Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Упс, аз вчера май забравих да постна линкове към две книжленца:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5581

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5580

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

:wors: момичета помощ - най-накрая намерих малко спокойствие и реших да почна No Choice But Seduction и :cant believe: отварям си файла и само йероглифи!Опитах да оправя нещата, но оправия никаква :computer8:. Дайте съвет

На мен също ми излезе така, но с десен бутон върху файла, отвори с, дадох му WORD и стана, късмет!

Здравейте, момичета! :cool: Имам нужда от помощ! Тоест по-скоро е молба. Ще бъде ли възможно някой да ми намери книгите на Елизабет Лоуел "Песента на гарвана" и "Където е сърцето" в текстов формат? Трябват ми за телефона тъй като с пдф файловете ми дава грешка и не ги отваря (на телефона). Мерси предварително!

Мхм, главен герой е старият ни познайник Ричард от "В плен на моето желание", остава само да разберем коя ли ще е главната :wors:

Дам,много ми е интересно,коя ще се окаже всъщност тази Джулия Милър...макар на пръв поглед да няма общо с Малъри и Андерсън,100% съм сигурна,че ще има някаква връзка с тях...и тая връзка няма да се ограничава само до приятелството й с Джорджина...Времето ще покаже,засега само можем да гадаем какво ни очаква.

Здравейте, момичета! :cool: Имам нужда от помощ! Тоест по-скоро е молба. Ще бъде ли възможно някой да ми намери книгите на Елизабет Лоуел "Песента на гарвана" и "Където е сърцето" в текстов формат? Трябват ми за телефона тъй като с пдф файловете ми дава грешка и не ги отваря (на телефона). Мерси предварително!

Не съм много на ти с редакторските дейности, но специално "Песента на гарвана" бе качена преди няколко дни и няма как вече да е в текстов формат, но ако се помолиш на Хеси и компания, сигурна съм ще я издърпат напред в списъка за редактиране :wors:

П.С. Благодаря на всички за новите книжки! :down:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

момичета не че обещавам, но ще се опитам да я купя книгата и да ви я пратя за превод в бг, за да може всички да и се радваме  :biggrin:

• Автор

Не съм много на ти с редакторските дейности, но специално "Песента на гарвана" бе качена преди няколко дни и няма как вече да е в текстов формат, но ако се помолиш на Хеси и компания, сигурна съм ще я издърпат напред в списъка за редактиране :biggrin:

П.С. Благодаря на всички за новите книжки! :rolleyes:

"Песента на гарвана" вече я грабнаха за редакция, така че, ако ми я пратят преди да дооформя следващата партида, ще пусна и нея. Ако не - ще се наложи да чакате по- следващата партида.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

"Песента на гарвана" вече я грабнаха за редакция, така че, ако ми я пратят преди да дооформя следващата партида, ще пусна и нея. Ако не - ще се наложи да чакате по- следващата партида.

Абе Xesi,тая следваща партида включвали "Пиратът-лорд"? Не че нещо,ама много й се пулих,пък и други сигурно са "мели" след

мен,че се вълнувам де. :speak::cool::cool:

Благодаря за новите книжки момичета kiss.gif

• Автор

Абе Xesi,тая следваща партида включвали "Пиратът-лорд"? Не че нещо,ама много й се пулих,пък и други сигурно са "мели" след

мен,че се вълнувам де. :):wub::wub:

Даммм и тя е вътре :cool:

Ок, мреси предварително! Щом трябва ще се почака. :cool:

Момичета, хеееелп!

Започнах да сканирам "Хубава жена" - Сюзън Шайблер....

дааа, за книгата, по която е правен филма става дума...

Обаче, в моя екземпляр една от страниците е хвръкнала нанякъде... Моля, ако някой я има да снима 147/148 страница, за да е цялата.

Да я намеря и ще пусна страничката на "Хубава Жена"

Само къде да ти я пратя скайп или поща? Сканирах я.

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Не е съвсем по нашта част,но търся "На изток от рая" добро състояние за закупуване.

Не е съвсем по нашта част,но търся "На изток от рая" добро състояние за закупуване.

Не ми е за продаване, но мога да я сканирам, ако искаш. :wors:

Ето една интересна поредица за почитателите на по-старото криминале.

Реймънд Чандлър

Включва:

1.Големия сън

2.Сбогом,моя красавице

3.Високият прозорец

4.Дамата от езерото

5.По-малката сестра

6.Простото изкуство да убиваш

7.Дългото сбогуване

8.Плейбек

9.Пудъл спрингс

Видях,че една съфорумка спомена "Двойна радост" на Джудит Макнот,дали някой я има и може ли да я сканира :)

Видях,че една съфорумка спомена "Двойна радост" на Джудит Макнот,дали някой я има и може ли да я сканира ;)

"Двойна радост" е втория разказ на Макнот от книгата Вълшебства. Май вече я има сканирана. Ако не я намираш, има я и в chitanka :P . Май от авторката нямаме само Съвършенство и Спомни си кога.

"Двойна радост" е втория разказ на Макнот от книгата Вълшебства. Май вече я има сканирана. Ако не я намираш, има я и в chitanka ;) . Май от авторката нямаме само Съвършенство и Спомни си кога.

Съвършенство го имаме май

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.