Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е отношението на Исляма към педофилията?

Featured Replies

Въпросът, които поставям на обсъждане е : Какво е отношението на Исляма към педофилията?

В Корана е записано - Сура 65, аят 4

4. А за онези от жените ви, които изгубят надежда за месечното кръвотечение, ако се съмнявате, срокът им е три месеца, [също] и за онези, които все още нямат кръвотечение. А за бременните срокът е, докато родят. За онзи, който се бои от Аллах, Той ще облекчи неговото дело.

Това правило се отнася за развод - да се изчака три месеца за да се разбере дали са бременни съпругите. Три месеца се изчаква и когато „ онези" нямат кръвотечение!

Изключително елегантно местоимение в неопределителна форма!!!

Повече от ясно е, че с местоимението „онези, които все още нямат кръвотечение" са деца!

В случая става въпрос за деца, които са били женени / щом става въпрос за развод с тях / !

Това е пример, че педофилията се налага чрез религия!!!

Как обаче се изпълнява това знамение?

Знаем, че за Исляма е характерна Полигамията.

Сура 4, аят 3 и 129 –

3. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи към сираците, [ако се ожените за тях,] встъпвайте в брак с онези от жените, които харесвате две и три, и четири. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи с една или с [пленнички] владени от десницата ви. Това е най-малкото, за да не се отклоните.

129. И не ще съумеете да сте справедливи към жените [си], дори да се стремите. И не се увличайте всецяло по една, та да оставите друга висяща. И ако помирявате и сте богобоязливи Аллах е опрощаващ, милосърден.

За разлика от всички мюсюлмани / имащи право само на четири жени /, Пророка Мохамед има изключителното право да има 11 / единайсет / жени !!!

Bukhari (5:268) - "Пророкът използва да посети всичките си жени в кръг, по време на деня и нощта и те бяха единайсет на брой…."

Любимата жена на Пророка Мохамед е Аиша. Всички жени, за които се е женил Мохамед са били преди това омъжени. Само Аиша е била девственна.

Книга за брака (008) (Kitab Al-Nikah), номер 3311:

Аиша (Аллах бе доволен от нея) съобщила това на Апостола на Аллах (да бъде мир над него), че се оженила, когато била на седем години, и той я взел в къщата си като невеста, когато тя става на девет, и с нея били куклите, и когато той (Светия Пророк) почина тя била на осемнадесет години.

Други линкове доказващи твърдението.

Volume 7, Book 62, Number 64:/ :

Narrated 'Aisha: that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

Бухари - Том 7, Книга 62, номер 64

Разказва "Aisha: Пророкът се ожени за нея, когато тя беше на шест години и той консумиран брака си, когато тя е на девет години, а след това тя остана с него в продължение на девет години (т.е. до смъртта му).

Източник - http://www.usc.edu/s...tml#007.062.064

Самият Мохамед чистосърдечно признава:

Volume 3, Book 47, Number 755:"…He then said to her, "Do not hurt me regarding Aisha, as the Divine Inspirations do not come to me on any of the beds except that of Aisha…"

Източник - http://www.usc.edu/s...ri/047.sbt.html

Бухари - Том 3, Книга 47, Номер 755:

…Тогава той каза за нея, "Не ме боли по отношение на Айша, като Божествено вдъхновение не идват при мен на някое от леглата с изключение на Айша…"

Book 008, Number 3310: 'A'isha (Allah be pleased with her) reported: Allah's Apostle (may peace be upon him) married me when I was six years old, and I was admitted to his house when I was nine years old.

Сахих Муслим книга 8, хадис номер 3310.

"A'isha (Аллах да бъде доволен от нея) съобщи: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на шест години, и е приет у дома си, когато бях на девет години.

-Сунан Абу Дауд том.3 номер.4915 p.1374

http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm

Aиша разказва: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем или шест…. и той заживя с мен, когато бях на девет.

Тук виждаме първите трима най-уважавани събирачи на хадиси от Сунна-та!!!

И твърдят едно и също - Пророкът е Педофил!

За мен не остава друго, освен да се съглася с тях!

- Кой ще ги обвини в лъжа?

Изводи:

1. Пророка Мохамед се жени за Аиша, когато тя е навършила 6 години!

2. Взема я в къщата си, когато тя става на 9 години, заедно с куклите й и консумира брака.

3. Когато Пророка умира, Аиша е едва навършила пълнолетие !

4. Педофилията се налага чрез религията в Исляма!

5. Пророкът Мохамед е Педофил!!!

• Отговори 124
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Приятелю, Искаш ли да видиш този филм и да поразсъждаваме над него? В него е показано отношението на исляма към жената! Има ужасяващи неща, за които никой мюсюлманин и дума не отваря. -

• http://vbox7.com/play:8eebf484 Тео ван Гог - потомък е на брата на холандски художник Винсент ван Гог. Холандски режисьор, продуцент, публцист. Филмът Submission / английския превод на дум

• Уверявам те, зад Ника Logoc не се крие Мислим! Ако твърдиш, че е измислено това нещо, объркал си адресата! Първо трябва да научиш английски и след това да поговориш с ислямистите обгрижващи линк

А Тео Ван Гог защо го убиха мохамеданите?Защото си поволи да направи филм за жените и отношението на исляма към тях.И с това обидил пророка разбирате ли!Нали пак в Холандия стана случая. :cool:

• Автор

А Тео Ван Гог защо го убиха мохамеданите?Защото си поволи да направи филм за жените и отношението на исляма към тях.И с това обидил пророка разбирате ли!Нали пак в Холандия стана случая. :huh:

Приятелю,

Искаш ли да видиш този филм и да поразсъждаваме над него?

В него е показано отношението на исляма към жената!

Има ужасяващи неща, за които никой мюсюлманин и дума не отваря.

- Говори се за сексуално насилие между чичо и племенничка плюс забременяване !???

Филмчето е около 10 мин. и го има с български титри!

• Автор

http://vbox7.com/play:8eebf484

Аз искам. Дай линк.

Тео ван Гог - потомък е на брата на холандски художник Винсент ван Гог.

Холандски режисьор, продуцент, публцист.

Филмът Submission / английския превод на думата Ислям, означаващ Подчинение / е създаден от Тео ван Гог със сценарий написан от мюсюлманка от Сомалия – Аян Хирси Али! Филмът разглежда въпросите за насилието на жените в мюсюлманските общества! Във филма голите тела на жените, коленичили в молитвена поза и разказващи историите си, все едно че говорят на Аллах, са покрити с полупрозрачни савани. По телата им на арабски език са изписани стихове от Корана, неблагоприятни за жените.

Освен това, се говори се за сексуално насилие на чичо над племенничката си, завършило със забременяване!Изискването на Корана, да се представят четирима свидетели от жертвата за доказване на сексуално насилие, водят до пълното и негласно легитимиране на насилието!

Едва ли сексуално насилие се извършва на площада пред четирима свидетели!

Още на 6 годишна възраст Аян Хирси Али е подложена на традиционното за исляма обрязване на клитора - действия, забранени на територията на Европейския съюз.

http://bg.wikipedia....%B0%D0%BD%D0%B5

Гениталното осакатяване на жената се извършва с цел запазване на целомъдрието на жената / изисквано от Корана /.

Сура 24, аят 31 И кажи на вярващите жени да свеждат поглед и да пазят целомъдрието си, и да не показват своите украшения освен видното от тях, и да спускат покривалото върху пазвата си, и да не показват своите украшения освен пред съпрузите си или бащите си, или бащите на съпрузите си, или синовете си, или синовете на съпрузите си, или братята си, или синовете на братята си, или синовете на сестрите си, или жените [вярващи] или [слугините], владени от десниците им, или слугите от мъжете без плътски нужди, или децата, непознали още женската голота. И да не тропат с крак, за да се разбере какво скриват от своите украшения. И се покайте пред Аллах всички, о, вярващи, за да сполучите!

Хирси Али е написала сценария и е диктор във филма!

Така, че филмът е изцяло дело на мюсюлманка!

Мнението на Хирси Али / една мюсюлманка !!! / за Мохамед: „По нашите западни стандарти Мохамед е извратен човек. Тиранин. Той е против свободата на изразяване. Ако не правиш, каквото казва, ще бъдеш наказан. Това ми напомня за мегаломаните на Близкия Изток: Бин Ладен, Хомейни, Саддам. Странно ли ви се струва, че съществува Саддам Хюсеин? Мохамед е пример за него. Мохамед е пример за всички мюсюлмани. Странно ли ви се струва, че мюсюлманските мъже са агресивни?"

27-годишният ислямист - Мохамед Буйери, от марокански произход казва, че е убил режисьора и че ще убие пак, ако бъде освободен. Той се обръща към майката на жертвата, която присъства в съда в Амстердам, и й каза: "Не чувствам твоята болка".

Буйери заявил, че е действал в името на вярата си, когато е застрелял Тео ван Гог с шест куршума, прерязал гърлото му и забил нож в трупа с бележка с отправени заплахи към Аян Хирси Али.

Убийството е извършено след религиозен декрет – фетва!

http://vbox7.com/play:8eebf484

Редактирано от Logoc (преглед на промените)

В момента няма нито една човеколюбива религия. Във всички има наслагване на СТРАХ. Страхът е моя индикатор дали нещо е от Бога Създател или е прикрито и умело замаскирано изявяване на нечистивия. Направо ме е гнус от религии. За мен това се е превърнало едва ли не в мръсна дума. Аз искам да съм свободен. Никоя религия не иска човек да е свободен и ей за това ги игнорирам. Моя Бог е цялата Вселена, а моята църква е чистото небе.

Редактирано от npn (преглед на промените)

• Автор

В момента няма нито една човеколюбива религия. Във всички има наслагване на СТРАХ. Страхът е моя индикатор дали нещо е от Бога Създател или е прикрито и умело замаскирано изявяване на нечистивия. Направо ме е гнус от религии. За мен това се е превърнало едва ли не в мръсна дума. Аз искам да съм свободен. Никоя религия не иска човек да е свободен и ей за това ги игнорирам. Моя Бог е цялата Вселена, а моята църква е чистото небе.

Мен ако питаш - това , което искаш е също религия!

Бъди такъв, какъвто намериш за добре!

Приятелю,

Искаш ли да видиш този филм и да поразсъждаваме над него?

В него е показано отношението на исляма към жената!

Има ужасяващи неща, за които никой мюсюлманин и дума не отваря.

- Говори се за сексуално насилие между чичо и племенничка плюс забременяване !???

Филмчето е около 10 мин. и го има с български титри!

Благодаря приятелю,

видях филма, но не знам какво има да обсъждаме.Филма е интересно направен, въздействащ е.Но определено не мога да разбера, как може заради един филм или книга може да се убиват авторите им? Ружди като бивш мюсулманин обаче е абсолютно наясно с нещата от кухнята и не е имал никави илюзии колко е сериозна заплахата.И затова е жив, защото се пази.

Благодаря приятелю,

видях филма, но не знам какво има да обсъждаме.Филма е интересно направен, въздействащ е.Но определено не мога да разбера, как може заради един филм или книга може да се убиват авторите им? Ружди като бивш мюсулманин обаче е абсолютно наясно с нещата от кухнята и не е имал никави илюзии колко е сериозна заплахата.И затова е жив, защото се пази.

:boxing3:

Той ли беше написал "Сатанински строфи"? Аз май само тази негова книга съм чела.

Той добре се пази, ама публицистите му май много не умеят. Ако не ме лъже паметта (малка бях, когато ми го разкаваха този случай), един или повече от един от издателите (или преводачите, не помня) бяха убити.

Луди хора, във всяка религия. Че и атеисти откачалки има.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Ако не ме лъже паметта (малка бях, когато ми го разкаваха този случай), един или повече от един от издателите (или преводачите, не помня) бяха убити.

Не ви лъже паметта. Неговите издатели например, в Италия и Япония, бяха нападнати и убити.

Редактирано от dagpo (преглед на промените)

Педофилията...

Хайде да бъдем мъничко по-справедливи и да посочим и други примери на педофилия.

26508.jpg

Рисунка на стена в един от градовете на маите. Воин с младо момче.

26507m.jpg

Япония. Самурай и нежната му целувка към младо момче.

26506.jpg

Древна Елада. Момчето носи торба с орехи на своя възрастен любовник.

А връзката между Сократ и Платон? Предаването на жизнен опит чрез "педагогически ерос"?

Педофилията...

Хайде да бъдем мъничко по-справедливи и да посочим и други примери на педофилия.

26508.jpg

26507m.jpg

26506.jpg

А връзката между Сократ и Платон? Предаването на жизнен опит чрез "педагогически ерос"?

Напълно точно, но няма как да убедиш някого с расови и религиозни предразсъдъци, че в почти всички древни общества се е проявявало това "явление". Тук темата е "Циганите и турците са ни виновни, че живеем в кенеф, вместо в нормална държава". Най-лесния начин за слабия човек да прикрие собствената си липса на отдаденост към Отечеството - да си намира извинения.

Извинявам се за офтопика, но в рисунката от градовете на маите аз виждам по-скоро баба яга.

:-)))

На много от нашенски пачи точно такова отношение им трябва, за да осъзнаят какво са загубили.Да е красив милиардер, а тя нищо да не прави-българска мечта...На най-пропадналите жени в Европейския съюз точно такова наказание им е необходимо.А самият факт, че Мехлем и Мед (Мохамед) си е взел 9-годишна за играчка, доказва какъв пример дава на вярващите в него овци.

Мехлем и Мед (Мохамед) си е взел 9-годишна за играчка,

По скоро си е взел батерийка!!!

Това увличане по млада плът не е токлова плътско, колкото енергийно. Това е използване на женската енергия, от която има нужда мъжът. Сега може и само за перверзии да се ползва, но някога Цар Соломон се е обграждал от млади жени, за да използва интуитивното им начало. Това е и причината Соломон да остане в изторията, като най-великия цар с най-големите постижения.

Хората, на които не им достига енергия с епревръщат в енергийни вампири. Тогава се изостря апетита за млади завоевания и не само, такива хора са свадливи, а чрез свадата, както и чрез половия акт, целят пробив в аурата на донора от където смучат жизнена енергия. Има и друг начин за вампиризъм. Каква мислите е целта на бабешките седянки по улици и градинки?

Това е лов на биоенергия, чрез очите, който са едни от входовете за енергия в тялото. Седят си бабичките и гледат минаващите. Само да видят някое младо и се почват одумките и енергийната атака. Тези хора дори не осъзнават какво вършат.

Всички такива вампири имат едно общо. Седма чакра им е блокирана. Когато седма чакра е блокирана, вездесъщата космическа енергия не може да влиза в тялото и човек започва да търси несъзнателно алтернативни енергийни източници, след което става енергиен вампир. Сред такива хора ви е винаги неприятно и след такава среща, сте нервни и изцедени. Жалкото е че в днешно време болшинството от хората са вампири. А само ако знаят колко е лесно да сиотвориш седма чакра. Достатъчное да се помолиш на Бога за помощ и седма чакра се отваря веднага. Но има една подробност, за това действие се иска желание, а то липсва на хората, защото са станали пълни материалисти и духовни инвалиди.

• Автор

Педофилията...

Тук не виждам педофилията да е част от съвременна религия!!!

А това е основната идея в моя пост.

Нещо повече - в Гърция например - с християнството премахва и педофилията, за която говориш!

Така като гледам – май всички рисунки са на езичници!

Аз цитирах основната книга на Исляма – Корана и втората по важност книга

/ Според Исляма / - Сунната, в която в прав текст се твърди, че Мохамед е Педофил!

Тук представям още мнения, за да е ясно, че Педофилията се проповядва чрез религията!

1. - " Bukhari vol.5 book 58 Numer .236 http://www.newtrendm...g/bukhari58.htm

Khadija починал три години преди пророка да тръгнае към Медина. Той остана там в продължение на две години и след това се е оженил за Аишa, когато тя бе момиче на шест години, а консумира брака, когато е била на девет години.

2 . - Bukhari Volume 5, Book 58, Number 234 http://www.newtrendm...g/bukhari58.htm

Аиша разказва - Пророкът се сгоди за мен, когато бях момиче от шест (години). …. Неочаквано Апостола на Аллах дойде при мене в предобед и моята майка ме предаде на него и по онова време аз бях момиче на девет годишна възраст.

3.- Bukhari Volume 7, Book 62, Number 163. http://cwis.usc.edu/...tml#007.062.163

Аиша разказва - …как едно малко момиченце (което не е достигнало възрастта на пубертета) …

4. - Sahih Muslim Book 031, Number 5981. http://www.usc.edu/d...im/031.smt.html

5981 - Аиша разказва, че тя да си играе с кукли в присъствието на Пратеника на Аллах (да бъде мир над него) и когато нейния Партньор дойде при нея …

5982 – Този хадис бе разказан с пълномощието на Hisham, с верига от разказвачи, в един лек вариант на текста.

5. - Sunan Abu Dawud vol.2 no.2116 p.569

Аиша разказва - Апостолът на Аллах ( да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем години. За разказвач Sulaiman каза: или шест години. Той имаше имаше полово сношение с мен, когато бях на девет години.

6. - Sunan Abu Dawud vol.3 no.4913 p.1373

Аиша играше с кукли и с други момичета. Когато Мохамед дойде в другите момичета излязоха, и когато Мохамед излезе, те се върнаха.

7. - Sunan Abu Dawud vol.3 no.4915 p.1374

Aиша разказва: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем или шест…. и той заживя с мен, когато бях на девет.

8. - Sunan Abu Dawud vol.3 no.4917 p.1374

….После ме заведдоха при Апостола на Аллах (да бъде мир над него) и той заживя с мен, когато бях на девет.

9. - Tirmidhi, http://www.islamweb....H...No=9&BNo=19

Аиша заявява , ако малко момиченце достигне девет догини, то тя е вече жена". Tirmidhi казва, това е добър хадит.

10. - "Sunan Nasa'i http://groups.google...19d254456329f8d

Когато Аиша бе навършила 9 години се ожени за светия Пророк…. , когато светия Пророк Мохамед почина, тя остана вдовица за четиридесет и осем години и почина на шейсет и седем годишна възраст! - vol.1 # 18 стр. 108-10

11. – Ибн-I-Majah http://www.muslimhop...m#_Toc182642955

Aиша беше на седем години, когато се омъжи, на девет години, когато тя отиде да живее с Мохамед, и 18 години , когато той умря. Ибн-I-Majah vol.3 книгата 9 no.1877 p.134

12. – Историкът ibn Ishaq http://www.wikiislam.com/wiki/Qur'an,_..._Scholars:Aisha

Аиша каза: Апостолът загина в обятията ми… Това се дължи на моето невежество и първата младост, че апостол умря в ръцете ми.

13. - Историкът al-Tabari http://www.muslimhop...m#_Toc182642971

Аиша била на 6 (или 7) години, когато била омъжена, а бракът бил консумиран когато тя е била девет години. al-Tabari vol.9 p.129-131

Logoc, а какво ще кажеш за най-съвременните многобройни случай на католически свещеници, злоупотребяващи сексуално с момченца?

Да, Logoc, показах картинки на езичници. Документирано под формата на рисунки.

Педофилията не е измислица на Исляма, имало я е много преди създаването на религията.

Показваш текстове, в които се говори за това на колко години е била Аиша, когато Мохамед се е оженил за нея.

Но не показваш текст, в който да пише, че така трябва да бъде и всички мюсулмани трябва да спазват това.

От моя гледна точка педофилията е престъпление, но и Куранът не е писан през 20 век. Вероятно за онези времена е било напълно нормално това да се случва, казвам вероятно... не съм съвременик.

В шумерските текстове например се споменава, че малките момчета така са ставали мъже. Такова е било вярването.

Педофилията няма религия. Това казвам. За съжаление и учените още не разбрали какво не им е наред на педофилите.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Автор

Да, Logoc, показах картинки на езичници. Документирано под формата на рисунки.

Педофилията не е измислица на Исляма, имало я е много преди създаването на религията.

Показваш текстове, в които се говори за това на колко години е била Аиша, когато Мохамед се е оженил за нея.

Но не показваш текст, в който да пише, че така трябва да бъде и всички мюсулмани трябва да спазват това.

От моя гледна точка педофилията е престъпление, но и Куранът не е писан през 20 век. Вероятно за онези времена е било напълно нормално това да се случва, казвам вероятно... не съм съвременик.

В шумерските текстове например се споменава, че малките момчета така са ставали мъже. Такова е било вярването.

Педофилията няма религия. Това казвам. За съжаление и учените още не разбрали какво не им е наред на педофилите.

Нел, обзалагам се, че не си мюсюлманка!

Това го знаят всички мюсюлмани - връзката между Корана и Сунната се дава чрез Сура 33, аят 21 -

21. Пратеника на Аллах е прекрасен образец за вас ­ за всеки, който се надява на Аллах и на Сетния ден, и често споменава Аллах.

Едва ли е нужен моя коментар ...

Logoc, не ми отговори на въпроса.

Защото той е свързан с реалността, а не с някакви книги, преписани от други книги преди хиляда и кусур години.

• Автор

Logoc, не ми отговори на въпроса.

Защото той е свързан с реалността, а не с някакви книги, преписани от други книги преди хиляда и кусур години.

Не мога да насмогна да отговарям толкова бързо!

Всеки иска да му отговарям!

И така - въпросът:

Logoc, а какво ще кажеш за най-съвременните многобройни случай на католически свещеници, злоупотребяващи сексуално с момченца?

Казвал съм го винаги - В християнството всеки си носи Кръста и отговаря пред Бог!

Нито в католицизма, нито в православието се толерира педерастията!

В Библията няма стихове, в които да се опрожава Педерастията.

Ако съгрешиш - наказва те Бог!

По-скоро, такова опрощаването на Педерастията е патентовано в Корана!

Доказателство:

Според исляма прелюбодеянието / т.нар. Зина /се наказва жестоко - Убийства и рязане на крайници, бой с камшици и пр. !

Сура 24, аят 2.

2. На всяка прелюбодейка и всеки прелюбодеец ударете по сто бича и да не ви обземе състрадание към тях, като прилагате религията на Аллах, ако вярвате в Аллах и в Сетния ден! И да присъства на мъчението им група от вярващите!

В случая се говори за хетеросексуален контакт „На всяка прелюбодейка и всеки прелюбодеец"!

" Сахих Муслим, книга 17.

Книга за наказания, предписани от исляма (Kitab Аl-Hudud)

Наказателнитe закони на исляма се наричат Hudud в Hadith и Fiqh. Тази дума е множествено число на Hadd, което означава, превенция, пречка, фиксирането, забрана, а оттам и рестриктивно наредба или Устава на Бога, респективно неща законни и незаконни.

Наказания са разделени в два класа, единият от които се нарича Hadd и другите Ta'zir. В Hadd е мярка за наказание, определени от Корана и Sunnah . В Ta'zir, съдът, е разрешено да използват своя преценка по отношение на формата и мярка, по който тези наказания да бъдат причинени.

Чрез наказания Hadd са от следните форми: убийство с камъни, ампутация на крайник или крайниците, бой с камшик от сто и осемдесет удара. Те са предвидени съответно за следните престъпления: прелюбодеяние, извършени от женени лица, кражба, грабеж на пътя, пиянство и клевета във вина блудство към целомъдрените жените."

Източник – http://www.usc.edu/s...im/017.smt.html

Не всички обаче се наказват толкова жестоко.

Домашен затвор се предвижда за Лезбийките и опрощение за Педерастите!

Сура 4, аят 15 и 16.

15. А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние, вземете четирима измежду вас за свидетели. А засвидетелстват ли, дръжте жените в домовете, докато смъртта ги прибере или Аллах им стори път.

16. И на двамата от вас, които го извършат, причинете страдания! А ако се разкаят и поправят, оставете ги! Аллах е приемащ покаянието, милосърден.

Сура4, аят 15 се отнася до лезбийките / „. А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние /– предвижда се доживотен домашен арест!

Аят 16 се отнася до педерастите / „И на двамата от вас, които го извършат"/. Наказание за педерастите няма – „А ако се разкаят и поправят, оставете ги!"

Следователно, Педерастията се налага чрез религията!

Наличието на дивашки наказания при Зина е принудило мюсюлманите да правят хомосексуална любов! Но наказанията на мъжете и жените при Зина са еднакви, а при хомосексуалната любов – различни и то не в полза на жените!

Действително на педерастите се прощава бързо в Исляма!

Ако съгрешиш - наказва те Бог!

Бог не наказва!!!

• Автор

Бог не наказва!!!

Би било добре!

Не спазвам Божия Закон - Десетте Заповед за християните или петте стълба на Исляма и отивам директно в Рая!

Така ли да разбирам!

Преди време един товарищ яко се потеше в една тема, да докаже, че паранджа е най-ефектния термоизолатор. Аз не съм убеден ибо да видя поне един космонафт с паранджа и ще млъкна, хайде - аквалангист поне. Същият проводник на мисълта ме заклейми като дезинформатор на еврейски рускоезични издания, че даже завидя на преводаческите ми способности. Искрено се надавям, че благоверния е в цветущо здраве и се готви да яде тулумбички с захар за настъпващия празник.

И понеже реч иде пряко за ислям и педофилия, аз ще дам продължение, че под слънцето нищо ново точно в земите на Мека. Този път ще се позова на ИТАР-ТАСС и препратка към московския вестник "Экстра". На кратко, поредната педофилия плюс инцест.

Осем годишно момиченце от Саудистка Арабия бива омъжено за собствения си 50 годишен баща. Малко е да нареча бащата камилар и примат с жълти зъбки. Тъпото в случая е,че главата на градския съд одобрил брака с мотива, че момиченцето според местните закони може да встъпи в брак. Критика от страна на международни организации разтрогнали брака едва след като поста председател на градския съвет бил поет от нов чиновник.

Жална им майка на жените от този свят. Те са нищо повече от парче месо за задоволяване нагона на камилари. И след като се намесва понятието "традиции" има нещо гнило около курана. Обрязването на малката глава трябва да се пренасочи към голямата, за да им светне на мозъка, че подобни традиции са самата гнус.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.