Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Коя антивирусна програма предпочитатe? 680 гласували потребители

1. 1. Коя антивирусна програма предпочитатe?

• Avast
      21%
      145
    • AVG
      6%
      43
    • Bit Defender
      2%
      15
    • F-Secure
      1%
      8
    • Avira
      11%
      75
    • Kaspersky
      18%
      122
    • NOD32
      18%
      123
    • Symantec
      5%
      38
    • Comodo
      3%
      26
    • Друга
      10%
      69
  2. 2. Как бихте предпочитали да реагира Вашата антивирусна програма

• Да открива по-висок процент зарази, за сметка на по-висок процент фалшиви сработвания
      52%
      349
    • Да открива по-нисък процент зарази, за сметка на по-нисък процент фалшиви сработвания
      7%
      50
    • Нещо средно
      31%
      211
    • Нямам мнение
      8%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

BitDefender е истинката антивирусна програма

Напълно съм съгласен ;) !

Ето и сайта им на БГ: Bitdefender на български

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 159,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 6 месеца по-късно...
Аз също ползвам лицензирана Bit Defender Antivirus Pro 2011 и съм много доволен.Учудва ме само ниският процент на ползващите я ... при условие че е по джоба на всеки - 25лв за годишен лиценз на компютър при закупуване на 3 лиценза.

Предпочитам AVG тъй като постоянно се обновява, имаш пълен контрол за това кога да сканира, както и да избереш кои папки и файлове да пропуска!

Аз също ползвам лицензирана Bit Defender Antivirus Pro 2011 и съм много доволен.Учудва ме само ниският процент на ползващите я ... при условие че е по джоба на всеки - 25лв за годишен лиценз на компютър при закупуване на 3 лиценза.

На мен също доста ми допада версия 2011, но...нещо е много бъгава- бях писал в съответната тема за това.

Предпочитаната от мен антивирусна програма е Norton!

Моят избор е Trend Micro Titanium Maximum Security! Програмата си заслужава.

• 4 месеца по-късно...

Кажете ми някоя антивирусна програма която да е за os:windows 95!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Ако ми помогнете ще съм благодарен!!!

Дали може avast

To run avast! Free Antivirus your PC must meet the following criteria.

Operating Systems Supported

Windows 7 (any Edition, 32-bit or 64-bit)

Windows Vista (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit)

Windows XP Service Pack 2 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit)

Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4

Minimum Hardware Requirements

Processor Pentium 3

128 MB RAM

200 MB of free hard disk space

Please note that avast! Free Antivirus runs only on PCs with Windows XP and newer. Older Windows operating systems (Windows 95/98/ME/NT/2000) are not supported.

за NOD32 ТУК

AVAST е добра или NOD32 избери една от тея 2-те :speak:

Прочети внимателно поста на човека и ако не знаеш, не пиши.

Абе давай да трупаме постове... Не мога да помогна по въпроса, но се чудя има ли нужда 95 от антивирусна. Колко вируси са останали в мрежата, които да могат да я заразят?

Точно пък на стария ми комп аваст работеше без проблеми и тем подобни ..... Norton Antivirus- ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP, 2003 Panda Antivirus - ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP, 2003 Symantec AntiVirus - ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP Още искаш ли ???

Точно пък на стария ми комп аваст работеше без проблеми и тем подобни .....

Norton Antivirus- ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP, 2003

Panda Antivirus - ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP, 2003

Symantec AntiVirus - ОС-95, 98, Me, NT, 2000, XP

Още искаш ли ???

Дай де - за Awast.

Само казвам че AVAST при мене трагваше тогава ....... не мога да докажа щото стария ми комп вече го няма ...... Добре да не е AVAST, колко антивирусни му предложих да си избере ....... ако иска още знам ......

Щом иска за windows 95, значи компютъра ще му е някой от миналия век на 100 мх и със съвременна антивирусна системата му ще умре.

Сигурно ...Дадах му избор м/у три, антивирусни програми ......... и трите ще му вършат добра работа за 95 ......

Отворко ... цял раздел си имаме

Сигурност и антивирусна защита

Avira имаха поддръжка на win98 в предишните (преди 2-3г.) , но я спряха . Вируси за win98 почти няма ,камо ли за win95 , от доста години (като изключим полиморфните sality , parite и от този тип гадинки). Преди да инсталираш , проверявай на друг комп файловете , друг съвет не мога да дам . Щом ползваш тази о.с. , не се притеснявай , вирусите са последното , което ще я бави . Успех :yanim:

Кажете ми някоя антивирусна програма която да е за os:windows 95!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Ако ми помогнете ще съм благодарен!!!

няма такава - за да си с такаъв windows значи си с много малко рам, а за да ти се ъпдейтва антивирусната трябва да е актуална версия, актуалните версии не вървят на 95 и освен това гълтат от 100мб рам нагоре и доста процесорна мощност, иначе с вируси за 9х е пълно и сега... аз слагам нод32 версия 2.7 но за него трябва поне 128мб рам и процесор на 450mhz, тая антивирусна се ъпдейва все още, но какво хваща е друг въпрос

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Сигурно ...Дадах му избор м/у три, антивирусни програми ......... и трите ще му вършат добра работа за 95 ......

Тук са ТЕХНИЧЕСКИ раздели и постът на

"the professor"

е желателно внимателно да го прочетеш.Щом нещо не ти е ясно, няма смисъл от писане, още повече празни съвети.

Тук е : Сигурност и антивирусна защита - и все си мисля че за твоя уиндоус няма спасение и няма актуална антивирусна !

Дал си ама друг път ... Личи си че нямаш и понятие от антивирусни и няма нужда да връщаш човека в каменната ера .

Е аз го съветвам да си смени уиндоуса .

Защото с тоя никоя антивирусна няма да му помогне !

Не ми се коментира че за този уин нямало опастност ...

Ама все пак вие сте разбирачите тук !

Няма ъпдейти и няма сигурност -просто е !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Щом иска за windows 95, значи компютъра ще му е някой от миналия век на 100 мх и със съвременна антивирусна системата му ще умре.

Компютъра ми е с xp а аз търся за един fr.!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.