Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

Ето го едно лесникнко, леснинко от мен. — Изчезвай, ако не искаш да те надупча като решето! — чу се крясъкът на $$$ в дъжда. &&& увисна над ръба на една отвесна стена, вкопчи се в корените на някакъв клек и се опита да намери опора за краката си, които се люлееха над пропастта. Надяваше се, че той не е дотам разгневен, че да я застреля на място. — $$$! — извика с все сила тя и усети, че мускулите на ръцете й започват да отслабват. Почти в същия миг лицето му изникна над ръба на скалата. — Господи Боже! — извика невярващо той, протегна ръка и я сграбчи за китката. Изтегли я без никакво усилие върху платото, сложи я на земята и се дръпна на една крачка от нея. Очевидно още не можеше да повярва, че наистина е тя. — Идвам ти на гости — промълви &&& с мокра, крива усмивка и се изправи пред него с треперещи крака. — Радвам се, че си при мен — ухили се той. — Тук горе рядко идват гости. — Може би не ги посрещаш достатъчно сърдечно — отговори тя и посочи с глава към ловджийската пушка в дясната му ръка. — Няма ли да влезеш? Запалил съм огън — предложи весело той, с приятно изненадан тон, както се надяваше &&&. — Благодаря, с удоволствие — промълви тя. Но внезапно нададе вик и политна към него, тъй като някакъв клон над главата й силно изпука на вятъра. Озова се на сантиметри от $$$ и когато той погледна надолу към нея, тя прочете немия въпрос в очите му. Сега или никога, помисли си &&&. Вече нямаше смисъл да бъде стеснителна или непорочна. — Ти каза, че ще дойдеш на сватбата, ако аз дойда за първата брачна нощ. Ти изпълни своята част от споразумението, а аз съм тук, за да изпълня моята. Тя го погледна, без да смее да си поеме дъх. По лицето му преминаха най-противоречиви чувства, но накрая той отметна глава назад и се засмя толкова високо, че заглуши дори гръмотевиците. В следващия миг вече я носеше на ръце към хижата. На прага спря и впи устни в нейните. &&& се притисна до него и разбра, че си е струвало да извърви този дълъг и труден път.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 149,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

О да, това определено е Сърце от лед! Гане успя да ме изпревариш ;-)))))0

Сърце от лед - Джуд Деверо :yanim:

Дамммм ;) Ти си мила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Такам, такам, ето и следващото цитатче, този път от историческа книга:

Прекосиха дневната и влязоха в слабо осветената спалня. В камината гореше огън. Свещите в аплиците по стените бяха запалени. Снежнобелите чаршафи бяха отметнати, готови за завръщането му.

Тя внимателно му помогна да седне на ръба на леглото.

— Ще бъда в дневната, милорд. Ако имаш нужда от нещо, само ме повикай.

— Не ме оставяй!

Когато лицето му се сгърчи от болка, тя се намръщи угрижено.

— Не си добре. Къде те боли?

— Тук. — И той докосна едно място на гърдите си.

— Но там не си бил ранен.

Тя посегна да го докосне, а той грабна ръката й и я притисна до сърцето си.

— Усещаш ли? — промълви полугласно.

— Какво да усещам?

— Как бие сърцето ми при допира ти.

— Милорд…

Публикувано изображение

Лелеееееееееее, не думайте, че без да искам, ви затрудних... Публикувано изображение

Следобед ще гледам да пусна още едно цитатче :)

Цитатът е разкошен Публикувано изображениеАко бях чела книгата,със сигурност щях да се досетя от къде е,но изглежда,че не съм,затова успех,момичета ;)

Ето го и следващото цитатче:

— Можеш ли да обясниш какво става тук?

Тя преглътна мъчително. Бяха я пипнали. Нямаше смисъл да се опитва да лъже.

— Аз… Канех се да избягам, додето беше зает с гостенката си.

— Да избягаш? — Младата жена приближи към ... и я огледа с нескрито любопитство. — И защо искаше да избягаш?

— Защото ме държат тук против волята ми — извика ....

— ...? — Младата жена с разширени очи се обърна към домакина. — Истината ли казва това момиче?

Сърцето на ... подскочи. Непознатата сигурно щеше да настоява пред ... веднага да я върне у дома й.

Той все така държеше ... за рамото. Пръстите му се стегнаха, усети как гневът му нараства.

— Да. Тя казва истината. Това е ... ....

— О, колко вълнуващо! Чух за… случката в катедралата. Трябва да ми разкажеш всичко. — Очите й затанцуваха палаво. — Това е толкова… — Тя бързо заговори на френски, а очите на ... потъмняха от гняв. После тя продължи на английски: — Такова дръзко и романтично приключение! Сърцето ми примира само като си помисля за това. Ти си истински дявол, ... ...! А ти, ... ..., си щастливка. Един ден ще разправяш на внуците си тази необикновена история.

— Глупачка! — ... изрита кожата изпод краката си и рязко смъкна притесняващата я наметка. В краката й кучетата дояждаха последните остатъци. — Един варварин ме е взел в плен, а ти си въобразяваш, че трябва да припадам от радост.

При обидните й думи смехът на гостенката секна. Тя царствено вдигна брадичка и презрително огледа ....

— Не си получила позволение да ми говориш с този тон. Веднага коленичи и моли за прошка!

... зяпна от смайване. За миг не можа да повярва на ушите си. Обърна се към ... и видя, че е широко усмихнат. Това само разпали още повече гнева й.

— Не стига, че си глупава, а си суетна, нахална…

... я стисна още по-здраво. Той проговори през смях:

— Млъкни, жено! Още ли не си разбрала коя е посетителката ни? — ... погледна надменната особа, която продължаваше да я изучава с присвити очи. — Коленичи, ... — промърмори той. — И отдай почест на твоята кралица.

— Кралица?! — Гърлото на ... пресъхна. Тя се втренчи в жената, сетне с възклицание падна на колене. — О, ваше величество, простете ми!

Публикувано изображение

Ммммм цъ, ни я знам таз книжка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Ама искам да я прочета :wors:

Учудвам се, че не си я чела, щото главните са шотландци, а ако не се лъжа, обичаш да четеш за такива. Айде освен това жокерче, да дам и още едно - главния се казва Б..., а главната М... :speak:

Аиди,познавайте де,искам да я четааааа!

И аз съм почти сигурна, че не съм я чела. Така с кралицата, мне. Гане, ако кажеш поне името на някой от главните или първите им букви, ще е хубаво. Поне да налучкаме :offtopic_s:

И аз съм почти сигурна, че не съм я чела. Така с кралицата, мне. Гане, ако кажеш поне името на някой от главните или първите им букви, ще е хубаво. Поне да налучкаме :wors:

Учудвам се, че не си я чела, щото главните са шотландци, а ако не се лъжа, обичаш да четеш за такива.

Айде освен това жокерче, да дам и още едно - главния се казва Б..., а главната М... :cool:

Учудвам се, че не си я чела, щото главните са шотландци, а ако не се лъжа, обичаш да четеш за такива.

Айде освен това жокерче, да дам и още едно - главния се казва Б..., а главната М... :)

Оле мила, главата ще ми се пръсне и не се сещам, ама ще продължа да мисля :P

Аууууу, Гане, това трябва да е "Замъкът на варварина" от Рут Ланган :clap:

Ти ми беше последната надежда. Тя е. Публикувано изображение Една от любимите ми книги Публикувано изображение

Аууууу, Гане, това трябва да е "Замъкът на варварина" от Рут Ланган :clap:

Не съм я чела, да се чудиш как съм я пропущила :speak:

Ами ха де, и аз се зачудих. Още повече, че е една от малкото исторически книги, издадени от Арлекин. Но предполагам пропуска ще бъде попълнен скоро Публикувано изображение

Ами ха де, и аз се зачудих. Още повече, че е една от малкото исторически книги, издадени от Арлекин. Но предполагам пропуска ще бъде попълнен скоро Публикувано изображение

О със сигурност ще се поправя :clap:

Мили боже, помисли си …, та тя бе като видение, прекрасно създание за наслада на очите. Той пристъпи в стаята и постави свещника до леглото. Не можеше да устои на изкушението да вкуси тези мамещи устни. Наведе глава и ги докосна едва-едва в нежна сладостна милувка, сякаш тя беше някакъв безценен, крехък предмет.

… забеляза потрепването на клепачите му, усети вътрешната сила, която го караше все още да стои изправен, независимо от непреодолимата потребност от сън.

- Какво ви води насам по това време, господарю? Доста съм изморена и ще си легна сама. - Надяваше се, че тонът й е прозвучал достатъчно рязко и недвусмислено.

Тя отстъпи назад. Искаше поне малко да се отдръпне от него, защото чувстваше топлината на плътта му твърде близо до себе си. Зелените му очи с дълги мигли бяха достатъчни, за да отслабят твърдата й решимост. Колко по-просто би било да се отпусне върху меките, топли завивки в неговите обятия и да отнесе със себе си великолепни, прелъстителини спомени.

Не.

Всичко свърши. Край.

… я спря и, поставил ръце над лактите й, я задържа неподвижна.

- Имам подарък за теб, моя лейди.

Тя обърна глава. … й подаваше малка кадифена кесия. Тя я прие предпазливо.

- Отвори я. Не се страхувай - прошепна той в ухото й. … изпълни желанието му и бръкна в кадифената торбичка. Оттам извади гривна, необикновено красива гривна, точно копие на онази, която … носеше на ръката си.

Аууууу, Гане, това трябва да е "Замъкът на варварина" от Рут Ланган :question:

Ееее,ми аз съм я чела отдавна.Помня, че беше хубава ама явно нищо друго.Ех,старост нерадост! :P:P:P

Мили боже, помисли си …, та тя бе като видение, прекрасно създание за наслада на очите. Той пристъпи в стаята и постави свещника до леглото. Не можеше да устои на изкушението да вкуси тези мамещи устни. Наведе глава и ги докосна едва-едва в нежна сладостна милувка, сякаш тя беше някакъв безценен, крехък предмет.

… забеляза потрепването на клепачите му, усети вътрешната сила, която го караше все още да стои изправен, независимо от непреодолимата потребност от сън.

- Какво ви води насам по това време, господарю? Доста съм изморена и ще си легна сама. - Надяваше се, че тонът й е прозвучал достатъчно рязко и недвусмислено.

Тя отстъпи назад. Искаше поне малко да се отдръпне от него, защото чувстваше топлината на плътта му твърде близо до себе си. Зелените му очи с дълги мигли бяха достатъчни, за да отслабят твърдата й решимост. Колко по-просто би било да се отпусне върху меките, топли завивки в неговите обятия и да отнесе със себе си великолепни, прелъстителини спомени.

Не.

Всичко свърши. Край.

… я спря и, поставил ръце над лактите й, я задържа неподвижна.

- Имам подарък за теб, моя лейди.

Тя обърна глава. … й подаваше малка кадифена кесия. Тя я прие предпазливо.

- Отвори я. Не се страхувай - прошепна той в ухото й. … изпълни желанието му и бръкна в кадифената торбичка. Оттам извади гривна, необикновено красива гривна, точно копие на онази, която … носеше на ръката си.

това с гривните ми е мнооого познато!!! но не се сещам от къде :question:

:line dance: Прегръдката на вълка- Гейл Линк !!!???

:line dance: Прегръдката на вълка- Гейл Линк !!!???

Право в целта :) Давай напред
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.