Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Боже,най-сетне сборих" Мой капитане".Мнооого мудна,горе-долу никаква интрига,три дни я мъчих,ма що не знам-загубено време.Айде,познавайте цитата,че май това ще е следващата.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Токущо прочетох "Бък".Много ми хареса,страхотна книга.За нея могат да се кажат само суперлативи,но това ясно на всеки,който я е чел..Много ми хареса как Бък малко по малко разбра,че Джейк,Изабел и момчета са неговото истинско семейство,а не онази въртиопашка сестра му.Много ми допадна Хана,която си е мъжко момиче.Имаше и много забавни моменти.Много ми хареса как в някои от сцените работника,който наема Бък нарича Зийк"Сърдитко".Книгата вече сред любимите ми.Нямам търпение да прочета и за останалите момчета.А да знаете дали има книга и за Дрю,единственото момиче сред момчетата.Много бих искала да прочета и нейна история :biggrin:

Токущо прочетох "Бък".Много ми хареса,страхотна книга.За нея могат да се кажат само суперлативи,но това ясно на всеки,който я е чел..Много ми хареса как Бък малко по малко разбра,че Джейк,Изабел и момчета са неговото истинско семейство,а не онази въртиопашка сестра му.Много ми допадна Хана,която си е мъжко момиче.Имаше и много забавни моменти.Много ми хареса как в някои от сцените работника,който наема Бък нарича Зийк"Сърдитко".Книгата вече сред любимите ми.Нямам търпение да прочета и за останалите момчета.А да знаете дали има книга и за Дрю,единственото момиче сред момчетата.Много бих искала да прочета и нейна история ;)

Естествено, че има, но за да не ме обвините пак че само ви дразня няма да каже, че несъмнено и тя е много хубава.

И аз я прочетох, имам предвид "Бък". Снощи стоях до един и половина, но я свърших.

Хареса ми, особено от средата до края. Признавам си, поне пет дни стоях на първите 20-30 страници, но после като я почнах и не я оставих. Не си падам много по каубои, ама тези са сладури. Е, на моменти ди иде да ги хлоснеш с нещо по главата, ама имат си оправдание, тежко детство, побоища... добре, че се появява по някоя хубава девойка да ги вкара в пътя.:P

Няма да сбъркате ако я прочетете. Имаше няколко наистина силни момента.

Приключих с "Омагьосаните" и "Недокоснатата".Биват,малко скучни ми бяха накрая.

• Автор

Приключих с "Омагьосаните" и "Недокоснатата".Биват,малко скучни ми бяха накрая.

Оххх, страшно ги харесвам книгите, но не мога да не се съглася - фантасмагориите накрая могат да ти убият всякакво впечатление от иначе яките сюжети!

Аз сега чета "Последния женкар" на Кони Мейсън. Много е яка :clap:

Престраших се да прочета "Зимни огньове"-Джоана Линдзи. Началото ме стресна как викингите убиха всички. Брена беше невероятно смела и горда и ми хареса. Как пък точно нейния викинг се оказа добър :) все така се получава. Само не ми хареса дългата им раздяла,година и повече мина докато се съберат. Продължавам със "Сърца в пламаци" :)

Аз сега чета "Последния женкар" на Кони Мейсън. Много е яка ;)

Има ли я вече на пазара, аз така и не я намерих на книжарниците около нас- само трилъри има!!!! Моля те не разказвай още целият сюжет, сама дай една оценка.

"Увлечението"-Сандра Браун,но не ми хареса много.

Напоследък любовните романи са повече киминални.Това не ми е чак такъв проблем,но в случая имаше и извратен убиец.Той ми остави повече впечатления отколкото искам.Останалото някак не ме грабна.Главната бе заподозряна повечето време,всички се държаха зле с нея и само я ръчкаха,а тя пък можеше да не е толкова надменна и да помогне на полицията в началото.

Аз свърших с Обещанието на розата и сега чета Играта на Бренда Джойс много ми харесаха

нямах търпение след работа да продължа докадето бях стигнала и героите са със силни характери и има словесен двубои между двамата което много ми допада

Редактирано от deny_d (преглед на промените)

Оххх, страшно ги харесвам книгите, но не мога да не се съглася - фантасмагориите накрая могат да ти убият всякакво впечатление от иначе яките сюжети!

Аз пък си ги харесвам "Омагьосаните" и "Недокоснатата", и с "фантасмагориите накрая", и с тези по средата :yanim: , може би защото по принцип обичам фентъзи! За мен именно този елемент прави нещата по-интересни.

За "Увлечението" на Сандра Браун - на мен ми хареса много, изчетох я на един дъх! Последната и издадена книга на бг - "Зад кадър" - също е страхотна, препоръчвам я!

Последни прочетох "Онази нощ" на Линда Хауърд, "Пепел от кости" на Кати Райкс и "Обещания в смъртта" на Нора Робъртс. Тези на Линда и Нора бяха голямо удоволствие! А "Пепел от кости" е хубава, но не е чак супер - и не е от нашите, има само намек за любовна история.

Щях да забравя - преди това прочетох "Искам те" на Джуд Деверо - не е впечатляваща, по-скоро влиза в графата загубено време и пари.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Айде отиде и "Сърца в пламъци" и тя ми хареса :yanim: Започнах и "Отдай ми любов". Това семейство ми прилича много на Малори :)Много са забавни в третата книга хихих

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

...

Последни прочетох "Онази нощ" на Линда Хауърд, "Пепел от кости" на Кати Райкс и "Обещания в смъртта" на Нора Робъртс. Тези на Линда и Нора бяха голямо удоволствие! А "Пепел от кости" е хубава, но не е чак супер - и не е от нашите, има само намек за любовна история...

Ох и аз съм я почнала "Пепел от кости" и съм някъде до 100 стр. и все нямам време и мерак да я дочета...

• Автор

Аз пък си ги харесвам "Омагьосаните" и "Недокоснатата", и с "фантасмагориите накрая", и с тези по средата ;) , може би защото по принцип обичам фентъзи! За мен именно този елемент прави нещата по-интересни.

Иве то явно е въпрос на вкус, аз лично се издразних на двата края, защото ми дойде малко в повече магическото, но иначе книгите са си прекрасни, направо класика!

Айде отиде и "Сърца в пламъци" и тя ми хареса :) Започнах и "Отдай ми любов". Това семейство ми прилича много на Малори :)Много са забавни в третата книга хихих

Направо ме нахъса с този коментар, от доста време й се точа на поредицата, и от петък и се нахвърлям :)

Малееееее, започнах "Есмералда", какво да ви кажа - по-глупаво написана нига не бях чела. Страшно обърана. Ели, накарах те да я сканираш, защото сериала ми беше харесал преди години, но книгата според мен не струва. Стила на писане е все едно аз съм я писала като съм била ученичка. Е, ще я довърша обаче.

Малееееее, започнах "Есмералда", какво да ви кажа - по-глупаво написана нига не бях чела. Страшно обърана. Ели, накарах те да я сканираш, защото сериала ми беше харесал преди години, но книгата според мен не струва. Стила на писане е все едно аз съм я писала като съм била ученичка. Е, ще я довърша обаче.

Ако добря помня информацията от време оно,то си е ценарий,който поради успеха на филма,в последствие е натамънен(явно не много успешно)като роман.

• Автор

Ако добря помня информацията от време оно,то си е ценарий,който поради успеха на филма,в последствие е натамънен(явно не много успешно)като роман.

Ако и аз добре помня, че то сериала все пак го даваха сигурно преди повече от 10 години, в интрото на сериала казваха, че е по едноименния роман на Делиа Фиальо, ама това може да си е от нашия дублаж, ама все пак тя си е писателка...май :ph34r: Както и да е...Мисля че имаше още една нейна книга издадена у нас, и пак сериала го даваха по Нова телевизия, някой сеща ли се за заглавие :cool:

У нас са издадени три книги на Делия Фиало - "Есмералда","Право на любов" и "Лус Мария".По нова даваха "Лус Мария".

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Автор

У нас са издадени три книги на Делия Фиало - "Есмералда","Право на любов" и "Лус Мария".По нова даваха "Лус Мария".

Брех за "Право на любов" се сещам, ама с лошо, май не ми беше харесал. Мерси Жени :ph34r:

За "Право на любов" не съм сигурна,че са го давали по нова.Аз го гледах по Мсат.

• Автор

За "Право на любов" не съм сигурна,че са го давали по нова.Аз го гледах по Мсат.

Даваха го първо по Новата, по-късно Мсат го повтори, както и

аст от другите сериали.

Джейн Ан Кренц - The main attraction, което от издателството Мира-Коломбина прес идиотите са го превели Вярвай ми, явно без да се усетят, че има книга на Кренц с оригинално и преводно заглавие Вярвай ми. Дееба и идиотите, сега имам двете и пак се бъркам коя коя е!

Джейн Ан Кренц - The main attraction, което от издателството Мира-Коломбина прес идиотите са го превели Вярвай ми, явно без да се усетят, че има книга на Кренц с оригинално и преводно заглавие Вярвай ми. Дееба и идиотите, сега имам двете и пак се бъркам коя коя е!

А заради това не купих навремето книгата на Коломбина,като си мислих,че са една и съща книга.И сега не мога да я намеря.

Имаш ли възможност да я дадеш на мен или някой друг да я сканира?

Да, ще я дам на Тихи като прочета. Аз добре, че се загледах колко различно дебели са :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.