Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрата/подходяща комбинация за защита под Windows OS

Featured Replies

AntiVirus - BitDefender

Firewall - BitDefender Firewall

AntiSpyware - AVG AntiSpyware

Browser - Mozilla,Internet Explorer

Глезотийки - RegDoctor,Advenched WindowsCare,LookInMyPC,SpeedFan,CacheMan

• Отговори 383
  • Прегледи 86,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да бъда обстрелян с огромно количество минуси, това, което си написал е ГОЛЯМА ГЛУПОСТ!!!

• Недостатъчно е - доста скрити процеси си остават скрити - заради това не използвам метода и за мен той е безсмислена загуба на време. При защитните стени са възможни съвместявания - не е като при анти

• Прав си. Privatefirewall 6.1 Free и Mamutu 2.0 определено са подходящи за всички категории потребители.Защитната стена е с максимални настройки на сигурност - функционира автоматично и рядко пита. На

Публикувани изображения

И най-добрата комбинация от защита е безсилна от неразумните действия на задклавиатурния обект !!!!!! angry.gifangry.gifangry.gif

Опитах да сканирам компютъра в Panda software.com с ActiveScan,но ми дава грешка и изтеглям някакъв файл-pav.sig- някои знае ли какво да го правя че да тръгне сканирането.Доколкото разбрах това са АктивХ контроли ама как да ги вградя?

това е вирус дефиниция за пандата.не ти трябва да я теглиш изобщо.пускаш активскана (през интернет експлорера,а не опера или фирефокс) то си те пита да инсталира неговите си файлове нужни за да тръгне енджина на скана.ама до колкото си спомням това маи само показваше,а не чистеше от вируси.

Най,добрата комбинация е това ...

Задклавиатурното устройство да се сработи със компютъра си ,антивирусната която има ( Независимо каква е тя ) да познава добре опцийте на същата ,и това как се работи с нея.Да внимава какво инсталирва на компа си ,да внимава по какви сайтове влиза.

Единственно като съвет мога да дам да се използва Mozilla Firefox или Internet Explorer 7.

За спай и ад защита ще спомена,че ако не се инсталирват и свалят глупости и ако редовно се чистят темповете то това остава ненужно.

Защитната стена на Windows не е лоша ,но човек трябва да е доста на Ти със компа за да работи със нея както трябва,затова може да се използва някакъв вариянт на Internet Security ( Kaspersky .BitDefender ,etc )

По принцип чист компютър в който няма вируси ,ако се прилагат по-горе написаните неща няма няма да се стигне никога до там закачи нещо зловредно

Аз нямам нито антивирусна, нито антиспайуер, нито нужда от тях, но от друга страна нямам и Windows

антивирусна - Antivir

за троянци и шпиони- a-squared

xp защитна стена

това е , от 3-ри години не съм преинсталирал

:ph34r:

а добра ли е комбинацията SP 2 + nod32 + ZoneAlarm + Spyware Terminator. Или последната част от нея е излишна при наличието на първите три?

• 2 седмици по-късно...

За мен е на първо място KIS 6.0.1.411 ,в комбинация с Webroot.Spy.Sweeper v5.3.1, и тежката артилерия за края XoftSpy.

Пробвал съм със NOD32 2.70.23,с Bit Defender и нищо,накрая намерих добра комбинация. :angry:

Най-добрата комбинация според мен е: NOD32 (лицензирана и добре настроена) + ewido microscanner + SpyBot - S&D.

От друга страна компанията Eset в момента работи по проекта ESS (Eset Smart Security) тя ще съдържа: Първокласен antivirus + antyspyware + antyspam + firewall това ще бъде първокласна защита!

Хора,аз нямам антивирусна! Просто съм си форматирал С: на 7гб.и ако стане нещо преинсталвам само window-sa за 10 мин. и тва е! Имам само Ccleane и много сам доволен,компа бачка перфектно и досега съм нямал никакви проблеми! :speak:

Avast!+Ad-Aware+Spy-bot+Symate Pеrsonal Firewall+aswcleaner на avast! tool некъв+Xoft Spy SE+WinAso Registry optimizer (за регистъра)за сега нямам проблеми да чукна на дърво и на кутията на компа biggrin.gif

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Хора,аз нямам антивирусна! Просто съм си форматирал С: на 7гб.и ако стане нещо преинсталвам само window-sa за 10 мин. и тва е! Имам само Ccleane и много сам доволен,компа бачка перфектно и досега съм нямал никакви проблеми! :blink:

Нали знаеш че винаги има първи път...но всеки си поема отговорността и евентуалните последици от подобно решение...Уязвим е не само Windows-ския дял макар че рядко се срещат чак толкова деструктивни паразити все пак съществуват...дори и задклавиатурното устройство да е добре подготвено никой не е застрахован... ;)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Аз съм пробвал доста антивирусни!Най доволен бях от Kaspersky,ама машинката(най-долу на станичката) ми е слабичка и се зорише с него...Сега съм с една безплатна версийка на AVG...досега нямам проблеми-да чукна на дърво!Спайуер-а леквидирам с Ad-Aware SE Personal!Регистрите чистя с CCleaner.

Аз съм пробвал доста антивирусни!Най доволен бях от Kaspersky,ама машинката(най-долу на станичката) ми е слабичка и се зорише с него...Сега съм с една безплатна версийка на AVG...досега нямам проблеми-да чукна на дърво!Спайуер-а леквидирам с Ad-Aware SE Personal!Регистрите чистя с CCleaner.

Браво ;) Недеи го пипай повече да не му стане пак нещо!!!Ако имаш някакъв проблем относно защитите питай! :blink: хххххххххххххххххх

Според мен идеална комбинация няма,защото на всяка някой може да открие косури,но аз съм много доволен от това:NOD32+spybot S&D+spyware terminator,последната я използвам най-често като профилактика,а другите две са ми тежката артилерия.

За уиндоус мисля че по здрава врата от KAV+Agnitum Outpost Pro+Adaware няма, a на Линукса Iptables-а му стига. ;)

Хора ,какво правите,накачили сте по няколко прогами за защита. Аз от около година съм с Trend Micro PC Cillin,който включва защитна стена,анти спам и антивирусна и досега нищо не е успявало да мине през нея,дори и като тегла архив ,без да искам изрично сканиране ,ако има вирус,троянец или нещо друго автоматично го блокира и ме пита дали да го трие.От седмица съм с новата версия 2007 и тя също работи добре.

Norton 2003 и Kaspirsky 2006 за мен тва са постабилните анти-вирусни. NOD32 и тя май е добра , но ас лично незнам ,нямал сам такава .

Защо не чух да има някой с F-PROT , при положение че тя дава чудесна защита (от години съм с нея и не съм имал проблеми)?

Защо не чух да има някой с F-PROT , при положение че тя дава чудесна защита (от години съм с нея и не съм имал проблеми)?

И на мен ми е един от фаворитетите,въпреки,че я ползвам само под Windows 98 и DOS.

F-prot поддържаха версия 3 доста дълго време,без да добавят нови елементи в антивирусния енджин и разчитаха предимно на сканирането под OnDemand,DOS и Safe mode(резидентния им скенер не е сред един от най-добрите).Сега вече излезе версия 6,с нея се очаква да се по-добрят нещата,но има много да се наваксва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.