Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Сложих си ги в списъка и тях /който взе да става със застрашаващи размери :) / Но нещо не мога да стигна до линка да им видя резюметата. Праща ме към някакъв сайт зонабг, където не мога да се регистрирам :(

Резюметата на тези книги можеш и да намериш и в темата "Пътуването във времето в любовните романи".Там ще можеш и да намериш и коментари за книгите.Давам ти линка към темата

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=141325

• Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много мислих кои романи да включа в моята класация, защото има толкова много, които е задължително да бъдат прочетени...а и аз съм си направо начинаеща в четенето на тези романи...но ето какво в крайна сметка измъдрих...

20. Тъй като сега съм на вълна Катрин Каултър и няма как да изброя всичките й романи, които абсолютно задължително трябва да бъдат прочетени... избирам да хваля Цената на рая. Тъй като ми направи много силно впечатление и наистина страшно много ми хареса. Особено, когато милата, кротка Херцогиня развъртя камшика...

19. Тереза Медейрос - Драконът със зелените очи. Ами какво да кажа за романа, много нежна и приятна история, която си има забавните моменти и драматичните обрати. Ненатрапващ, симпатичен роман, който аз много си обичам.

18. Трилогията Тексас на Сандра Браун и самостоятелните романи Само спомен, Час Пик.., които са оставили наистина трайни впечатления в мен...макар, че сега докато пиша май не са само те...

17. Прочела съм само два романа на Лайза Клейпас, но просто няма как да я пренебрегна... Мечтая за теб и И тогава ти дойде... кой по ми хареса? Не знам! Завладяха ме и двата... в единият се разказва за болката на една майка, разделена от детето й, която прави всичко възможно да си го върне и среща любовта... в лицето на арогантният годеник на сестра си! Другият роман е за това колко може да преживее един човек, как от нищото от най-дълбоката и черна, страшна мизерия може да стане не просто НЯКОЙ, а става човекът, който може да купи и продаде цяла Англия... но си намира майстора в една малка, сладка писателка с очила, която обикаля бордеите и пише историите си...му спасява живота.. е как да не се влюбиш в тези романи?

16. Саманта Джеймс и нейният Съвършен герой също не бива да бъдат пренебрегнати. Очарователна история, просто много нежна и мила. В темата за шпионите съм написала подробен коментар..

15. Кристин Хана - Златната долина...не е толкова известен и не е чак толкова обсъждан, но е изключително завладяващ и разтърсващ. Лично на мен страшно много ми хареса...забавен и драматичен, просто омагьсващ така да се каже...Девън е една бъбрива сладурана, която спечелва всички и размеква Каменния МакКена...

14. Друг любим мой роман е Горещо утро на Сандра Браун - един от малкото й исторически романи. Разказва се за такава любов, от която ти омекват коленете, има и история за дълг и истинско приятелство, което остоява на годините и на всякакви бури...Просто невероятен роман!

13. Чудех се коя от двете да сложа в класацията си... коя ми е по-любима дали По дяволите, Сара! от Брачна авантюра или милата и нежна Принцеса Алесандра на Джули Гарууд. Когато ги прочетох за себе си бях решила, че Принцесата ми харесва повече, но с течение на времето и на прочетените след това романи за мен са неразривно свързани и еднакво любими.

12. На къде без Мъжът на нашите мечти? Писано е достатъчно за този роман..от него бликат смях, и още смях и много любов...

11. Лей Грийнууд - Лили. Всяка една от невестите трябва да бъде прочетена, но избрах Лили, честно казано и аз не знам защо... Просто Лили е ангел, който избавя "грешника"...невероятно красивият грешник от "упадъчният живот и порока"...а и се събира цялата фамилия Рандолф...

10. Класацията ми няма как да мине без Аманда Куик - с ексцентричните си героини, невероятните истории и криминален сюжет, авторката е една от любимите ми ...като най-любима ми е Прелъстяване (от малкото, които съм прочела)

9. И отново Джоанка, но този път с викингски роман, а именно Сърца в пламъци...невероятно забавен и завладяващ. Кристен е една от най-пълнокръвните, забавни и себеотдадени героини, за които съм чела...

8. Преди време попитах Боби кой й е любимият роман от поредицата Уестморланд и тя каза, че еднакво си ги обича...вече знам защо го е казала... сега дори да искам не мога да кажа кой ми е по-любим, - Ад и рай, Нещо прекрасно, Сега и завинаги, Уитни моя любов, Вълшебства и Преди да те срещна са еднакво затрогващи, силни и любими романи.

7. Това, че обичам Джеймс Малори толкова много не значи, че не обичам цялата им сладурска фамилия и на Андерсън разбира се, но за тях просто не мога да определя кой от кой са ми по-любими за това... Твоята магия, Нежен бунт, Обичай само веднъж, Отровни думи, Да се влюбиш в негодник, Подаръкът, Прелъстяване, В плен на моите желания... и нямам търпение да прочета и следващата...защото това е поредица, която задължително трябва да се прочете.

6. Сърце от лед на Джуд Деверо е първият любовен роман, който съм прочела, но не само поради тази причина ми е от любимите... няма как Хюстън да не те оплете в малките си ръчички на дама и да ти извади душицата от смях

5. Проклетникът на Джил Барнет - това е романът, за който съм проглушила ушите на когото мога, страшно много си го обичам и може би няма да спра да досаждам с него, защото наистина си заслужава

4. Първият роман, който прочетох от Джудит Макнот е Кралството на мечтите и може би за това е най-любимият ми нейн. Много силна история, много забавна и много трогателна... Ройс е може би най-миличкият рицар, за когото съм чела... А и Джудит Макнот има невероятната дарба да пише такива финали, че накрая да те остави безмълвен и в повечето случаи подсмърчащ..

3. Венчило с дявола е един от най-любимите романи в този форум, а и изобщо и има защо. Не по-малко любим ми е и на мен. Това е роман, който те омагьосва и не само, че не можеш да го оставиш докато не го прочетеш, ами и не можеш да го забравиш...

2. Не по-малко обичам и Твой завинаги на Тереза Медейрос, минаха месеци от както го прочетох, но и до сега съм завладяна от него. Може би това е романът, който най-много ме е разтърсвал до сега с финалът си... Епилогът за мен е един от най силните, които съм чела. Любовната история е една от най-красивите и нежни, като е подправена с огромна доза хумор и сълзи. Просто разкошотия!

1. Владетелят на моето сърце независимо колко романа чета след него си остава един и просто го обожавам, а именно Покорителят на Джоана Линдзи. Джеймс и Джордж за мен са си номер едно. Колкото и суперлативи да изреждам, колкото и похвали да редя ще са му малко (поне за мен).

Така, честно да си призная не знам кое да предложа, защото имам толкова любими книги, че просто... Малори няма да я сложа в класацията, тъй като съм сигурна, че всеки във форума е изчел поредицата. Както и тази за Уестморланд и на Джули Гарууд.

1. Всички книги на Джоана Линдзи, започвайки от... не знам коя... но последно си препрочетох "Прелъстена невинност". Всяка една от тях си заслужава да бъде прочетена.

2. "Сянката на бурята" на Дебра Диър. Страхотна книга, със страхотни главни герои и прекрасна история. Това ми е един от най-любимите романи.

3. "Гордост" и "Нощни шепоти" на Джудит Макнот. Харесвам стила й, но тези романи са ми най-на сърце и за това предлагам само тях.

4. Всичко на Тереза Медейрос, започвайки от "След полунощ".

5. "Венчило с дявола" на Гарууд. Страшно забавен и увлекателен роман.

6. "Съвършен герой" на Саманта Джеймс - много хубава история със невероятно сладки герои. Грабна ме още от началото.

7. Цялата поредица за "Братството на черния кинжал" - страхотни, секси и незабравими братя, както и техните сладки половинки.

8. "Академия за вампири". Също много хубава и увлекателна поредица. Наистина е нещо различно от това, което съм чела досега за вампири и останах меко казано очарована, тъй като всички герои са много забавни и наистина книгата те увлича, а писателката те кара инстинктивно да четеш по-нататък.

9. "Компаньонката" на Аманда Куик - супер забавна книжка, с ексцентрични персонажи, но и завръзка, която те кара да се чудиш любопитно какво ще се случи на следващата страница или в следващата глава.

10. "Кардиния" на Нора Робъртс - всички книги от поредицата са много увлекателни, а писателката пише леко, но със завръзка, екшън и спасяването на любимата. И, разбира се, всичко останало на писателката.

11. Всичко, на което попаднеш на Линда Хауърд, но романът й, който най-много ми харесва е "Онази нощ".

12. Поредицата Браг на Бренда Джойс. Невероятни романи и истории.

13. "Френска целувка" на Сюзън Джонсън.

14. Поредицата "Кадифе" на Джуд Деверо.

15. "Правилата на капитулацията", "Още един скандал" и "Твоята целувка" на Кристина Дод.

16. Абсолютно всичко на Кони Мейсън, но смятам, че най-силните книги са "Страст и омраза", "Смела любов", "Вкусът на рая", "Вкусът на греха", "Пиратът принц" и "Пиратът".

17. "Капитанът и дивата котка" на Кат Мартин.

18. "Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек.

19. Всички поредици на Елизабет Лоуел, като се започне от тази за "Донован".

20. Сага за Камерън и "Интриги" на Хедър Греъм.

Харесвам още много книги, но просто няма как да влязат в класацията, така че също предлагам Джейн Фийдър, Даяна Палмър - ако някой има нужда от нещо по-леко, Патриша Грасо, Катрин Каултър (последните две описват в книгите си приключенски моменти, което допринася допълнително за романа и го прави различен от останалите), Ребека Брандуейн - "Сърце под маска" (супер интересен и увлекателен роман), също така, който харесва ексцентрични герои да прочете всичко на Аманда Куик.

Това ме заинтригува. И на мен би ми било интересно да прочета такъв роман :) Значи и Тес се прибавя към списъка ми. Има ли и други хубави романи с такъв похват?

Има продължение на Тес за нейната приятелка Пени.Само този път пътуването е от миналото към бъдещето.Почнах я на английски,но нещо ми дойде трудно и я зарязах за по-добри времена.

О,страхотна класация малко обширна но много хубава така да видим как ще ги подредим сега на първо място само и единствено : 01.всички Малори без изключение :wors: 02.Дивият рай - Джоана Линдзи 03.Серия Шеринг Крос - Джоана Линдзи 04.Братята Уестморланд на любимката ми Джудит Макнот 05.Тереза Медейрос - моята нова любимка След полунощ , Вампирът, който ме обичаше 06.Хедър Греъм - Сага за Камерън . 07.Джули Гарууд - Принцесе Алесандра , Брачна авантюра . 08.Джули Гарууд - Венчило с дявола . 09.Сега и Завинаги - Джудит Макнот 10.Рай пак на Макнот 11.Братството на черния кинжал 12.Катлийн Удиуиз - Вълкът и Гълъбицата 14.Мечтая за теб И тогава ти дойде - на Лайза Клейпас 15.Лудетина - Вирджиния Хенли 16.Брак за една година - Вирджиния Хенли 17.Кони Мейсън - Вкусът на греха 18.Кони Мейсън - Женкарят и разбойничката , Съблазнена от един женкар , Последният женкар 19.Джуд Деверо - Джудит , Фиона , Алисия ,Клариса 20.Джейн Фийдър - Лисицата

Така.... след дълго чудене, ето го и моя списък!

1. Покорителят- Джоана Линдзи и тук могат да се наредят всички нейни на опашка, ама няма да остане място за другите...

2. Пробудена любов- Дж. Р. Уорд- няма да казвам, че и тук може да се нареди цялата поредица

3. Гола в смъртта- Нора Робъртс- същата история коя от коя по- интересни книги от цялата поредица

4. Синеокия дявол- Лайза Клейпас

5. Долината на мълчанието – Нора Робъртс- ама да стигнете до нея трябва да прочетете и другите две

6. Гордост- Джудит Макнот

7. Венчило с дявола- Джули Гаруд

8.В тъмнината- Марлис Мелтън

9. Пристанище за мъже – Нора Робъртс

10. Софи- Хедър Кулман

11. Горещо утро – Сандра Браун

12. Сърце от лед- Джудит Девъро

13. Рай - Джудит Макнот

14. След полунощ- Тереза Медейрос- и Вампира... разбира се ама там съм пристрастна...

15. Сърцето на океана- Нора Робъртс- Сага за Ирландия

16. Кралството на мечтите- Джудит Макнот

17. Мъжат на моите мечти- Джоана Линдзи

18. Мечтая за теб- Лайза Клейпаст

19. Херцогът и аз - Джулия Куин и всичко друго що е написала тази женица!!!

20. и щях да забравя Аманда Куик ужасссс.... Компаньонката!

Има продължение на Тес за нейната приятелка Пени.Само този път пътуването е от миналото към бъдещето.Почнах я на английски,но нещо ми дойде трудно и я зарязах за по-добри времена.

Да не се отнася за Рамзи :rolleyes: Как се казва, ще се радвам да я прочета :computer2:

Да не се отнася за Рамзи :snowballfight: Как се казва, ще се радвам да я прочета :ph34r:

Да ,отнася се за приятеля на Дан- Рамзи,но не е преведена на български,аз съм си я свалила на руски.

1. Мъжът на моите мечти – Джоана Линдзли

2. Танцуващият дявол – Кони Мейсън

3. Принцеса Александра - Брачна авантюра – Джули Гарууд

4. Роза през зимата – Катлин Удиуиз

5. Венчило с дявола – Джули Гарууд

6. Поредица Малори - Джоана Линдзли

7. Графинята и сребърния меч – Хедър Греъм

8. Шана - Kатлийн Удиуиз

9. Съвършен герой – Саманта Джеймс

10. Кралството на мечтите – Джуди Макнуд

11. Сърце под маска - Ребека Браундейн

12. Поредица Кемеран - Хедър Греъм

13. Поредицата за Викингите - Хедър Греъм

14. Поредица Birmingham - Катлин Удиуиз

15. Рийган-Никол-Лея - Джуд Деверо

16. Последният Херцог – Андреа Кейн

17. Поредица Кейн – Тереза Медейрос

18. Поредица Matrix of Destiny - Дара Джой

19. Братството на Черният кинжал – Дж.Р. Уард

20. Кръгът - Нора Робертс

Редактирано от Gael (преглед на промените)

1.Ад и рай - Джудит Макнот

2.Розата й херцогът - Мери Джо Пътни

3.Пламък - Констанс О'Баниън

4.Пробудена любов - Дж.Р.Уорд

5.Мечтая за теб - Лайза Клейпас

6.Твой завинаги - Тереза Медейрос

7.Брачна авантюра - Джули Гарууд

8.Твоята магия - Джоана Линдзи

9.Гордост - Джудит Макнот

10.Магията на страстта - Мери Спенсър

11.Софи - Хедър Кулман

12.Моя единствена обич - Катрин Сътклиф

13.Съвършен герой - Саманта Джеймс

14.Заложница на съдбата - Мери Джо Пътни

15.Нежният звяр - Колийн Шанън

16.Малката стопанка - Джоан Лейн

17.Вампирът,който ме обичаше - Тереза Медейрос

18.Драконът със зелените очи - Тереза Медейрос

19.Сега и завинаги - Джудит Макнот

20.Хвани юздите на съдбата - Джоан Улф

Ейййй, най-сетне се натутках :) Да се включа и аз:

1. „Гордост и предразсъдъци” на Джейн Остин – абсолютен връх на класиката в любовния жанр. Букварът в жанра, с който трябва да се закърмят и най-неромантините души, за да култивираме у себе си повече нежност и красота, а грозното да подминаваме с усмивка и собствените си недостатъци да лекуваме със самоирония. (Ох, тук ме навести невероятната мисъл дали пък да не изпробвам чара на романа върху дебелоглавата чутура на собствения ми мъж? Боже, дано само да не ме халоса с нея по романтичната ми тутурутка-тиква Публикувано изображение)

2. „Венчило с дявола”, Джули Гарууд. Романът просто трябва да се изживее пълнокръвно.

3. „Нежен бунт” – есеценцията на Малъри. От този роман се влюбих дори в името Антъни – ей, такъв неустоим чаровник дет мож да подпали гащурите и на монахиня…Публикувано изображение

3.Марката „Аманда Куик” – една от малкото авторки, на които еднакво силно обожавам всичко написано. И след най-задълбочения мисловен процес, в който съм се захласвала, в желанието си да отсея фаворит от всички нейни книги, напъните ми оставаха напразни. Неподражаем стил, съчетан с невероятно-забавни с ексцентричността си герои, подправени с точната доза кримка, прави прочита на всички романи на авторката едно изключително изживяване.

4. „Как да се омъжиш за маркиз” - Джулия Куин. Една отскоро открита авторка, която връхлетя като торнадо и опустоши сърцето ми с неповторимия си и чаровен стил. Още с докосването до първата нейна книга „Херцогът и аз”, бях обречена на пълното и всеотдайно обсебване – до степен на вманиачване да изръфам всичко нейно, до което се докопам.Публикувано изображение

5. Джудит Макнот с историческите си романи (не съм чела съвременните й). Това е втората авторка, за чиито романи така и не можах да стигна до консенсус със себе си кой роман предпочитам пред останалите. Всички са изпъстрени с толкова силни чувства, емоции и буря от страсти, че докато ги поглъщаш с мълниеносна скорост си ревеш на воля или се хилиш в захлас, но никога не оставаш скучаещ или отегчен. Незабравими исторически романси, които бетонираха в сърцето ми любовта към жанра: „Уитни, моя любов”, „Преди да те срещна”, „Кралството на мечтите”, „Сега и завинаги”, „Нещо прекрасно”, „Ад и рай”Публикувано изображение

6. „И тогава ти дойде”, Лайза Клейпас. Не мога да устискам да не вмъкна тук с главоломна скорост и поредичката Хатауей, която за грамаданско мое съжаление едва ли ще имаме щастието да четем на БГ. Но ако на някой му се чете нещо прекрасно, нещо великолепно, нещо трогателно и същевременно забавно, за едно щураво семейство от четири ексцентрични сестри и техния изключително-чаровен брат( дето в първата книга ти иде да го халосаш яката зарад дебелоглавието), направо да я подкарва. Горещо и с много любов, препоръчвам на всяка закоравяла романтична натура.Публикувано изображение

7. Лей Грийнууд – това е третия автор, чийто главни герои-мъжанги еднакво мощно обожавам и не мога да откроя един-единствен роман, който да изпъкне над останалите.Много силни, разтърсващи и изпепеляващи душата романи. Винаги, когато ми се дочете роман за Дивия запад, дори първосигнално посягам към книга на Лей Грийнууд.

8. „Брачна авантюра”, Джули Гарууд

9. „Светлина в мрака”, Кристина Дод

10. „Принцеса Алесандра”, Джули Гарууд

11. „Покорителят”, Джоана Линдзи

12. „Мъжът на моите мечти”, Джоана Линдзи

13. „Софи”, Хедър Кулман

14. „Преплетени сърца”, Джоана Линдзи

15. „Войнствена любима”, Тамара Лий

16. „Индия”, Кристина Скай

17. „Сърце в изгнание”, Сюзън Танер

18. „Невестата от Шербрук”, Катрин Каултър

19. „Годеницата на дявола”, Стефани Лорънс

20. „Дива кръв”, Ребека Брандуейн

Приятно забавление http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

3. „Нежен бунт” – есеценцията на Малъри. От този роман се влюбих дори в името Антъни – ей, такъв неустоим чаровник дет мож да подпали гащурите и на монахиня…Публикувано изображение

Ееее, Боби разби меПубликувано изображение!

В предната класация не успях да се включа, но тази нямаше как да не я уважа. Пак малко ми дойдоха бройките, но какво да се прави:

1. Принцеса Алесандра - Джули Гарууд /Класика! Каквото и да подхване човек на Гарууд, от издаваните на бг, няма да сбърка, ама никак, така че смятайте това място като препоръка и за останалите й книги. :eek: /

2. Твоята магия - Джоана Линдзи /Тази ми е любимата от поредицата Малори, която е от типа поредици с етикет "Задължително за четене", няма нужда да коментирам още./

3. Сърце от лед - Джуд Деверо /Уникална книга, преливаща от хумор, просто ще е престъпление да се отмине./

4. Мечтая за теб - Лайза Клейпас /Книга-любимка, с която авторката ме спечели за своя почитателка./

5. И тогава ти дойде - Лайза Клейпас /Вярно, че би било по-разумно да добавя това книжле към горната позиция, след като са в поредица, но става дума за две толкова силни книги, че не можах да я лиша от собствено местенце./

6. Пленница на вятъра - Кит Гарланд /За мен това е книга-еталон в поджанра на морските приключения./

7. Лорд Найнтингейл - Катрин Каултър /Авторка с пристрастяващ стил, а това е любимата ми нейна книга. Препоръчвам и останалите две от трилогия, а и въобще останалите книги на Каултър./

8. Мъжът на моите мечти - Джоана Линдзи /Нямаше как да се мине без този екземпляр. Все пак Джоана си е Джоана./

9. Уитни, моя любов - Джудит Макнот /Майсторски автор, какво друго да кажа./

10. Кристалната пещера - Вирджиния Хенли /Хенли е от потиворечивите творци, но тази книга те сграбчва направо за сърцето./

11. Удоволствието на краля - Шанън Дрейк /Страхотна, сблъсък на характери, поднесен в точната дозировка./

12. Вампирък, който ме обичаше - Тереза Медейрос /и разбира се "След полунощ", слагам ги не само защото историите са невероятно завладяващи, а и защото те са пример за страхотния стил на авторката, който просто няма как да се подмине./

13. Розата и херцогът - Мери Джо Пътни /Нека се счита, че слагам цялата поредица "Падналите ангели", но нали трябваше да излъча победител. Все пак уникална поредица, задължителна по много параграфи./

14. Тес - Ейми Фетцер /Обикновено не си падам по time-travel романи, но този е УАУ!/

15. Лунна страст - Мари Ферарела /Сладурски роман откъдето и да го погледнеш./

16. По-силна от магия - Хедър Кулман /Едновременно забавна и трогателна книга, която ни завежда в един по-приказен свят, не може без нея. "Софи" на същата авторка също е едно от задължителните четива./

17. Съвършен герой - Саманта Джеймс /Срамота, че е идадена само последната от трилогията, но каква книга само!/

18. Златната невеста - Хедър Греъм /Първа книга от убийствена трилогия, еталон за романите на тема викинги./

19. Роза през зимата - Катлийн Удиуиз /Удиуиз не може да бъде подмината в подобна класация, а "Роза през зимата" е иделна представителна извадка от библиографията й./

20. Пробудена любов - Дж. Р. Уорд /Дадох предимство на по-традиционните романси, но нямаше как да не се промъкне поне една паранормална поредица, а "Братството на черния кинжал" въобще не е за изпускане./

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Пете, може ли към втората си позиция да добавя и Вампирът, който ме обичаше и След полунощ? :) (правя го така, за да не се размества цялата ми класация).. А ако не може ще ги хваля в други класации.. :clap:

• Автор

Пете, може ли към втората си позиция да добавя и Вампирът, който ме обичаше и След полунощ? :) (правя го така, за да не се размества цялата ми класация).. А ако не може ще ги хваля в други класации.. :)

Мими от мен, няма проблем да я прибавиш, но аз мислех тази класация да не я броя, първо защото katarina искаше да й се препоръчат книги, да види страничните мнения, пък и всички посочвахме романи на кило, поредици, цялото творчество на някои авторки трудно ще бъдат обединени мненията ни :P

П.С. Благодаря, че писа в темата, подсети ми че е време за нова класация, напълно бях изключила :wors:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Мими от мен, няма проблем да я прибавиш, но аз мислех тази класация да не я броя, първо защото Кристина искаше да й се препоръчат книги, да види страничните мнения, пък и всички посочвахме романи на кило, поредици, цялото творчество на някои авторки трудно ще бъдат обединени мненията ни :rolleyes:

П.С. Благодаря, че писа в темата, подсети ми че е време за нова класация, напълно бях изключила :D

Както винаги ще я чакам с нетърпение. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Дами, надявам се да сме помогнали на katarina при съставянето й на избор за четене със скромните си препоръки.

Аз от коледните празници едва се удържам да задам новата тема, но сега след като книжките за Зи и Джулиън вече са на български, с чисто сърце ви предлагам новият топ 10 на тема: "Вампирите в любовните романи", може да гласувате както за мъже, така и за жени, изборът е ваш, така че дерзайте.

П.С. Да уточня, гласуваме за любими герои, не за любими книги :blink:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пете,УБИВАШ ме с тази класация...........

Как да избера,кажи как :lol6: ??????

Та извинявам се на моите прекрасни герои ,които Обожавам,

но просто няма как да са всички :

1.Зейдест :top secret: -Братството на черният кинжал-книга 3 - "Пробудена любов"

2.Вишъс- -Братството на черният кинжал- книга 5 - "Lover Unbound"

3.Боунс-силно въздества на всичките ми нава на осезаемост :shy11:Night Huntress [Среднощен Ловец]-Джанийн Фрост.

4.Джулиън-има ли нужда да обяснявам..........."Вампирът,който ме обичаше"

5.Зарек-силен,измъчен,прекрасен/напомня ли ви за някой :lol6: /Танцувай с Дяволът/Dance with the Devil (Мрачните ловци, #o3)

6.Кийън - мммммммммм."Долината на мълчанието" Кръгът Нора Робъртс

7.Рот -кралят определено ме е карал да се изчервявам от кеф!!!Братството на черният кинжал-книга 1 "Тъмна любов "

8.Бет-една истинска кралицаБратството на черният кинжал-книга 1 "Тъмна любов"

9.Кат-обожавам я с нейната огнена коса и всичко.........Night Huntress [Среднощен Ловец]-Джанийн Фрост.

10.Бела на Зи-пленяваща със своята нежност и силаБратството на черният кинжал-книга 3 - "Пробудена любов"

и определено ми се щеше да има още позиции за още Неопознатите от мен герои :lol6:

/Джон-Матю,Фюри,Пейн,Бъч,Хуан /Night Huntress [Среднощен Ловец]-Джанийн Фрост/,Ахерон-"Мрачните ловци",Лукан"Среднощна целувка"/"Kiss Of Midnight", Lara Adrian/,Данте"Когато мръкът падне", Данте "Пурпурна целувка"и още ,и още........../

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

В тази класация просто нямаше начин да не се включа, като се има в предвид каква маниачка съм на тема вампири :( Та моята класация е следната: 1. Вишъс - мъжът мечта :love: - БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ, Дж. Р. Уорд, книга 5 - Lover Unbound 2. Рейдж - БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ, Дж. Р. Уорд, книга 2 - Lover Eternal 3. Браян О'Нийл - Бъч - един голям сладур... - БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ, Дж. Р. Уорд, книга 4 - Lover Revealed 4. Зейдист - БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ, Дж. Р. Уорд, книга 3 - Lover Awakened 5. Джулиън - "Вампирът, който ме обичаше", Тереза Медейрос 6. Лукан - "Kiss Of Midnight", Lara Adrian 7. Данте - "Kiss Of Crimson", Lara Adrian 8. Ерик Нортман - "Истинска кръв" 9. Деймън Салваторе - "Дневниците на вампира" 10.Лестат - "Интервю с вампир"

Редактирано от mim4ity (преглед на промените)

• Автор

Момичета само ще ви помоля, до всяка позиция да запишете името на романа или поредицата, от която е, защото има герои които са ми непознати като например:Лукан, Данте, Зарек, Бела (аз поне се сещам за две вампирки с такова име), Кат...

Имам само една позиция в класацията си, но ако можех бих го писала от първо до десето място - Джулиън. :speak::) Едит: Ако мога да включа и Ейдриън - милият чаровен мним вампир от След полунощ значи имам две позиции :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

1. Зейдист - "Пробудена любов"

2. Джулиън - "Вампирът,който ме обичаше"

3. Бела - "Пробудена любов"

4. Фюри - "Lover Enshrined"

5. Вишъс - "Lover Unbound"

6. Ейдриън - "След полунощ"

7. Рот - "Тъмна любов"

8. Мариса - "Lover Revealed"

9. Бет - "Тъмна любов"

10. Едуард - "Здрач"

Айде и аз да се обадя. 1-10 място-Кийън от "Кръгът" на Норчето,нищо,че стана човек-вземам го и в двата му образа!

Айде и аз да се обадя.

1-10 място-Кийън от "Кръгът" на Норчето,нищо,че стана човек-вземам го и в двата му образа!

Оуууу,верно бе :go ahead:

Как можах да го пропусна!!!!!!!!!!!!.

С него такива мементи имаше ,че чак се изчервявах.

Тъй че,ако може го изтипосвам наравно с Боунс на позиция №3

• Автор

Оуууу,верно бе :clap:

Как можах да го пропусна!!!!!!!!!!!!.

С него такива мементи имаше ,че чак се изчервявах.

Тъй че,ако може го изтипосвам наравно с Боунс на позиция №3

Наде, направо е срамота да го забравиш! Но не може по двама на позиция, особено пък в челната тройка, избери се на кой да дам точките или си пренареди класацията :go ahead::mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.