Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой бе първият любовен роман, който прочетохте?

Featured Replies

Ми незнам аз много я харесвам чела съм я поне три пъти да си я припомням.когато я четох за първи път ме държа на тръни постоянно не е като другите книги.но разбира се ...разни хора разни идеали...неможе всичко да се хареса на всеки :)

• Отговори 193
  • Прегледи 50,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми незнам аз много я харесвам чела съм я поне три пъти да си я припомням.когато я четох за първи път ме държа на тръни постоянно не е като другите книги.но разбира се ...разни хора разни идеали...неможе всичко да се хареса на всеки :biggrin:

И аз съм я чела около тринадесет пъти най-малко и ми е сред топ 50 от историческите любовни романи. Много си я харесвам. Тази, дето е с еднаква корица като нея и от същата авторка - Бялата роза - също ми е от любимите.

А иначе първият любовен роман, който прочетох май беше "Предсказанието" - едно арлекинче - от съвременните, а от историческите - "Любимият непознат" на Катлийн Удиуиз и оттам нямах удържане в четенето.

Ми незнам аз много я харесвам чела съм я поне три пъти да си я припомням.когато я четох за първи път ме държа на тръни постоянно не е като другите книги.но разбира се ...разни хора разни идеали...неможе всичко да се хареса на всеки :)

Не знам що, ама помня, че като я прочетох тая книга реших, че е бледо копие на "Вечната Амбър".

Вярно, че страшно прилича на "Вечната Амбър", особено в началото. Историята е по-тежка и гадна от обичайното, но е много любим роман, много. На последните страници така тежко въздишах и преглъщах и не ми се искаше да свършва книгата. Обикновено чак такива вълнения не ми се случват.

И аз съм я чела около тринадесет пъти най-малко и ми е сред топ 50 от историческите любовни романи. Много си я харесвам. Тази, дето е с еднаква корица като нея и от същата авторка - Бялата роза - също ми е от любимите.

А иначе първият любовен роман, който прочетох май беше "Предсказанието" - едно арлекинче - от съвременните, а от историческите - "Любимият непознат" на Катлийн Удиуиз и оттам нямах удържане в четенето.

да и аз съм чела "Бялата роза" но неможе да се сравнява с "Чериса" но иначе ми хареса :clap:

• 4 седмици по-късно...

Първият любовен роман, който прочетох преди 2 години, беше "Принцеса Алесандра" на Джули Гарууд. От тогава чета този жанр - не съм изчела кой знае колко книги - може би около 50-60. П.П. - Сега като погледнах се оказа че имаме "Бялата роза" на Джесика Сент Клер. А аз още не съм я прочела :angry: Ще поправя тази грешка :)

Бялата роза на Джесика е хубава аз съм я чела ама повече ми харесва Чериса на същата авторка.Тя ми беше първата книгата :baby:

• 2 седмици по-късно...

Първият ми любовен роман беше "Дамата" на Мери Бътлър и ми беше изключително интересен. Тотално се запалих по жанра след втората и третата прочетени такива книги - "Сърце от лед" и "Сърце от пламък". Явно съм имала късмет и съм уцелила десетката, а досега се чудех коя ли е книгата от първия епизод на Под прикритие.

Книгата е "Чериса". Най-интересното е, че тази книга е била първа сигурно на повече от половината момичета във форума. А още по-интересно е, как са решили, че на мъжкар, за какъвто представят Марто, ще му отива да чете любовен роман :giggle1::shy11:

• 5 месеца по-късно...

Здравейте и от мен! Първият любовен роман, който прочетох беше Шантал, тогава бях в 7-ми клас и майка ми прецени, че в него няма много любовни сцени. Вярно не ми е от най- любимите сега, но той ме "отприщи" към четенето на такива книги. Обожавам ги :)

В далечни времена, още миналия век майка донесе две книги. Бяха писани на машина, на сива и много тънка хартия с черни твърди корици. Бяха й дадени за кратко и десетина колежки чакаха реда си. Бях любопитна какво толкова чете и така вместо уроци след училище прочетох Джейн Еър и Моят съпруг/ Момчето от медальона. И така се започна...

Първият любовен роман, който прочетох беше "Любов завинаги" на Дороти Гарлок. Аз принципно харесвам повече историческите любовни романи, а този си беше съвсем съвременен, но това не попречи да се зарибя :) . Добре, че беше майка ми, която беше върла почитателка на любовните романи и притежаваше умопомрачаваща колекция от исторически и съвременни романи на всички писателки още от далечната 1990-та година, ако не ме лъже паметта, (че това си е годината на моето раждане все пак и малко ми се губи )Та добре, че беше тя да ме подбутне да се очовеча, както се казва на чист бългериан :D

• 2 месеца по-късно...

Лелее,беше преди доста време. :eek: Не помня автора,но книгата се казваше "Гореща луна"-една такава тъничка беше,но ме впечатли доста.Поради простата причина,че се разказваше за едно 14 или 16 годишно момиче Арасели се казваше(горе-долу и аз на толкова години бях тогава) Освен това имаше едни доста горещи сцени(според мен тогава) и за това още повече ме впечатли :shy11:

• 2 седмици по-късно...

аз може би съм казвала някъде назад,но бяха две книги-не помня вече коя точно беше първата.Едната беше "Годеницата на лъва"на Ирис/Айрис Йохансен и "Риск" на Лора Паркър.И двете са ми много любими и до днес."Годеницата..." беше една по-мистериозна...тамплиери,знамена,рицари...докато в "Риск" имаше страшно много хумор,а главната героиня ми беше много симпатична.Честно казано си бях малка за тези книги,но майка ми ги четеше и събираше,а аз да не остана по-назад.Не помня на колко бях,но сигурно съм била на 11-12..имам спомени,че годеницата на лъва на едно море я четох.

Няколко първи са. Най-първият - "Отнесени от вихъра", през една лятна ваканция преди повече от 20 години. И досега това е една от най -любимите ми книги. Първите любовни романи, които си купих (с първата заплата) бяха "Сълзи от злато" - лъскавичка и новичка и някоя от книгите на Даниел Стийл, но нямам спомен от заглавие. "Сълзи...", вече е позагубила лъскавината си и е доста опърпана, горката, но тя се оказа една от причините да давам всеки свободен лев от заплатите си за книги, без значение от жанра им.

• 1 година по-късно...

Кристина Скай-Перлата а любовтаСпомням си че я прочетох след това я дадох на една приятелка.Тя и така не ми я върна,незнаела къде е.Преди няколко години започнах да се опитвам да я намеря,но спомените ми за книгата така бяха избледнели,че ми отне доста време преди да се сетя за нещо съществено от книгта и да я открия.Няма да Ви кажа колко радостна бях,сякаш бях получила огромен подарък за нова година,защото по това време я намерих в читанка.Сега остава да си я закупя,защото искам да я усетя и почувствам,все пак друго е чувството,когато е в ръцете ми.

Редактирано от nikolcheto (преглед на промените)

Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.