Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Топ 10 - Любовни романи

Featured Replies

Голямо мислене падна как да ги подреда и : 1.Кралството на мечтите 2.Ад и рай 3.Нещо прекрасно 4.Преди да те срещна 5.Сега и завинаги 6.Вълшебства 7.Рай 8.Съвършенство 9.Уитни, моя любов 10.Двойна радост 11.Нощни шепоти 12.Гордост 13.Някой бди над теб 14.Нежна победа 15.Всеки мой дъх

• Отговори 941
  • Прегледи 295k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето я и моята кратичка класация,защото съм любител на историческите и от другите не съм чела

1.Нещо прекрасно

2.Кралството на мечтите

3.Вълшебства

4.Сега и завинаги

5.Уитни моя любов-Преди да те срещна

тези е мога да ги разделя

7.Ад и рай-много се борих,но не можах да я дочета,така че...

Здравейте!! Тук вече мога да се вкюча по-активно, защото Джудит Макнот ми е любимка - изчела съм всичко, а то не е много, чакам я да издаде следващия си роман вече година и половина и видях, че отново отложила за 2011 г. Малко ми е трудно да направя класация, защотото поне 5 книжки заслужават 1вото място. 1. Уитни, моя любов 2. Ад и рай - 3. Нещо прекрасно 4. Преди да те срещна 5. Сега и завинаги 6. Гордост 7. Рай 8. Вълшебства 9. Кралството на мечтите 10. Спомни си кога 11. Някой бди над теб 12. Съвършенство 13. Нежна победа 14. Всеки мой дъх - най-слабата книга на авторката според мен

Джудит Макнот ми е любимка , според мен всички книги са номер едно , но все пак ето и класацията според мен.:cool: 1. "Съвършенство" 2. "Уитни, моялюбов" 3. "Гордост" 4. "Някой бди над теб" 5. "Сега и завинаги" 6. "Ад и рай" 7. "Рай" 8. "Нещо прекрасно" 9. "Кралството на мечтите" 10. "Вълшебста" 11. "Преди да те срещна" 12. "Всеки мой дъх" 13. "Нощни шепоти" 14. "Нежна победа" ::::))))))

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

1. Кралството на мечтите2. Уитни моя любов3. Преди да те срещна. 4. Вълшебства .Оказа се, че съм чела само тези, но ще гледам да подобря бройката само да имам малко време. :cool:

Редактирано от Gael (преглед на промените)

• Автор

1. Кралството на мечтите2. Уитни моя любов3. Преди да те срещна. 4. Вълшебства .Оказа се, че съм чела само тези, но ще гледам да подобря бройката само да имам малко време. :)

Клакацията е до 31 март, така че ако прчетеш нещо ново си пусни наново десятката :cool:

И аз да се разпиша нали ми е любимка: 1.Сега и завинаги 2.Някой бди над теб 3.Преди да те срещна 4.Вълшебства 5.Рай 6.Съвършенство 7.Ад и рай 8.Нощни шепоти 9.Нещо прекрасно 10.Всеки мой дъх

• 3 седмици по-късно...

Дълго време се чудех да участвам ли и накрая се реших.Класацята ми обаче е от съвременни плюс единствената ,която съм чела от историческите.

1.Нощни шепоти-първото място се дължи на характера на главната героиня-нито прекалено независима,нито прекалено чувствителна.Харесвам герои, които знаят кои и какви са.

2.Двойна радост

3.Спомни си кога-втора и трета книжка могат и да си разменят местата.Трудно бих определила,коя ми харесва повече и ги сложих по реда на прочитане.

4.Гордост-книгата е много хубава,но главната героиня бе като листо на вятъра,а това хич не го обичам.

5.Вълшебства-харесва ми и макар кратка мисля,че всичко си бе на място.Честно казано главият герой не ми направи силно впечатление,но пък героинята бе на нивао.

6.Клопка за двама-хубавса и лека книжка,но малко кратичка,а и главната ми бе малко странна:зряла жена,отгледала две деа(причислявам и бившия),а някак мекушава.Тц-тц.

Не съм чела всичките и книги, но ще ги подредя така: 1. Ад и рай - тази най-ярко ми остана в съзнанието. 2. Сега и завинаги 3. Уитни моя любов 4. Нещо прекрасно 5. Преди да те срещна 6. Кралството на мечтите - със сигурност съм я чела, но почти нищо не помня, за това на шесто място.

• Автор

Моята класация: 1. "Сега и завинаги" 2. "Нещо прекрасно" 3. "Преди да те срещна" 4. "Уитни, моя любов" П.С. Момичета в момента нямам възможност да пусна окончателната десятка, за това новата класиция ще я подкараме в понеделник или вторник :dancing18:

П.С. Момичета в момента нямам възможност да пусна окончателната десятка, за това новата класиция ще я подкараме в понеделник или вторник :whist:

Ех, за малко да изпусна класацията за най любимата ми авторка ;)

1. Кралството на мечтите - Първите 5 са неоспоримите ми фаворити за 1. място но това определено е книгата прочетена в най точното време и най точното настроение за това е най най и се препрочита вече за кой ли път :)

2. Ад и Рай

3. Сега и Завинаги

4. Преди да те срещна

5. Уитни, моя любов

6. Някой бди над теб

7. Съвършенство

8. Нещо прекрасно

9. Вълшебства

10. Гордост

11. Нощни шепоти

12. Двойна радост

13. Нежна победа

14. Рай

15. Всеки мой дъх

• Автор

Ето ги и десетте най-добри романа на Джудит Макнот: 10. "Гордост" - 29 точки. 9. "Съвършенство" и "Рай" си поделят девета позиция с по 33 точки. 8. "Някой бди над теб" - с 34 точки. 7. "Вълшебства" - с 65 точки. 6. "Кралството на мечтите" - с 99 точки. 5. "Преди да те срещна" - с 102 точки. 4. "Нещо прекрасно" - с 116 точки. И златната тройка: 3. "Ад и Рай" - с 122 точки. 2. "Уитни, моя любов" - с 124 точки. 1. "Сега и завинаги" - с 125 точки. Безкрайно съм доволна, че "Уитни" не грабна златото, нямаше да го преживея :) Благодаря ви, че бяхте толкова активни, страхотни сте :) За този месец, да уважим още една писателка и моя лична любимка - десетте най-добри романа на Катлийн Удиуиз.

За мой срам съм чела съм само три книги от Катлийн Удиуиз, но щом свърши класацията ще я подкарам от номер 1. 1.Като пепел във вихъра 2.Вълкът и гълъбицата 3.Шана

Пете, не беше ли Удиуиз преди Макнот, метни едно око май на предишната страница преди малко така ми се стори. Но нищо. 1. Шана 2. Роза през зимата 3. Като пепел във вихъра 4. Пламъкът и цветето 5. Вълкът и гълъбицата 6. Сълзи от злато 7. Любимия непознат Мисля, че има и още нейни, които съм чела, но трябва да се прибера и тогава сигурно ще редактирам.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

1. Шана- това ми е една от любимите....

2. Като пепел във вихъра

3. Пламъкът и цветето

4. Роза през зимата

5. Любимия непознат

А това е моята любима авторка. :cool::clap: Много ми е трудно да определя коя книга ми е по-любима от другите, защото всички са ми любими. Заради книгите на Удиуиз се пристрастих към историческите любовни романи и не мирясах, докато не си намерих всички нейни книги, чието търсене ме доведе и тук, във форума. :) Оттогава започнах да чета и други автори, които по-късно също ми станаха любими, но първата любов си остава Катлийн Удиуиз. :) И така, след много мислене, редене и пренареждане, :cool: класацията ми е: 1. Роза през зимата 2. Като пепел във вихъра 3. Пламъкът и цветето 4. Любимият непознат 5. Шана 6. Неуловимият пламък 7. Вълкът и гълъбицата 8. Като цвят по течението 9. Завинаги в твоята прегръдка 10.След целувката 11.Сълзи от злато Дано някой ден прочетем и последните й две книги "The Reluctant suitor" и "Everlasting". :cool:

Катлийн Удиуиз е сред любимите авторки и всичките и книги са страхотни и ще съм затруднена в подреждането на класацията.Ето и нея :rolleyes:

1.Пламъкът и цветето

2.Като пепел във вихъра

3.Роза порез зимата

4.Вълкът и гълъбицата

5.Сълзи от злато

6.Любимия непознат

7.Шана

8.Неуловимият пламък

9.Като цвят по течениято

10.След целувката

Аз съм чела само няколко 1-Роза през зимата,тя ми е любима 2-Като пепел във вихъра 3-Вълкът и гълъбицата 4-Шана

Ох, как ми се ще да напиша повечко позиции, но за съжаление само толкова съм чела.... 1. Пламъкът и цветето 2. Роза през зимата 3. Любимият непознат 4. Неуловимият пламък Като прочета още.....

докога е класацията? Трудна работа ще е .......чела съм всичко нейно и всичко е много-добро! Тая жена лоша книга няма.....уфф.

• Автор

докога е класацията? Трудна работа ще е .......чела съм всичко нейно и всичко е много-добро! Тая жена лоша книга няма.....уфф.

До края на месеца, така че мисли си спокойно :ph34r:
  • 2 седмици по-късно...

1.Като пепел във вихъра 2.Вълкът и гълъбицата 3.Сълзи от злато 4.Пламъкът и цветето 5.Шана 6.Неуловимият пламък 7.след целувката 8.Завинаги в твоята прегръдка 9.Роза през зимата 10.Любимият Непознат

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.