Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой бе първият любовен роман, който прочетохте?

Featured Replies

Не съм била аз....., но мн искам да ги прочета :P

• Отговори 193
  • Прегледи 50,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първият любовен роман, който прочетох беше "Сянката на бурята" на Дебра Диър. И това си ми остава една от любимите книги. :help:

Моят първи роман, който намерих съвсем случайно по рафтовете с книги у дома, е едно бяло арлекинче на име "Летен романс" - Книжката беше страхотна, но за съжаление другите три любовни романи, които прочетох непосредствено след това бяха небезизвестните "Сладкият бяс на любовта", "Непокорна страст" и "Пиратът лорд" , и за ужас на всички трябва да кажа, че поради липса на други книги ги препрочитах дооооста пъти! (сега като се сетя и си мисля "какъв невероятен късмет имам :angry: ")

Моят първи роман бяха два романа свързани а именно "Сага за Рейна"двете книжки даже едната я сканираха и качиха в тракера за мен са много интересни,ако някой има втората да я сканира и качи я щте бъде супер :angry:.А иначе следващите две бяха ''Като пепел във вихъра" и ''Завинаги в твоята прегръдка" и от там Катлийн Удиуиз ми стана любимка :huh:

Моят първи роман, който намерих съвсем случайно по рафтовете с книги у дома, е едно бяло арлекинче на име "Летен романс" - Книжката беше страхотна, но за съжаление другите три любовни романи, които прочетох непосредствено след това бяха небезизвестните "Сладкият бяс на любовта", "Непокорна страст" и "Пиратът лорд" , и за ужас на всички трябва да кажа, че поради липса на други книги ги препрочитах дооооста пъти! (сега като се сетя и си мисля "какъв невероятен късмет имам :) ")

хахаха и на мен сефтето ми беше "Пиратът лорд", мила направо да ни се чуди човек, как сме продължили да четем книги след тоя ужас. но второто ми попадени беше огромна десятка :)

Сълзи от злато на Катлийн Удиуиз, купих си я преди доста години, когато бях в София за кандидатстудентските изпити. Тъкмо беше излязла и я видях на една сергия с няколко други подобни.Честно казано за пръв път, като че ли виждах тези любовни романи. Само дето втрещих майка си, че не си преговарям за изпита по история, ами си купувам книга и то любовна. :angry: Много права си е била жената тогава, ама .....Е, поне ме приеха студентка, че щеше да е ужасно да ми натяква.

хахаха и на мен сефтето ми беше "Пиратът лорд", мила направо да ни се чуди човек, как сме продължили да четем книги след тоя ужас. но второто ми попадени беше огромна десятка :clap:

:wors: леле и ти си случила на книга, но поне си имала късмет с втората, аз след тия се натресох на продължението на сладкио бес.... :wors:
  • 2 месеца по-късно...

"Годеницата на лъва",а след това "риск"..за жалост са изчезнали мистериозно :computer2:

Шепотът на розите-Тереза Медейрос...от тогава имам слабост към Шотландците и към самата писателка

"Годеницата на лъва",а след това "риск"..за жалост са изчезнали мистериозно :computer2:

Не е изчезнала поне едната http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5956. Другата коя е?

Шепотът на розите-Тереза Медейрос...от тогава имам слабост към Шотландците и към самата писателка

СТрахотно попадение наистина :cool:

Имах предвид,че са изчезнали от библиотеката ми :hush: Но днес се хванах и се разтърсих и намерих цяла чанта с книги в мазето,които си мислех,че са изчезнали.Много съм щастлива :blink: Радвах им се като малко дете :wub: Сега даже съм си взела "Риск" да я препрочитам :cool::computer2:

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Ако не се лъжа, беше "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз. Страшно много ме впечатли (дотогава никак не си падах по този вид романи) и вече няколко години редовно си чета :)

Първата със сигурност е Завръщане в рая, ако се брои за любовен роман, а ако не...или Сърце от лед на Джуд Деверо или Целувка в нощта на Дженифър Хорсман, не съм много сигурна коя от двете. Но и двете са оставили траен отпечатък в съзнанието ми. За Целувката.. не помнех нито името на книгата, нито главните (много скапани имена имат), но сюжета просто и до сега си ми е неизтриваем, а за Сърце от лед няма какво да обяснявам невероятна книга.

"Отвлечена от олтара" май. Една розова беше, не помня вече кой я е писал. Иначе съм чел и 4те "Завръщания в рая" :) /как имах нерви-разочарова ме тоя роман, а филма пък едва изтраях 2 епизода/

Някой може ли да пусне линкче на "Сълзи от злато" на Катлийн Удиуиз, щото изписва, че такъв файл не съществува.

,Има в моята библиотека
  • 2 месеца по-късно...

Моят първи любовен роман беше едно арлекинче и май се казваше По волята на съдбата на Дикси Браун. След това продължих с Непокорна страст-въобще не ми хареса :rolleyes: и Любовницата на корсаря, Дворцови интриги на Жаклин Рединг, Принцесата на крадците на Катрин О`Нийл, Сърца в пламъци на Джоана Линдзи, Момичето от езерото на Емили Брадшоу и ....... така до днес. :ph34r: не спирам да чета романи от този жанр.

Редактирано от kristina_87_ (преглед на промените)

Аз пък прочетох "Пантерата и перлата" и оттогава се запалих по тези романи.

Първият любовен роман,който прочетох беше "Нежен бунт" на Джоана Линдзи :) Нямаше как да не се влюбя в жанра след тази книга :) Спомням си,че съвсем случайно я открих и като видях картинката и казах на мама : "Ооо мамо,я виж ти какви неща четеш" Публикувано изображение Всичко беше на шега,но като прелистих страничките ей така просто да видя за какво става въпрос :P попаднах точно на момента,в който Антъни напористо увещаваше Розалин да остане за през нощта Публикувано изображение Даже още си спомням на коя страница беше -112 Публикувано изображение Та..зачетох си се в книжката..и оттогава,та и до днес Публикувано изображение А бях 7 клас и ми предстояха изпити...оставаха ми 1-2 седмици до тях,но аз си четях за Малори,вместо за баба Илийца Публикувано изображение

На мен това също е един от първите исторически любовни романи, които съм чела и от тогава това е любимата ми книга. Тони е просто номер 1, досега не съм срещала по-интересен, вълнуващ, красив, чаровен, омайващ, мъжествен..... персонаж. А съм чела доса любовни романи, като се има предвид, че имам стаж от пети клас :)
  • 1 месец по-късно...

Първият любовен роман, който прочетох и до сега е един от любимите ми е Като пепел във вихъра на Катлийн Удиуиз. Харесвам героини като Алена - непримирими, борбени и отстояващи себе си. А вторият ми прочетен любовен роман е Гордост и предразсъдъци - няма друг роман, който да съм препрочитала толкова. Просто го обожавам!

• 2 седмици по-късно...

Моят пък първи роман беше на Айрис Йохансен - Златния Варварин ( срещала съм го и като Богатия Варварин, ако не бъркам). Бях още в прогимназията май като го прочетох.

• 1 месец по-късно...

Моят първи любовен роман беше "Роза през зимата " на Катлийн Удиуиз.Толкова ми хареса, че го прочетох два пъти. Следващия който прочетох беше на Шърли Бъзби -"Лилия в ноща " и отам се тръгна не исках други романи освен от тази поредица малко ,по-малко се прехвърлих и към арлекин и така до днес.

• 6 месеца по-късно...

Първия роман които прочетох беше "Чериса" на Джесика Сен Клер.Който не я е чел му я препоръчвам аз много я харесах.намерих я на село в стаята на мама и сега всичките книги са на плевен при мен :P и съм ги прочела по няколко пъти.втората си спомниям че беше на Джоанна линдзи "Сребърния ангел" :wors:

Първия роман които прочетох беше "Чериса" на Джесика Сен Клер.Който не я е чел му я препоръчвам аз много я харесах.намерих я на село в стаята на мама и сега всичките книги са на плевен при мен :cool: и съм ги прочела по няколко пъти.втората си спомниям че беше на Джоанна линдзи "Сребърния ангел" :)

Хихи, абе тая Чериса винаги навсякъде я има, във всеки дом :ph34r: Дори в тоя новия български сериал "Под прикритие" още в първия епизод, главната влезе в дома на главния на един стол видя книгата, точно "Чериса" бе, едно доста оръпано копие, и му каза кой е убиеца :lol6: Имам приятелки дето не четат романи, ама в тях имат "Чериса" :blink: Аз обаче не я харесвам толкоз, малко брутална ми дойде :huh:

Предполагам, причината е в това, че "Чериса" е една от първите издадени книги в жанра.

Предполагам, причината е в това, че "Чериса" е една от първите издадени книги в жанра.

Може, но факт, всеки я има :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.