Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Искам да попитам някой имали проблем с отварянето на Фанагория защото се опитвам да си изтегля една книжка но ми дава грешка някой имали сащия проблем.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Искам да попитам някой имали проблем с отварянето на Фанагория защото се опитвам да си изтегля една книжка но ми дава грешка някой имали сащия проблем.

И на мен не ми я отваря и ми дава грешка.. явно проблема не е в нашите телевизори ;)

Момичета, я вижте какво е-мейлче получих :baby:

Подател: Sergei Raykov <[email protected]>

Дата: Вторник, 2010, Юни 29 23:26:03 EEST

Здравейте, книгата е заложена за печат.

В началото на идната седмица ще е на пазара.

Поздрави,

Сергей

Става въпрос за това мое питане:

На 29 юни 2010 15:42, Недялка Георгиева написа:

Здравейте,

в началото на месеца ми отговорихте,че има шанс

да издадете трета книга на Лайза Клейпас.

Но все още няма информация в раздел "Очаквани заглавия".

Кога да я очакваме?

Питах за книгата за Джак-порецата за Травис :clap:

Ето тази новина значително подобри отвратителният ми ден..::::::::clap:))))))))))))))))

И на мен не ми я отваря и ми дава грешка.. явно проблема не е в нашите телевизори :baby:

пробвайте пак, аз нямам проблем

Здравейте, момичета! Тук съм нова, но много се радвам, че открих хора, които харесват любовните романи като мен. Първо искам да ви благодаря за чудесните книги, които открих тук благодарение на вас. Второ искам да ви попитам за една книга, тъй като не се сещам нито за заглавието, нито за автора й, а вие сте като енциклопедия относно любовните романи. Мисля, че главната беше журналистка, а главният-някакъв спортист. И на нея й възложиха да пише статия за него, но тя се влюби в него. започнаха да се срещат, но той откри материалите, които тя беше събирала за него, и се разделиха, че после тя ходи да му се извинява. Дано сте разбрали нещо от моето описание и успеете да ми помогнете да открия книгата. Приятен ден!

Барбара Делински - "Играй без правила" - една от любимите ми книжки! Виж дали е тя, защото съм чела и друга с подобен сюжет - "Съдбовна връзка" на Джоан Рос, но там главните герои бяха юристка и треньор. Двамата бяха близки от детинство, тя се влюби в него, а той я отблъсна поради морални подбуди и след години я натовариха да прави разследване срещу него за евентуални злоупотреби и така се срещнаха отново...

Барбара Делински - "Играй без правила" - една от любимите ми книжки! Виж дали е тя, защото съм чела и друга с подобен сюжет - "Съдбовна връзка" на Джоан Рос, но там главните герои бяха юристка и треньор. Двамата бяха близки от детинство, тя се влюби в него, а той я отблъсна поради морални подбуди и след години я натовариха да прави разследване срещу него за евентуални злоупотреби и така се срещнаха отново...

Благодаря много!!!! Книжката е точно тази.

Някой гледа ли Затъмнение вече?Дайте отзиви.:ph34r:

Ох, Пепи и аз за такива коментари се оглеждам, защото усещам изключително силно присъствието на финансовата криза...и ще го гледам след десетина дни! Но се порових по сайтовете посветени на поредицата и с леко сърце мога да кажа, че феновете са предоволни и се шири мнението, че е надминал предните два филма...дано да е така.

Като видях, че са го пуснали и в нета, прегледах и коментарите в тракерите...като изключим изключително обидните коментари на "критиците", които засягат тези които харесват поредицата, а не самата нея - като цяло май този път са се справили :ph34r:

Някой гледа ли Затъмнение вече?Дайте отзиви.:cool:

ами да дам своя коментар. Само да предупредя, че е доста субективен,тъй като съм огромен фен.

Изтеглих го от замунда и въпреки че беше с лошо качество много ми хареса целия филм. Успях да

му се насладя.

Първоначално не ми хареса прическата на Бела,но после се сетих, че може би е перука,нали и е друга косата още след Runaways

Както и да е,иначе всички други бяха много готини

Като цяло,чела съм третата книга няколко пъти и сега като за първо гледане, не виждам някакви грешки или някакво голямо

разминаване или изпускане на сцени.

Това е на първо четене,може би,при последващи гледания да видя нещо ново

Не знам какво друго да кажа,а и съм сигурна, че ще има и други изтеглели ,така че и те ще си дадат мнението,може някой да е видял грешки

Ух,а дали го има още в замунда?!

То какво се глася като време няма да намеря...

И аз останах с впечатление,че са се справили.Наистина са ми странни споровете за и против между хора ,които мразят или харесват филма.До какво точно очакват да се стигне освен до люти псувни?!

Ух,а дали го има още в замунда?!

То какво се глася като време няма да намеря...

И аз останах с впечатление,че са се справили.Наистина са ми странни споровете за и против между хора ,които мразят или харесват филма.До какво точно очакват да се стигне освен до люти псувни?!

има го,даже ев топа,не е изненада и мисля, че няма да го махнат,може би ,по-късно ако пуснат по-добро

Ураааааааааааа, отвориха читанката 349174a80e1a04e77bfa853b848bf8f6.gif

Благодаря за книгата,Боби.Интересно е да прочетеш книга,която носи твоето име :cool:

Все още не съм чела книжката, но искрено се надявам да е нещо прекрасно, както загатва заглавието й ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Еее, доживяхме най-после този ден! Сериозно, времето без Читанката изглеждаше като няколко века.

Еее, доживяхме най-после този ден! Сериозно, времето без Читанката изглеждаше като няколко века.

[/quo

УРААААААААААААААААА!!!! :clap: :clap: :biggrin::inlove1:

Да ни честито завръщането на Читанката и дано ГДБОП започне да се занимава най сетне със истински престъпници а не с любителите на писаното слово!!! :eek::cool::wors:

Радвам се, че нашата Читанка отново е на линия :cool::eek:

Благодаря за книгата,Боби.Интересно е да прочетеш книга,която носи твоето име :rolleyes:

Аз бях чела веднъж една с моето име и никак не останах очарована. искрено се надявам твоя случай да не е такъв.

Да ни е честита Читанката и даже сега дизайна й е много по-красив и елегантен! :yanim:

Много я чакам тая Компаньонка,разбрах че вече е на пазара.А някои дали я е отметнал,че да не съм "сюрпризирана".Най-общи впечатления,дори и да сте в началото,моля!

Все още не съм чела книжката, но искрено се надявам да е нещо прекрасно, както загатва заглавието й :down:

Аз бях чела веднъж една с моето име и никак не останах очарована. искрено се надявам твоя случай да не е такъв.

И аз се чудя дали е интересна затова надникнах в последните страници за да разбера кой е главния и края ми се стори интересен,да видим да ли останалото ще е така ;)

Наистина е страхотно,че най после отвориха читанката :wors: И на мен много ми липсваше,а както виждам са я направили с по-хубава визия :clap: Да ни е честитта :cool:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Дами,опитах се да навия дружката че си струва да чете Куик и не само си струва,направо е задължително. Я ме подкрепете,ако не съм била достатъчно убедителна.:cool::clap::wors:

Зафанала съм Скандал на Аманда Куик и тъкмо се чудех кого искам да зашлевя, авторката или главната й героиня, а се оказва, че мислите дето ми се въртят в главата вече са били написани: "За Бога, Емили, ще престанеш ли да говориш за метафизика и по-високи равнища? Заклевам се, че ако още не съм полудял, скоро ще полудея." laugh.gif Напълно симпатизирам на Саймън, и на мен ми дойде до тука. Толкова е дразнещо, че ще откача ако го прочета още веднъж.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Дами,опитах се да навия дружката че си струва да чете Куик и не само си струва,направо е задължително. Я ме подкрепете,ако не съм била достатъчно убедителна.:cool::clap::wors:

Гале, без да искам съм се отзовала на призива ти ;) Ама то мойто си е краста: като видя името Аманда и ме фаща зазебицата0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif Нооооо ..... не е задължително на всички да харесва стила на авторката, както например аз не долюбвам въобще Сюзън Джонсън, :down: а на много от момичетата им е слабост ;) А на теб щом ти допада стила й, спокойно можеш да се обзаведеш и с "Компаньонката". Четох я преди година на руски - няма изненади: типична книга за Аманда - много забава с ексцентрични герои. Аз също с нетърпение чакам да я мерна в интернет-книжарница и да я сграбча, та да имам едно бижу за релакс на почивката 49ec874d4d743181dc0a15973c5e41fa.gif

Търся една книга на Джейн Ан Кренц. Струва ми се,че беше сканирана,или нещо съм се объркала. Става въпрос за "Пиратът". :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.