Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

1."Съвършенство" - Джудит Макнот 2."Нощна треска" - Сюзън Кайл 3."Синеокият дявол" - Лайза клейпас 4."Добре пазени тайни" - Сандра Браун 5."Дамата на лорда" - Чарлин Крос 6."Френска целувка" - Сюзън Джонсън 7."Венчило с дявола" - Джули Гарууд 8."Уитни, моя любов" - Джудит Макнот 9."Ад и Рай" - Джудит Макнот 10."Нещо прекрасно" - Джудит Макнот 11."Някой бди над теб" - Джудит Макнот 12."Рай" - Джудит Макнот 13."Нежен бунт" - Джоана Линдзи 14."Прелъстен" - Вирджиния Хенли 15."Любов и омраза в Бевърли Хилс" - Джудит Кранц 16."Любовни двойки" - Джудит Кранц 17."Обещания" - Катрин Стоун 18."Жена без лъжи" - Елизабет лоуел 19."На края на света" - Елизабет Лоуел 20."Истински цветове" - Сюзън Кайл 21."Чейс" - Сандра Браун 22."Завист" - Сандра Браун 23."Захарче" - Лайза Клейпас 24."Втори шанс" - Линда Хауърд 25."Копринена паяжина" - Сандра Браун 26."Диамантената шпора" - Сюзън Кайл 27."В тъмнината" - Марлис Мелтън 28."Време за бягство" - Марлис Мелтън 29."Всеки мой дъх" - Джудит Макнот 30."Здрач" - Стефани Маер 31."Публични тайни" - Нора Робъртс 32."Лъки" - Сандра Браун 33."Сейдж" - Сандра Браун 34."Сенки от мрака" - Линда Хауард 35."Кралството на мечтите" - Джудит Макнот 36."Моя единствена обич" - Катрин Сътклиф 37."Принцеса Александра" - Джули Гарууд 38."Роза през зимата" - Катлиин Удиуз 39."Поредицата за Седемте братя " - Лий Грийнууд 40."Връщане към живота" - Сандра Браун 41."Голямата новина" - Сандра Браун 42."Неприлично предложение" - Мери Джо Пътни 43."Испанска роза" - Шърли Бъзби 44."Ще превзема Манхатън" - Джудит Кранц 45."Над всичко" - Сандра Браун 46."Огледален образ" - Сандра Браун 47."Скандал" - Аманда Куик 48."Братството на черния кинжал" -Дж.Р. Уорд 49."Огледалце, Огледалце" - Памела Симсън 50."Скрити огньове" - Сандра Браун 51."Обичай само веднъж" - Джоана Линдзи 52."Твоята магия" - Джоана Линдзи 53"Падналите ангели" - Мери Джо Пътни 54."Дете на порока" - Сюзън Джонсън 55."Горещи страсти в Рая" - Сандра Браун 56."Златната невеста" - Хедър Греъм 57."Онази нощ" - Линда Хауард 58."Непризнати грехове"-Лайза Клейпас 59."Робинята на викинга" - Хедър Греъм 60."И тогава ти дойде" - Лайза Клейпас 61."Джейк" - Лий Грийнууд 62."Уорд" - Лий Грийнууд 63."Бък" - Лий Грийнууд 64."Есенен любовник" - Елизабет Лоуел 65."Лъки" - Джаки Колинс 66."Индуго Плейс 22" - Сандра Браун 67."Табу" - Сюзън Джонсън 68."любовникът" - Сюзън Джонсън 69."Красавицата и звярът" - Хана Хауъл 70."Господарят на вълците" - Хедър Греъм 71."Секс и диаманти" - Джаки Колинс 72."Сестрите" - Пат Буут 73."Академиоя за вампири" 74."Вихрена Страст" - Ирис Йохансен 75.Отровни думи" - Джоана Линдзи 76."Викинг" - Кони Мейсън 77."Омагьосаните" - Елизабет Лоуел 78."Покорителят"- Джоана Линдзи 79."Сърца в пламъци" - Джоана Линдзи 80."Спомни си кога" - Джудит Макнот 81."Вълшебства" - Джудит Макнот 82."Думи от кадифе" - Сандра Браун 83."Тръпката на успеха" - Сандра Браун 84."дръзко предложение" - Сандра Браун 85."Неподходящ заложник" - Елизабет Лоуел 86."Любов с непознат" - Бевърли Бартън 87."Скандал и още нещо" - Джоана Линзи 88."Гордост" - Джудит Макнот 89."Набелязана Мишена" - Марлис Мелтън 90."Видение в бяло" - Нора Робъртс 91."Съблазнена от един женкар" - Кони Мейсън 92."Чаровникът, който я укроти" - Джоана Линдзи 93."Родена за Любов" - Сандра Браун 94."Богата жена " - Джорджия Рей 95."Сделка за милиони" - Сандра Браун 96."Последно видение" - Бевърли Бартън 97."Разбивач на сърца" - Джули Гарууд 98."От милост" - Джули Гарууд 99."Не ме забравяй" - Марлис Мелтън 100."Почти завинаги" - Линда Хауард

• Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Окончателен Топ 100:

100. "Прелъстяването" - Джоана Линдзи - 203 точки
99. "Прелъстена невинност" - Джоана Линдзи/ "Отвличане в Рая" - Лори Макбейн - 205 точки
98. "Войнствена любима" - Тамара Лий - 206 точки
97. "Неуловимия пламък" - Катлийн Удиуиз/ "Още един скандал" - Кристина Дод - 210 точки
96. "Джудит" - Джуд Деверо - 211 точки
95. "Вълкът и гълъбицата" - Катлийн Удиуиз - 214 точки
94. "Алисия" - Джуд Деверо - 218 точки
93. "Лудетина" - Вирджиния Хенли - 219 точки
92. "Затворницата на дракона" - Джоана Линдзи - 223 точки
91. "Смела любов" - Кони Мейсън - 227 точки (направо не вярвам, че тази книга се нареди в любимите 100 :P )

90. "Дивият барон" - Катрин Каултър - 228 точки
89. "Фърн" - Лей Грейнууд - 229 точки
88. "Надареният" - Дара Джой - 230 точки
87. "Рандеву" - Аманда Куик - 232 точки
86. "Ангел на греха" - Джоана Линдзи/"Любимият непозна" - Катлийн Удиуиз/"Големият лош вълк" - Линда Джоунс - 234 точки
85. "Девицата и звярът" - Вероника Хол - 239 точки
84. "Твоята целувка" - Кристина Дод/ "Тъмна любов" - Д.Р.Уорд - 242 точки
83. "Рай" - Джудит Макнот - 244 точки
82. "И тогава ти дойде" - Лайза Клейпас - 245 точки
81. "Женкарят и разбойничката" - Кони Мейсън - 251 точки

80. "Последния херцог" - Андреа Кейн - 254 точки
79. "В плен на моите желания" - Джоана Линдзи - 255 точки
78. "Падналите ангели" - Мери Джо Пътни - 259 точки
77. "Шотландска красавица" - Патриша Грасо 263 точки
76. "Отмъстителят" - Тереза Медейрос - 264 точки
75. "Гордост и предрасъдъци" - Джейн Остин - 275 точки
74. "Лили" - Лей Грейнууд - 279 точки
73. "Преплетени сърца" - Джоана Линдзи - 284 точки
72. "Кристалната пещера" - Вирджиния Хенли - 287 точки
71. "Дяволско желание" - Лори Макбейн - 289 точки

70. "Шепотът на розите" - Тереза Медейрос - 291 точки
69. "Роуз" - Лей Грейнууд - 294 точки
68. "Мечтая за теб" - Лайза Клейпас - 297 точки
67. "Ангелът мошеник" - Мери Джо Пътни - 299 точки
66. "Скандална нощ" - Тереза Медейрос - 302 точки
65. "Неочакваната годеница" - Джейн Фийдър - 303 точки
64. "Краят на дъгата" - Ребека Брандуейн/"Драконът със зелените очи" - Тереза Медейрос/"Черният рицар" - Кони Мейсън - 304 точки
63. "Скандал" - Бренда Джойс - 307 точки
62. "Рийган" - Джуд Деверо - 310 точки
61. "Перлата на любовта" - Кристина Скай/ "Заложница на съдбата" - Мери Джо Пътни - 322 точки

60. "Гордост" - Джудит Макнот - 325 точки
59. "Прелъстен" - Вирджиния Хенли - 330 точки
58. "Лунна страст" - Мари ФЕрарела - 331 точки
57. "Цената на Рая" - Катрин Каултър/"Джейк" - Лей Грейнууд/"Дива кръв" - Ребека Брандуейн - 332 точки
56. "Сълзи от злато" - Катлийн Удиуиз - 336 точки
55. "Защото вярваш в любовта" - Мери Джо Пътни - 344 точки
54. "Розата и херцогът" - Мери Джо Пътни - 355 точки
53. "Съвършен герой" - Саманта Джеймс - 357 точки
52. "Дивачката" - Мери Джо Пътни - 359 точки
51. "Невестата от Шербрук" - Катрин Каултър/ "Бък" - Лей Грейнууд - 371 точки

50. "Тази нощ или никога" - Дара Джой - 373 точки
49. "След полунощ" - Тереза Медейрос - 376 точки
48. "Графинята и сребърния меч" - Тереза Медейрос 378 точки
47. "Красавицата и звярът" - Аманда Куик - 383 точки
46. "Омагьосаните" - Елизабет Лоуел - 385 точки
45. "Скандал и още нещо" - Джоана Линдзи - 399
44. "Подаръкът" - Джоана Линдзи - 401 точки
43. "Като пепел във вихъра" - Катлийн Удиуиз - 409 точки
42. "Тайната принцеса" - Джоана Линдзи - 420 точки
41. "Лорд Найтингейл" - Катрин Каултър - 426 точки

40. "Фиона" - Джуд Деверо - 447 точки
39. "Лея" - Джуд Деверо - 448 точки
38."Чаровникът, който я укроти" - Джоана Линдзи - 451
37. "Ти ми принадлежиш" - Джоана Линдзи - 457 точки
36. "Кралството на мечтите" - Джудит Макнот - 459 точки
35. "По-силна от магия" - Хедър Кулман - 466 точки
34. "Скандал" - Аманда Куик - 468 точки
33. "Сега и завинаги" - Джудит Макнот - 472 точки
32. "Един за друг" - Джоана Линдзи - 478 точки
31. "Отровни думи" - Джоана Линдзи - 479 точки

30. "Принцесата" - Джуд Деверо - 482 точки
29. "Робинята на викинга" - Хедър Греъм - 493 точки
28. "Господарят на вълците" - Хедър Греъм - 501 точки
27. "Златокосият великан" - Джоана Линдзи - 504 точки
26. "Най-силната магия" - Елизабет Лоуел - 517 точки
25. "Нещо прекрасно" - Джудит Макнот - 531 точки
24. "Неприлично предложение" - Мери Джо Пътни - 532 точки
23. "Сърце от пламък" - Джуд Деверо - 534 точки
22. "Шана" - Катлийн Удиуиз - 541 точки
21. "Сърце от лед" - Джуд Деверо - 542 точки

20. "Сърце под маска" - Ребека Брандуейн - 553 точки
19. "Разбойникът и зеленооката" - Джоана Линдзи - 558 точки
18. "Златната невеста" - Хедър Греъм - 560 точки
17. "Любовницата на корсаря" - Хедър Греъм - 567 точки
16. "Пламъкът и цветето" - Катлийн Удиуиз - 588 точки
15. "Ад и Рай" - Джудит Макнот - 589 точки
14. "Черният отмъстител" - Джуд Деверо - 597 точки
13. "Твой завинаги" - Тереза Медейрос - 601 точки
12. "Не предавай любовта" - Хедър Греъм - 631 точки
11. "Уитни, моя любов" - Джудит Макнот - 750 точки

10. "Софи" - Хедър Кулман - 750 точки
9. "Брачна авантюра" - Джули Гарууд - 847 точки
8. "Роза през зимата" - Катлийн Удиуиз - 971 точки
7. "Твоята магия" - Джоана Линдзи - 999 точки
6. "Обичай само веднъж" - Джоана Линдзи - 1070 точки
5. "Принцеса Алесандра" - Джули Гарууд - 1132 точки
4. "Венчило с дявола" - Джули Гарууд - 1178 точки
3. "Нежен бунт" - Джоана Линдзи - 1179 точки
2. "Мъжът на моите мечти" - Джоана Линдзи - 1200 точки
1. "Покорителят" - Джоана Линдзи - 1234 точки

Благодаря на всички, които се включиха, надявам се да ви е било интересно, колкото и на мен.
За този месец си бях харесала една тема, но тя е свързана с цитати и повече мислене, затова реших след тежкия топ 100, да ви ангажирам с нещо по-леко и приятно - до средата на август ще избираме любимата книга от Аманда Куик. Да подчертая, гласува се само за книгите й, излезли под този псевдоним :speak: Аз лично трябва да се стягам и да чета, защто съм гризнала само половината от творчеството й :hush:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Напълно очаквано подреждане на първите 10 в класацията,само беше останал въпросът кой ще е победителя и напълно заслужено "Покорителят" обра точките и първото място.Напълно съм доволна от класацията със изключение на това,че моят фаворит отиде на по задна позиция :help wanted: А що се отнася до Аманда Куик и аз имам да наваксвам с нея,тъй,че до средата на август мисле,че ще успея :basketball3:

Напълно очаквано подреждане на първите 10 в класацията,само беше останал въпросът кой ще е победителя и напълно заслужено "Покорителят" обра точките и първото място.Напълно съм доволна от класацията със изключение на това,че моят фаворит отиде на по задна позиция :P

А що се отнася до Аманда Куик и аз имам да наваксвам с нея,тъй,че до средата на август мисле,че ще успея :angry:

Абсолютно съгласна :cheers:

А за Амандичка ,ще трябва да си припомням доста неша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ех,не можаха да се наредят моите фаворити,но Джоана си е Джоана(все тя печели) :P Признавам си обаче,че класацията си я наредих с огромно желание :) За съжаление не съм голяма фенка на Аманда,въпреки че съм чела почти всички книги,като всяка следваща ме е разочаровала все повече :) Но пък ще следя и тази класация, защото при вас си е весело :angry22:

...да ви ангажирам с нещо по-леко и приятно - до средата на август ще избираме любимата книга от Аманда Куик. Да подчертая, гласува се само за книгите й, излезли под този псевдоним :cool: Аз лично трябва да се стягам и да чета, защто съм гризнала само половината от творчеството й ;)

Уаууууу, Пете, първосигнално чак подскочих от стола от кеф Публикувано изображение Ноооооо.... кат взех да умувам май, май хич ням да е лесно - пак ще падне здраво мандане и щуране измежду романите на Мандито Публикувано изображение Всъщност топ 10 с нейните книги ли ще правим и може ли да се включат и нейни романи, които не са излизали на БГ :rolleyes:
  • Автор

Уаууууу, Пете, първосигнално чак подскочих от стола от кеф Публикувано изображение Ноооооо.... кат взех да умувам май, май хич ням да е лесно - пак ще падне здраво мандане и щуране измежду романите на Мандито Публикувано изображение Всъщност топ 10 с нейните книги ли ще правим и може ли да се включат и нейни романи, които не са излизали на БГ :rolleyes:

Ами Боби книгите й на български са 11, ще ги редим всичките (който ги е чел разбира се), нямам нищо против да включиш и непреведените й, но тъй като си ги чела само ти (най-вероятно) - ще заемат последните места. Но за мен лично ще е удоволствие да прочета коментарите ти и да се пооблажа малко, точейки лиги в желанието си да мога и аз да ги прочета някой денПубликувано изображение

Аз от канене не можах да се запиша в предната класация, но за тази ще поведа парада. Аманда Куик ми е сред любимите авторки. 1. "Прелъстяване" 2. "Скандал" 3. "Красавицата и звяра" 4. "Любов и грях" 5. "Компаньонката" 6. "Рицарят" 7. "Отдаването" 8. "Рандеву" 9. "Измама" 10. "Романтична афера" Няма да обяснявам колко са страхотни - тези, които са ги чели знаят, а тези, които не са, трябва да поправят този пропуск. :rolleyes:

Ще бъде интересно класиране. За мен поне някои книги са... "на кантар" така да се каже. Бих ги сложила на едно място. Но, все пак ще опитам да ги класирам по личаната си скала.

1. "Прелъстяване" - ( няма начин, първата книга от този жанр)

2. "Скандал"

3. 4. 5. 6. са ми... как да кажа - равни, но все пак...

3. "Любов и Грях"

4. "Рицарят"

5. "Красавицата и звяра"

6. "Отдаването"

7. "Рандеву"

8. "Измама"

9. "Романтична афера"

10."Компаньонката"

A,много харесвам книжките й...Така: 1."Рицарят" 2."Любов и грях" 3."Измама" 4."Прелъстяване" 5."Красавицата и звярът" 6."Романтична афера" 7."Рандеву" 8."Отдаването" 9."Скандал" 10"Компаньонката" :down:

Готова съм с класацията! Ето я: 1.Романтична афера 2.Измама 3.Красавицата и звяра 4.Компаньонката 5.Прелъстяване 6.Рандеву 7.Скандал 8.Рицарят

• 2 седмици по-късно...

Тази класация е от по-стари книги, но повярвайте ми много са интересни. 1. Нежен бунт- Джоана Линдзи 2. Сърца в пламъци - Джоана Линдзи 3. Принцесата на крадците - Катрин О`Нийл 4. Дворцови интриги - Жаклин Рединг 5. Перлата на любовта - Кристина Скай 6. Момичето от езерото - Емили Брадшоу 7. Любовницата на корсаря - Хедър Греъм 8. Среднощни тайни - Джанел Тейлър 9. Постеля от рози - Хедър Греъм 10.Вихрената годеница - Ирис Йохансон Гордост и предрасъдъци,Отнесени от вихъра и Брулени хълмове всъщност са най-любимите ми книги. Тях дори не мога да ги поставя в тази класация, защото те са над всичко. :yanim:

Редактирано от kristina_87_ (преглед на промените)

• Автор

Тази класация е от по-стари книги, но повярвайте ми много са интересни.

1. Нежен бунт- Джоана Линдзи

2. Сърца в пламъци - Джоана Линдзи

3. Принцесата на крадците - Катрин О`Нийл

4. Дворцови интриги - Жаклин Рединг

5. Перлата на любовта - Кристина Скай

6. Момичето от езерото - Емили Брадшоу

7. Любовницата на корсаря - Хедър Греъм

8. Среднощни тайни - Джанел Тейлър

9. Постеля от рози - Хедър Греъм

10.Вихрената годеница - Ирис Йохансон

Гордост и предрасъдъци,Отнесени от вихъра и Брулени хълмове всъщност са най-любимите ми книги. Тях дори не мога да ги поставя в тази класация, защото те са над всичко. :ph34r:

Книгите наистина са много хубави (като изключим "Брулени хълмове", които водят личната ми негативна класация, ама това си е моето мнение :rolleyes: ) и са любими на огромна част от форумките, но предполагам че си видяла първата класация, която правихме преди година и половина ( :baby: как лети времето)...и към днешна дата не е актуална. В момента избираме най-добрият роман на Аманда Куик (само книгите й под този псевдоним, демек историческите), ако си запозната с творчеството й включвай се смело :blink:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Здравейте момичета!Обичам да препрочитам Аманда Куик и затова с удоволствие ще се включа в класацията на преведените на български нейни романи.Ето моето предложение: 1.Прелъстяване 2.Скандал 3.Отдаването 4.Красавицата и звяра 5.Рандеву 6.Рицарят 7.Любов и грях 8.Измама 9.Компаньонката 10.Романтична афера Всички нейни романи са прекрасни!Приятно четене на всички , които не са ги чели!

За да участвам в класацията,трябва да си поприпомня книгите,а време йок.Затова може ли да дам всичките 55 точки/нали са толкова от 1 до 10 място/ за

ПРЕЛЪСТЯВАНЕ :):(

Това се оказа една от най-трудните задачки, с която изобще не можах да се преборя Публикувано изображение Всъщност след дългооо блеене в тавана, стигнах до "грандоманското" умозаключение, че Аманда Куик е единствената авторка, за която спокойно мога да изграча, че всичките й романи (с изключение на един) са ми еднакво симпатични Публикувано изображение

Затова от всичко нейно дето съм чела, просто взимам 10 бройчици на случаен принцип и ги плясвам тук с уговорката, че колкото ми е любим номер 1, точно толкова ме е халосал и номер 10, а и всички между тях, че дори и тези дето ще пропусна.

1. „Mischief”- Може би най-купонджийския роман на авторката Публикувано изображениеГлавният е граф-чудак, изследовател на древна цивилизация и пътешественик, търсещ доказателства за съществуването й. Главната решава да потърси помощта на главния, за да докаже, че съпруга на най-добрата й приятелка е и нейн убиец. Това е един измежду романите, които съм опукала, с най-оригинално начало: главния пристига в имението на чичото на главната посред нощ, без да го очакват и за да не буди никого се трупясва да спи в първата му попаднала спалня. Която се оказва спалнята на чичото, който също приживе е бил страстен колекционер на антики и леглото му е било тип ковчег. Представете си как на следващата сутрин, прислужницата на главната започва диво да крещи, скубейки си косите, че в стаята има вампир, готов да скочи на гръцмуля й,откривайки графа в ковчега-легло. Ох, мнооого, много щур роман…

2. "Скандал"

3. „Dangerous” – Той е най-прословутия женкар в Лондон,който заради пропадналия си живот е известен с прозвището Падналия ангел.

Тя- млада дама с невероятно хоби – изследователка на призраци. Поради странното й хоби, главния пожелава да се запознае с тази нестандартна дама на един от приемите, след което я кани на танц. Но брата на главната решава, че това прекалено внимание от страна на Падналия ангел към сестра му, е страшно оскърбително и го предизвиква на дуел. Романът започва как по тъмни доби в нощта на този прословут прием, главната нахлува в дома на главния, за да изиска от него да се извини на брат й, за да не се състои дуела на следващата сутрин. След много кандърми, главния се съгласява, при условие, че някога той ще си потърси от главната съответна услуга… И така се забърква една страхотна каша, а двамата се озовават в примката на нежелан и фиктивен годеж.

4. "Прелъстяване"

5. “Mistress”- Главният е граф с оригинално хоби – астрономията и изследването на звездите с новата му придобивка телескопа за него е много по-интригуващо от сезона в Лондон. Затова се уединява на спокойствие в провинциалното си имение, където до него стига новината, че последната му любовница (главната) му бие шута и си търси нещо ново. Но…. тази дама той всъщност въобще не познава и набързо се втурва към Лондон, за да се запознае с тази луда дама. А тя, която нито е вдовица, а още по-малко е имала нещо общо с мъж, не пък да бъде нечия любовница, се представя за бивша на главния, за да открие изнудвача на леля си. И т.к. изнудвача я е убедил, че вече е убил графа (главния), тя най-спокойно се представя за бивша негова любовница, за да предизвика интереса сред приятелите му по карти, един от които е гадняра. Купонът започва със скоропостижното пристигане на графа в Лондон, тръпнещ от желание да извие врата на самозванката и как тя се сащиса като го видя жив и здрав…. (Един от най-забавните романи, които докато четях, ритмично потропвах с крачка в такт с "музикалното" ми блеене.)Публикувано изображение

6. "Любов и грях"

7. „Wait until Midnight”- тук има доста кримка, но съчетана с невероятна романтика по типичния за Аманда начин. Главния търсейки изнудвача на човека, който с много любов го е отгледал, попада в дома на токущо убита екстрасенска. В дневника й открива, че на последния й сеанс е присъствала и главната. Решавайки, че тя е една от заподозрените, той веднага се отправя към дома й. Тя е известна писателка, която в търсене на подходящ главен злодей за поредния си роман, е посетила сеанса,за да се вдъхнови. И когато главния нахълтва в дома й - намръщен, арогантен и с рогата на пред, тя тръпнеща от радостна възбуда, че най-сетне е намерила в негово лице идеалния злодей… (Ако трябваше да подреждам романите й по заплетена и интригуваща кримика, този сигура щеше да заеме челно място Публикувано изображение)

8. "Романтична афера"

9. "Измама"

10. "Компаньонката"

П.С. Ей това измъдрих и съжалявам, че пропуснах, останалите й романи,т.к. почти всички заслужават да бъдат почетени като се изгризат с кориците докато се забавлява човек от ексцентричните й и шантави герои Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ах ти Бобииии, знеш как да събудиш интереса, аз още тези на бг историческите не съм прочела всичките, а Амадичка ми е любимка, сега на и на руски ще ме накараш да чета. 1, Скандал - това е най-любимия ми роман, може би защото е от първите прочетени от жанра и първата среща с авторката. 2, Прелъстяване 3, Рандеву 4, Отдаването 5, Рицарят 6, Измама 7, Романтична афера

Ето и моята класация :angry:

1.Прелъстяване

2.Рандеву

3.Отдаването

4.Измама

5.Красавицата и звяра

6.Любов и грях

7.Любов по неволя

8.Рицарят

9.Романтична афера

10.Скандал

Ах ти Бобииии, знеш как да събудиш интереса, аз още тези на бг историческите не съм прочела всичките, а Амадичка ми е любимка, сега на и на руски ще ме накараш да чета.

1, Скандал - това е най-любимия ми роман, може би защото е от първите прочетени от жанра и първата среща с авторката.

2, Прелъстяване

3, Рандеву

4, Отдаването

5, Рицарят

6, Измама

7, Романтична афера

Мамооо, Яне, кат знам какъв зъл фен на Амандичка си, направо ме сащиса как си устискала да не ги опоскаш всичките й преведени Публикувано изображение От всичко нейно дет съм осветкала, само един-единствен роман не ми допадна - Desire. Рицарски роман,който е толкова постно написан, толкова скучен, че и най-бойко вдъхновената натура може да превърне в дремещ, леко похъркващ от "удоволствие" фен Публикувано изображение Но каквото и друго да докопаш нейно, смело го оглозгай, докато традиционно се забавляваш с нестандартните й герои http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ето и моята класация :) 10. Романтична афера 9. Измама 8.Рицарят 7. Красавицата и звярът 6. Отдаването 5. Рандеву 4. Скандал 3. Прелъстяването 2. Компаньонката 1. Любов и грях

Мамооо, Яне, кат знам какъв зъл фен на Амандичка си, направо ме сащиса как си устискала да не ги опоскаш всичките й преведени Публикувано изображение От всичко нейно дет съм осветкала, само един-единствен роман не ми допадна - Desire. Рицарски роман,който е толкова постно написан, толкова скучен, че и най-бойко вдъхновената натура може да превърне в дремещ, леко похъркващ от "удоволствие" фен Публикувано изображение Но каквото и друго да докопаш нейно, смело го оглозгай, докато традиционно се забавляваш с нестандартните й герои http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Защото си ги чета на порции, когато ми се чете нещо за което съм сигурна че ще е супер :wors:
  • 2 седмици по-късно...

И така първенец по красота, съвсем заслужено и очаквано с 86 точки - златен медал за Антъни Малори "Нежен бунт"."Красив като греха...един безпощаден, неустоимо красив развратник, широка уста с арогантна усмивка, мъжествен овал и орлов нос, мургава кожа и абаносова коса... Очите му - о Господ да пази невинните от тези очи!Те имаха най-чистото синьо, покрито от тежки клепачи, извити дълги черни мигли и категорично очертани вежди.Погледът му очароваше и хипнотизираше..." Най-забавния мъж, за който съм чела, най-завладяващия и най-привлекателния!

Следващата ни класация е на тема "Най-голям злодей от романите"

Оле, толкова харесвам Тони Малори, че чак съпругът ми ревнува от него :) жалко, че не успях да се включа в класацията, но се радвам, че Тони спечели :)

Редактирано от kristina_87_ (преглед на промените)

...

Следващата ни класация е на тема "Най-голям злодей от романите"

...

Крис, като слагаш цитати, натискаш първо копченцето "цитирай" и тогава добавяш твоя текст след цитата. Че така, както го си го направила, изглежда сякаш ти самата пускаш нова класация, дори аз се обърках..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Съжелявам, че съм подразнила някого, просто в бързината не съм натиснала правилното копче(знам, че се натиска цитирай :)). Който има бебче, което щъка около него ще ме разбера. Още веднъж съжалявам, ако съм подразнила някого :)

Ето я и моята изключително кратка класация с романите на Аманда Куик 1. Прелъстяване 2. Скандал ............. ............. 9. Любов по неволя 10. Рицарят Иска ми се ако е възможно на позиции 3, 4, 5, 6, 7 и 8 да е Прелъстяане, но ако не е нека си остане така :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.