Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

здравей те аз съм от скоро във форума , но да споделя мнение в момента чета на Сандра Баун "Защото те обичам" и много ми харесва ако някой реши да я прочете мисля че няма да съжелява. :clap:

Олелее, обожавам тази книга! :love: Познайте откъде ми е ника. :cool: Благородно ти завиждам, че я четеш за първи път. На мен лично ми харесва много повече от "Горещо утро", но пък си струва да прочетеш и двете.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Защото те обичам си е супер - чела съм я много отдавна- едно време когато бъквално се побърквах по Сандра и всички любовни романи, наскоро пак я срещнах случайно, нали на Сандра книжките ги преиздават...НО току що прочетох една невероятна книжка и не мога да се стърпя да не споделя и да не я препоръчам, тя си е класика и сигурно много от вас са я чели, но горещо я препоръчвам на всички, които не са "Като гореща вода за шоколад" на Лаура Ескивел - и аз като главна героиня излях реки от сълзи...срещнах едно негативно мнение в един друг сайт- че била повърхностна и нямало романтика- много се е объркал тоя читател - интересн стил, прекрасен образ на главната героиня и каква романтика на фона на предразсъдъци, "малки" хора и най-големия идиот в лицето на нейния любим- още ми се плаче...

Прочетох "Като пепел във вихъра"-Катлийн Удиуиз. Толкова много ми се четеше нейна книга и случайно попаднах на нея. Неверояна книга.Много ми хареса.Историята беше интересна и ме държеше в напрежение, постоянно се случваше нещо ново. :angry: Чете ми се пак нещо толкова завладяващо.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Като чета колко ви харесва Защото те обичам на Сандра Браун, си мисля ,че трябва да я прочета. Аз я имам ,започнах преди време, но бързо се отказах да я чета. Началото нещо не ми хареса- изнасилена жена ражда сама в гората.От тогава не съм чела нищо на Сандра Браун.

Сега чета една арлекинка Щедро предложение.

Теди, не знам дали знаеш, но има и филм от 1992г. Името на филма е "Como agua para chocolate" и е режисиран от тогавашният съпруг на Лаура Ескивал - Алфонсо Арао. Преди време го изтеглих, но нямаше субтитри и не съм го гледала. Знам само, че имаше добри отзиви за него а също е номиниран за Златен глобус, Бафта, Гоя... Веднъж я взех от библиотеката тази книга но не успях да я дочета, стори ми се много тъжна тази саможертва на Тита.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

"Горешо утро " я прочетох преди "Защото те обичам" и определено ми харесва повече. А за това как почва и на мен не ми хареса ама се радвам че не я оставих после направо не можеш да спреш, и така я дочетох сътринта в 4 и сега съм като зомби малко ,ама доволна :) Ако може някой да ми препорача нещо толкова хубаво моля да заповяда ще се радвам да го прпчета :rolleyes:

Редактирано от sinichko (преглед на промените)

Окончателно зарязах "Смъртоносна съблазън" на Джаки Колинс. Изобщо не ми хареса и съм сигурна, че ако бях продължила, щях да се откажа от книгите за много дълго време. Не знам какви за вашите впечатления от авторката, но мен ме разочарова. Сега започнах да чета "Да обичаш непознат" - Барбара Фрийти. Това е първата книга, която чета от нея и засега мисля, че е страхотна! Много приятна и увлекателна, не мога да я оставя. :rolleyes:

Аз пък съм се отдала на Джейн Ан Кренц, маратон. първо прочетох "Да запалиш нощта", после "Стъклената къща" и тъкмо свърших със "Съдбовно завръщане", всичките бяха много яки, макар, че последната най-много ми ахреса. Сега за уикенда съм си подготвила "Между редоваете", която има многообещаващо резюме, "Тайната на миналото" и "Загадъчни сенки". Направо е невероятно, акк всичките й книги досега ми харесват толкова много. Не съм намерила нито една която да ме разочарова, надявам се и за напред да е така.

Уфф, най-сетне след тридневни мъки успях да преборя "Амеран" от Жолийн Паркър (издателство Евразия). Отдавна не бях попадала на толкова скучна книга. :speak: Още със започването на романа, интересните моменти в него бяха свършили cc4285285a8fe31bd7febcaddee96abf.gif

От първата страница главните се кълнеха във взаимна вечна любов - и какво действие да се очаква оттам нататък? Никакво развитие във взаимоотношенията между главните - мцун,цу през цялото време, статични като умрели коне. 83227681b55856e2584b4f37e1eeb719.gif Скукааааа, пълна скукаааа! Един страшен злодей се мандаше през цялото време в книгата, дето беше най-добрия приятел на главния уж. Та той докарваше някаква интрига, колкото да не заспя докато чета. e492a4783d1f4351bb3ef926caf008e4.gifИзобщо романа е добър само като средство против безсъние!

И аз съм на вълна Кренц, в момента съм на "Горещи следи", преди това "Клада от страсти". Разбрах, че всъщност са 3 в поредица за обществото Аркейн,но нещо не мога да намеря третата, коя ли е? ;) ....

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

И аз съм на вълна Кренц, в момента съм на "Горещи следи", преди това "Клада от страсти". Разбрах, че всъщност са 3 в поредица за обществото Аркейн,но нещо не мога да намеря третата, коя ли е? ;) ....

И аз съм се нахъсала нещо на таз поредица и ще съм ти много благодарна ако споделиш впечатления, а иначе са "Невинни лъжи" "Клада от страсти" и "Горещи следи"

Ама пожалете ме, моля ви... Толкова отдавна не съм чела нещо новичко от Джейн Ан Кренц. Подхвърлих на майка ми да ми купи и изпрати последните и книги, но в отговор чух такъв порой от думи, че се принудих да и кажа, че само съм се пошегувала.

Ама пожалете ме, моля ви... Толкова отдавна не съм чела нещо новичко от Джейн Ан Кренц. Подхвърлих на майка ми да ми купи и изпрати последните и книги, но в отговор чух такъв порой от думи, че се принудих да и кажа, че само съм се пошегувала.

"Невинни лъжи" "Клада от страсти" и "Горещи следи" са страхотни. Обществото на Аркейн са ми слабост. Аз тея дни си организирах един Джейн Ан Кренц маратон и останах презадоволена. Изчетох около 7 нейни книги за една седмица. Просто майстор е. Сега като се сетя, че не си купих няколко които бях видяла наскоро на една сергийка и ми иде да се гръмна, чесно бях забавила колко е добра. Героите й са страхотни, историите динамични, романтични и завладяващи. Иначе за майка ти, знам какво имаш предвид. Мойта преди все ми мрънкаше, че не съм четяла книги и т.н. В момента само като ми види как ми се е издула дамската чанта и вика, пак ли книги, аман, вече няма къде да ги слагаш. Ама аз треска ме тресе. Незнам за вас останалите, но ето днес например. Бях до сергийките, не можах да си харесам нито една книга. В книжарниците няма нищо ново и щях да зарева, защото умирах да си купя някаква книга. Каква ще да е книга да е, при положеие, че имам над 40 които чакат прочит. И все се оглеждам от нейде да докопам някоя. Вманиячила съм се тотално. sad.gif

Не се притеснявай Инче, ще ти мине някой ден. И аз от време на време изпадам в такива книгомански състояния. Започвам да чета по пет-шест книги на веднъж и тотално се обърквам. Не сядам да се храня без книга (и ако не дай си боже я накапя, полудявам), гледам ТВ с книга и никога не заспивам без да съм чела преди това. И в един момент блокирам за поне седмица и разтоварвам с нещо друго. А за купуването и аз съм същата, имам поне 10 непрочетени и продължавам да купувам. Но си имам готова реплика срещу мрънкането - нали не ги давам по кръчми и за цигари. В крайна сметка 3кутии цигари струват колкото една книга (е, почти).

И аз съм на вълна Джейн Ан Кренц. След като прочетох "Красавицата и звярът", "Рандеву" и "Скандал" сега съм на "Среднощни тайни". Бих я описала като съвременен приключенски любовен роман. В най-общи линии, главните герои отиват да доставят ценна книга на богат колекционер. Той обаче се оказва фанатик, основал религиозна комуна, в която посредством наркотични вещества държи млади момичета и момчета за проституция и наркотрафик. Има приключенска нотка и разбира се, според мен, много добре описани любовни сцени. :rabbit:

Не се притеснявай Инче, ще ти мине някой ден. И аз от време на време изпадам в такива книгомански състояния. Започвам да чета по пет-шест книги на веднъж и тотално се обърквам. Не сядам да се храня без книга (и ако не дай си боже я накапя, полудявам), гледам ТВ с книга и никога не заспивам без да съм чела преди това. И в един момент блокирам за поне седмица и разтоварвам с нещо друго. А за купуването и аз съм същата, имам поне 10 непрочетени и продължавам да купувам. Но си имам готова реплика срещу мрънкането - нали не ги давам по кръчми и за цигари. В крайна сметка 3кутии цигари струват колкото една книга (е, почти).

Мила, ти си ми сродна душа. И аз така, купувам си книга, майка мрънка, а аз й казвам, че за седмица ми изпушва 3 книги, затова да не ми прави забележки. Ама и тя е жила като мен, че половината ми романи са били нейни, а Арлекините ги има от първия почти до последния и от Романс и от Стрст. У нас когато сме били малки много се е черяло. Наще имат страшно много книги. Сега само аз, братовчедка ми, и кака ми като се проснем в мойта стая да четем всички много им е забавно. Гробна тишина и само някой за шумне и трите почваме да крещим. Иначе аз се опитах да чета на масата, но не се получава. Трудна работа. Не мога да чета и докато съм на компа. Ама като се просна по корем на леглото с книга в ръка, можеш да не ме търсиш с дни... :)

И аз съм на вълна Джейн Ан Кренц. След като прочетох "Красавицата и звярът", "Рандеву" и "Скандал" сега съм на "Среднощни тайни". Бих я описала като съвременен приключенски любовен роман. В най-общи линии, главните герои отиват да доставят ценна книга на богат колекционер. Той обаче се оказва фанатик, основал религиозна комуна, в която посредством наркотични вещества държи млади момичета и момчета за проституция и наркотрафик. Има приключенска нотка и разбира се, според мен, много добре описани любовни сцени. :)

"Среднощни тайни"? Хах, не се сещам да съм я чела, макар, че нещо в заглавието ме тегли. Имаш ли случайно корицата да ми я пуснеш на снимчица да я видя?

"Среднощни тайни"? Хах, не се сещам да съм я чела, макар, че нещо в заглавието ме тегли. Имаш ли случайно корицата да ми я пуснеш на снимчица да я видя?

За съжаление я нямам, дръпнах я от Читанката. sad.gif

Има я в темата с линковете...

Има я в темата с линковете...

Оставаше и да я няма, та нали е минала редакция и е качена тук с поредния пакет.

А в Читанката я качих месец по-късно :D

Прочетох "Златни окови" на Кейт Александър. Много е интересна и увлекателна,за бързо я изчетох. Малко ме натъжи,но добре че свърши добре.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

И аз съм се нахъсала нещо на таз поредица и ще съм ти много благодарна ако споделиш впечатления, а иначе са "Невинни лъжи" "Клада от страсти" и "Горещи следи"

И к'во,браво на мен!!! Започнала съм от втората, третата и сега тепърва ще търся първа...

Уффф, а инче аз съм много приятно впечатлена от новите й неща :P

между другото книжарници хеликон предлагат доставки и в чъжбина, метни едно око на сайта им, абсолютно всичко си пише

Значи,аз си прочетох поредичката за магьосниците от сем Донован.Първата книжка за Моргана много ,много не ме грабна,та я почвах и спирах,но края ми хареса как е измислен.

То аз като се "запознах" с братовчеда Себастиян(втора книга)само се чудех как по-бързо да прочета първата,та да го "спипам" него.Втората книжка е по-интересна.Той има дарбата на ясновидец,а тя е малко скептична и една такава пряма -много харесвам такива героини.Себастиян и Мел много ми напомнят Рурк и Ив

Третата също не бе зле.Първоначално реших,че няма да ми хареса,ама после потръгна.

Обаче четвъртата-мм,ум да ти зайде.Четох я на английски и вероятно ми се губят някои подробности,но пък колко ми хареса.Думи нямам.Някак си по-подробна,по-пълна ми се видя в сравнение с останалите три.Ако сте горе-долу добре с английския не се чудете ами я почвайте.

Хмм,то май някой я превежда в момента,така че по-добре почакайте да е пълно удоволствието.

Значи,аз си прочетох поредичката за магьосниците от сем Донован.Първата книжка за Моргана много ,много не ме грабна,та я почвах и спирах,но края ми хареса как е измислен.

То аз като се "запознах" с братовчеда Себастиян(втора книга)само се чудех как по-бързо да прочета първата,та да го "спипам" него.Втората книжка е по-интересна.Той има дарбата на ясновидец,а тя е малко скептична и една такава пряма -много харесвам такива героини.Себастиян и Мел много ми напомнят Рурк и Ив

Третата също не бе зле.Първоначално реших,че няма да ми хареса,ама после потръгна.

Обаче четвъртата-мм,ум да ти зайде.Четох я на английски и вероятно ми се губят някои подробности,но пък колко ми хареса.Думи нямам.Някак си по-подробна,по-пълна ми се видя в сравнение с останалите три.Ако сте горе-долу добре с английския не се чудете ами я почвайте.

Хмм,то май някой я превежда в момента,така че по-добре почакайте да е пълно удоволствието.

Дам, не само я превежда, а я е превел при това брилянтно. Книжката търпи както аз обикновено казвам последна редакция и много скоро ще бъде при вас момичета, така че моля за още съвсем мъничко търпение.

Чакаме с нетърпение!

Аз сега съм на вълна Екзотика. Купих си няколко романчета на старо и вече прочетох един- Островът на бляновете. Много ми хареса, така леко се чете, че не усетих кога го прочетох.

Направо не мога да повярвам! Не си спомням в кой немски форум четох отзиви за четвъртата и всички бяха много негативни. Заради тях реших, че няма да я чета, въпреки че предните три много ми харесаха. :mad:

И ето, благодарение на екипа "Преводачи" :snowballfight: все пак ще се насладя на книгата! М-м-м...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.