Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

• Автор

Ето я и моята класация, не можах да събера цяла десятка, еспях да се сетя само за 9 позиции, изрично подчертавам, харесвам и 9-те книги, дори половината са ми лични любимци, но всяка от главните има по някой друг гаф.

9. Хана Гиъри от "В тъмнината" на Марлис Мелтън, голям минус й пиша защото накрая остави Лутър в името на кариерата, и за какво, в крайна сметка пак се събраха, ама бяха нещастни няколко месеца...

8. Порция от "Откраднатата годеница" на Джейн Фийдър, при тази героиня ми беше в повече бойния й потенциал...

7. Ан от "Скандал" на Бренда Джойс, влиза в антикласацията, заради подозренията й към Доминик, малко повече доверие трябваше да има в любимия.

6. Рианон от "Робинята на викинга" на Хедър Греъм, и за нея голям минус, поради две причини - първо когато почти преспа с един, не помня какъв й беше годеник ли, приятел и, само и само да не я оженят за Ерик и второ - мале каква борба беше с тези нейни чувства, особено в началото направоооо ми идеше да я заблъскам в някоя стена!

5. В средата поставям Уитни, от едноименния роман на Джудит Макнот, като цяло много готина героиня, ама така се беше заплеснала по детската любов, че Клейтън малко насила трябваше да й отваря очите...

4. Бриджит от "Шотландска красавица" на Патриса Грасо, и тя много се дърпаше, като че ли мъжа й жива щеше да я изяде, и задето избяга от него по средата на действието, хем беше смела постъпка, ама пък как й се получи всичко - пътуването, започването на работата без косъм да й падне от главата, това вече приличаше на фантастика....

3. Шана на Катлийн Удиуиз, Мими достатъчно добре я е обрисувала...

2. Ванора от "Лъвското сърце", единствената книга от малкото на Кони Мейсън, която съм чела и сравнително ми е допаднала...е тази мадама колко ме дразнеше не е истина, не можех да я понасям! И при нея беше едно дърпане, и цялата простотия с "Белият рицар"...бляххх

1. Алисия, от едноименната книга на Джуд Деверо. И тук много прегрешения от нейна страна, доста лошо се държеше със Стивън, пък той направо си беше безупречен, като за рицар. Освен това цялата й мания към клана и мястото й в него ми дойдоха много нанагорно, и докато за разлика от по-горните ми позиции, които в един момент се реабилитираха в очите ми, тази хич, дори и в следващите книги от поредицата продължаваше да ме дразни, за това първото място е за нея!

• Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето и моята класация, но е малко кратичка, защото не съм чела много книги с дразнещи героини. 1 Скарлет - естествено от "Отнесени от вихъра" Много го обичам този роман, но почти през цялото време ми идеше да й извия врата. Знам, че си има и добри качества, но с тоя неин Ашли, та Ашли направо се оля. Има късмет да попадне на страхотен мъж и естествено направи всичко по силите си да го загуби. Колкото и книги да прочета, това ще си остане най-дразнещата героиня за мен. 2. Амбър - от "Вечната Амбър", честно казано доста отдавна съм я чела тази книга и почти нищо не помня, освен, че главната не ми се нравеше много. 3. Шана - по изброените вече причини. 4. Алисия - по изброените причини 5. Бриджит - по изброените причини. п.п. Ако се сетя за още някоя ще си допълня списъка, ако не е прекалено късно.

• 2 седмици по-късно...

Определено напоследък ми върви на дразнещи особи и тези, които включих в класацията си далеч не са единствените главни героини дет са ми действали на нервата, докато се наслаждавах на иначе прекрасните любовни романи със затрогващи романтични истории:

1. Алисия – беше достатъчно добре оплюта вече :D

2. Алета от „Господарят на мрака” на Конка – в първата част на великолепния роман на Конито направо ме изваждаше от релси с предразсъдъците и презрението, което демонстрираше към Хайме, защото е беден и без положение, а користолюбието й направо ме отвращаваше на моменти.Публикувано изображение

3.Друга героиня на Конка - Есме от „Циганският любовник” направо ми идеше да я хлопна по дебелата чутура в началото на романа заради високомерието и надменността към главния Данте. Публикувано изображение

4.Шана – без коментар

5.Сара от „Неизбежен брак” от Бронуен Уилямс – уф, кат магаре на мост беше се запънала, въпреки неустоимото, взаимно привличане с главния Джерико, да се жени и се омъжи дори с цялото си дебелоглавие за онзи мазнок. :wors:

6.Авиза от „Дамата с меча” от Джослин Кели – прекалено бойна и яка дори и за моя кръвожаден вкус, та на фона на войнските й умения главния изглеждаше като мамин глезльо, рицар-мухльо.

7.Ерика от „Отдай ми любов”

8. Тес от „Черната роза” на Кристина Скай. Романът определено ме развълнува, въпреки коравите, дори жестоки взаимоотношения между главните, обусловени съвсем логично от тежката им раздяла в миналото, изпълнила душите им с много болка и ожесточение един към друг. Можеше Тес (както и Рейвънхърст) да бъде малко по-човечна, по-опрощаваща и не толкова твърда и непримирима, за да намерят двамата път към сърцата си по-рано.

9.Джура от „Кралицата-дева” на Джуд Деверо. Тази главна ме издразни в началото, не заради воинските си умения на жена-здравеняк, а заради магарешкия инат, с който упорито отблъскваше главния. Той, горкия ,само челна стойка дет не направи, за да я очарова.

10.Моли от „Големия лош вълк”. Много симпатична главна, но на моменти ми идеше да я раздрусам яката, за да се събуди и даде някакъв отпор, а не да приема безропотно и кротко властното отношение на главния, което на моменти граничеше с арогантност.

6.Авиза от „Дамата с меча” от Джослин Кели – прекалено бойна и яка дори и за моя кръвожаден вкус, та на фона на войнските й умения главния изглеждаше като мамин глезльо, рицар-мухльо.

Мда, Боби, напълно съм съгласна с теб. Не знам как дочетох книгата... Идеше ми да убия главната героиня, защото все скачаше да защитава главния. Ужас! Че и накрая този глупак не разбрах, че тя от онзи боен манастир. Пф...

В тия класации ми е трудно да участвам,защото помня само книги, които са ми харесали/и то не в подробности/ И сега сигурно,ще пропусна особено дразнещи образи,но те ще да са от книги,които като цяло не са ми допаднали /като споменатата Авиза,ма тя книгата/извинявам се/ е тъпа/.

Обачееееее,държа да се изкажа за двете огромни неприятници

Мегън/Мъжът на моите мечти/ = Шана /Шана/

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Ето ги личните ми триони за нерви :rolleyes: 10. Ванора от Лъвското сърце- Петето точно е описала въпросната бойна мадама, какво да се добави... 9. Бетина- Любовницата на пирата- ей, много мразя когато главните се ненавиждат до 5 коляно (убийствен израз, някой го беше използвал тук във форума наскоро), то бяха клетви, закани, скандали, едва я изтърпях таз буйна девойка до края на романа. 8. Милисънт от Преплетени сърца- понякога авторките се оливат да изкарват героините си колоритни мъжкарани с характер. Иначе много добра книга, но Мили си беше мааалко прекалено дразнеща. 7. Катрин от Играта- наистина ужасно много се дърпаше на главния. И всяко второ изречение й беше :"Трябва да се омъжа, да имам деца, време ми е да се омъжа, кога ще родя, трябва да родя..." Като развалена латерна. Добре де, схванахме за бебетата още от първия път. Вярно е че в онези времена неомъжените са били развалена стока, ама Катрин само опяваше на Лиъм (така ли се казваше?) за брак. 6. Алета- Господарят на мрака- демонстрираше силно презрение към главния. 5. Луси от Огньовете на рая- страшно любима книга, ама Луси съсипа настроението ми на няколко пъти. Държеше се като разглезена и надменна пикла, на която абсолютно всичко й е разрешено. После значително се промени, най-вече когато заобича осиновения син на Шоз. 4. Даниел- Удоволствието на краля- характерът й беше меко казано нетърпим и тежък. Ейдриън се видя в чудо докато я укроти. Тя стискаше зъби и държеше на нейното до безкрайност. И само защото майка й беше казала да бъде вярна на краля. А то се оказа, че имала предвид съвсем различен крал. Уф, стана доста объркано... 3. Габриела от Насила оженена (как могат да сложат от Ирис такова нескопосано заглавие?)- доказателството, че главните героини могат да ти станат омразни и без да са упорити, вбесяващи и инатливи. Габриела е просто...мекотело. Никакъв характер, никакъв живец. Филип я размяташе като парцал, обиждаше я, нараняваше я , върхът беше онова с гадната му любовница. Имах чувството, че и жива да я подпалеше Габриела пак само щеше да го гледа тъпо без думица да възрази. Знаеше само да бяга от него, но не и да се изправи твърдо пред него и да си каже какво мисли за изпълненията му. 2. Алисия- язък за прекрасния Стивън, то Алисия го направи на маймуна. 1. Шана- невероятно любима книга, настроена съм сантиментално към нея, но Шана беше ужасно зло. Ограничена, надменна, злобна, чак накрая прогледна какво съкровище е Рурк.

Като цяло причините да избера тези героини е,че сами са си виновни за всички неприятности(я от глупост,я от инат),прекалено са агресивни или отиват в другата крайност,не се защитават и са склонни да търпят всичко .Не обичам крайностите,но още повече се дразня от залюхани многострадални Геновеви.

1.Габриела-"Господарят на рая" на Катрин ОНийл-ужасна книга,ужасна героиня.

2.Сара-"Игра на любов" на Розмарито-уж услуга прави,уж невинна била-айде нема нужда.Гадост.

3.Катрин-"Циганката" на Шърли Бъзби

4.Катлийн-"Копринена паяжина"

5.Марая-"Мълчаливецът" на Е.Лоуел

6.Рианон - "Робинята на викинга" на Хедър Греъм-Ужасно първо впечатление-заради нея така и не я прочетох тази книга.

Други не ми изкачат в момента.

Шана пък във втора книга като че ли се пооправи?

Така, и аз най-сетне се нагласих да си пусна моята класация. Доста дълго време се мотах, но уж вече е готова.

1. Алисия - от едноименната книга на Деверо. - Тази жена изобщо не мога да я търпя. Ужасна ми беше! Горкият Стивън... през какво ли не мина заради нея, пък тя само го тъпчеше.

2. Авиза от "Дамата с меча" - Ужасна книга и ужасна героиня. Чак толкова бойна и да защитава и мъжете ми дойде в повече. Много й знаеше и за всичко устата.

3. Габриела от "Насила оженена" - Досадно същество, все невинно, все не знам си какво. Изобщо не мога да се разбера как съм дочела книгата.

4. Ан от "Скандал" на Бренда Джойс - Ужасна героиня. В началото ми допадна, ама после ми стана досадна и т.н., и т.н. Имаше някои забавни моменти с нея, ама много ме дразнеше държанието й.

5. Кати от "Нежна победа" на Макнот - Освен, че това е най-слабата книга на писателката за мен и героинята й беше ужасна.

И това са май за момента. За други не се сещам сега.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ето ги и дразнителите:

10. Уитни ("Уитни моя любов") - 8 точки.

9. Катрин ("Играта") - 9 точки.

8. Ванора ("Лъвското сърце")/Рианон ("Робинята на викинга") - 10 точки.

7. Ан ("Скандал") - 11 точки.

6. Бриджит ("Шотландска красавица" - 13 точки.

5. Авиза ("Дамата с меча") - 14 точки.

4. Алета ("Господарят на мрака") - 15 точки.

3. Габриела ("Насила оженена) - 18 точки

2. Шана ("Шана") - 43 точки.

1. Алисия ("Алисия) - 55 точки.

Толкова по тази класация, следващата е по желание на katarina. Тя моли за помощ при избирането си на подходящи четива. За това темата на класацията е "20-те романа, абсолютно задължителни за четене"

Хихихих, не се учудвам, че Алисия е на първо място. Наистина ужасна героиня, просто нетърпима! А идеята за новата класация е много добра, само че трябва да махнем Малори от предложените, защото със сигурност ще бият. ;д
  • Автор

Първо Стаси, не поставям никакви ограничения за посочените книги, ако имате желание пишете вътре и 9-те Малори. Марги няма значение какъв е сюжета - съвременен, исторически или дори фантастичен, трябва само да са любовни романи. :)

Хехех, Пете, няма в предвид за ограничение. Мисълта ми беше, че ако всеки сложи Малори, което е почти сто процента вероятно, определено тези книги или тази поредица ще разбие класацията. Та това, което имах в предвид е, че трябва да сложим ограничение "забранено за поредица "Малори"". ;д Беше в кръга на шегата. ;д
  • Автор

Ето я и моята класация, предварително да си кажа, че всички книги, които съм посочила харесвам еднакво и безумно много, и истината е че 20 позиции са ми страшно малко.

20. "Краят на дъгата" - Ребека Брандуейн, вярно че не е от най-популярните книги, но пък е една от най-честно препрочитаните от мен, със страхотна носталгия се сещам за този роман, за интригуващия сюжет и най-вече за Даренго Де НаварПубликувано изображение (който е чел знае какво имам предвид).

19. "Перлата на любовта" - Кристина Скай, също една от първите книги от жанра, която съм чела към 50-тина пъти и не ми омръзва, супер сюжет, интрига, любовна история, динамика, хумор от всичко конски дози...медена книжка!

18. "Твой завинаги" - Тереза Медейрос - чудех се коя от всички страхотни книги на авторката да включа в класацията, пак заради сантименталност се насочих към нея.

17. "Гордост" - Джудит Макнот, единствената съвременна книга на авторката, която съм чела, но я обожавам. Безумно сладко книжле, което докато четох се разтопих от кеф, смях се с глас и ревах като магаре!

16. "Прелъстяване" на Аманда Куик, и тук просто се чудих коя от всичките книги на авторката да хвана за ушите, имайки се предвид, че всичко останало което съм чела от нея ми е харесало не по-малко, но да кажем защото ми е най-прясна тя е победителя.

15. "Венчило с дявола" - Джули Гарууд, излишно е да коментирам каквото и да било по този роман, каквото може да се каже за него вече е изречено.

14. "Съвършен герой" - Саманта Джеймс, и за нея сме говорили до посиняване, много свежарски и изключително забавен роман.

13. "Софи" - Хедър Кулман, и тука нямам какво да кажа, като се има предвид че съм пробила дупка на главите на половината форум за този роман, за мен това е една от най-забавните книги в жанра.

12. "Сега и завинаги" - Джудит Макнот, тя ми е любимката от историческите й книги, най-вече заради Джейсън, който е такъв един сърдит мечо, точно от най-любимия тип герой!

11. "Роза през зимата" - Катлийн Удиуиз, мисля че е излишно да коментирам, класиката в жанра.

Такааа и от тук вече става страшно, минавам на поредици и ще посочвам на коя точно книга давам точките и защо.

10. Викингите на Хедър Греъм - "Златната невеста", "Робинята на викинга" и "Господарят на вълците", страхотна поредица, ако ти се чете брак по неволя - по-подходящи примри трудно ще се намерят, давам 10-те точки на "Златната невеста".

9. Тюлените на Марлис Мелтън - "Не ме забравяй", "В тъмнината", "Време за бягство", "Набелязана мишена", ох страхотна поредица, пък главните малеее какви герои, направо получавш аритмия докато четеш. Харесваше ми, че всички персонажи бяха константна величина в сюжетите, харесваха ми динамичните истории и страхотния хумор на Мелтън. Давам 11-те точки на "Време за бягство", не знам защо но тази книга ме докосна най-силно.

8. Рицарите на Елизабет Лоуел - "НАй-силната магия", "Недокоснатата" и "Омагьосаните", също страхотинска поредица, от тези силно затрогващите, давам точките на "Най-силната магия", защото в другите две книги имаше един малък магьоснически елемент, който не разбрах...

7. Семейство Травис на Лайза Клейпас, "ЗАхарче", "Синеокият дявол" и "Непризнати грехове", съвременна поредица, съвсем наскоро я четох но се настани трайно и дълбоко в сърцето ми, наистина страхотни книги, точките отиват при "Захарче".

6. Падналите ангели на Мери Джо Пътни - "Неприлично предложение" "Падналите ангели", "Ангелът мошеник", "Защото вярваш в любовта", тука вече дилемата е толкова голяма, че аха да се разкъсам (пък все още не ми е дошъл редът да прочета последната "Розата и херцогът", направо не знам, въпреки че Майкъл е любимецът ми, ще дам точките на "Неприлично предложение"...

5. Камерън на Хедър Греъм - "Дивата котка", "Любовницата на корсаря" и "Не предавай любовта", и за тази поредица съм бълвала само супер лативи, директно давам точките на "Не предавай любовта".

4. Бърмингам на Катлийн Удиуиз - "Пламъкът и цветето", "След целувката" и "Неуловимия пламък". С тази позиция сигурно шокирах по-близките ми от форумките, имайки се предвид колко обожавам първата книга, но какво да се прави, човек се променя, вкуса също, давам точките на "Пламъкът и цветето" - много, много любима, чела съм я безброй пъти.

И заветната тройка:

3. Кръгът на Нора Робъртс - "Кръстът на Мориган", "Танцът на боговете" и "Долината на мълчанието". Направо невероятна поредица, прочетох я на един дъх и безумно много ми хареса, с удоволствие ще я препрочитам отново и отново. Давам точките си на "Долината на мълчанието" - Кийън е номер едно!

2. Отново вампири, ама от друг вид - Братството на черния кинжал, тука вече не знам коя от първите три книги да посоча, харесвам ги еднакво много (между другото имайки се предвид, че до сутринта четох пробудена любов, направо се чудя как не ги сложих на първо място), та теглих чоп, и точките ми отиват при "Тъмна любов".

1. Естествено Малори. Може да променям вкуса си, да чета безброй много нови неща, но истината е че, ако трябва да препоръчам на някой нещо от жанра на секундата се сещам за тях и смятам, че цялата поредица е абсолютно задължителна за четене за всеки почитател на любовните романи. Давам точките си на "Покорителят" след огромна доза чудене.

Това на прима виста подредих, започнех ли да се чудя - край, нямаше никога да спра непрекъснатото променяне на мнението си. За мен беше удоволствие отново да похваля любимците си, и да се потретя определно съм променила вкуса си, особено сравнявайки настоящата класация с тази от "10-те най-любими романа".

Ето я и моята класация, предварително да си кажа, че всички книги, които съм посочила харесвам еднакво и безумно много, и истината е че 20 позиции са ми страшно малко.

...

Ей на това му се казва истинска насока! ;)

Това ще е много полезна класация и за мен, като начинаещ и напълно неориентиран читател :down: Вече съм изпълнила няколко от точките посочени от Петето. Като снощи довърших Венчило с дявола и съм просто запленена...думи не ми стигат друго да кажа :clap:

Моята класация е разделена на съвременни и исторически.Защото любовта е непроменящо се по силата и очарованието си чувство,но изживяна през различните епохи,носи различно изживяване и удоволствие на четящия. Не съм силна в описанията като Петя и Боби,затова няма да се впускам в подробности. ИСТОРИЧЕСКИ 1.Джули Гарууд – „Принцеса Александара“,„Венчило с дявола“,„Брачна авантюра“. 2.Джуд Деверо - поредицата Taggert и предимно „Сърце от лед“ 3.Джоана Линдзи - „Сърца в пламъци“ - това беше първия роман ,който прочетох от тази авторка и се влюбих от първо четене.Поредиците Sherring Cross,Wyoming. 4.Лей Грийнууд - Поредицата „Седем невести за седем братя“ и „Каубои“ - страшно обичам любовни истории,разказващи се за каубои. 5.Кони Мейсън - поредицата за женкарите Rogue. 6.Ейми Фетцър - „Тес“– умирам си за любовни романи в които се смесват различни епохи и най-вече,когато някой от съвремието отива в миналото с целия си багаж от познания. 7.Мери Джо Пътни - поредицата „Падналите ангели“. 8.Саманта Джеймс - „Съвършен герой“ 9.Кристин Хана – „Златната долина“ 10.Линда Милър - „Съпругата янки“ СЪВРЕМЕННИ 1.Линда Хауърд - „Втори шанс“ - влюбена съм в ДЖОН МЕДИНА,за мен е единствен,След това идва поредицата за Kell Sabin - „Диамантеният залив“,„Среднощна дъга“и „Макензи“.А пък който прочете тези,няма начин да не продължи с останалите... 2.Нора Робъртс - обожавам цветната поредица IN THE GARDEN TRILOGY,но и всичко останало от нея си заслужава специално внимание. 3.Сандра Браун - поредицата Texas!,особено „Сейдж“, и романа „Принцът - тигър“.Особеното на романите на тази авторка са героите които вече са преживели разочарование и намират „втори шанс“ в любовта,но иначе са страшно емоционални и заредени с много чувства. 4.Тами Хоуг - „Див и опасен“. 5.Елизабет Лоуел - поредицата MacKenzie-Blackthorn,разкошни романи за едно семейство и много наситени любовни чувства,ранчо,каубои 6.Сюзън Елизабет Филипс - „Да целунеш ангел“,„Избрах теб“,„Знойни сънища“.Авторката има невероятен стил на писане и се чете страхотно леко,а сюжетите й са изпълнени с много изненади. 7.Джудит Макнот - „Гордост“ и „Съвършенство“. 8.Лайза Клейпас - поредицата Travis 9.Даяна Палмър(Сюзън Кайл)- лично аз страшно много харесвам всичките й романи защото се разказват за ранчо и каубои, а те са ми слабост.

Руми,напълно се припокривам с твоите предложения.

Само бих добавила поредицата "Братството на Чертният кинжал" :)

и Лоуел би била на по-прредна позиция.

6.Ейми Фетцър - „Тес“– умирам си за любовни романи в които се смесват различни епохи и най-вече,когато някой от съвремието отива в миналото с целия си багаж от познания.

Това ме заинтригува. И на мен би ми било интересно да прочета такъв роман :nono: Значи и Тес се прибавя към списъка ми. Има ли и други хубави романи с такъв похват?

Това ме заинтригува. И на мен би ми било интересно да прочета такъв роман :nono: Значи и Тес се прибавя към списъка ми. Има ли и други хубави романи с такъв похват?

"Незабравимо време"

Моята класация е следната: 1."Гордост" и въобще всичко на Джудит Макнот като се замисля. Съвсем сериозно абсолютно всичко. Съвременни и исторически. 2.Линда Хауърд е задъжителна според мен. Такива мъже - просто нямам думи. Наравно с нея ми е Лайза Клейпас. Страхотните Травис , а и "Мечтая за теб",поредицата Capitol Teatre. 3."Прелъстена невинност" на Джоана Линдзи. Многократно обсъждана във форума и любима на всички авторка. 4.Сандра Браун с поредицата Тексас също така " Шарада","Здравей, тъма","Тайната","Зад кадър",май и на нея всичко и харесвам. 5. Братството е страхотна поредица. Аз съм чела почти цялата на английски. Дано и на български да се преведе. 6.Сюзън Джонсъни "Френска целувка". Харесвам авторката като цяло. Знам, че залита доста на моменти, но аз попаднах на "Блейз" и "Сребърен пламък " още преди години и си я чета. Даже много се бях замислила като четях "Забраненият плод" какви късметлии сме , че не живеем с наложени правила, бракове и всичко произтичащо от това. 7.Бренда Джойс с поредицата "Браг".Любим ми е "Скандална любов". 8.Катрин Стоун и "Даровете на любовта". Малко ми е тежка за четене , но си я чета и нея 9.Никълъс Спаркс. "Тетрадката " , "С дъх на канела". Неповторим автор 10.Даяна Палмър отново всичко без изключения. "Хартиената роза" ,"Опасна клопка". т. н. Не мога да не спомена и Дара Джой с нейните фамилиери , Айрис Йохансен и "вихрената " трилогия и Джуд Деверо с Тагърт и ..... преставам , че се въодушевих много.Весели празници на всички.

Това ме заинтригува. И на мен би ми било интересно да прочета такъв роман :D Значи и Тес се прибавя към списъка ми. Има ли и други хубави романи с такъв похват?

Препоръчвам ти "Вярвай" на  Виктория Александър.  На мен лично много ми хареса :P Действието се развива по времето на крал Артур и главния герой е един от рицарите от Кръглата маса... Прочети я, няма да съжаляваш

Това ме заинтригува. И на мен би ми било интересно да прочета такъв роман :) Значи и Тес се прибавя към списъка ми. Има ли и други хубави романи с такъв похват?

Аз ти препоръчвам също и "Пленница на любовта" на Джоана Линдзи.Също страхотна и невероятна книга:)

Препоръчвам ти "Вярвай" на  Виктория Александър.  На мен лично много ми хареса :D Действието се развива по времето на крал Артур и главния герой е един от рицарите от Кръглата маса... Прочети я, няма да съжаляваш

Аз ти препоръчвам също и "Пленница на любовта" на Джоана Линдзи.Също страхотна и невероятна книга:blink:

Сложих си ги в списъка и тях /който взе да става със застрашаващи размери :P / Но нещо не мога да стигна до линка да им видя резюметата. Праща ме към някакъв сайт зонабг, където не мога да се регистрирам :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.