Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Интересно какво е станало?

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

cool.gif Ако обичаш силно,прости!

Погледни в сърцето си.Трудно е да се прости но...

Здравейте!

Попаднах случайно на този сайт и,разглеждайки другите изповеди,реших и аз да се изповядам.Моята история,за разлика от повечето в този раздел,не е свързана с разни секс приключения,тя е много проста.Ами аз май просто се влюбих...Ей така,без да разбера приятелството с нея стана по-важно за мен и колкото повече мисля за това,толкова повече ми харесва!

Аз съм от София,на 16 год и се познавам с Нея отдавна-бяхме в един клас до 7 клас,когато се преместихв друго училище.Тя обаче остана и аз с времето я позабравих.Но се срещнахме отново и заедно с другите приятели от старото училище се разкарвахме по града.Така да се каже,аз я "преоткрих" след тези години.

Ще се опитам да Ви я опиша,колкото и трудно да ми се струва!Тя е невисока,слаба,не не по-скоро фина,но вного красива,супер интелигентна,невероятно забавна,общителна и активна!Нейната усмивка просто поразява,а смехът и е като музика,поне за мен!Няма достатъчно прилагателни,за да Ви я опиша,тя е просто прекрасна!Тази дума я описва наю-точно,най-пълно!Сигурно се чудите как има такова момиче,нали?

Но в Нея най-много ме привлича не тялото,както може би повечето мъже,а личността й,нейният приятен характер!

За мен.Ами мисля за себе си,че не съм грозен,нито глупав,даже забавен,но съм честен и искрен винаги!

Накратко,много съм объркан!Мога да й призная всичко,но се страхувам да не я уплаша и така да си развалим приятелството.Другата възможност е да си мълча.Но аз не искам да си мълча...искам нея!

Това е,олекна ми че споделих с други и Ви благодаря,че отделихте време да ме изслушате!Ако можете,посъветвайте ме нещо.

Довиждане! ;)

P.S:Сигурно някой ще каже,че всичко гореописано е плод на моята развинтена фантазия,но той ще греши!Всичко,което написах е чистата истина!Тя съществува,въпреки че може да съм преувеличил някои неща за нея,което се надявам да разберете и да ми простите!Защото аз така я виждам,съвършенна...!

Редактирано от ogcho (преглед на промените)

Здравей :clap:

За момче на твоите години разсъждаваш много добре-повечето гледат външността,а ти обичаш Душата й

И това е прекрасно

Моят съвет е да запазиш на всяка цена приятелството си с Нея

Ако останете насаме,само двамата,не крий чувствата си-това те мъчи,знам

Но ти си умен и ще прецениш точния момент

Не насилвай нещата-Любовта затова е сладка-защото има и болка понякога,болка от несподеленото...

Пожелавам ти наистина да я спечелиш!

Успех и ни пиши какво става

cool.gif

Ако няма да си им 1ва любов Go for it! Ако се разделите ,ще може да го превъзмогне и ще си останете приятели и то да не казвам и по-добри ... ама ако си им 1ви е много гадно , защото няма да иска да те погледне след това (поне така става при мен) и все пак действай само ,ако смяташ ,че приятелството ви не е чак толкова здраво и може да се жертва , защото сигурно ще ти тегне цял живот ,ако не си пробвал...

cool.gif Ако обичаш силно,прости!

Погледни в сърцето си.Трудно е да се прости но...

Те силните прощават нали !!! Ама някои хора им се качват на главата от много прошка .

Първо благодаря за съветите!Но...наистина държа на нея като приятелка,пък и май и е за първи път (за мен поне е така!) и сигурно ще ми е много тежко да преживея отказа й! sad.gif Пък и вече сякаш не съм толкова смел,поне не толкова,колкото ми се иска! А иначе моменти за изповед не липсват,просто не ме дострашава! sad.gif Поздрави за всички!!! ;)

Недей да мислиш, че непременно ще ти откаже, по този начин сам се настройваш отрицателно , а това е много вредно sad.gif .Трябва да си уверен, да бъдеш смел, да уцелиш момента, да не прибързваш и е много по-вероятно да постигнеш успех, бъди сигурен;).Успех!

Здравей :P

За момче на твоите години разсъждаваш много добре-повечето гледат външността,а ти обичаш Душата й

И това е прекрасно

Моят съвет е да запазиш на всяка цена приятелството си с Нея

Ако останете насаме,само двамата,не крий чувствата си-това те мъчи,знам

Но ти си умен и ще прецениш точния момент

Не насилвай нещата-Любовта затова е сладка-защото има и болка понякога,болка от несподеленото...

Пожелавам ти наистина да я спечелиш!

Успех и ни пиши какво става

cool.gif

Да обича душата и ,ама си е избрал красавица чиято душа да обича .

Не чакай съвети ами действай ,че нали знаеш много баби келяво дете .Ти си знаеш най-добре не търси съветници ,а мен най-малко ме слушай.

В крайна сметка пич решенията си ги вземаш ти ... каквото ти продиктува от вътре ... ако усетиш момент кажи им пък каквото стане ,живота е риск :) изживей го на макс без да ти остава длъжен и после да се чудиш ,защо подяволите не я попитах поне? Сигурен съм ,че дори след като се разделите ще ви останат прекрасни спомени , а дори да се мразите няма да ги забравите и ще се връщате в тях ,и ще си спомняте ,колко красиво е било и т.н. Казвам го от личен опит ... С 1 моя приятелка е не е баш приятелка ама имахме някакво приятелство и като си казах ,че ще действам действах ... 1 година и половина ходихме и после техните я натиснаха (защото бащите ни са колеги) и ми сервира ,че разбирашли трябва да се разделим ... не сме се виждали от тогава ,но едва ли ще оставя нещата така поне ще си върнем приятелството . Така че действай ! Това е моя съвет . И горе главата! Не се ли чувстваш уверен няма да стане нищо , много е важно как ще им го кажеш , ако почнеш да мрънкаш като женичка просто се откажи , или си мъж или не ;) . Дори да сгрешиш не се обвинявай живота е пълен с грешки 1 в повече няма да ти навреди ;) ,а и все пак се учим точно от тях .

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Здравейте!

Попаднах случайна на този сайт и,разглеждайки другите изповеди,реших и аз да се изповядам.Моята история,за разлика от повечето в този раздел,не е свързана с разни секс приключения,тя е много проста.Ами аз май просто се влюбих...Ей така,без да разбера приятелството с нея стана по-важно за мен и колкото повече мисля за това,толкова повече ми харесва!

Аз съм от София,на 16 год и се познавам с Нея отдавна-бяхме в един клас до 7 клас,когато се преместихв друго училище.Тя обаче остана и аз с времето я позабравих.Но се срещнахме отново и заедно с другите приятели от старото училище се разкарвахме по града.Така да се каже,аз я "преоткрих" след тези години.

Ще се опитам да Ви я опиша,колкото и трудно да ми се струва!Тя е невисока,слаба,не не по-скоро фина,но вного красива,супер интелигентна,невероятно забавна,общителна и активна!Нейната усмивка просто поразява,а смехът и е като музика,поне за мен!Няма достатъчно прилагателни,за да Ви я опиша,тя е просто прекрасна!Тази дума я описва наю-точно,най-пълно!Сигурно се чудите как има такова момиче,нали?

Но в Нея най-много ме привлича не тялото,както може би повечето мъже,а личността й,нейният приятен характер!

За мен.Ами мисля за себе си,че не съм грозен,нито глупав,даже забавен,но съм честен и искрен винаги!

Накратко,много съм объркан!Мога да й призная всичко,но се страхувам да не я уплаша и така да си развалим приятелството.Другата възможност е да си мълча.Но аз не искам да си мълча...искам нея!

Това е,олекна ми че споделих с други и Ви благодаря,че отделихте време да ме изслушате!Ако можете,посъветвайте ме нещо.

Довиждане! ;)

P.S:Сигурно някой ще каже,че всичко гореописано е плод на моята развинтена фантазия,но той ще греши!Всичко,което написах е чистата истина!Тя съществува,въпреки че може да съм преувеличил някои неща за нея,което се надявам да разберете и да ми простите!Защото аз така я виждам,съвършенна...!

Преди месец някъде аз бях в същата ситуация , само че нямах смелостта да и призная ... и сгреших ... поне така си мисля . Направи , така че после да не съжаляваш за това , което си направил и за решението , което си взел .

Да обича душата и ,ама си е избрал красавица чиято душа да обича .

Не чакай съвети ами действай ,че нали знаеш много баби келяво дете .Ти си знаеш най-добре не търси съветници ,а мен най-малко ме слушай.

Така е да,тя освен че е много умна е и супер красива!Нали е съвършенна....! :offtopic_s::speak: А да,пак Ви благодаря за съветите,наистина май е време да направя нещо!

Редактирано от ogcho (преглед на промените)

Здравей те аз съм Теди на 17 от София токущо се регнах в форума.Много е хубав и реших е може би ще ми помогнете,преполагам ви е писнало от такива тъпи теми но все пак...

Такам как да разбера дали момчето ме харесва ?

Значи ето и историята,в 10 клас харесвах едно момче ,което се дразнеше много на това! Тази година чуствата ми се върнаха и той разбра но и не само ,това разбра и че искам да съм с него в по интимни отношения!

Почна да се държни любезно,усмихва се съвсем случайно на два пъти щяхме да се блъснем,казваме си здрасти а сега когато поисках да поговорим той почна да се надува като пуяк в печка !!! :clap:

Не го разбирам мисля 4е ме харесва,но ми трябват и друг мисли вашите де.какво мислите вие моля ви важно е !!!

Е според вас харесвали ме и какво да правя по нататък

благодаря ви прдварително !!! :clap:

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

Изпрати си снимка и ще ти кажа. biggrin.gif Базикам се ! Трудно е да се каже . Не бързай толкова , ако пресилваш нещата няма да стане ,ако той те харесва би трябвало той да направи първата крачка (поне така съм аз biggrin.gif ) ... а ако не я направи се пробвай ти , но пак ти казвам не бързай от 2 , 3 погледа да си мислиш ,че е нещо повече :clap:

Искаш да правите любов ли-че нещо не схванах

:rolleyes:

Искаш да правите любов ли-че нещо не схванах

:rolleyes:

За някой ще е любов , за други просто секс без чувства. Ама може и да не стигне дотам , мое мнение.

А ти какво точно му каза-че се превърна на пуяк

:wors:

о да правилно си разбрал/а но любов с чуства !!!

Естествено че като има любов ще има и чувства , ама мисълта ми беше да не би любовта да е само от едната страна.

А ти какво точно му каза-че се превърна на пуяк

:angry:

че искам да говоря с него за това което се случва между нас да го попитам защо се държи така любезно и вместо да се съгласи той тръгна да се надува и се отдръпна,а до преди седмица не го правеше не разбирам !

не любовта ми е силна това е втора година кото го харесвам ! ;)

Не си прави труда , щом 2ра година се познавате и не ти е подшушнал нещо ... работата няма да стане :speak: не искам да те отказвам ,но недей да трупаш големи надежди

че искам да говоря с него за това което се случва между нас да го попитам защо се държи така любезно и вместо да се съгласи той тръгна да се надува и се отдръпна,а до преди седмица не го правеше не разбирам !

не любовта ми е силна това е втора година кото го харесвам ! :speak:

Просто си го уплашила,а това естествена реакция в такива случаи.Явно му е рано за сериозна връзка,но със сигурност те харесва.И един малък съвет,не приемай ничие мнение на доверие,довери се на чувствата и интуицията си . cool.gif:yanim:biggrin.gif

Просто си го уплашила,а това естествена реакция в такива случаи.Явно му е рано за сериозна връзка,но със сигурност те харесва.И един малък съвет,не приемай ничие мнение на доверие,довери се на чувствата и интуицията си . cool.gif:jumping11:biggrin.gif

Искам да се присъединя към мнението ти.

Много "добрите" съвети пречат.

Всеки трябва да се осланя на

собствената си преценка.

Редактирано от smirena (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.