Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Как можем да разбием facebook профил ?

Като за начало ти трябва акъл. После може да прочетеш 2-3-4-5 дебели книги, а после може и да се пробваш.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 425,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

До колкото съм запознат с хеширането, дори да ги види, няма да може да ги разчете

Брях,уверен ли си?

Продавам софтуер за разбиване на всякакви пароли, от Facebook и Skype до кредитни и дебитни карти. Цена - 9999,99USD.

Продавам софтуер за разбиване на всякакви пароли, от Facebook и Skype до кредитни и дебитни карти. Цена - 9999,99USD.

Симчо първи април мина. ;)

Брях,уверен ли си?

Написал съм,че "доколкото съм запознат". Знам,че защити се преодоляват. Но не вярвам,че хората, които го могат си избират "жертвите" на произволен принцип.

Симчо първи април мина. ;)

Това не беше шега.

Здравейте, знаете ли как да хакна на някой фейсбука без да му знам емейла. Пробвах с няколко програми, но навсякаде ми иска код. Целта е отмъщение защото няколко деца ме тормозят. :(  Мерси предварително!

Благодарим за мерси-то,ама ние тук не се занимаваме с това.Против правилата на форума е.Пък който и да ви тормози,ползвайте опцията "Блокирай".

Здравейте, знаете ли как да хакна на някой фейсбука без да му знам емейла. Пробвах с няколко програми, но навсякаде ми иска код. Целта е отмъщение защото няколко деца ме тормозят. :(  Мерси предварително!

Кой те тормози ? От твоя град/село ли са ? На колко си ? 

Да от моя град са. Мислих ги за приятели, ама не са. Е знаете ли как да хакна. А пък не видях някъде хакването да е против форума

Хм... тУрмоз? Турнир по телеграфия и морз ? CQ CQ DX ?

Някаква инициатива на фондация Mozilla ?

Mindf*ck.

Редактирано от programings (преглед на промените)

Да от моя град са. Мислих ги за приятели, ама не са. Е знаете ли как да хакна. А пък не видях някъде хакването да е против форума

http://www.cybercrime.bg/bg/cyberbullying - чети тук и веднага разкажи на родителите ти ! 

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте !

Наскоро комшиите си купиха рутер.. Досега съм използвал интернета на телефона предоставен от оператора, но тъй като техният Wi-Fi е пълен бих желал да го ползвам.. Та.. Ако някой знае програма БЕЗ ВИРУСИ, която може да ми помогне да видя паролата на рутера, бих го помолил да ми я каже... Благодаря предварително :)

Забравих да уточня за къде ми трябва програмата :D Трябва ми за компютър, така че да мога от компа да я видя, за да си я сложа на телефона :)  

Иии.. Още нещо.. НЕ ИСКАТ ДА МИ Я КАЖАТ :|

За такива програми забрави,тук никой няма да ти предложи такава програма,защото това е в разрез с правилата на форума!

Най - вероятно темата ти ще се заключи! ;)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Здравейте!

Няма как да ви бъде предоставена такава програма (нарушение на правилата).

Здравейте !

Наскоро комшиите си купиха рутер.. Досега съм използвал интернета на телефона предоставен от оператора, но тъй като техният Wi-Fi е пълен бих желал да го ползвам.. Та.. Ако някой знае програма БЕЗ ВИРУСИ, която може да ми помогне да видя паролата на рутера, бих го помолил да ми я каже... Благодаря предварително :)

Забравих да уточня за къде ми трябва програмата :D Трябва ми за компютър, така че да мога от компа да я видя, за да си я сложа на телефона :)

Програма тук няма как да получиш  ,но искам да те светна ,че ако си купиш  устройство за усилване на  WI-Fi сигнал към комплекта върви диск с нелицензирани софтуерни програми за кражби на пароли и тяхното разбиване .

Абсолютно безмислено закупуване на подобна антена си диск с хакове. Вече съм докладвал темата за затваряне. А нека постващия да се замисли ако толкоз лесно се хакваха безжични мрежи, защо въобще се продават рутери и се слагат защити.

Здравейте !

Темата ви се присъединява към една моя любима тема!!!

Заведи тогава едно дело в съда , осъди ги че влизат във вас под формата на Wi-Fi  :)

Как така няма да ти кажат паролата - заплаши ги че те облъчват  :D

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Здравейте,

не съм сигурен, че този пост трябва да е в тази категория. И все пак ще пробвам тук :D

Значи, искам да разпитам за хакването на Xbox 360:

- как и къде става

- г/д колко пари

- как да играя всякакви игри (как се записват и пускат)

- работи ли Кинекта

- мога ли да играя оригинални игри на хакнатия Xbox

Благодаря предварително!  :help:

Здравейте,

не съм сигурен, че този пост трябва да е в тази категория. И все пак ще пробвам тук :D

Значи, искам да разпитам за хакването на Xbox 360:

- как и къде става

- г/д колко пари

- как да играя всякакви игри (как се записват и пускат)

- работи ли Кинекта

- мога ли да играя оригинални игри на хакнатия Xbox

Благодаря предварително!  :help:

Темата ви се присъединява към една друга!

Темата ви се присъединява към една друга!

Тук не става въпрос за разбиване на пароли или сайтове. Става въпрос за възможността да се играят НЕ оригинални игри.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.