Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Regency Romance - Лондонското висше общество в Любовни

Featured Replies

точно го свърших... чесно да си кажа не мога да кажа че го харесах много/ не ме разбирайте погрешно не е лош- просто не ме завладя особено/ и което е най- лошо не мога да кажа защо :) Главните са симпатяги и се обичат много...ами незнам ухххх... какъв коментар нали.. утре смятам да почна поредицата за ангелите на Пътни имаше страхотни коментари, а май нищо нейно не съм чела да не повярва човек :cool:

• Отговори 228
  • Прегледи 70,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

точно го свърших... чесно да си кажа не мога да кажа че го харесах много/ не ме разбирайте погрешно не е лош- просто не ме завладя особено/ и което е най- лошо не мога да кажа защо :) Главните са симпатяги и се обичат много...ами незнам

ухххх... какъв коментар нали..

утре смятам да почна поредицата за ангелите на Пътни имаше страхотни коментари, а май нищо нейно не съм чела да не повярва човек :cool:

Давай смело с ангелите, и ще те помоля за оценка за "Бившият годеник" :clap:

Дочетох "Мечая за теб" на Лайза Клейпас.Вълнуващ, силен роман, в който най-силно ме впечатли и очарова главната (Сара). Грабна ме с невероятната си душевна чистота, искреността и непосредственост. :) Толкова обаятелен и искрящо чист образ, че осветява с добротата и лъчезарността си всичко наоколо - сякаш света става по-добър, докосвайки се до Сара. Публикувано изображение

Абсолютно 10!!!

П.С. Тихи, благодаря, че ми препоръча този наистина разкошен роман.Публикувано изображение

За мен е удоволствие. Това е една от книгите, които никога няма да спра да хваля. Тъй че ще прощавате, ако досадя по някое време. :cool:

"Бившият годеник" е интересна и приятна книга,не си я спомням много добре само някои моменти,давам десятка!

Редактирано от margc (преглед на промените)

О, да 10 за "Бившия годеник", а аз бих предложила 'Чаровникът, койот я укроти" на Джоана Линдзи. Страхотна книга и безспорна десятка. Главната Офелия, всички я бяхме намразили от участието й в "Наследникът" но авторката майсторки, успя да ни покаже, че зад всички глупости на главната в миналата книга си е имало обяснение, а чаровния сладур Рейф, направи книгата една от най незабравимите които съм чела Публикувано изображение

10 + за Чаровникът,който я укроти,толкова противна ми беше в предишната книжка от поредицат,но тук направо е като ангелче и честно казано тази любовна история повечи ми харесва от предишната,има повече динамика на действието и главната Офелия е по решителна :cool:

"Бившият.." не ми хареса особено.Почна по един начин,а тръгна в друга посока.Тя уж много го мразеше пък после само си се натискаха.Бих му дала 7.Поредицата за трите приятелки Фийби,Порция и Оливия бе къде къде по добра.

За "Чаровника..." и от мен 10. Аз понеже първо прочетох нея и след това "Наследникът" въобще не изпитвах лоши чувства към Офелия. Хареса ми боят им на снега със снежни топки, аууу каква романтика и целувката накрая той като я бутна. Стана ми малко гадно накрая и пророних някоя сълза ама всичко си беше в границите. Еееййй трябва пак да си я препрочета!!!

Чаровникът, който я укроти - страхотна книга, много ми хареса как се разви Офелия, как успя да стане по - добра....а Рейф просто уникален сладур....как я отвлече....много сладка двойка! Да си кажа честно,от двете в поредицата "Чаровникът..." повече ми харесва като история....може би защото я прочетох първа! оценявам я на 10! Бившият годеник е една от най - хубавите книжки на Джейн Фийдър!Много ми беше романтично как свиреха заедно......и цялата емоция на любовта им....той не искаше да се откаже от свободата си, от това да има тайни...неискаше да й обяснява и това довеждаше до всичките им проблеми....а тя се опитваше да го накара да разбере, че без доверие няма любов...и за нея 10!

• Автор

Тези дни се отдадох на четене, доказвайки общата ни теория с Тихи, че когато имаш най-много за учене, тогава най-много ти се чете :angry: Така зарязах всички курсови и най-после си дочетох "Сега и завинаги" на Джудит Макнот, която бях започнала още от лятото, но си седях на 70 страница вече месеци наред. Добре че магарията ми мина и дочетох книжлето, което веднага се нареди сред любимите ми книги. Страшно много ми хареса книгата и усещам, че за в бъдеще доста пъти ще си я препрочитам. Историята беше супер интересна, героите - страхотни образи, Джейсън същинско гризли, а Виктория толкова добра и миличка, но в същото време и достатъчно войнствена, когато се налага.

Връзката им беше уникална, а след като се ожениха, направо се побърквах от кеф, няма такива сблъсъци на характерите, но няма и такава любов. Много се трогнах от историята на Джейсън, горкичкият...ама пък Тори хубаво го утеши в последствие :eek:

Много силно впечатление ми направиха приятелската двойка - Робърт и Каролайн и с удоволствие бих чела и за тяхната история, и разбира се целият персонал на имението на Филдинг, всичките бяха такива сладури, особено докато заговорничеха за да съберат в един креват господарите :super:

Книгата е пълна с романтика, но на места имаше и много забавни моменти (като този когато Джейсън бе олучен от едно дърво :lol6: ) - изобщо книгата е фантастична и ми иде да се ритна здраво отзад, защото все още не съм се задълбочила и напълно зарибила с романите на Макнот, което си е непростима грешка. Оценката ми е абсолютно 10.

И да предложа за обсъждане "Скандал" на Бренда Джойс - чудесна книга, прекрасен пример за брак по неволя. Доминик е сгоден за Фелисити(гадна алчна кучка) и в навечерието на сватбата им става издънка и е заварен в градината в компрометираща поза с братовчедката на Фелисити - Ан, която е влюбена в Доминик от дете. Така Ан и Доминик са принудени да се оженят, но понеже Дом се чувства много силно привлечен от нея я напуска веднага и не се вясва цели четири години, през които Ан отнася цялата кал от избухналия скандал. Случва се нещастие, бащата на Дом умира и той се прибира вкъщи за погребението и се вижда отново със съпругата си, която още повече се е разхубавила и е станала доста хмм агресивна към него. Ан като го видя и нареди да не го пускат в къщата, а Дом се опитва да влезе през прозорците, обаче Ан го изпреварва и затваря всеки прозорец под носа, докато не му писна и не влезе в къщата заедно с една от френските витрини :lol6: много яка сцена.

Общо взето Ан съска и проклина, и му вика да си грабва багатериите и газ за Лондон, а Дом почти се беше навил, докато не разбра че дядо му е преписал родното му имение на Ан - и как може да си го върне, като Ан забременее (много хитър дядка, какво ли не направи за да ги събере). В крайна сметка Дом остана и започна да преследва Ан като разгонен самец, а тя доста бързо се предаде...

Любим момент ми беше престоя в Шотландия, всичко беше много романтично.

Целия сюжет беше базиран върху редица недоразумения и интриги, главните доста препатиха докато всичко се разбере и излезе наяве, но накрая всичко се разви доста вълнуващо.

Много интересна беше интригата около произхода на Дом, въпреки че отначалото подозирах за какво иде реч, не можех да си го обясня, но авторката се е справила екстра и с този момент.

С лека забележка съм към съдбата на злодеите, на които им се размина доста леко, но явно авторката не си пада злобарка.

Като цяло съм с чудесни впечатления от книгата, както и от Бренда Джойс - това беше първият й роман който чета, но определено много ми хареса стила й - затова една голяма десетка и за това книжле.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Моментът в Шотландия ми беше любим и на мен,мисля че след описанието на Петето няма какво да добавя за Скандал,само че ми се иска да има продължение,книжката е невероятна :ph34r:прочетете я 10 и от мен

• Автор

Моментът в Шотландия ми беше любим и на мен,мисля че след описанието на Петето няма какво да добавя за Скандал,само че ми се иска да има продължение,книжката е невероятна :ph34r:прочетете я 10 и от мен

Продължение има, книгата е за Блейк и разбира се не е преведена на български Публикувано изображение

http://www.fantasticfiction.co.uk/j/brenda-joyce/finer-things.htm

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Продължение има, книгата е за Блейк и разбира се не е преведена на български Публикувано изображение

http://www.fantasticfiction.co.uk/j/brenda-joyce/finer-things.htm

знам,знам,ккто винаги нашите издателства подхващат нещо и после не го довършват,типично...,но да се надяваме,че ще ни включат в списъка за преводи и щастието ще ни се усмихне някой ден и на нас :rolleyes:

Аз съм на финалните страници на "Твоята целувка" и страшно много ми хареса и я слагам сред най-любимите ми книги.Страхотна книга :) за нея мога да кажа само суперлативи.Едно от нещата,които ми харесаха са как Елинор разцъфна под влиянието на любовта и показа истинската си същност.Този роман докзава,че истинската любов променя хората :cupid: Оценка-10

След това ще прочета и "Още един скандал".Знам,че първо трябваше да нея,но резюмето на "Твоята целувка" ме грабна и след като прочетох първото изречение не я оставих на мира до последните страници :cool:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Вярност съм я чела много отдавна ,но имам хубави спомени. Давам и 9. Най-ярък момент от романа ми е как главният страстно люби главната върху някакво пияно и как ги сварват(дано не бъркам книжката)

Редактирано от an8 (преглед на промените)

Ето ме и мен най-накрая на линия :speak: Ще започна с

"Чаровникът, който я укроти" на Джоана Линдзи

Изключително свежарски и приятен сюжет,не съм чела предишната от поредицата, но мога да кажа, че тази определено ме грабна, особено любима ми е една сцена, където главните си играят в снега :) Много сладко... въобще цялостно като замисъл и развитие книгата е доста добра, заслужава си ;)Давам 10.

"Сега и завинаги" на Джудит Макнот няма нужда от коментар :rolleyes: Всичките исторически на Макнот нямат грешка и тази не прави изключение :)Силна любов, страхотна история и запомнящи се герои.Оценявам с 10.

"Скандал" на Бренда Джойс ме изненада приятно...С Петето я четохме по едно и също време и както при нея, така и при мен това беше първата книга на авторката, която прочетох. Много, много яка книжка...Това бяха едни от най-въздействащите отношения между главните герои, за които някога съм чела, просто по перфектен, направо разкошен начин се развиват нещата между тях. Лично на мен ми беше изцяло по вкуса, затова я перепоръчвам на всички вас, които не сте я чели :) Единственото, което леко ме подразни, бяха прекалено многото интриги и сплетни към края на книгата, според мен авторката беше претрупала малко историята и някои неща бяха излишни, но аз съм си почитател на по-сухарските сюжети, без много "убийци, мистерии и т.н.", така че е разбираемо, но въпреки това книгата си е чиста 10 :) А моментът в Шотландия е великолепен ;)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Скандал - случайно я подхванах на компа и много ме зариби....направо обърнах света да я намеря....и я намерих! Страхотна книга....Доминик наистина страхотен мъж....единствената му грешка беше, че така тъпо си беше тръгнал и изоставил Ан....но после като си реши, че ще се събират направо я подлудяваше....честно да си кажа, Ан малко ме ядосваше когато се връзваше на приказките на тъпия Патрик, че Дом иска да я убие.....но книжката наистина е много хубава! Давам й 10!

Тази нощ прочетих "Чаровникът..." на Джоанка. Като си помисля, че имам книгата повече от година, а не се решавах да я прочета,заради главната героиня-Офелия, дето беше мноооого проклета и зла в "Наследникът",та чак ми иде да се ритна отзад Публикувано изображение Изключително свежа и вълнуваща история, с много забавни, но също така и романтични моменти Публикувано изображение Голеееми проклетии бяха и двамата главни, доста комични магарии извършиха в процес на "укротяването на опърничавата" - направо сладурковци.Публикувано изображение

Но един от най-любимите ми моменти в романа е, когато Офелия се втурна да спасява от връхлитащата карета бившата си приятелка Мейвис и самата тя попадна под колелата на каретата и как Рейф осъзна дълбоките си чувства към нея:

Не видя Офелия, но бързо съзря Мейвис Нюболт, която стоеше в центъра на множеството и плачеше. Рейф първо се намръщи, а после го обзе вцепеняващ ужас. Присъствието на Мейвис бе прекалено голямо съвпадение. Скочи от коня си и си проправи път през тълпата. Там зърна русата глава, която търсеше — окървавена на земята.

— Какво си направила? — изкрещя той на Мейвис. — Под каретата ли я блъсна?

— Тя се опита да ме спаси — прошепна момичето, което очевидно беше в шок.

Рейф не я чу. Вече бе коленичил до Офелия. Боеше се да я докосне. Изглеждаше като птица с прекършени криле. Дишането й бе едва доловимо. Конска подкова, вероятно с разхлабен пирон, беше разкъсала палтото и роклята й. Платът беше напоен с кръв. Рейф не можеше да прецени дали по тялото й има много наранявания. Едно беше сигурно: каретата не просто я беше блъснала, тя бе стъпкана от конете. Палтото й беше изцапано с кални отпечатъци от подкови.

Конете се намираха само на няколко метра. Те все още бяха като полудели, ритаха и се съпротивляваха на човека — вероятно кочияша — който стоеше пред тях с разперени ръце и се мъчеше да ги удържи.

— Не я пипай, господине — обади се някой зад гърба на Рейфиъл. — Всеки момент ще пристигне помощ.

— Някой отиде да доведе лекар.

— Видях как става. И двете момичета тичаха по улицата пред препускащата карета. Късмет е, че не отнесе и двете.

— И аз видях. Такава красавица. Истински ангел — очите си не можах да откъсна от нея! И после изчезна под конете. Да ги застрелят, мене ако питат. На плашлив кон не може да се има доверие.

— Жалко! Такова хубаво момиче!

Гласовете долитаха от всички страни и отекваха като грохот в ушите на Рейфиъл. Те не му говореха, просто отбелязваха на какво са станали свидетели.

Рейф не можеше да я остави да лежи там. Просто не можеше. Някой се опита да го спре.

Тя ми е жена! — изръмжа той и го оставиха на мира. Той не знаеше, че сълзи мокрят бузите му. Не знаеше, че прилича на безумец.

— Божичко, Фелия, да не си посмяла да умираш! — повтаряше той като заклинание, молейки се тя да го чуе някак си.

— Аз съм с карета! С карета! Моля ти се, Лок, не можеш да я отнесеш на коня си.

Това беше Мейвис, която крещеше и го дърпаше за жакета. Той стоеше като закован пред коня си, осъзнал с потресаваща яснота, че не може да го яхне и да продължи да я държи нежно.

— Лорд Лок?

— Къде? — най-сетне погледна към Мейвис той.

— Наблизо. След мен.

Тълпата още не се беше разпръснала. Всъщност хората спряха движението на улицата, за да му позволят да я пресече с Офелия в обятията му. Мейвис не влезе в каретата с него, защото се боеше от обвинението му, обаче изкрещя адреса на кочияша.

Къщата на семейство Рийд. Би предпочел да я заведе у дома. Стори му се, че Мейвис вика нещо.

— Ще доведа коня ти и лекар!

Това бе най-дългото пътуване в живота му, въпреки че трая само няколко минути. Кочияшът бързо, но внимателно преминаваше с каретата през задръстванията. Рейф не можеше да откъсне поглед от окървавеното лице на Офелия. Едната й буза беше ужасно подута. От кръвта не се виждаше къде е прорезът, но раната трябваше да бъде зашита и вероятно щеше да й остане белег. Това беше най-малката му грижа. В момента дори не беше сигурен дали тя ще оживее.

Болката беше всепоглъщаща. Безкрайна. Офелия живееше с нейния ритъм. Не знаеше колко време е минало. Не можеше да се събуди. При всеки опит чуваше гласове, но не беше сигурна дали им отговаря с нещо друго освен с бълнуване. Или това бе само част от кошмара, който я беше погълнал? Колкото повече се опитваше да се съсредоточи, толкова повече я болеше. Затова тя бързо се отказваше.

Не смей да се предаваш, Фелия. Дори не си помисляй да умреш и да ме изоставиш. Няма да го допусна. Събуди се да ти кажа колко много те обичам!

С много любов - Абсолютна десетка за романа Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

"Чаровникът, който я укроти" на Джоана Линдзи Предната книга не е ли Сабрина ?Като ,че ли нея не я виждам в линковете.А иначе също е много хубава книга ,но Чаровникът .... , ме грабна повече.

"Чаровникът, който я укроти" на Джоана Линдзи

Предната книга не е ли Сабрина ?Като ,че ли нея не я виждам в линковете.А иначе също е много хубава книга ,но Чаровникът .... , ме грабна повече.

Първата книга от поредицата е "Наследникът", в която главната героиня се казва Сабрина. :gift: Има я в сканираните книги, мила :mad: След като прочетох "Чаровникът", спокойно мога да кажа,че "Наследникът" здраво ми бледнее и някак си ми стои по=постна откъм чувства и силни емоции. Уф, и двете книжки са сладурски, а Джоанка за пореден път ми затвърди мнението, че е достатъчно да видя името й на корицата на една книга, за да я пожелая веднагически да я схрускам Публикувано изображение

Мдаааа и аз съм съгласна,че "Чаровника..." е в пъти по динамична и интересна:whist: Но аз случайно ги четох на обратно-хихих. Просто така се получи и "Наследникът" ми бледнееше ,ама доста. А Фелия е Рейф са такива страстни и сладки ,че чак ми беше неудобно на моменти ;) Боби а този откъс е покъртителен със силата на чуствата и емоциите-брррррр Признавам,че и аз подсмърчах с него като я четох. От мен за "Чаровника..."10 за "Наследкникът"-8. Маргс лично аз предпочитам "Твоята целувка" пред "Още един скандал" Някак разцъфването на Елинор и ме разчуства повече от самата Херцогиня Магнус. Аз също първо нея прочетох и после за Мади. За "Твоята целувка" тотална 10 за "Още един скандал" 9,5.

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Мдаааа и аз съм съгласна,че "Чаровника..." е в пъти по динамична и интересна:P

Но аз случайно ги четох на обратно-хихих.

Просто така се получи и "Наследникът" ми бледнееше ,ама доста.

А Фелия е Рейф са такива страстни и сладки ,че чак ми беше неудобно на моменти :)

Боби а този откъс е покъртителен със силата на чуствата и емоциите-брррррр

Признавам,че и аз подсмърчах с него като я четох.

От мен за "Чаровника..."10

за "Наследкникът"-8.

Ох, винаги когато чета за мъже, които овладени от силните си чувства плачат, направо настръхвам :) Може би защото мъжката част от човечеството робува на схващането, че сълзите са израз на слабост и когато това се случи, значи чувствата са ги победили със силата и мощното си излъчване.Публикувано изображение

Бренда Джойс е сред любимите ми авторки, а нейната "Скандал" ми е голяма слабост Публикувано изображение Особено когато главната здраво му натриваше носа на главния - мамоооо, особено любим момент е как му тръшваше всички прозорци, за да не може той да влезе в къщата си на погребението на татко му. Не случайно съм включвала романа в някои от класациите ми "Топ10" :wors:Заслужена 10

МНОГО СЕ ЧУДИХ ДА НЕ ВИ РАЗВАЛЯ ДЕСЕТКИТЕ И "НАСТРОЕНИЕТО"

НО ПРЕДИ ВРЕМЕ МИСЛЯ В ДИСКУСИИ СЕ БЯХ ИЗКАЗАЛА ЗА "НАСЛЕДНИКЪТ"

И "ЧАРОВНИКЪТ.........." ,НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ОБЯСНЕНИЯТА СИ,НО И ЗА ДВЕТЕ-7

НА ДОСТА ОТ ОЦЕНЯВАНИТЕ КНИГИ ЩЕ ИМ ПАДНЕ РЕЙТИНГА АКО СЕ ИЗКАЖА,ЗАТОВА ЩЕ ОЦЕНЯ

ОНОВА КОЕТО ЗА МЕН Е АБСОЛЮТНО 10 АМАНДА КУИК-ПРЕЛЪСТЯВАНЕ

МНОГО СЕ ЧУДИХ ДА НЕ ВИ РАЗВАЛЯ ДЕСЕТКИТЕ И "НАСТРОЕНИЕТО"

НО ПРЕДИ ВРЕМЕ МИСЛЯ В ДИСКУСИИ СЕ БЯХ ИЗКАЗАЛА ЗА "НАСЛЕДНИКЪТ"

И "ЧАРОВНИКЪТ.........." ,НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ОБЯСНЕНИЯТА СИ,НО И ЗА ДВЕТЕ-7

НА ДОСТА ОТ ОЦЕНЯВАНИТЕ КНИГИ ЩЕ ИМ ПАДНЕ РЕЙТИНГА АКО СЕ ИЗКАЖА,ЗАТОВА ЩЕ ОЦЕНЯ

ОНОВА КОЕТО ЗА МЕН Е АБСОЛЮТНО 10 АМАНДА КУИК-ПРЕЛЪСТЯВАНЕ

Ако позволиш две думи. Първо, мисля, че щяхме да те разберем ако беше писала и с малки букви, поне на мен ми са странни постове като този. И второ - идеята е да се събере обективна оценка за всяка книга, до сега не сме спрели никой да си изказва мнението. Ако не ме лъже паметта в една от другите теми предложена трилогия събра както множество високи оценки, така и 4-ки/5-ци (вече не помня с точност).

Извинявам се предварително, ако засегна някого, но мислех, че сме се събрали, за да обсъждаме. Вярно, че хората са различни, някои толерантни към вкусовете на отсрещната страна, други - не толкова. Но за мен човек трябва да си държи на мнението и да не се притеснява да сподели, само защото някой може да оспори остро. И двете страни ще са в правото си да отстояват доводи.

Ако позволиш две думи. Първо, мисля, че щяхме да те разберем ако беше писала и с малки букви, поне на мен ми са странни постове като този. И второ - идеята е да се събере обективна оценка за всяка книга, до сега не сме спрели никой да си изказва мнението. Ако не ме лъже паметта в една от другите теми предложена трилогия събра както множество високи оценки, така и 4-ки/5-ци (вече не помня с точност).

Извинявам се предварително, ако засегна някого, но мислех, че сме се събрали, за да обсъждаме. Вярно, че хората са различни, някои толерантни към вкусовете на отсрещната страна, други - не толкова. Но за мен човек трябва да си държи на мнението и да не се притеснява да сподели, само защото някой може да оспори остро. И двете страни ще са в правото си да отстояват доводи.

Абе,главните букви са случайност,а не наблягане.Че трябва да си отстояваме мнението и че тук е място за дискусии-абсолютно вярно.

Просто ми се стори,че Коледния дух е обхванал повечето пишешти и се включват само онези,които искат да дадат високи оценки

та затова мнението ми има такова звучене-малко извинително.Но май дръпнах точно струната "толерантност".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.