Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Търся една книга на Джейн Ан Кренц. Струва ми се,че беше сканирана,или нещо съм се объркала. Става въпрос за "Пиратът". :angry:

Jane Ann Krentz - Ladyes and Legends Trilogy

Намира се в тази поредица, като и трите книжки са много готини и ти ги препоръчвам. :P

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Jane Ann Krentz - Ladyes and Legends Trilogy

Намира се в тази поредица, като и трите книжки са много готини и ти ги препоръчвам. :cool:

Мерси много.Знаех си,че ги има някъде,но не го открих :P Започнах "Авантюристът" и разбрах,че има книга и за другата приятелка. После на "Пиратът" ще скоча :angry:

Мдам, има книжки и за трите и от всичките останах много доволна. Стилът на Кренц винаги съм го харесвала, но съвременните й романи ги подхванах като започнах от тази поредица. Нямам лоши думи за нея, а само добри. Така че подхващай и излапвай. Не мисля, че ще останеш разочарована. :angry:

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Преди време някой (съжалявам, не си спомням кой беше) беше сканирал и качил във фанагория първите две книги на Ришел Мийд за вампирската академия. Защо сега ги няма? Не излизат като резултати нито в актвните, нито в мъртвите торенти sad.gif Може ли отново да ги качите? Събирам си колекцията от книги, музика и филми наново, тъй като при преинсталирането на компютъра абсолютно всичко изчезна.

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Доста пъти в по-предните страници написах, че

Издателство Ибис притежават авторските права и помолиха да премахнем торентите и да не сканираме новите им книги. Затова съм махнала торентите със скановете си. Съответно са премахнати и линковете тук във форума. Книгите няма да се качват пак в тракера. В замяна имате възможност да участвате в конкурса, на чийто финал издателството ще предостави 5 книги награди.

gamesibisva1.gif

Преди време някой (съжалявам, не си спомням кой беше) беше сканирал и качил във фанагория първите две книги на Ришел Мийд за вампирската академия. Защо сега ги няма? Не излизат като резултати нито в актвните, нито в мъртвите торенти sad.gif Може ли отново да ги качите? Събирам си колекцията от книги, музика и филми наново, тъй като при преинсталирането на компютъра абсолютно всичко изчезна.

Хм, искаш да кажеш, че след преинстала всичката ти информация се е затрила? Срамота, защо така, да не би да съхраняваш информацията си на C:\ ? Там се намира операционната система, затова е препоръчително музика, филми, книги и други лични файлове да се пазят в друг дял на хард диска. Така при преинстал могат да се запазят. Аз самата преинсталирах преди 2-3 дни и цялата ми колекция файлове от около 190 GB остана непокътната, направо щях да почина, ако трябваше да я събирам наново.

Всъщност всичко беше в D, а не в C, но понеже майка ми и баща ми решили да се справят сами с преинсталацията, и всичко си замина. Като видях колко свободно място има на компютъра, цяла вечер бях пред инфаркт. Сега адски много ме мързи като си представя цялата галимация около събирането на всичко наново.

NELG, не съм прочела постовете ти. Преди преинсталацията компютърът ми беше развален 2 седмици, така че не съм преглеждала предишните страници на темите. Нищо, ще ги търся в библиотеката тогава.

Тъкмо пиша за вампири... Преди два дни си купих първата книга от Братството на черния кинжал. Тъй като реших, че не мога да чакам да издадат останалите книги, си ги свалих на английски и отгоре-отгоре ги попрегледах. Снощи замалко да изпадна в депресия заради тях. Тези книги не са за хора с нормално психическо здраве. Като че ли първата книга е най-добрата, може би втората също не е лоша, но не мога да твърдя със сигурност. Следващите са едни такива... Липсва ми точното определение. То извращения, то чудесиии... Не искам да обидя никого, ако му харесва поредицата, просто за мен беше разтърсваща. Ако някой има желание, искам тази книга да я няма повече вкъщи.

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Всъщност всичко беше в D, а не в C, но понеже майка ми и баща ми решили да се справят сами с преинсталацията, и всичко си замина. Като видях колко свободно място има на компютъра, цяла вечер бях пред инфаркт. Сега адски много ме мързи като си представя цялата галимация около събирането на всичко наново.

...

Милата, много лош късмет.

Милата, много лош късмет.

И аз го имах тоз проблем с D, когато ми го преинсталира уж "специалист". :rolleyes:

И аз го имах тоз проблем с D, когато ми го преинсталира уж "специалист". :rolleyes:

Мда, попадала съм на такива "специалисти". Затова преинсталирането от преди 2 дена премина в домашна обстановка, като естествено си бях осигурила компетентно присъствие, тъй като не бях инсталирала Windows 7 до сега. Оказа се доста лесно и в момента лаптопа ми върви и пее. ;)

Благодаря,едното Арлекинче даже вече го хапнах.

Искам да попитам за два романа, за които просто убийте ме не мога да се сетя за заглавията. Дано някой ги е чел и да ми каже, че иначе няма да спя тази нощ.

Първият е исторически, до колкото си спомнянм действието се развива през гражданската война в САЩ. Главния и главната много са се обичали, но "най-добрия" приятел на главния ги е разделил с лъжливи писма и се е оженил за главната, която е била бременна от главния...ражда момиченце. Но в последствие се разбира, че приятелят е бил манипулиран от собствената си майка една ужасна вещица, която е абсолютно луда и се опита да убие главната и да й вземе детенцето.

Само това си спомням от тази.

Другата мисля, че е съвременна, но не съм сигурна. Отново става въпрос за стара история, но в случая родителите на главната са виновни да ги разделят, защото главния е бил беден и неподходяща партия. По някакъв начин я принуждават (не съм много сигурна) да се омъжи за един богаташ, но той естествено е гадняр. В последстие главния става много, много богат и купува къщата/ранчото, в което главната по-рано е живяла с родителите си. Голямата трагедия в живота на главната е, че тя забременява от гадняра, но се ражда едно бавно развиващо се детенце, което умирa 5ab1399ec2b4ec9ed7f0ab52cfd90681.gif и тя (главната) поставя за цел на живота си да се грижи за такива деца и да помага на родителите им. На края и главния я подкрепи и дори създадоха център за такива деца (ако не се лъжа).

Надявам се да ми помогнете :) Благодаря предварително. db301337e89631ead09588265d2b3190.gif

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Искам да попитам за два романа, за които просто убийте ме не мога да се сетя за заглавията. Дано някой ги е чел и да ми каже, че иначе няма да спя тази нощ.

Първият е исторически, до колкото си спомнянм действието се развива през гражданската война в САЩ. Главния и главната много са се обичали, но "най-добрия" приятел на главния ги е разделил с лъжливи писма и се е оженил за главната, която е била бременна от главния...ражда момиченце. Но в последствие се разбира, че приятелят е бил манипулиран от собствената си майка една ужасна вещица, която е абсолютно луда и се опита да убие главната и да й вземе детенцето.

Другата мисля, че е съвременна, но не съм сигурна. Отново става въпрос за стара история, но в случая родителите на главната са виновни да ги разделят, защото главния е бил беден и неподходяща партия. По някакъв начин я принуждават (не съм много сигурна) да се омъжи за един богаташ, но той естествено е гадняр. В последстие главния става много, много богат и купува къщата/ранчото, в което главната по-рано е живяла с родителите си. Голямата трагедия в живота на главната е, че тя забременява от гадняра, но се ражда едно бавно развиващо се детенце, което умирa 5ab1399ec2b4ec9ed7f0ab52cfd90681.gif и тя (главната) поставя за цел на живота си да се грижи за такива деца и да помага на родителите им. На края и главния я подкрепи и дори създадоха център за такива деца (ако не се лъжа).

Надявам се да ми помогнете :) Благодаря предварително. db301337e89631ead09588265d2b3190.gif

За съвременната нищо не мога да кажа, но историческата май е "Приютени в рая" на Тереза Майкълс, арлекин, ето линк към торента: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3653 Не съм я чела, но са ми я разказвали и ако не ме лъже паметта, трябва да е тази. :)

За съвременната нищо не мога да кажа, но историческата май е "Приютени в рая" на Тереза Майкълс, арлекин, ето линк към торента: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3653 Не съм я чела, но са ми я разказвали и ако не ме лъже паметта, трябва да е тази. :)

Точно тя е! Благодаря ти, Тихчо 818be167fc681e78372741a32ff7de38.gif

Мисля, че съвременната е на Сандра Браун "Единствено ти". Поне такива спомени имам за нея.

Съвременната, ако не се лъжа, е на Сандра Браун - Единствено ти --> http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3352

Съвременната, ако не се лъжа, е на Сандра Браун - Единствено ти --> http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=3352

Благодаря ви, Джулс и Дани, точно тя е kiss.gif

Вчера си взех книжка на Сандра Браун"Индиго Плейс 22".Резюмето и изглежда обешаващо,но все пак искам да попитам дали има някой който я чел дали е интересна и дали си заслужава.

П.С. Благодаря за новокачените книги :ph34r:

Вчера си взех книжка на Сандра Браун"Индиго Плейс 22".Резюмето и изглежда обешаващо,но все пак искам да попитам дали има някой който я чел дали е интересна и дали си заслужава.

П.С. Благодаря за новокачените книги :ph34r:

Книжката определено е много хубава...

И на мен ми хареса, но съм я щела достаааа отдавна и нямам друг спомен...

Аз пак ще понахалствам, за което много се извинявам, но наистина съм се заела да правя едни списъци и ми е много гадно, че се сещам само сюжети, а не имена на герои и заглавия на книги. Ето още две питанки :shy11:

И двете са съвременни.

Значи на кратко това, което си спомням. Главната има хотел и е авторка на любовни романи. Главния работи в една голяма фирма, чийто собственик, често е отсядал в хотелчето и се е държал като обикновен човек, а не като мултимилионер, поправял е разни неща из хотела. И главния отива в хотелчето, не помня по каква причина. Заема мястото на починалия си шеф (т.е работи в хотела), а той мислеше, че главната е материалистка, която е спяла с шефа му. В цялото това объркване се намесва и един ненормален, който тормози главната и инсценира сцени от романа/ните й, а той беше някакъв писател или учен, който често организираже лекции в хотела й.

А другата си спомням още по-малко. Не помня кой, главния или главната се завръщаше отнякъде. Мисля, че искаха да откриват някаква гинекологична клиника (може жестоко да бъркам). Майката на главната беше ужасна. Ужким много красива, иска да прелъсти главния, когато главната била малка се държала ужасно с нея, и сега продължаваше. И доколкото си спомням, май беше и убийца, беше убила някой с преспапие.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.