Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

десетте най-добри романа със сюжет Шпиони / Маскирани / Разбойници в любовните романи. не са ми много,но любимата ми книга е в тази категория,ако някой не е чел Номер 1.,да го направи веднага 1. Женкарят и разбойничката - Кони Мейсън (най-страхотната книга на света) 2. Скандал и още нещо - Джоана Линдзи 3. Съвършен герой - Саманта Джеймс ..................... 10. Черния отмъстител - Джуд Деверо

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сегааа моято нова класациика е готова! Ето я и нея: 1. Открадни сърцето ми - Кристина Скай - МРАЧЕН ПРЕЛЪСТИТЕЛ Наричат го Черния лорд и всички треперят от набезите му, тъй като в грабежите и прелъстяването той няма равен на себе си. Но сега дори неговата броня е пробита от една червенокоса палавница, продала честта и живота си, за да купи разбойника. СМЕЛА ЧАРОВНИЦА Отчяна, упорита красавица, която прави сделка с прочутия разбойник - цената са страстта и сърцето й. ПЛЕННИЦИ НА ЖЕЛАНИЕТО Влюбени и ослепени от желания, те се срещат сред ухаещите на лавандула хълмове, предизвиквайки съдбата си... а отмъщението дебне... 2. Индия - Кристина Скай - Скрила мъката си зад ослепителна усмивка, Индия Деламиър лекува разбитото си сърце сред светската шумотевица на Лондон. Твърдоглавата красавица среща офицера красавец, когото е мислила за мъртъв. Индия се озовава в свят на интриги и измама, твърдо решена да разбули мистерията. 3. Съвършен герой - Саманта Джеймс - Откакто лейди Джулиана е била изоставена буквално пред олтара, тя ненавижда всички мъже. Но когато внезапно един опасен разбойник я отвлича, тя се озовава в нова ситуация. Този мъж е не само красив, но и благороден - истински съвършен герой. И скоро между двамата започват да прехвърчат искри... 4. Синьото острие - Линда Джоунс - Пенелопа Сътън е чувала много истории за легендарния разбойник Синьото острие, така че с готовност се съгласява да помогне при залавянето му. Но тя си и има и други грижи. Току-що омъжена за Максимилиан Бродерик, Пенелопа не може да го познае. Къде остана мъжът с вълшебните синьо-зелени очи и страстната прегръдка, който я беше запленил? Сега около нея се мотае само някакъв апатичен мухльо... Не след дълго Пенелопа е въвлечена в съдбовна и страшна игра с необикновен залог. Наградата за победителя е нейната собствена любов. Кой ще я спечели? Мъжът й, или... 5. Сърце под маска - Ребека Брандуейн - Темпераментна и смела Женевиев Сен Жорж е известна като най - красивата жена в Париж преди избухването на Революцията. Всички мъжки сърца във Версайския двор са положени в краката й. Но когато аристокрацията е прогонена от Париж и Женевиев е принудена да напусне досегашния си живот. По време на изпълненото с приключение пътешествие към Англия нежната и крехка девойка изведнъж се превръща в "Червената вещица" - капитан на пиратски кораб. Но в морето гордата красавица си намира майстора - тайнствения "Черен Мефисто", който се втурва нейния живот и покорява сърцето й. 6. Графинята и Сребърния меч - Хедър Греъм - Сред войната на претендентите за английския престол, красивата наследница Катрин дьо Монтерен търси закрила в един брак по сметка. Но сърцето й остава студено за съпруга й лорд Дамиан Монджой. Тя обича Сребърния меч - един сподвижник на Робин Худ, посветил живота си на борбата срещу тиранията и безправието... 7. Скандал и още нещо - Джоана Линдзи 8. Женкарят и разбойничката - Кони Мейсън 9. Грешницата - Лори Макбейн - Красивата и темпераментна маркиза Сабрина Верик загубва във войната своя дядо, водач на голям шотландски клан. Бягайки от преследване, тя се преселва в Англия, в едно запуснато имение на своето семейство. Тук младото момиче се бори съвсем само с живота, без никакви средства и подкрепа. Докато един ден събира шайка селски момци и се превръща в своеобразен женски Робин Худ.Случайността обаче хвърля дръзката разбойничка в ръцете на дук Кемъри. Ще се превърне ли красивият и богат благородник в нейна съдба или тя ще предпочете свободата и непокорството... 10. Докосни зората - Шели Милър - Всеки, запознал се с красивата Хелър Пейтън, вижда пред себе си една истинска дама, образец на изтънчен вкус и безупречни маниери. И никой не би предположил, че тя всъщност е дете на позора, отгледана в мръсните коптори на Ню Йорк и дошла в Сан Франциско, за да избяга от миналото си... Един мъж обаче прозира какво стои зад нейните преструвки. Той също крие истинската си самоличност. Защото този тайнствен красавец е Хоакин Муриета, наричан от някои герой, а от други - опасен разбойник, отмъщаващ за чудовищно престъпление... Пламенното докосване на Хоакин Муриета превръща Хелър от образцова дама в истинска жена. Тя пък заличава омразата му в обятията на любовта... Така един мъж и една жена, които имат какво да губят, рискуват всичко, за да спечелят онова, което така страстно желаят! Това са....всичките са хубави и който не ги е чел, да ги почва :-))))

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Момичета, времето за тази класациика изтича до края на седмицата!!! Приканвам ви за повече активност - давайте и вашите предложения!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Въх, не знаех, че имаме краен срок :biggrin:

Добре, първо място при мен:

Джоана Линдзи - Твоята магия поредица сем. Малори (Ейми и Уорън)

второ място:

Сюзън Джонсън - Грешница

трето място:

Лори Макбейн - Дяволско желание

четвърто място:

Аманда Куик - Рицарят

пето място:

Джоана Линдзи - Нежен Бунт поредица сем. Малори (Антъни и Рослин)

шесто място:

Ан Стюарт - Лунен Танц

седмо място:

Виржиния Хенли - Прелъстен

осмо място:

Сюзън Джонсън - Степното цвете

девето място:

Сюзън Джонсън - Степното цвете

и накрая десето място:

Шанън Дрейк - Удоволствието на краля

Хайде и аз да се разпиша:

1. "Рандеву", Аманда Куик

2. "Женкарят и разбойничката", Кони Мейсън

3. "Скандал и още нещо", Джоана Линдзи

4. "Открадни сърцето ми", Кристина Скай

5. "Жена с минало", Джейн Фийдър

6. "Лунен танц", Ан Стюарт

7. "Черния отмъстител", Джуд Деверо

8. "Изабел", Патриша Гафни

9. "Падналите ангели", Мери Джо Пътни

10. "Грешница", Лори Майбейн

1.Черния отмъстител-адски забавна история. 2.Скандал и още нещо-страшно приятна книга на Джоана,повече ми допада от Малори. 3.Синьото острие-защо,защо няма други книги от тази авторка?!? 4.Роза през зимата-за тази книга още ме топли приятен спомен. 5.Принцът се жени-супер смях. 6.Лунен Танц-Ан Стюарт-най-после нещо свежо от мъжете. 7.Шеринг крос-два романа са,но се чудя кой да посоча,та мисля така няма лошо. Извинете за телеграфния стил,ама хлапето се навърта край клавиатурата и е късмет ,че въобще пиша. Нали може да допиша 2-3 книги,ако нещо се подсетя?

• Автор

Ето я и моята класация, забавих я, надявайки се да успея да прочета още някоя книжка на такава тематика, уви не ми се отвори парашута:

9. "Обладана от любов" на Амбър Кей, главният Ян беше шпионин и скъпо си плати за това http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

8. "Рандеву" на Аманда Куик, страхотна книжка, но точно шпионския елемент не ме впечатли особено

7. "Индия" на Кристина Скай, мммм страхотна игричка си беше спретнал главния, хем е той, хем не е, пък накрая и на пират се направи :rolleyes: суперска книжка!

6. "Скандал и още нещо" на Джоаана Линдзи. В обща класация няма как да подмина авторката, невероятен роман, толкова заплетен и интересен сюжет, няма равен!

5. "Графинята и сребърния меч" на Хедър Греъм, няма как да я подмина, особено с този грандиозен маскарад в сюжета!

4. "Падналите ангели" на Мери Джо Пътни. Оххх направо ме приболва сърцето като се сетя за тази книжка, въпреки тъжната съдба на главната, романа е толкова добре написан, че изобщо не се сещаш за малката подробност. А и Рафи е страхотен шпионин :P

3. "Черният отмъстител" на Джуд Деверо, книгата ме спечели с иторията в стил Зоро и с невероятния си хумор!

2. "Съвършен герой" на Саманта Джеймс, главния хем шпионин го раздава, хем разбойник, страхотна комбинация!

1. "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз, какво да кажа - абсолютна класика в жанра, една от най-добрите книги които съм чела изобщо, и мисля че за тази класация специално, абсолютно заслужава да вземе първото място!

Момичета отново ви приканвам да се включите, защото пускам новата класация в неделя ;)

Мале, срам ме е да си пусна класацията. Това ми е едно от любимите жанрови направления, а съм чела толкова малко книги от него, че... :(

1. "Роза през зимата" - Катлийн Удиуиз /Класика просто!/

2. "Съвършен герой" - Саманта Джеймс /Страхотно свежо книжле, в което и хумора и шпионския елемент бяха на високо ниво./

3. "Сърце под маска" - Ребека Брандуейн /Щом става дума за маскарад, няма как да не се спомене този роман, то не беше главния, не беше главната, то не бяха прощални писма... :rolleyes:/

4. "Разбивач на сърца" - Джули Гарууд /ФБР агент под прикритие като годеник на сестрата на най-добрия си приятел, определено предразполагаща обстановка за забавни, опасни и романтични събития./

5. "Падналите ангели" - Мери Джо Пътни /Цялата поредица е майсторска просто./

6. "А Rouge of My Own" - Джоана Линдзи /Тук малко субективно колко съм я прочела книгата на английски, но да речем. А книжлето е страшно забавно. Джоана за пореден път защитава репутацията си. :rolleyes:/

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

1. "Роза през зимата" - Катлийн Удиуиз.Една от любимите ми. 2. "Като пепел във вихъра"-Катлийн Удиуиз. 3. "Мъжът на моите мечти"-Джоана Линдзи 4. "Скандал и още нещо"- Джоана Линдзи 5. "Ще те открия някой ден" - Лайза Клейпас 6. "Открадни сърцето ми" - Кристина Скай 7. "Последният херцог"- Андреа Кейн 8. "Диви нощи"-Лайза Клейпас 9. "Черният отмъстител"- Джуд Деверо За сега се сещам само за тези :whist: Подсетиха ме за още две :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

1. Роза през зимата - моя безспорен фаворит, няма толкова добър маскарат - грозен, недъгав с маска ,просто ше-дьовър! 2. Сърце под маска - хареса ми че чак накрая главната осъзна кой е маскирания! много се смях и с писмата . 3. Графинята и сребърният меч - класика в жанра, рицари, разбойници, лоши..........и банята в рова! 4. Черният отмъстител - как се правеше на тлъст и смотан ...... и тук много се смях! 5. Савършен герой, толкова прекрасен роман! 6. Женкарят и разбойничката! 7. Грешницата 8. Драконът със зелените очи 9. Принцът се жени - още една много забавна книжка 10. Лунен танц - мъж облечен като жена П.П. Искам да спомена ,че не включвам в класацията една от най-големите класики в жанра Покорителят, защото Джорджи не можа и 5 минути да заблоди Джеймс, но той добре я омота!!!! Мила DeadSmurf извинявай за вапроса, но "със сюжет Шпиони / Маскирани / Разбойници в любовните романи" какво имаш предвид с първото си и петото място?

Редактирано от Gael (преглед на промените)

И аз исках да прочета още няколко книги за да завърша класацията,но уви няма да успея. Ето и моята класация :whist: 1."Сърце под маска" 2."Роза през зимата" 3."Черният отмъстител" 4."Синьото острие" 5."Последния херцог" 6."Женкарят и разбойничката" 7."Падналите ангели"

Еми означава, че пак не съм чела където трябва :yanim:

Десятката ми е съвсем скромна, ама толкова скромна, че е направо седмица :cheers: Чудя се по принцип ли няма много романи на тази тема или все не попадам на такива. Жалко че не мога да включа Падналите ангели, тя е единствената от поредицата която си седи непрочетена, наистина жалко. Ще добавя Измамата на Катрин Каултър, защото главната го раздаваше шпионка макар и неохотно. А и най-вече защото се чудя какво да включа. 1. Черния отмъстител 2. Роза през зимата 3. Мъжът на моите мечти 4. Крадец на сърца 5. Тъмна луна 6. Сърце под маска 7. Ястреба и гълъбицата 8. Измамата 9. Обладана от любов P.S. Миа, хубаво ме подсети за Мъжът на моите мечти и Крадец на сърца, че стават за класацията тези два любими романа. Пак не се получава десятка, но почти.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

И аз съм готова с моята класация,в последния момент както винаги :wub: Всички заглавия са подбрани с много любов и по една или друга причина според мен заслужават да бъдат на първо място,защото наистина са изключителни романи!

10."Последният херцог" - Андреа Кейн - Бях забравила за тази книжка.Margc,благодаря,че ме подсети.Историята е много свежа и вълнуваща.Изключително динамичен сюжет.

9."Скандал и още нещо" - Джоана Линдзи - Джоана си е Джоана,равна няма!

8."Грешницата" - Лори Макбейн - Много сладка книжка!

7."Разбойникът и зеленооката" - Джоана Линдзи - Почти не си я спомням :shy11: ,но знам,че много ми хареса.

6."Сърце в опасност" - Марша Кенъм - Александър Камерън,подвизаващ се също и като Рийфър Монтгомъри,се бори за свободата на Шотландия и мрази англичаните,но това не го спира да се ожени за една от тях и да се влюби в нея во веки :)

5."Съвършен герой" - Саманта Джеймс - Много приятен любовен роман,определено се нареди в графа "любими",но само не можах да разбера кой от двамата,тя или той,беше по-големият разбойник...все пак малко жени биха простреляли така хладнокръвно похитителя си :cool: Сладури!Наистина великолепна книга!

4."Крадец на сърца" - Тереза Медейрос - Съдбата среща известния и страховит Капитан Дуум,безстрашен пират,за когото се говори дори,че е призрак,с красивата дъщеря на неговия заклет враг.Отвлича я,но тя успява да избяга от него...Съвсем скоро обаче пътищата им се преплитат отново,самоче този път Капитан Дуум е Жерар Клермон и е нает да се грижи за сигурността на Лусинда,която дори и не подозира кой всъщност е той :wow: Разкошен роман!!!

3."Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи - Няма нужда от коментар...Коневъд с бяла риза от фин лен! :lol6:

2."Ще те открия някой ден" - Лайза Клейпас - Под фалшива самоличност Джулия крие опустошителна тайна:наранено сърце и мистериозен съпруг,при това херцог :mad: ,когото тя не познава и не дръзва дори да спомене...и от когото отчаяно иска да се отърве...Да,ама не :wors: Много любима моя книга.

1."Роза през зимата" - Катлийн Удиуиз - Заслужава си първото място в тази класация.Един от най-добрите любовни романи!

Това е от мен.С нетърпение чакам да ни зарадваш със следващата класация,Пете! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Мхм, аз не знам дали ще стигна до десет, но нека се пробваме изписвайки любимите си книжки. :hush: 1. „Мъжът на моите мечти” – Джоана Линдзи, много съм се смяла на тази книга, защото моментите между Мегън и Девлин бяха супер забавни (особено конфронтациите им). 2. „Сърце под маска” – Ребека Брандуейн, когато я прочетох останах без думи. Сюжета на книгата е типичен, криейки се зад друго лице, но идеята с маската между главните беше страхотна- 3. „Скандал и още нещо” – Джоана Линдзи, като всеки един неин роман и този просто се чете на един дъх. 4. „Сянката на бурята” – Дебра Диър, много съм се смяла когато Сабрина се представи в обществото за английска графиня. 5. „Пожелай ме, скъпа” – Джоана Линдзи, главният герой Ханк се представяше за нещо като бандит. 6. „Господарят на мрака” – Кони Мейсън 7. „Разбойникът и зеленооката” – Джоана Линдзи За други поне до момента не се сещам, така че са тези.

Айде и аз набързо, че изобщо не съм се включвала в последните класации. 1. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз 2. Прелъстен - Вирджиния Хенли 3. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз 4. Любовницата на пирата - Хедър Греъм 5. Червенокосата дева - Шърли Бъзби 6. Съвършен герой - Саманта Джеймс 7. Обещанието на розата - Бренда Джойс - това не знам дали изобщо ще ми го приемете, но принцеса Мери се представяше за селянка пред Стивън, за да не искат откуп от баща й като разберат колко важна личност е тя - и така се заформи голяма интрига ;) 8. Индия - Кристина Скай 9. Лъвското сърце - Кони Мейсън 10. Среднощен маскарад - Шърли Бъзби - не си спомням много, но май главната се обличаше много зле и се правеше на грозна, че да не привлича нежелани ухажори ;)

• Автор

Ето ги и десетте най-добри романа на тематика - шпиони, маскирани, разбойници: 10. "Лунен танц" - Анн Стюарт, с 16 точки. 9. "Падналите ангели" - Мери Джо Пътни, с 19 точки. 8. "Открадни сърцето ми" - Кристина Скай, с 22 точки. 7. "Синьото острие" - Линда Джоунс, с 25 точки. 6. "Женкарят и разбойничката" - Кони Мейсън, с 32 точки. 5. "Сърце под маска" - Ребека Брандуейн, с 47 точки. 4. "Черният отмъстител" - Джуд Деверо, с 50 точки. 3. "Съвършен герой" - Саманта Джеймс, с 51 точки. 2. "Скандал и още нещо" - Джоана Линдзи, с 52 точки. И абсолютен фаворит: 1. "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз, с 83 точки! Толкова по тази класация, благодаря на всички които се включиха с мненията си! Новата тема е Джудит Макнот и през този женски месец ще изберем най-добрият й роман, класацията е обща за историческите й и съвременни романи, като нямате ограничения в бройката. Дерзайте....

1. Сега и завинаги 2. Нещо прекрасно 3. Някой бди над теб - съвременна 4. Ад и рай 5. Уитни моя любов 6. Всеки мой дъх - съвременна 7. Кралството на мечтите 8. Преди да те срещна Другите все още не съм ги чела.

на първо място за мен е само и единствено : 1. Уитни, моя любов и нататък другите : 2.Сега и завинаги 3.Кралството на мечтите 4.Рай 5.Ад и Рай 6.Нещо прекрасно 7.Спомни си кога 8.Сега и завинаги

Редактирано от marsei (преглед на промените)

Ето и моята класация :clap: 1. "Нещо прекрасно" 2. "Сега и завинаги" 3. "Преди да те срещна" 4. "Уитни, моя любов" 5. "Ад и рай" 6. "Вълшебства" Друга нейна не съм чела :clap:

1. "Уитни, моя любов"

2. "Сега и завинаги"

3. "Ад и рай"

4. "Нещо прекрасно"

5. "Кралството на мечтите"

6. "Преди да те срещна"

От съвременните й романи не съм чела нищо, така че не мога да завърша десятката. "Вълшебства" изобщо не я слагам в класацията, защото останах страшно разочарована от книгата. Историята за Ники е прекалено кратка, а преди да я прочета се надявах да е описана като в останалите книги при останалите персонажи. Просто ми беше невероятно симпатичен и забавен. Така че, жалко, че тази история беше най-нескопосаната. :)

1. Уитни, моя любов

2. Ад и рай

3. Нещо прекрасно

4. Преди да те срещна

5. Сега и завинаги

6. Кралството на мечтите

7. Вълшебства

8. Нощни шепоти

9. Някой бди над теб

10. Гордост

11. Двойна радост

12. Всеки мой дъх

13. Рай

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Моята класация за книгите на Макнот: 1.Съвършенство 2.Кралството на мечтите 3.Ад и рай 4.Гордост 5.Рай 6.Спомни си кога 7.Сега и завинаги 8.Уитни,моя любов 9.Нещо прекрасно 10.Преди да те срещна 11.Двойна радост 12.Всеки мой дъх 13.Някой бди над теб 14.Нощни шепоти 15.Вълшебства 16.Нежна победа

1. Уитни, моя любов

2. Нещо прекрасно

3. Ад и рай

4. Сега и завинаги

5. Преди да те срещна

6. Кралството на мечтите

7. Вълшебства

Толкова от мен. Пете, нямаме ограничения в бройката за класацията, мила, но аз имам ограничение в бройката на прочетение книги на Джудката. :wors:

Новата класация много ме радва,благодаря за страхотния избор,Пете.

1. "Ад и Рай" - Велика книга!За мен това е най-добрият любовен роман...Перфектните герои и най-красивата любовна история.

2. "Сега и завинаги" - Обожавам тази книга...Трогателна и много увлекателна.

3. "Уитни,моя любов" - Първият роман на Макнот,който прочетох...оттогава авторката ми е любимка.

4. "Нещо прекрасно" - Интересно,забавно и много любимо четиво.

5. "Кралството на мечтите" - Невероятно силен роман,изключително въздействащ.

6. "Вълшебства" - Макар и кратка,книжката много ми хареса.

7. "Преди да те срещна" - За разлика от брат си,Стивън не ми е толкова на сърце.Книгата е написана великолепно,но има нещо в героите,в характерите им,което ме накара да я сложа на последно място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.