Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях смъртта

Featured Replies

Знам че лъжата е важна част от живота ти iИ.дИоNд.Ni и се опитваш да я разпространяваш и защитаваш , но има и хора като мен които ги е грижа за човечеството и истината  ,както и за спасението на човечеството от тази планета на мъчението.Бог няма разбира се , но ако това което разбираш под "БОГ" е действителната причина  за света , то тогава несъмнено той е жестока и зла сила мразеща хората.Тази тема също е измама , никой не може да преживее смъртта си, щом органите му функционират значи е жив а не мъртъв.

• Отговори 947
  • Прегледи 195,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Благодаря ти много За подкрепата-много ми е нужна- точно сега. А какво го предизвика-май това е точната дума да- ами преживях поредното разочарование Беше много силна Любов. И точно защото б

• Изминаха 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръг

• misunderstood^girl
    misunderstood^girl

Ако мога да попитам с какво сте по- различни? Ако това е истина, което разказваш - по- различна си с това, че си се върнала от милионите други, които не са се или, че си имала избор, който някой нямат

Публикувани изображения

преди 6 часа, Milkydead написа:

никой не може да преживее смъртта си, щом органите му функционират значи е жив а не мъртъв.

Може, но трябва да има абстрактно мислене. 

Да, много хора не могат да се абстрахират от своя живот и затова не могат да преживеят смъртта. 

Темата не е измамна, защото не е "Изживях смъртта" ... ;) 

Елементарното е: Приживе да осъзнаеш какво е да си мъртъв. Не виждам нищо лошо в това. 

Похвално е, че те е грижа за човечеството и истината, но отричането на учението за/на Иисус Христос и заменяйки го с твое някакво неопределено е вид неистина. 

Не може да си представиш какво е Бог. Няма лошо. Не може да повярваш в него. Няма лошо. Изповядваш твое кредо. Няма лошо. НО, извън теб има и други и не си ти да определяш на къде да се развива човечеството и казва какво е истината. 

Анализирай и това! 

Смъртта е нищо , тъй като е състояние на безсъзнание и сетивност.Никога не сме чули нищо от мъртвите хора именно поради този факт.А какво е Бог според твоите представи...Самия факт че можеш да си представиш нещо не значи че то съществува.Аз съм съгласен да лъжеш с лека ръка и чиста съвест както ти правиш , стига да информираш останалите хора че лъжеш напълно преднамерено.Все пак обясни  фантазията си която наричаш "Бог".Какво е това ? 

преди 54 минути, Milkydead написа:

Смъртта е нищо , тъй като е състояние на безсъзнание и сетивност.Никога не сме чули нищо от мъртвите хора именно поради този факт.А какво е Бог според твоите представи...Самия факт че можеш да си представиш нещо не значи че то съществува.Аз съм съгласен да лъжеш с лека ръка и чиста съвест както ти правиш , стига да информираш останалите хора че лъжеш напълно преднамерено.Все пак обясни  фантазията си която наричаш "Бог".Какво е това ? 

Първо: Нямам вид представа (вид образ) какво е Бог. Той е един от моите компоненти, както и Неговия син, а така също и Светия дух. Той е всичко!

Аз съм създаден във вид тайнство в следствие на Любовта която е била споделена взаимно от моите родители. 

Как да обясня на теб какво е това Бог, при положение, че не знам как си създаден ти, а?! От къде да знам дали си непорочно или порочно заченат, а?! 

В основата е откровението. За да получиш вид информация, то първо ти трябва да дадеш информация. 

От тук на сетне = Не ме познаваш и нормално е да не ми се доверяваш. 

Не мисля, че вид лични неща могат да се коментират в свободна форма.

Да, аз съм вид тайна спрямо теб, на която не желаеш да повярваш и това е нормално. 

Дали ме считаш за лъжец, то това не е истина. Да, ползвам вид неистина, но това не означава, че лъжа. 

Ако проявяваш любопитство и имаш вид интелигентност, то лесно може да отсееш кое е фактическата част от не до там. 

Ако за теб смъртта е нищо, то за мен може и да е факт. Няма начин да го усетиш въпросния. Ти просто чакаш своята. През това време или си в съзнание или не. 

И запомни: Извън твоята сетивност има нещо. То не може да се разглежда отделно от Светата троица. 

Нормално е след като не си вярващ да не разбираш нещо, а това което считаш за истинско да не е. Ти не желаеш да проумееш истината. Пак нормално. 

Твърдиш, че лъжа, а не може да дадеш нито едно довод в полза на твоето твърдение. 

Не мисля да доказвам на невежи каквото и било. Не съм духовно лице, за да ти разяснявам Библията. Нямаш желание да я четеш. Няма лошо. 

Вяра, ползвайки интернет над нещата не може да придобиеш. Не искаш да ходиш в храм, за да чуеш за какво идва реч. Няма проблем. 

Както и да контрираш моите мнения, то единственото което лъсва е твоето невежество, защото ако бе поне малко интелигентен, то би замълчал. 

Уви, аз не съм интелигентен, а съм със съответния интелект, който е по-добър от твоите познания или дори знания. 

Анализирай и това! 

преди 10 часа, haidukpikaso написа:

ОТ къде се е върнал , кой знае ....ама започна да дава интервюта и да печели пари от това . Учете се ! Така се прави ! :nono:

на 7.07.2020 г. в 7:32, iИ.дИоNд.Ni написа:

....Не може да си представиш какво е Бог.....

Може ! Но с повърхностни елементаризми не става.....:nono:

Бог е нашата представа (в собствените ни глави и никъде другаде ! ) за първоначална матрица , представляваща съвкупност от правила за поведение в условия на неопределеност и отсъствие на информация . Съпроводено с най-различни измислени , мистични обяснения......

Т.е. какво и как да правим когато не знаем ! Бог така каза ......! 

Когато Знаем , Бог никому не е потребен ! :nono:

Цялата работа се заключава в това , че колкото повече знаем , толкова повече не знаем....

За агностиците и не само (който му разбира) , в тясна връзка с казаното по-горе  :

Бог съществува и е познаваем ! :nono:

За тези които искат да знаят https://bg.wikipedia.org/wiki/Агностицизъм   .....и т.н. трудни знания....

• Автор

на 12.07.2020 г. в 9:33, by_chechi написа:

Цялата работа се заключава в това , че колкото повече знаем , толкова повече не знаем....

:offtopic_s:Проблематиката не е в какво знаем и какво не знаем, а какво правим с това което знаем. Нашето незнание е Божията промисъл. ;) 

Осланяйки се на Бог, то не мислим за неща които не ни интересуват, т.е. които не знаем, а действаме с нашите знания, за да направим по-добро нещо от каквото е сега. 

Тук не говорим за доверие, а да вярваме. Ти или се доверяваш на вид православие или следваш лъжовното слово. 

Много хора не правят разлика между изречение и слово. Българския език е уникален, защото не е "нарочен" език. При него не са важни думите, а смисъла. 

Примерно: Ко те то, е,  то си е. При определено бързо изговаряне някои диалекти са непонятни на хора които владеят само един език = официалния. 

Да не ти казвам на колко диалект съм се натъквал сред официални документи ...  

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Някои хора не могат да разберат, как хора от тоя свят могат да имат достъп до онзи ... 

Да, има феномени ... близък човек е в беда, а ти се чувстваш кофти ... но все още съзнанието на човек не е изследвано. 

За това и има хора които ще отричат свръхестественото. Прости с "плитък" мозък , който разчита само на своите гънки, а друг е въпроса дали има такива... 

п.п. Те не знаят какво е мозъчна смърт и колко е трудно да вземеш решение да дариш орган от твой близък, за да живее друг ... 

Ще бъда кратък!

Откакто преживях смъртта, а не изживях, света придоби нов облик. Вече не се замислям над нея = смъртта. Тя вече не е фактор в моя живот. 

Казал го е някой поет "Живота си водя тъй както умея" ... за друг не желая, а смъртта = какво ти значи някаква си личност ... особено, ако е без покритие, а под прикритие на нещо тленно и несъвършено ... 

Бъдете себе си! Почувствайте своето, направете го, а не да се противопоставяте на умеещите ... 

Да или умееш нещо и го праиш или ... вечно забвение те чака след физиологическата ти кончина ... 

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Поредна смърт преживявам, отново близък човек си е замина.

Доволно хора не могат да схванат, че хората които са се сблъскали със собствената си смърт и са отново сред живите по-добре схващат какво е смъртта. 

За тях не е вече страшна. Започват да разбират в пъти повече какво е да си жив. Започват да забелязват и друго: Колко живи спекулират с думи като "страдание", "прозрение", "страх" и ред други подобни думи, които определено нямат нищо общо с живота.

До колко сме живи души тук и/или в реала?!  Няма как да се разбере, но може да се разбере до колко сме човечни. 

• Автор
преди 5 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Поредна смърт преживявам, отново близък човек си е замина.

Доволно хора не могат да схванат, че хората които са се сблъскали със собствената си смърт и са отново сред живите по-добре схващат какво е смъртта. 

За тях не е вече страшна. Започват да разбират в пъти повече какво е да си жив. Започват да забелязват и друго: Колко живи спекулират с думи като "страдание", "прозрение", "страх" и ред други подобни думи, които определено нямат нищо общо с живота.

До колко сме живи души тук и/или в реала?!  Няма как да се разбере, но може да се разбере до колко сме човечни. 

Моите съболезнования.

А той е по-жив от всички нас.

преди 47 минути, haidukpikaso написа:

Моите съболезнования.

Благодаря!

Трябва да уточня. Не бе от много близките хора, но когато близо 30 години сте поддържали отношения на взаимно уважение няма как да не чувстваш човека близък. 

Въпросната личност бе възрастна дама, която преди може би няма и година изпрати съпруга си. И двамата бяха ерудирани, но определено не и по начина който определени потребители тук се изживяват. Много неща съм научил от тях, а също така са чували мои мнения по дадена проблематика. Въпросната дама много години бе домоуправител на няколко кооперации. Многократно е била арбитър на сложни взаимоотношения между съкооператорите и многократно се е допитвала до мен по отношение на вид проблематика или ме е помолвала да извърша нещо, за да се отстрани даден проблем. 

Моята статистика (По отношение на загуба на съпруг или съпруга) се попълва с поредните данни , че има такива хора, които загубят ли своето допълнение в живота го последват в относително кратък срок. 

Нека Бог и прости волните и неволни грехове и я приеме в неговото царство! Амин

п.п. По мое мнение бе светица. Уви още една "светлина" угасна. В името на вярата ние живите продължаваме!  

преди 13 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Нека Бог и прости волните и неволни грехове и я приеме в неговото царство! Амин

Исус и Отец са и простили и тя сега е на по- хубаво място в Рая и някога пак ще се видите и ще си говорите.

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov Dimitrov написа:

Исус и Отец са и простили и тя сега е на по- хубаво място в Рая и някога пак ще се видите и ще си говорите.

Да, тя вече е на по-добро място. Искрено се моля за нея. Доста станаха хората за които се моля. В рамките на изминалите две години доволно нарасна сметката и мога да споделя, че процента на близки хора във възрастовия диапазон (29 до 65) е изключително голям, а диапазона (29 до 55) е основен дял. 

Кратко: Смъртта на хора над 70 лесно приемам, но все още не приемам смъртта на хора в така наречения диапазон на активна работа. Тук някой се жалва, че работи по 17 часа, но определено не е запознат с хора които работят по 24/7/365. 

• Автор

ИМА БОГ И ТОЙ НИ ОБИЧА

• Автор

• Автор

• Автор

• Автор

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.