Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Наде, направо е срамота да го забравиш! Но не може по двама на позиция, особено пък в челната тройка, избери се на кой да дам точките или си пренареди класацията :go ahead::clap:

Ти си много -много лоша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Но ...........

Отивам да си пренаредя класацията.

• Отговори 941
  • Прегледи 296,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече не правите ли Топ 10? Защото идеята много ми хареса и исках да се включа :rolleyes:

Вече не правите ли Топ 10? Защото идеята много ми хареса и исках да се включа ;)

Правим. Настоящото топ 10 е за любими вампири. :P

1. Едуард - "Здрач" - знам, че не е най-съвършения вампир, но е първата ми любов. 2. Кийън - "Кръгът" 3. Стефан - "Дневниците на вампира" 4. Деймън - "Дневниците на вампира" - признавам си, за тези двамата съм повлияна от екранните образи. 5. Зейдист - "Пробудена любов" - заради него, започнах да харесвам поредицата. 6. Жан-Клод - "Анита Блейк" - много интригуващ и непредвидим образ. 7. Боунс - "Среднощен ловец" 8. Ерик - "Истинска кръв" - и тук ми надделява екранния образ. 9. Рот - "Тъмна любов" 10. Рейдж - "Вечна любов" п.п. За съжаление не съм чела все още "Вампира който ме обичаше" и "След полунощ". Иначе съм сигурна, че биха намерили място в класацията ми.

Правим. Настоящото топ 10 е за любими вампири. :huh:

За съжаление книги с вампири съм чела само поредицата на Стефани Майър (при това още не съм я дочела докрай) за това ще пропусна тази класация, но при следващата ще се включа :ph34r:

Редактирано от Sun_Flower (преглед на промените)

1. Кийън - "Кръгът" 2. Джулиън - "Вампира който ме обичаше" 3. Зейдист - "Братството на черния кинжал" 4. Рот - "Братството на черния кинжал" 5. Бела - "Братството на черния кинжал" 6. Рейдж - "Братството на черния кинжал" 7. Ейдриън - "Академия за вампири" 8. Джон Матю (Дариъс) - "Братството на черния кинжал" 9. Тор - "Братството на черния кинжал" 10. Кристиан - "Академия за вампири" Уф, много малко се оказаха 10 позиции А и за толкова много вампири се оказа, че има да чета още :lick lips:

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

1. Джулиън - "Вампира който ме обичаше" - Тереза Медейрос

2. Киниън - "Кръгът" на Нора

3. Ви - "Братството на черния кинжал" - Д.Р. Уорд

4. Рейдж - "Братството на черния кинжал" - Д.Р. Уорд

5. Зейдист - "Братството на черния кинжал" - Д.Р. Уорд

6. Рот - "Братството на черния кинжал" - Д.Р. Уорд

7. Джон Матю - "Братството на черния кинжал" - Д.Р. Уорд

8. Фюри - "Братството на черния кинжал"- Д.Р. Уорд

9. Тор - "Братството на черния кинжал"- Д.Р. Уорд

Хмм, имам една свободна позиция - чакам препоръки за кого да чета, за да я заеме? Публикувано изображение

Редактирано от Gael (преглед на промените)

А тука и аз ще се включа ммм...

1.Рот-"Братството на черният кинжал"-мале краля...бая неща сънувах след като четох.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

2.Ерик Нортман-"Истинската кръв" мммммм...

3.Рейдж-"Братството на черният кинжал"

4.Жан-Клод-"Анита Блейк"-знаех си че ще се вземат..

5.Дмитрий-Май от Академия за вампири/бъркам ги малко с Училище за вампири щот сега ги немам на лаптопа/беше й учител на главната, нали накрая стана от гадните вампири, тя тръгна да го трепе,ама не знам важи ли?

6.Зейдист-"Братството на черният кинжал"

7.Кийън-"Кръгът"

8.Ейдриън-"След полунощ" той малко беше менте вампир ама..беше сладко-заинтригуващ..

9.Деймън-"Дневниците на вампира" макар,че не харесвам книгите,въпреки,че ги четох..

10.Стефан-"Дневниците на вампира" малко ми беше лигав/извинявам се на феновете на поредицата за негативното мнение/

А то май само мъже избичих тука ама ...

1. Вишъс- "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

2. Зейдист - "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

3. Киниън - "Кръгът" на Нора Робъртс

4. Джулиън - "Вампира който ме обичаше" - Тереза Медейрос

5. Рот - "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

6. Джон Матю - "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

7. Бъч- "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

8. Рейдж - "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

9. Бела- "Братството на черния кинжал" - Дж.Р. Уорд

10. и тук ще пиша Боунс/не съм го чела още ама само като слушам коментарите и :whist: не мога да го пропусна/- Среднощен ловец - Джанин Фрост

• Автор

Моята класация:

10. Бил ("Истинска кръв") - веднага си признавам, че не съм чела книгите, пък и едва ли може да се каже, че съм се убила да гледам сериала, но този персонаж страшно ми допадна!

9. Жан-Клод (от поредицата за Анита Блейк) - още не съм дочела първата книга, но този вампир ме грабна, още при първата ми среща с него.

8. Бела ("Пробудена любов") - за тази позиция няколко пъти се колебах между Бет, Бела, Уелси и изобщо всички женски персонажи от братството, но Бела спечели заради страхотното си отношение към Зи...

7. Вишъс ("Братството на черния кинжал") - много изкушаващо ми действа този вампир, всяка негова поява до сега в поредицата ме е карала да чакам с още по-голямо нетърпение книжката за него. Чак ми се иска, да прескочат Бъч и Мариса от Ибис...

6. Рейдж ("Вечна любов") - и той ми е много голям любимец, има ли изобщо смисъл да коментирам какво харесвам, такъв чаровен тип, пък и как искренно се влюби в Мери, стопли ми душата!

5. Едуард Кълън ("Здрач") - той е първата ми вампирска любов, ако мога така да се изразя, и все още много си го харесвам, най-вече заради начина по който беше представен. Образът му толкова се доближаваше до класическите герои от историческите любовни романи, за това и веднага ми стана любимец. Любовта му към Бела си беше повече от впечатляваща (поне за мен), пък и да не си кривя душата, но екранния му образ също допринася, само като го видя Робърт Патинсън с тази крива усмивка и разчорлена косица и сърчицето ми започва да лупка ускорено!

4. Рот ("Тъмна любов") - ееех Кралят! Първият сблъсък с този род вампири, няма да забравя как няколко дни ми беше абсолютно неадекватно след като прочетох книгата. Страхотен герой! В един момент силен, зъл и кръвожаден, а в следващия такава душица щом касаеше Бет. Имам един страшно любим момент свързан с Рот и първият му път с Бет:

"Тази жена получовек беше най-горещото нещо, което бе срещал някога. А му се беше случвало да го порази мълния един-два пъти."Публикувано изображение

Каквото и да кажа още ще е малко, просто съм безкрайно щастлива и благодарна, че се срещнахме с тази прекрасна поредица на български :hush:

За следващите трима, направо се побърках докато реша как да ги подредя и тримата заслужават еднакво първото място:

3. Джулиън Кейн ("Вампирът, който ме обичаше) - какво да кажа за този вампир, страхотен персонаж, от чаровниците, освен това неговата история е просто трогателна за четене. Мен ме впечатли още с ролята си в "След полунощ", а в неговата книжка е просто невероятен - забавен, чаровен, мрачен, ако се налага и толкова сладко влюбен, между другото това е и думата, с която свързвам самата книга - "Сладка"Публикувано изображение

2. Кийън ("Кръгът" на Нора Робъртс) - дори не мога да опиша, колко ми хареса неговия образ. Толкова, толкова...готин! Спомням си, още не бях дочела първата книга от трилогията и вече направо умирах за момента, когато ще стигна до неговата история. Каквото и да кажа, малко е, и само да вмъкна че откакто съм пуснала класацията, до преди пет минути го гласях за първенец...

1. Зи ("Пробудена любов") - най-любимият, няма значение колко чаровни и невероятни са всички други, той е просто номер едно. С бруталността си, с обезобразеното лице и слабо тяло, избухванията и сръдните си, дори ако щете със жестокостта си, но аз го оправдавам за всичко...а каква промяна претърпяПубликувано изображение, просто това е един от героите, който е успял да ми докосне душата и съм ревала за него, така както за жив човек не съм!

• 2 седмици по-късно...

01.Джулиън Кейн - Вампирът, който ме обичаше 02.Зи - Пробудена любов 03.Рейдж - Вечна любов 04.Деймън - Дневниците на вампира 05.Стефан - Дневниците на вампира 06.Рот - Тъмна любов 07.Тор - Братството на черния кинжал 08.Бела - Братството на черния кинжал 09.Фюри - Братството на черния кинжал 10.Вишъс- Братството на черния кинжал

1.Кийън от "Кръгът" -за мен това е перфектния мъж-вампир.

2.Едуард - "Здрач"-дет се вика първата любов не се забравя.

3.Бела- "Здрач"-на мен пък ми харесва,макар и твърде перфектна.

4.Жан-Клод - "Анита Блейк"-не съм чела много,но въпреки името си е доста интересен.Мъж-загадка малко.

5.Джулиън - "Вампирът,който ме обичаше"-не съм дочела книгата,та вероятно ще съжалявам,че съм го сложила тук.

6.Бил -"Истинска кръв"-сериала е много интересен,а и този южняшки акцент направо убива.

7.Рот - "Тъмна любов"-тук го сложих,защото много бързо го забравих.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Който гласувал за вампирите - гласувал, ето я окончателната десятка с любимците ни:

10. Деймиън - "Дневниците на вампира4 - 18 точки

9. Жан - Клод - "Анита Блейк" - 21 точки

8. Бела - "Пробудена любов" - 23 точки

7. Едуард - "Здрач" - 26 точки

6. Рейдж - "Вечна любов" - 46 точки

5. Вишъс - Братството на черния кинжал - 48 точки

4. Рот - "Тъмна любов" - 54 точки

3. Кийън - "Долината на мълчанието" - 74 точки

2. Зейдист - "Пробудена любов" - 80 точки

1. Джулиън - "Вампирът, който ме обичаше" - 82 точки

Новата класация е на тема топ 10 на най-добрите романи на Линда Хауърд.

Вие сте на ход :)

Новата класация е на тема топ 10 на най-добрите романи на Линда Хауърд.

Вие сте на ход :ph34r:

Петееееееееее, хвърли ме в страшна умисъл.Как да класирам , като за мен всички са за първо място.Може ли цели поредици на едно място или само по отделно .Например – Макензи , като цяло или трябва ги разбивам.
  • Автор

Руми - една книга=една позиция, сама си ги раздели, ако ми я напишеш като поредица няма да го броя :ph34r: (не ме мрази)

ОК разбрах и не те мразя http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Правилата са си правила!!!Макар,че страшно ще ме затрудни.

1.„Втори шанс“

2.„Белязаният Макензи“

3.„Диамантеният залив“

4.„Онази нощ“

5.„Мъжът от сънищата“

6.„Търси се съпруга“

7.„Остани при мен“

8.„Между любов и вярност“

9.„От любов“

10.„Сърцето на амазонката“

:ph34r::rolleyes::rolleyes:

Супер!От кога чакам! 10."Втори шанс" 9."Независима съпруга" 8."От любов" 7."Търси се съпруга" 6."Убий и кажи" 5."Диамантеният залив" и "Среднощна дъга" 4."Почти завинаги" 3."Белязаният Макензи" и "Мисията Макензи" 2."Да спиш с врага" 1."Онази нощ" Искам да подчертая,че всъщност не ми стига Топ 10 и класацията едва съм я направила в този и вид . Обожавам я тази авторка.

• Автор

Супер!От кога чакам!

10."Втори шанс"

9."Независима съпруга"

8."От любов"

7."Търси се съпруга"

6."Убий и кажи"

5."Диамантеният залив" и "Среднощна дъга"

4."Почти завинаги"

3."Белязаният Макензи" и "Мисията Макензи"

2."Да спиш с врага"

1."Онази нощ"

Искам да подчертая,че всъщност не ми стига Топ 10 и класацията едва съм я направила в този и вид .

Обожавам я тази авторка.

По една книга на позиция моля! :eek::lol6::baby: Иначе не броя и двете, които си посочила...

Ето моя списък,макар много от книгите ѝ да не съм чела.

1.Сенки от мрака

2. Търси се съпруга

3.Мъжът от сънищата

4. Среднощна дъга

5. Да спиш с врага

6.Сърцето на амазонката

7.Диамантения залив

8. Остани при мен

9. От любов

10.Свръхнатоварване

Книгите на Линда са много драматични ,дори прекалено на моменти,но пък пише увлекателно.

Хубаво,че е блогът на Гането.Другаде ги няма всички книги на Линнда на бг.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Едвам успях да измъдря някакво подреждане: 1.Втори шанс 2.Мъжът от сънищата 3.Убий и кажи 4.Белязаният Макензи 5.Онази нощ 6.Мисията на Макензи 7.Невинни лъжи 8.Да спиш с врага 9.Среднощна дъга 10.Диамантения залив А ми се искаше половината от изброените да ги сложа на 1-во място, останалите на 2-ро, а тези, за които не остана място на 3-то! Или направо всичките наравно! Много си я харесвам Линда! :wors: Оу, и Пете, някой ден като се преведат книжките за Блеър Малори, ще трябва да направим ново класиране!!! Р.S. Между другото сега се сетих: Който не е чел "Невинни лъжи" - да я мята, горещо я препоръчвам!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

• Автор

Момичета, гледам че "Втори щанс" и Руми и Ивето я сложиха на първо място, я споделете - от поредица ли е или самостоятелна :down:

Момичета, гледам че "Втори щанс" и Руми и Ивето я сложиха на първо място, я споделете - от поредица ли е или самостоятелна :blink:

Пете, това е поредица – първата е „Убий и кажи“ , Втората – „Втори шанс“ и третата „Kiss Me While I Sleep“ – непреведена

Поредицата се казва „Джон Медина“

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

• Автор

Мерси Руми, чудя се кое да подкарам за четене и за това се оглеждам :blink:

Мерси Руми, чудя се кое да подкарам за четене и за това се оглеждам :blink:

Няма да съжаляваш , ако подкараш поредицата за „Джон Медина“. Съвета ми е да караш поред поредицата, защото, аз прочетох най-напред „Втори шанс“ и после „Убий и кажи“.По тоя начин се изгуби очарованието и силата на първата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.