Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 3

Featured Replies

Имам проблем с VPN интернет при Windows 7 Ultimate - за др. версии не мога да комeнтирам понеже нямам кей за тях, а не ми се слагат. Това е от както излезе самата система. Не мога да се кънектвам или ако стане е за малко. Излиза грешка 651 Вчера намерих това в интернет но неможах да променя файла, както са посъветвали - какво ли ненаправих http://www.windowsreference.com/windows-7/...s-in-windows-7/ ако някой има идея да ми каже това е последната ми надежда за да тръгне интернета ми нормално. Не вярвам да е защитна стена но все пак е от нещо

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 214,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сложих 7-мицата, разгледах я и я изтрих Прекалено грозна и натруфена ми се стори и докато не спрат съпорта на XP, няма да го трия

• Кодеци??? Какво беше това? .. ааа да, ония пакети дето счупват всичко и не са нужни под 7.

• Вече е активиран Центъра за съвместимост на Windows 7 (за приложения и хардуер), ето линк: Windows 7 Compatibility Center (на английски).

Публикувани изображения

Хора помогнете с драйвери за дата кабел за SE k800i . Значи ползвам си телефона през MyPhoneExplorer и за тая цел /за да го вържа през USB кабела/ са ми необходими драйвери за телефона. Като го свързах не излезнаха съветници да ме питат за диска, изтеглих ги и се опитах да ги инсталирам от INF файл през контекстното меню, но ми дава тази грешка:

http://img40.imageshack.us/img40/2396/22138729.png :)

Имам проблем с VPN интернет при Windows 7 Ultimate - за др. версии не мога да комeнтирам понеже нямам кей за тях, а не ми се слагат. Това е от както излезе самата система. Не мога да се кънектвам или ако стане е за малко. Излиза грешка 651 Вчера намерих това в интернет но неможах да променя файла, както са посъветвали - какво ли ненаправих http://www.windowsreference.com/windows-7/...s-in-windows-7/ ако някой има идея да ми каже това е последната ми надежда за да тръгне интернета ми нормално.

Линкът, който си дал не го отварям. Може да заместиш raspppoe.sys на Windows 7 с такъв от Vista. Но си направи резервно копие на този от Windows 7. Ето: raspppoe.sys от Vista. Сигурен ли си, че си направил всички настройки както трябва?

Имам проблем с VPN интернет при Windows 7 Ultimate - за др. версии не мога да комeнтирам понеже нямам кей за тях, а не ми се слагат. Това е от както излезе самата система. Не мога да се кънектвам или ако стане е за малко. Излиза грешка 651 Вчера намерих това в интернет но неможах да променя файла, както са посъветвали - какво ли ненаправих http://www.windowsreference.com/windows-7/...s-in-windows-7/ ако някой има идея да ми каже това е последната ми надежда за да тръгне интернета ми нормално. Не вярвам да е защитна стена но все пак е от нещо

ако все още използваш 7000 или 7100 е време да се ориентираш към преминаване на ("почти") финалната версия - РТМ (рдобавка: за предпочитана не "ремонтирана" версия)

всеки windows предлага възможност за напълно легално използване за 30 дни, ако ключът те притеснява

651, ако не ме лъже паметта, беше липса на връзка към сървъра

TheTerminator

сони ериксон имат официален софтуер за работа с телефоните:

ето за твоя модел:

http://www.sonyericsson.com/cws/support/so...lc=en&cc=gb

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Линкът, който си дал не го отварям. Може да заместиш raspppoe.sys на Windows 7 с такъв от Vista. Но си направи резервно копие на този от Windows 7. Ето: raspppoe.sys от Vista. Сигурен ли си, че си направил всички настройки както трябва?

Правилна е. Проблема е че неможах да реплейсна този файл не знам защо По доло ще кажа как ми е конекцията @Aquaris Това е на лицензен Windows 7 Ultimate преди няколко дни ми го подариха след време ще има и др с този проблем ...не ми се слагат 99 шота на кратко ще кажа как е при XP Create a new connection - избира се VPN и next - отново се избира VPN и next - пропускаме името на мрежата и даваме отново next - пишем IP то на доставчика и край. След това маркирам създадената конекция и давам Properties/Security-Advancest-Settings От там Data encryption избирам No encryption Отмятам PAP и махам всички отметките на Chap. След това ОК Пишем името и паролата и това е.

Правилна е. Проблема е че неможах да реплейсна този файл не знам защо ............

Пробвай:

*Да пуснеш Start -> CMD (Run as Administrator с десен клик) и си във system32.

*За да придобиеш админски права за raspppoe.sys пишеш в прозореца: takeown /F c:\windows\system32\raspppoe.sys

vzy0l5.jpg

*Променяш настройките по сигурността, за да имаш пълен достъп до raspppoe.sys: cacls c:\windows\system32\raspppoe.sys /G <username>:F

После прави каквото искаш с файла raspppoe.sys, но му направи бекъп...

..., че Vista върви по бързо с антивирусна така е, но да те принуждават чрез спиране на интернета на 7, ако нямаш антивирусен софтуер това е върха!

Хора помогнете с драйвери за дата кабел за SE k800i . Значи ползвам си телефона през MyPhoneExplorer и за тая цел /за да го вържа през USB кабела/ са ми необходими драйвери за телефона. Като го свързах не излезнаха съветници да ме питат за диска, изтеглих ги и се опитах да ги инсталирам от INF файл през контекстното меню, но ми дава тази грешка:

http://img40.imageshack.us/img40/2396/22138729.png :rolleyes:

Позвам К750 и един К550 за които уин 7 сам си намери драйверите и работят нормално. Дай му да ги търси в Windows Update и ще стане.

Хеи колеги някой би ли ми казал firewoll който може да ми показва mac spoofing като Sygate pursonal firewoll само че за windows 7 защото sygate-a става само за XP възможно най скоро ми трябва. :rolleyes:

Един малък въпрос не знам при вас появява ли се тази папка аз идея си нямам от къде дойде Public Documents/microsoft/IdentityCRL/production и тук няма нищо

П.П. не фикснат бъг от Live Messenger

Искам да попитам, кой от двата активатора е по-добър - xxxxxxxx . Мерси предварително! :angry:

Правила за ползване на форумите

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Правилна е. Проблема е че неможах да реплейсна този файл не знам защо По доло ще кажа как ми е конекцията @Aquaris Това е на лицензен Windows 7 Ultimate преди няколко дни ми го подариха след време ще има и др с този проблем ...не ми се слагат 99 шота на кратко ще кажа как е при XP Create a new connection - избира се VPN и next - отново се избира VPN и next - пропускаме името на мрежата и даваме отново next - пишем IP то на доставчика и край. След това маркирам създадената конекция и давам Properties/Security-Advancest-Settings От там Data encryption избирам No encryption Отмятам PAP и махам всички отметките на Chap. След това ОК Пишем името и паролата и това е.

Какво значи това, когато не е излязла ОС за официална продажба?

Какво значи това, когато не е излязла ОС за официална продажба?

Човека пише че му е била подарък. Може Бил Гейтс да му я е подарил предварително преди да я пуснат по магазините...

Човека пише че му е била подарък. Може Бил Гейтс да му я е подарил предварително преди да я пуснат по магазините...

Като станете бета тестери или плащате в MSDN ще разберете Финала е 7600.16385 и аз имам Genuine Key за него Не се заяждайте с глупости показвате простотията си... Първо не съм длъжен да давам обяснение и аз се чудя на колите на комшиите но никой не ми казва нищо по въпроса

Значи днес си сложих Windows 7 Ultimate x86 и се държи учудващо добре. Но имам 2 въпроса. Преди имах 2 диска- C и D. WIndows-а го инсталнах в D където имам 227GB общо, а в C имам 6. При пускането на компа видях че имам само D! C го няма, а в него имах сейфове за игри и музика. Мога ли да въстановя C-то? Другия въпрос е трябва ли да слагам Dual-Core Optimizer-а? Пробвах FIFA09 и си върви нормално без да бърза или да се бави. За диск C е спешно. :offtopic_s:

Някой има ли проблем с бързо стартиране в таскбара. Значи изкарвам лентата, поставям я до старта и всичко е на 6, до рестарта. И лентата я няма ohmy.gif Освен това не запомня някои настройки на трея. Примерно иконата на AIMP е настроена да се вижда винаги , а след рестарта заминава при скритите и настройката е променена. sad.gif

Редактирано от TheTerminator (преглед на промените)

Някой може ли да ми даде линк за Ултимейт версията от МСДН. На ЛС или както е редно, че се сбърках вече от различна информаация

Искам да попитам защо притурката с времето отново не бачка? :yanim:

Пише ми услугата е недостъпна за вашия регион...?!

Мен след първия рестарт почна да ми вади сини екрани и пак минах на вистата... :yanim::)

Пробвай с WeatherBug

Нещо си се объркал...тва е за виста пък и аз искам тая притурка от уиндоуса а не други програми smile.gif ако някой знае как става да казва бях чел някаде че ставало на уин 7 а на виста не...

Редактирано от gaz370 (преглед на промените)

в другата тема има линкове за гаджета за времето на Български и на Английски

Q: защо и двете теми са важни, г-да модератори?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Нещо си се объркал...тва е за виста пък и аз искам тая притурка от уиндоуса а не други програми smile.gif ако някой знае как става да казва бях чел някаде че ставало на уин 7 а на виста не...

Айде нали ние сме слабоумни дай линкчето да го видим

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.