Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво четете в момента

Featured Replies

Иначе, в момента мъча "Ястреб" на Стивън Бруст на английски - последната излязла част от "Влад Талтош - убиец на свободна практика".

Иии, благодаря, аз бях пропуснал, че е излязла. А що "мъча", толкоз ли е скучна?
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 312,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Калдата - Форуми

• Преди малко започнах :     Димитър Димов е невероятен просто. Свърших "Поручик Бенц" и веднага започнах с "Тютюн".   Любимата ми - "Осъдени души" си я оставям за финал, като десерт.От сега пре

• За мен е малък празник, когато купувам книги. След тези, които съм набелязала за купуване, избирам и от промоциите. И почти винаги съм доволна.

Публикувани изображения

Не е скучна, дори напротив. Но четенето на английски малко ме затормозява - причината е, че просто повечето съм ги чел на Български и докато се пренастроя ;) Въпреки че и "Тиаса" беше на английски...нямам нерви да чакам "Бард" да съберат и да купят 3 части и така да ги пускат ;)

нямам нерви да чакам "Бард" да съберат и да купят 3 части и така да ги пускат ;)

Аз що книги изпочетох на английски по тази причина... Писнало ми е да чакам да се наканят да ги купят, че и да ги преведат. А и после, определени неща не се превеждат лесно.

Специално Талтош прочетох първите 9 на български, след което като разбрах, че скоро няма да ме огрее, ги почнах отначало на английски и ги изпрочетох до Тиаса.

Бавничко става...горе-долу 6 месеца след излизането може да се очакват на Български...Иначе, специално преводачите, са много добри. Колелото, Мъглороден, Талтош, дори вземи Малазанската, са преведени много много добре!

Бавничко става...горе-долу 6 месеца след излизането може да се очакват на Български...

Популярните само. Талтош е издадена първата 83година в оригинал, Хрониките на Дрезден закъсняха 12 години, Поредицата за Хонър Харингтън почва 1992 издадоха я 2011...

Колко има дето изобщо не сме ги чували...

Започнах "Кървави книги" на Клайв Баркър. Обещаващо изглеждат...

След днешното кино, знам какво ще чета после:

51BhDOOVlVL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

234_picture_2.jpg

Тази книга я прочетох преди няколко месеца. Имах резерви спрямо нея (и автора), но определено бяха незаслужени. 

Такаааа, след като приключих с "Hawk" на Стивън Бруст, и препрочетох "Words of Radiance" на Брандън Сандърсън, мисля е време да препрочета цялата "Малазанска книга на мъртвите", не за друго, ами да си припомня кой кой беше...

За другия месец съм предвидил "Пурпурната гвардия" - част от хрониките на Малаз, но отделно от "Книгата"...

Тази книга я прочетох преди няколко месеца. Имах резерви спрямо нея (и автора), но определено бяха незаслужени. 

довечера като почна ще я довърша... 3-ти ден я чета :)

Приключих "Кръгът" на Дейв Егърс. Нещо я попретупа в края. Има потенциал книгата за продължение. Всъщност можеше и да е още по-добре. Сега почнах да чета пак от него "Холограма за краля". Нещо бавно и наникъде се движи... 

"Лунна разходка" - Майкъл Джексън.

Изследвам стремежа към самоунищожение, силно изразен при звездите, но съществуващ у всеки от нас. Авторът се кълне, че никога няма да се подхлъзне по пътя на Елвис, но умира точно като него.

...

11-та!!!

Аз както обещах по-рано, съм на вълна Мордекай :D Изрод! (Аз това съществително го ползвам само за нещо което ми харесва изключително много)

cover_Edna-godina-v-Paris-e1424416660267

"Ан Ма кръстоса Франция, научавайки за всички мои любими ястия. Личната й кулинарна история ще ви накара да си съберете багажа."
Дейвид Лебовиц, автор на "Сладкия живот в Париж"

"Превъзходни съставки, внимателно приготвени и изключително елегантно сервирани. Наистина апетитна книга."
Питър Мейл, автор на "Една година в Прованс"

И аз огладнях, докато я чета! И много ми се приходи в Париж...

klz1425465929i.jpg

Май за пръв път чета шпионски трилър на Гришам, но все повече харесвам "извънсъдебните" му произведения.

вчера започнах последната на Джон Гришам-Наследството,да видим очертава се добра и после ме чака последната на Стивън Кинг-Doctor Sleep

Майкъл Конъли - "Плашило"

Как се пише такова нещо, което после читателят не може да спре да чете? Заболя ме главата, баси майсторът!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.