Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Някой може да си мислят,че има много "опит" ,но класацийте се правят от специалисти(визирам точно тази класация)!

Точно тази класация е любимата на привържениците на продуктите на ЕСЕТ. Поразгледай назад из постовете да видиш как свети ESS като коледна елхичка въпреки тези класации. Затова не им вярвам за разлика от други подчертаващи с червено :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

"""Вирус Бюлетин (Virus Bulletin), може би най-престижната вирусна лаборатория в света, провежда тестове на различни антивирусни продукти ежегодно.""" А-а-а - на тях тези им са най-любимите, не ги бъркай. Скоро не съм се интересувал дали продължават да ги спонсорират. Поздрави

Какви таланти? То не е идея, то не е мисъл, то не е мозък..... невероятно добра комбинация! ESET да не са с най-много пари или с най-много рейтинг? Защо примерно да не ги купят тестовете Trend Micro? Защо не Symantec? Ами Panda? Тези компании могат да си позволят да дават големи суми пари. Защо не тях? Ако някой от Вас мозъци успее да аргументирано да обясни защо ESET ще се лиша да го наливам до края на годината.

Какви таланти? То не е идея, то не е мисъл, то не е мозък..... невероятно добра комбинация! ESET да не са с най-много пари или с най-много рейтинг? Защо примерно да не ги купят тестовете Trend Micro? Защо не Symantec? Ами Panda? Тези компании могат да си позволят да дават големи суми пари. Защо не тях? Ако някой от Вас мозъци успее да аргументирано да обясни защо ESET ще се лиша да го наливам до края на годината.

Дали пък не е, защото ЕСЕТ е Platinum sponsor на VB? :P

Чакам си наливането.Мисля, че аргументите ми са железни.:ph34r:

да не забраваме и макафето mcaffee , невероятна е просто

Невероятно ограничен тип си! И какво общо има това? Говорим за отделянето на финансови средства!

я по - спокойно

Dr.Web за мен е най-добрата!!! :)

Невероятно ограничен тип си! И какво общо има това? Говорим за отделянето на финансови средства!

Благодаря за квалификацията.За мен е чест да я получа от такъв всепризнат гуру.Какво е общото ли?За отделяне на средства, викаш, говорим.Ами, ЕСЕТ очевидно отделят най-много средства, за да пълнят гушите на VB.Ако аз те спонсорирам дотолкова, че да ме наречеш платинен спонсор, ще тръгнеш ли утре да ме плюеш по улиците или ще викаш, че съм най-якият пич?:)

п.п.Бях сигурен, че обещанието ти не струва и пукната пара, не се учудвам.:speak:

Не подценяваш ли ESET - те са с потенциал в Европа и в Русия. На останалите континенти ги считат с право за недостатъчно доказали се. Ами - вярно си е.Могат да отделят финансови средства не само за реклама - правили са го с години. И тези неща не са тайна - за да считаш някой за ограничен. Помисли...

clonnning, ти слушаш ли са какви простотии говориш? Знаеш ли, че ако се хванем тука целия форум да работим, няма да успеем да спечелим толкова пари, колкото отделят Symantec за маркетинг. Това е компанията, която отделя най-много пари за такива неща. Ти въобще не знаеш за какво става въпрос. Symantec, Trend Micro и McAfee ти е бедна фантазията какви пари отделят за САЩ най-вече, просто не можеш да смяташ до толкова.

Ти пак с твоя маркетинг.Тук не говорим за маркетинг, а за директно даване на пари срещу добри резултати.Можеш да се правиш на ударен колкото искаш, но не променяш фактите.

Това да не ти е България? Ти имаш ли си най-малка представа за какви големи суми ще трябва да говорим, за да платят и на двете организации да ги класират на челни места? Още повече, че AV-Comparatives не ги класират на челни на първо място, нито пък VB100% ги класират на първо, защото тяхната класация не е такава, че да кажат: "Ти си на първо място, ти си на второ". И при двете организации е: "отлично справил се" и "средно справил се", а останалите са "провалили се". Само Av-Comparatives в края на годината имат такава класация, която си е съвсем обективна. Миналата година беше ли ESET на първо? ESET беше на ТРЕТО място! Реално беше ли така? Беше, Symantec миналата година се справяха блестящо! Няма логика да дават такива пари. ESET са на едно сравнително добро място в класацията за бързо развиващите се компании, но все пак финансовото състояние не им позволява и освен маркетинга да си поддържат и да плащат такива огромни суми за VB100% и AV-Comparatives. Тук говорим, АКО подлежат на подкупване. Ясно е, че това, което не се купува с пари, се купува с много пари, но съм категоричен, че ESET няма как да успеят да си платят за такива скъпи удоволствия.

да не забраваме и макафето mcaffee , невероятна е просто

за мен е несериозно антивирусната да си слага по голям приоритет от тоя на таск мениджъра за да трепе вирусите... просто не е тоя начинът, особенно като не може да го изчисти и си цикли триене, а вируса се копира отново, пук потребителя се чуди що компа е като забил...

В такива случаи се свързва потребителя с поддръжката, те му помагат да открие проблема и ако те са виновни го отстраняват. Накрая всички са доволни!

Ако и по този случаи се беше свързал с поддръжката щеше да е решен проблема. Вместо това се мъчиш....

Ти просто искаш да се инфектираш!

Не знам дали осъзнаваш, че има разлика между Anti-virus и Anti-Malware приложение и че няма смисъл да ги сравняваш. И не разбирам, защо точно бизнес едишън?

Нещо се вкарвате в някакви филми. Ок, дръпни си MSE и почни да тестваш, сам ще се убедиш!

интересно как не съм се инфектирвал вече 6-7 години... и какво ще направят от поддръжката (аз ползвам безплатна антивирусна... и съм се съгласил с лицензионното споразумение) ще ми кажат да си сложа xp щото няма да си играят да тестват за съвместимост с 2000...

@маниак - ако ставаше с плащане м$ щяха да са първи в av-comparatives... и след първото надцакване с пари (щото ако едните разберат че другите плащат или щяха да надцакват или да тръгнат дискусии) и av-comparatives нямаше да са независими и на никой нямаше да му дреме за техните резултати...)

п.с. ESET бяха първи 2006 и 2007 година... (едва ли тогава са плащали и после са спрели)

а сега ще ти кажа каква е далаверата да ползваш Bisness edition. слагаш сървър който управлява антивирусните - кога да сканират, могат ли да се променят настойките от локалния потребител или всичко се прави от администратора... така че BE в къщи за 1 комп никаква полза няма да се види, но във фирма със много компютри ползата е голяма...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Изобщо не ме интересуват някакви класации, каквито и да са и който и да ги спонсорира, пък и трудно бих повярвал, че са независими, много ясно, че са... Методите им за тестване, до колкото знам, също са оспорвани. За мен, по-важно е антивируса да не сработва лъжливо, отколкото да ме предпазва от абсолютно всичко. От 99% от реалните заплахи за моя компютър се предпазвам сам, с малко разум и с помощта на защитна стена и други инструменти, а за останалия 1% имам доверие на Касперски (ZoneAlarm SS). Параноичните програми не ми харесват, а НОД с тяхната реклама просто ме дразнят. Имам малко (лоши) впечатления от програмата, изпробвана от мен и видяна (и отстранена :hush: ) на други компютри. Е, НОД не е толкова параноична колкото други, но имам отрицателно мнение за нея в качеството и на антивирус. Същото, но даже в по-голяма степен, важи за Авира, Аваст, Комодо и т.н. За една от тези програми, само ще кажа, че според мен нормална работа на компютър с инсталираната програма не е възможно. Тази програма (няма чак толкова значение коя), всяка минута ме питаше какво да разреши, забрани или изтрие, а не е да не съм си играл с опциите на програмата... Съжалявам, но не ползвам компютър, за да се чудя 90% от времето да се чудя как да мога да работя през останалите 10...

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Хората са го написали.И поне за първите няколко е точна информацията-личен опит.А за НОД и дума да не става.(Във връзка с по горни постове)

"ESET получи поредната рекордна 56-та VB100 награда от авторитетната независима група за тестове Virus Bulletin. Така продуктите за сигурност остават водещи сред конкурентите си, като поддържат най-високи нива на засичане на заплахи и най-ниски нива на фалшиви аларми – печелившата формула за ефективна защита." Е - за Bitdefender, Kaspersky и останалите не сме чели подобни неща. А кой колко им вярва е съвсем друг въпрос. Според мен след истински качествена защитна програма не следва да има какво да допочистват малки програмки като MBAM и SAS.А най-добре е, когато нищо не намира и a-squared Free.При мен е така. Поздрави

• 3 месеца по-късно...

Здравейте,искам да питам някой който знае за добра анти-виусна защита,която да не е с дефекти и т.н.

МеРсИ :)

Здравейте,искам да питам някой който знае за добра анти-виусна защита,която да не е с дефекти и т.н.

МеРсИ :magnifier:

Norton, Kaspersky(ако компютъра ти е силен) :magnifier:

МеРсИ :magnifier:

Ако ти се дават 35 лв. инсталирай Norton и си свиркай , няма нужда от настройки или каквато и да е намеса от твоя страна за да си максимално защитен.За момента това е най-добрата автоматизирана защитна програма.

Аз дълги години използвах avast, някаква безплатна версия имаше, бях много доволен от нея.Лек и приятен интерфейс без хиляди настойки и опций.Обаче дойде на ново четене някаква нова версия, която просто не ми се понрави.По това време(преди година) инсталирах Windows 7, от тогава си ползвам ESET Smart Security и съм страшно доволен.Сканира си веднъж в седмицата, не ме занимава с глупости, когато ми остане време преглеждам логовете и те така... :magnifier: Та с други думи, препоръчвам NOD32, няма да сгрешите :magnifier:

Аз дълги години използвах avast, някаква безплатна версия имаше, бях много доволен от нея.Лек и приятен интерфейс без хиляди настойки и опций.Обаче дойде на ново четене някаква нова версия, която просто не ми се понрави.По това време(преди година) инсталирах Windows 7, от тогава си ползвам ESET Smart Security и съм страшно доволен.Сканира си веднъж в седмицата, не ме занимава с глупости, когато ми остане време преглеждам логовете и те така... :)

Та с други думи, препоръчвам NOD32, няма да сгрешите :)

NOD32 работи нормално само, когато е легална. Ако се ползва пиратска версия, много ясно, че ще има оплакващи се.Ползвах ЕСЕТ и споделям твоето мнение. :yanim:

Кракнат Нод = всевъзможни вируси.Повече тая програма няма да си я сложа на компа-пълен провал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.