Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Много ти благодаря.Уж търсих информация но не можах да открия,но от теб  получих каквото ми трябваше.Точно така е както казваш-предпоследна версия почти без бъгове преди финалната.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Много ти благодаря.Уж търсих информация но не можах да открия,но от теб  получих каквото ми трябваше.Точно така е както казваш-предпоследна версия почти без бъгове преди финалната.

:offtopic_s: 

То и аз не знаех, сега защото ти попита та вече и аз знам. :D

Попитах защото смених вече 20 версий на торент клиенти и в началото работят добре а после започват да дърпат или забиват или блокират за кратко-с две думи са гола-вода.Направи ми впечатление че единствено версийте съдържащи  RC работят почти без грешка и от там реших да задам въпроса.Стигнах до извода от твойта помощ че в uTorrent работят добре само версийте съдържащи RC или такива ако пише Final-всичко друго е с някакви бъгове и не изчистено.              http://www.filehippo.com/download_utorrent/13623/  Тази явно е последната нормална по добра версия макар че пише с червено beta а за да е финална трябва да пише stable.

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

:bye1: Здравейте и за много години :wow:.Така проблемът ми е следният при опит за сваляне на торенти от сайта Zamunda.net и д.р.Юторент ми изписва следната грешка "an existing connection was forcibly closed by remote host .

Това ми го дава при много голяма част от Торентите много малка част от тях се свалят.
Системата ми е Windols XP-SP3 х86
Незная как да го оправя. :shock11: Преди известно време не можех да вляза в Zamunda,звънях на

"ИнТ" Доставчика и от там ми казаха че съм имал 3 блокирани порта.След около 10-15мин. тръгна явно го бяха управили но другият основен проблем си остана :questions:Публикувано изображение

Имали решение на този проблем!

Ето и снимка:
http://prikachi.com/...34/5727334S.jpg

Редактирано от Tsvetelin Kirov (преглед на промените)

Публикувано изображение

Имали решение на този проблем!

Ето и снимка:

http://prikachi.com/...34/5727334S.jpg

На тази снимка,всичко си върви нормално...не е от уторента...

На тази снимка,всичко си върви нормално...не е от уторента...

Имали възможност да е от доставчика ?

Имали възможност да е от доставчика ?

Може би...но по вероятно е неправилни мрежови настройки,блокиране от защитната стена или от антивирус.

Може би...но по вероятно е неправилни мрежови настройки,блокиране от защитната стена или от антивирус.

Антивирусната не ми го блокира също и стената остана май мрежовите връзки

Здравейте.Искам да попитам има ли начин за автоматично прехвърляне на торентите от една програма в друга-не един по един стартирането им за проверка.Имам много торенти ,които са в най-различни части на харда -т.е. не ми е възможно групово стартиране,а не ми се играе един по един

принципно да, но изисква много играчка и настройки.....а една да объркаш и ще сваляш наново

изхождайки от uTorr примерно, най-бързия начин е чрез Labels-ите - лепваш Label, определяш му папка в която да сваля по подразбиране и от там само въвеждаш лейбъла при зареждането на торрента а той си сваля където трябва

но без проверка един по един няма как да минеш

това го казвам без да съм го пробвал, просто размишлявам, използвайки информацията за различните функции

Здравейте.Искам да попитам има ли начин за автоматично прехвърляне на торентите от една програма в друга-не един по един стартирането им за проверка.Имам много торенти ,които са в най-различни части на харда -т.е. не ми е възможно групово стартиране,а не ми се играе един по един

Kой би направил подобна програма,за да може да се прехвърлят торенти,от един торен клиент на друг.Нали те са конкуренция,като всеки се стреми да бъде предпочитан!Възможно е обаче,да се прехвърлят така.Маркираш всички торенти,които искаш да прехвърлиш и ги копираш в папката, с местоположението на свалените файлове,в желания торент клиент(примерно уторент).Ако пазиш торент файловете(тези,с които си ги свалял),кликваш едни по един върху всички,така ще тръгне проверка,на всичките,след което са вече активни.Ако пък не ги пазиш,трябва да потърсиш за всеки поотделно,от къде е свалян, повторното сваляне,ще се задейства проверката на торента и ще стане активен,без да се изтегля отново.

Здравейте на всички, много полезна тема. :yanim: Нека и аз да попитам ..... в последо време уторента започна да ми дърпа прекалено много РАМ - в таскмениджъра показва, че черпи около 70-80000 К, а всъщност след като го изключа свободната РАМ се увеличава с 800 МБ до 1 ГБ, от какво се получава този прекомерен разход? :speak:  DHT е включено, с Windows 7Х64 съм, 3 гига рам, Атлон 64х2 6000+.

Според мен ако си с по новите версий-нормално е да тормози компютъра.Свали си някоя 3.0.0 (25440,25460) и ще ти работи многократно по леко.

Нека и аз да попитам ..... в последо време уторента започна да ми дърпа прекалено много РАМ - в таскмениджъра показва, че черпи около 70-80000 К, а всъщност след като го изключа свободната РАМ се увеличава с 800 МБ до 1 ГБ, от какво се получава този прекомерен разход? :speak:  DHT е включено, с Windows 7Х64 съм, 3 гига рам, Атлон 64х2 6000+.

Това е нормално,уторент е много лаком за ресурси,особено ако се тегли нещо!Тази РАМ памет,дето използва не е много.Обикновено пречи само на скоростта на интернета,като цяло.За това си има лек.С десен бутон върху иконата,може да се ограничава скороста на сваляне и на качване,по желание.

Това е нормално,уторент е много лаком за ресурси,особено ако се тегли нещо!Тази РАМ памет,дето използва не е много.Обикновено пречи само на скоростта на интернета,като цяло.За това си има лек.С десен бутон върху иконата,може да се ограничава скороста на сваляне и на качване,по желание.

Напълно съм съгласен, но преди време пак сийдвах с максимална скорост и не ми е лапа толкова рам, а сега ... дали не е от последните версии .... ? Ето в момента на таска ми показва 87000 К (лисицата ми дърпа 300000К), а като го изключа се оказва че е 700 MB, от къде идва тази разлика ми е интересно?

Напълно съм съгласен, но преди време пак сийдвах с максимална скорост и не ми е лапа толкова рам, а сега ... дали не е от последните версии .... ? Ето в момента на таска ми показва 87000 К (лисицата ми дърпа 300000К), а като го изключа се оказва че е 700 MB, от къде идва тази разлика ми е интересно?

По новите версии на уторент,са все по лакоми на ресурси,от там идва разликата.Но това е за сметка,на по големите скорости.Казах,ако ограничиш скоростите на качване и сваляне,всичко си идва на място.

По новите версии на уторент,са все по лакоми на ресурси,от там идва разликата.Но това е за сметка,на по големите скорости.Казах,ако ограничиш скоростите на качване и сваляне,всичко си идва на място.

Хм, не ограничавам нищо, всичко е на нула, т.е. без ограничения, но явно си е от версията, инсталнах 3.0.0 и поне за момента нещата са обнадеждаващи, сийдвам с максимална скорост, а рама си е супер, нищо общо с последната версия ....

Хм, не ограничавам нищо, всичко е на нула, т.е. без ограничения, но явно си е от версията, инсталнах 3.0.0 и поне за момента нещата са обнадеждаващи, сийдвам с максимална скорост, а рама си е супер, нищо общо с последната версия ....

С тази версия 3.0.0 особено при сваляне твърдият диск и да забие отпуска веднага а при по новите започва да товари и забавя работата на компютъра.Всички останали версий над 3.0.0 -товарят диска.Иначе има три компилаций които са пък направени с по красиво изписване на текста от всичките излезли през годините до сега но пак натоварват повече от 3.0.0. Това е версията 3.2.2 с компилацийте 28198,28246,28326.По принцип много пъти си сменям 3.0.0-25460 с 3.2.2-28326 заради текста който е по финен и по красиво изписан но като започне да забива диска при сваляне си връщам 3.0.0-25460. :whist:

С тази версия 3.0.0 особено при сваляне твърдият диск и да забие отпуска веднага а при по новите започва да товари и забавя работата на компютъра.Всички останали версий над 3.0.0 -товарят диска.Иначе има три компилаций които са пък направени с по красиво изписване на текста от всичките излезли през годините до сега но пак натоварват повече от 3.0.0. Това е версията 3.2.2 с компилацийте 28198,28246,28326.По принцип много пъти си сменям 3.0.0-25460 с 3.2.2-28326 заради текста който е по финен и по красиво изписан но като започне да забива диска при сваляне си връщам 3.0.0-25460. :whist:

За момента ще остана с последната от 3.0.0 - utorrent-3.0 Build 26473 ( http://www.filehippo.com/download_utorrent/11040/), пък да видим как ще се държи, черпи не повече от 100-тина MB. Благодаря за съветите.

Редактирано от jiktak70 (преглед на промените)

За момента ще остана с последната от 3.0.0 - utorrent-3.0 Build 26473 ( http://www.filehippo.com/download_utorrent/11040/), пък да видим как ще се държи, черпи не повече от 100-тина MB. Благодаря за съветите.

Ако не си много доволен пробвай и с 3.0.0 Build 25440.държи висока скорост на качване и сваляне а вентилатора почти не грее. :whist:   п.п Понеже нямат български език първо изтегли 3.2.3 Build 28705 - изпълни като администратор-избери български език и като ти зареди езика излез от червеният Х горе в дясно без да инсталираш версията и си инсталирай 3.0.0-25440 която ще бъде вече на български.

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

За тези които, не искат да излизат реклами в прoзореца на програмата (от скоро има тази "екстра" във новите версии): Опции(Options)/Настройки (Preferences)/Разширени(Advanced)/Пишете в полето филтър(filter): offer. Намирате реда с име "offers.sponsored_torrent_offer_enabled, и го изключвате. Рестартирате програмата.

• 3 седмици по-късно...

Ако не си много доволен пробвай и с 3.0.0 Build 25440.държи висока скорост на качване и сваляне а вентилатора почти не грее. :whist:   п.п Понеже нямат български език първо изтегли 3.2.3 Build 28705 - изпълни като администратор-избери български език и като ти зареди езика излез от червеният Х горе в дясно без да инсталираш версията и си инсталирай 3.0.0-25440 която ще бъде вече на български.

Всъщност в момента съм с 3.2.3 Build 28705, изключих кеширането на диска при каване и за сега е добре, не товари, пробвах за пореден път последната стабилна версия и въпреки изключения кеш при качване лапа почти гигабайт от рама ....

що всеки път се фрустрирам когато чета идиотски мнения за кеширането и използването на RAM-а от utorr, почвам да пиша обяснения като за 3 годишни и накрая си изтривам цялото мнение?

що всеки път се фрустрирам когато чета идиотски мнения за кеширането и използването на RAM-а от utorr, почвам да пиша обяснения като за 3 годишни и накрая си изтривам цялото мнение?

:D  Ами не се "фрустрирай" толкова де .... вземаш го много на вътре, наистина ако нещо бъркаме по настройките дай съвет .... няма да се обидим, а напротив ... подписа ми го показва. :wink12:  ..., а това дали само мненията ни са идиотски или се опитваш нас да ни изкараш идиоти си е отделна тема, която не мисля за момента да засягам, защото най-вероятно ще се окажеш в грешка след като не познаваш човека срещу теб.

Всъщност в момента съм с 3.2.3 Build 28705, изключих кеширането на диска при каване и за сега е добре, не товари, пробвах за пореден път последната стабилна версия и въпреки изключения кеш при качване лапа почти гигабайт от рама ....

Каквато и версия да слагаш от новите-все товарят щом си с лаптоп.Аз изпробвах повече от 20 версий и 3.0.0 се държи най-добре и то компилацията 25440.Рама държи около 70-80 МБ.и след 3-4 дена достига до 150-200 МБ.При по горните версий РАМ паметта започва от 70-80 МБ.но след 3-4 дена достига до 1 ГБ.Проблемът е че и процесорът при тях след време започва да се товари и да забавя работата на лаптопа и то не при сваляне а само при по висока скорост на качване до колкото при сваляне в началото диска яко забива на 100% в зависимост от големината на свалящият се файл.Предполагам че това се дължи че сме с лаптопи и вътре има по малко транзистори и кондензатори и колкото и да е добър не може да поема товарите които би поел един добър компютър.Все пак и версията 3.0.0 по нищо не отстъпва на по новите версий.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.