Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Мерси за коментарите наистина ми помогат,гадното е и,че сме в един клас и ще е доста неловко поне за мен.

Ще е доста неловко ако ме отреже.

Мда,и аз в 11 клас бях влюбена в едно момче от същия клас дето не ме броеше за слива и беше гадно sad.gif

Случайно преди година се срещнахме тук,в София,искаше да се видим отново ама-то птичето веднъж каца на рамото ти

Викам изпусна момента biggrin.gif

Та такъв е живота,кво да се прави-трябва от всичко да опиташ,през всичко да минеш-

за да го оцениш ;)

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Брат, каниш я на кафе и си казваш всичко. Само трябва да изчакаш подходящия момент...да усетиш прилив на смелост и й казваш "Така и така". Ако те отреже - отреже. По-добре да знаеш, че няма да се получи нищо отколкото да живееш с мечтата, че ще се получи.

Аз съм прост човек laugh.gif , но това е моят съвет.

Действай ,не си губи времето ,че ще си останеш с чуденето, при мен така стана.

Ееее, значи. Влюбен съм в нея! Еми кажи й де, ко толкоз ако те отреже-отреже, толкоз. Аз ако бях като тебе още на втория ден да съм и казал. Цяла година чакаш...

Никога не съм се влюбвал, ако като знам, че трябва да я водиш някъде, на кафе, та и време да отделяш за нея... то ми се отщя. И не се знае дали след еди колко си време ще ти каже- Миличко, I dont love you. Чао и със здраве. Време на вятъра. :offtopic_s:

Ще ти кажа при мен какво стана.

И аз като теб, като бях на 17(преди 3 години и малко отгоре) бях влюбен в едно момиче, разбирасе от моя клас. Горе долу същото описание като твоето. Поканих я да излезм, каза че е заета - отказа ми демек. Втори път пак същото. След това събрах сили и в първия удобен момент и я погледнах в очите и и казах че я обичам... След минутка мълчание ми отговори че неможе да каже същото, но знае какво е и няма да промени отношението си към мен заради това.

Е да, смелостта ми не ми помогна много но сега не съжалявам за това. По-скоро се раздвам че несъм си изпуснал шанса.

Незнам ти какво ще правиш, но от тогава съм имал 2 приятелки(кажи ги 2 връзки). Много държах и може би "обичах" и двете, но и до сега имам слабост към това момиче...

Значи аз съм в 11 клас на 17 години и съм влюбен в моя съученичка от 1 година вече.Само за нея мисля,всеки път като си лягам поне по 10 мин. си мисля за нея.Тя е много красиво момиче не само на външен вид,но и е много разбрано и мило.Проблема е,че тя си има гадже и ходи с него вече 3 години,а той е по голям от нея с 4 години.Тя е красавицата на класа и отличничката няма някой който да не я харесва,но аз не само че я харесвам,но съм и влюбен в нея.По някога си мисля,че ме харесва,но друг път не.Доста често се споглеждаме с нея по време на час,прес междучасията си говорим,но има и дни в които и не си казваме и дума.Когато 1 отидохме на музей тя постоянно беше до мен кадето и да отида да разглежадам,моли ме да ходя с нея да пие вода.Тъй като тя седи пред мен доста често се обръща и си говорим и ако по принцеп си говорим винаги тя взима иниациятивата.Според някой момчета от класа тя ме харесва тъй като от момчетата най вече с мен контактува.Въпроса ми е дали това,което споделих по горе означава,че тя ме харесва.Друго е ако не може да си представите да ми кажете как да разбера дали ме харесва или не.Малско се овлякох но просто наистина държа на това момиче и бих направил много неща за нея.Знам че има много момичета но аз не мога да бъда с друга просто защото тя ми е постоянно в главата.Много красиви момичета са ме харесвали,но просто тя е.Опитвал съм да бъда с друга,но не става.Моля помогне те искам я от дъното на сърцето си!

Аз пък мисля че момичето подозира че я харесваш,но ти прави впечатление само да те дразни,да се чувства харесвана и от друг,не само от гаджето си,все пак са заедно 3 години-това е лично мое мнение.Смятам дори че не си малък да разбереш дали те харесва-погледи,жестове и т.н.Другия вариянт е тя да те харесва,но да опипва почвата с теб,т.е. дали ти си влюбен,за да не остане случайно от двама ухажори без нито един.

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

Аз лично не бих и казал. Момичето си има приятел може и да го отреже и после само ще му се надува. Аз бих постъпил така , това кафета чайове ала бала , банална постановка още повече че са съученици и се виждат всеки ден . На кафе се кани уж някои с които не се виждате често уж да си размените някои лаф или да се попоознаете малко от малко. Бих се заинтересувал от хобито и бих и предложил нещо в нея насока за да прекарме време усамотени или най елементарното по какви филми си пада , намирам такъв , подхвърлям и небрежно че е хубав ама не съм го доизгледал иска ли да го гледаме заедно, ако е навита за престъпления ще закачи, отрежи ли те , няма смисъл да си губиш шансовете при другите поне. Лично мое мнение . Още повече има жени които приемат определени мъже само като приятели и се държат много свободно ако ги гледаш отстрани ще кажеш че са двойка ама не са .

Ами какво да ти кажа.. трябва да опиташ задалжително ...

Тук е момента да спомена ,че МОЙТО момиче.. ( с което ходих 3 месеца почти ) за 2 дена в които не се виждахме с нея.. и тя тръгна след друг.. ;( кофти ми е .. но го преодолях дори днес когато бяхме на кафе.. се държахме като гаджета и тя има още някви чувства.. но всичко е загубена кауза..

Та .. щом на мен ми го взеха .. и ти можеш ( най-малкото да упиташ )

Мерси за коментарите наистина ми помогат,гадното е и,че сме в един клас и ще е доста неловко поне за мен.

Ще е доста неловко ако ме отреже.

Ловко- неловко...нали я искаш? Ако продължавате така, ще й станеш приятел, а доколкото разбрах ти не искаш това. Защото веднъж погледне ли на теб като на приятел трудно може да погледне другояче после (поне с мен е така). Бори се чувствата си, за да не съжаляваш някой ден (или по-скоро сега)

Аз лично не бих и казал. Момичето си има приятел може и да го отреже и после само ще му се надува. Аз бих постъпил така , това кафета чайове ала бала , банална постановка още повече че са съученици и се виждат всеки ден . На кафе се кани уж някои с които не се виждате често уж да си размените някои лаф или да се попоознаете малко от малко. Бих се заинтересувал от хобито и бих и предложил нещо в нея насока за да прекарме време усамотени или най елементарното по какви филми си пада , намирам такъв , подхвърлям и небрежно че е хубав ама не съм го доизгледал иска ли да го гледаме заедно, ако е навита за престъпления ще закачи, отрежи ли те , няма смисъл да си губиш шансовете при другите поне. Лично мое мнение . Още повече има жени които приемат определени мъже само като приятели и се държат много свободно ако ги гледаш отстрани ще кажеш че са двойка ама не са .

И да му се надува-какво? Това би го направила, ако не е много стока, ама той я харесва и като човек, според думите му едва ли би го направила. Трябва да опита, за да знае дали ще стане или не...Иначе описаните от теб неща могат да се приложат ;)

Но достатъчно е чакал, аз така си кротках, че харесвам едно момче в моите тийн години, изглеждаше сякаш и той има нещо към мен, ама нито аз направих нещо, нито той и после една нахакана мадама ми го измъкна, а кой знае можеше и да стне нещо, ако бях опитала...Затова смятам ,че трябва да си каже какво изпитва, най-малкото, ако не стане, поне ще знае ,че не става и ще трябва да се научи да не мисли вече за нея

Аз предлагам да и покажеш темата тук във форума, тя ще разбере всичко и ти ще си спокоен че няма да трябва да и се убесняваш с риск да се изложиш. :help:

Това също е вариант да разкриеш чувствата си, ако усетиш че неиска да да има нещо общо със теб, веднага можеш да се управдаеш че, си нямал работа и си пуснал темата на майтап, има много начини да избягаш от ситуацията. cool.gif

Успех, и да ни държиш в течение, да не ни забравиш! biggrin.gif

Пий едно бързо за кураж и и кажи каквото мислиш в подходяща атмосвера и време ..........................И повмни само 1 бързо за кураж.

Редактирано от born to be stupid (преглед на промените)

Кико, Поста го писах след 2часа вечерта .. и ще ме извинявате за грешките :P

А иначе незнам до колко съм си намерил 2ра.. или просто искам момиче до мен . Макар ,че до момента с това другото момиче абсолютно нищо да не е станало .. само малко целуфки и прегрътка .. ,Но се надявам да стане де... Тя е умна , красива , с опит във връзките .. и знае какво иска ( познавам я от 2 години , но чак сега я погледнах от другата страна на приятелка .. )

Не е достатъчно да е красива и да има опит във връзките.За ума-всички сме умни,някой повече,други по-малко.А какво означава че 'знае какво иска'-знае какво иска от теб,знае какво иска в секса с теб или знае какво иска от живота?

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

На млади години човек трябва да се забавлява!! Много рискови са влюбванията между 16 и 20 години! Инфаркт може да получи чак човек!! biggrin.gifbiggrin.gif

Забавлявай се, живей си живота, усъвършенствай се ..........

и всичко ще си дойде на мястото, НЕма се Плашиш ....... момче!!! cool.gif

Това с гледането на филми, преведено звучи: "Ела до нас да правим секс"

Пий едно бързо за кураж и и кажи каквото мислиш в подходяща атмосвера и време ..........................И повмни само 1 бързо за кураж.

Да бе-най-много да му омекнат коленете :P

Момчето не е писало скоро, може би е събрало кураж и сега се радва някъде с момичето си...или пък си ближе раните

Със сигурност е сготвил нещо ,с толкова надъхване сигурно я е разбил , дано пък да му е провървяло на човека. kiss.gif

_sweet_, Знае какво иска от Живота като цяло ;)

А иначе да отбележа ,че от както не сме заедно с Елито се видяхме веднуж .. за 2-3 часа беше . Излязохме .. пихме кафе и след това я изпратих на автогарата за селото и .... Та на тая среща още като дойде каза 'ууу ЕЛа да те прегърна бе' .. след това на самата автогара докат чакахме афтобуса (ние отидохме рано и поне час чакахме ) Аз се впуснах бързо в спомените и почнах да я прегръщам целувам .. а тя само 'недей,недей' както и да е..Всичко него ден беше смях и забава :)

Редактирано от ickoL (преглед на промените)

Със сигурност е сготвил нещо ,с толкова надъхване сигурно я е разбил , дано пък да му е провървяло на човека. kiss.gif

Няма начин да не му е провървяло от толкова съвети,иначе щеше да се оплаче до сега или щеше да пита за още препоръки.Нека да е щастлив :singer:

Историйката е доста дълга но ще се опитам да я разкажа по накратко.

Аз съм на 30г.

Преди 3 години се разведох с бившата си жена,и живота ми продължи в обичайния ритъм.

С моя бивша съученичка с която се познаваме от около 15 год. започнахме да се виждаме и в последствие се събрахме и заживяхме заедно.В началото всичко беше добре,както във всяко ново начало,но проблемите заваляха един след друг.

Ден след ден ни сполитаха все по големи проблеми от финансово и какво ли не друго естество,в много моменти се чувствах абсолютно сам без каквато и да е нейна подкрепа,отговорностите в къщи често и бяха чужди.Правел съм какви ли не компромиси,но нещата си варвяха трудничко.

В края на това лято се запознах с една жена на един курс.В началото бяхме просто приятели,но нещата започнаха да се задълбочават.Стана така че,спахме заедно,мислех си че това ще е всичко но явно съм се лъгал.По време на стажуването се виждахме на няколко пъти,почти всеки ден се чувахме по телефона,говорехме си и нещата наистина се задълбочиха доста,а накрая когато ни бяха изпитите бяхме една седмица заедно и тогава се намеси и любовта.

В момента в главата ми е буря от чувства,емоции и какволи още не.С нея ми е страшно готино,кара ме да се чувствам много добре,тя е пълна противоположност на жената с която живея,изпълнена с енергия,решителност,увереност в себе си-неща които са чужди за постояната ми партньорка.Въпреки това аз обичам и двете или така поне си мисля.Едната обичам по скоро като сестра или дъщеря а другата каро истинска жена.

Просто не знам какво да правя,сигурен съм че няма койда ми каже какво да направя освен аз самия на себе си.Написах това защотот едва ли има с кого да го споделя а мисля че тук мога да намеря човека.

Редактирано от NEO76 (преглед на промените)

Знам за какво говориш.Аз сьщо сьм на твоите години,но разликата между теб и мен е,че аз все още сьм женен.Остави се на течението.

Историйката е доста дълга но ще се опитам да я разкажа по накратко.

Аз съм на 30г.

Преди 3 години се разведох с бившата си жена,и живота ми продължи в обичайния ритъм.

С моя бивша съученичка с която се познаваме от около 15 год. започнахме да се виждаме и в последствие се събрахме и заживяхме заедно.В началото всичко беше добре,както във всяко ново начало,но проблемите заваляха един след друг.

Ден след ден ни сполитаха все по големи проблеми от финансово и какво ли не друго естество,в много моменти се чувствах абсолютно сам без каквато и да е нейна подкрепа,отговорностите в къщи често и бяха чужди.Правел съм какви ли не компромиси,но нещата си варвяха трудничко.

В края на това лято се запознах с една жена на един курс.В началото бяхме просто приятели,но нещата започнаха да се задълбочават.Стана така че,спахме заедно,мислех си че това ще е всичко но явно съм се лъгал.По време на стажуването се виждахме на няколко пъти,почти всеки ден се чувахме по телефона,говорехме си и нещата наистина се задълбочиха доста,а накрая когато ни бяха изпитите бяхме една седмица заедно и тогава се намеси и любовта.

В момента в главата ми е буря от чувства,емоции и какволи още не.С нея ми е страшно готино,кара ме да се чувствам много добре,тя е пълна противоположност на жената с която живея,изпълнена с енергия,решителност,увереност в себе си-неща които са чужди за постояната ми партньорка.Въпреки това аз обичам и двете или така поне си мисля.Едната обичам по скоро като сестра или дъщеря а другата каро истинска жена.

Просто не знам какво да правя,сигурен съм че няма койда ми каже какво да направя освен аз самия на себе си.Написах това защотот едва ли има с кого да го споделя а мисля че тук мога да намеря човека.

Остани с човека,с който най-добре си пасвате,който те подкрепя безрезервно,който е готов да сподели болките и разочарованията ти и който не смята,че проблемите са само твои,а общи.Но според мен,когато заживееш с един човек,тогава виждаш истинската му същност,а ти не споменаваш да си живял с тая втората жена от курса.

Знам за какво говориш.Аз сьщо сьм на твоите години,но разликата между теб и мен е,че аз все още сьм женен.Остави се на течението.

Това не е никакво решение на проблема.

Бих искал да ти кажа,че ако обичаш някой като брат или сестра с него трудно би могъл да направиш здраво семейство.

Взимай се в ръце и почувствай любовта.Където я намериш там се спри.Само сърцето ти може да каже истината.Пък и доколкото разбрах от едната страна никаква подкрепа...

До болка ми е позната тази ситуация

Както каза и Иво, ако чувстваш обич като сестра или просто е останало само едното уважение, вярвай ми, не се получва, колкото и да се мъчиш...Така ще страдате и двамата. Но освен любовта трябва и разбирателство да има.

Пич, както си представил нещата отсега е ясно какви съвети ще получиш. Въпроса е да се замислиш дали подсъзнателно вече не си взел решение коя ще избереш и затова така да си представил картинката - едната не те подкрепя и няма страст между вас, а с другата всичко е супер и нямаш никакви забележки към нея. Ако е така значи ти вече знаеш отговора на дилемата и просто търсиш подкрепа за решението си, а не съвет. Ако ли пък не е така, тогава трябва да дадеш по обективна информация, да разкриеш положителните качества на първата и недостатъците на втората ..... като ще споделяш излей си душата до край.

Не че ще ти дадем решение на проблема, но поне ще си споделил, както и други ще споделят с тебе за техния си опит в такова едно положение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.