си гледа работата,иначе в училище слава богу съм нямала такива проблеми като ващите,даже съм си разменяла книги със съучениците си,а що се отнася до твоите със сигорност чели нещичко иначе как щяха да знаят за какво уж съдържат Публикувано изображение

Докато не отккрих този форум си мислех,че почти няма,които да четат любовни романи и се радвам, и съм благодарна :cheers:Публикувано изображениеПубликувано изображение че намерих всички вас :dancing18:

оф... и аз си мислих че само аз си чета тези книги и хоп взех че открих цял форум за любимото ми занимание :rolleyes: оххх така се зарадвах и вече в последно време само от тук си тегля книжки и си чета през свободното време :dancing18:

пък да не говорим наистина за тези предубеждения към романите в Б-я :handshake: ,аз поне имам късмет и не ми са се подигравали(да чукам на дърво)

оф... и аз си мислих че само аз си чета тези книги и хоп взех че открих цял форум за любимото ми занимание :rolleyes: оххх така се зарадвах и вече в последно време само от тук си тегля книжки и си чета през свободното време :cheers:

пък да не говорим наистина за тези предубеждения към романите в Б-я :handshake: ,аз поне имам късмет и не ми са се подигравали(да чукам на дърво)

И аз съм така откакто го открих,защото тук намерих книги,които не мога да немеря никаде другаде Публикувано изображение

Искам да кажа на тези,коити са ги обиждали заради това,което четат просто да не им пука от това или да им теглят една българска на които ги обиждат Публикувано изображение

И аз съм така откакто го открих,защото тук намерих книги,които не мога да немеря никаде другаде Публикувано изображение

Искам да кажа на тези,коити са ги обиждали заради това,което четат просто да не им пука от това или да им теглят една българска на които ги обиждат Публикувано изображение

хехе не така момичета, няма да теглим нищо просто всеки има право на вкус и затова е хубаво, че хората сме различни иначе ще стане пълна скука. просто няма място за срам и е въпрос на характер всеки да си отстоява вкусовете и предпочитанията пред приятели познати, че дори и непознати, но не бива да очакваме всички да харесваме едно и също и ако искаме да уважават нашия вкус и ние трябва да правим същото. Така поне мисля аз по въпроса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.