Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Явор Колев: Ще затворим "Арена" и "Замунда"

Featured Replies

Чудно ми е колко още е % на ГЕРБ-аджиите след толкова антихуманно олигофренични прояви. Ако не е намалял...жална ни майка :ph34r:

• Отговори 183
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• kaldataforumuser
    kaldataforumuser

Вярвам, че ъплоудърите са достатъчно защитени от хищните лапи на тези гладни за слава и мръсни пари политици.. А колкото до мен като потребител: 1. Аз виждам филм в торрент тракер.. Нищо не разбирам о

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Брее,тези мръсни гадни и долни свине скоро ще се наложат. А тази долна мижетурка Явор Колев,да не се прави на големие пе***аст,че като гледам и преди 3 години е правил опит за некви мизерщини,ама б

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

.

Чудно ми е колко още е % на ГЕРБ-аджиите след толкова антихуманно олигофренични прояви. Ако не е намалял...жална ни майка :)

Стъкмистиците, още го водят към 40%, че и малко отгоре. Те вършат прекрасна работа за всяко правителство - могат всичко да си изсмучат от пръстите:P.

А десетките други по-малки торент-тракери? И тях ли ще ги търсят за да ги затварят? Лично аз съм доволен, че съществуват и можем да си разменяме чрез тях всевъзможни неща.

Редактирано от Beau (преглед на промените)

Много е прав човека. Всичко си казва без да лъже. Онези искат да затворят тези хубави сайтове заради някакви си тяхни планове и конспирации които само те си знаят. Нека собствениците на торент сайтове не се поддават на подобни глупости каквито говори Явор Колев. Ама сега ще се скрие в миша дупка защото никога няма да признае "говорих глупости, излъгах ви за много неща и сега ще съдя собствениците на сайтове, за да мога да ги затворя и да се задейства схемата и да взема пари от еди си кой под масата като след това наговоря куп лъжи за измислени дела и разследвания".

Напълно съгласен със собственика на ArenaBG.

http://www.webcafe.bg/id_422529481_Golyamata_laja_%E2%80%93_%E2%80%9Epirati%E2%80%9D_torenti_ http://www.infoweek.bg/tab_it/it.php?show_category=2&show_sub_category=1&id=3519 Идиотска държава, ето това сме ние! Явор Колев е толкова некомпетентен, че не заслужава и регулировчик да бъде.

http://www.webcafe.bg/id_422529481_Golyamata_laja_%E2%80%93_%E2%80%9Epirati%E2%80%9D_torenti_

http://www.infoweek.bg/tab_it/it.php?show_category=2&show_sub_category=1&id=3519

Идиотска държава, ето това сме ние! Явор Колев е толкова некомпетентен, че не заслужава и регулировчик да бъде.

Благодаря за линковете! Сега чета статията от първия. Как обаче да ги прочетат и тези, от които зависи нещо...

http://www.webcafe.bg/id_422529481_Golyamata_laja_%E2%80%93_%E2%80%9Epirati%E2%80%9D_torenti_

http://www.infoweek.bg/tab_it/it.php?show_category=2&show_sub_category=1&id=3519

Идиотска държава, ето това сме ние! Явор Колев е толкова некомпетентен, че не заслужава и регулировчик да бъде.

така е.докато ни управляват такива идиоти,тоя ще е маша в ръцете им. :rolleyes:

Това за SMS-ите е,че като искаш да теглиш без да чакаш от Дата.бг пращаш смс,именно тези смс май визират ,че не се дават нужните отчисления на "съсловието на творците".Иначе както Замунда наистина не е на български сървър,даже и съда да реши ,че разпространява пиратска продукция,пак може да се обжалва по международно право ,какво според българския съд е пиратска продукция,дали може да спре достъпа към небългарски сървър,дали няма да има дискриминация,и т.н. делото може да се точи с години,потребителите свободно да си ползват услугите на тракера.

• Автор

България последна по продажба на музика в Европа

Публикувано изображение

Спад от 40% отбелязва през 2009 г. физическата продажба - дискове, касети, на музика в България спрямо 2008 г., според нов доклад на Международната музикална индустрия (IFPI).

Според доклада на IFPI глобалният спад на приходите на зукозаписната индустрия за 2009 г. е 7%, като средният спад във физическите продажби е 12.7%.

Българските звукозаписни компании са продали общо 600 хил. копия музика на CD, при 1 млн. за предишната година.

С това страната ни се нарежда на последно място в Европа по показателя "физически продажби" и на 48-мо място в света.

Единствената категория, в която България се нарежда на по-висока позиция, е тази за приходи от права за изпълнение.

Отчетените 2,1 млн. долара представляват сумите, които дружеството за колективно управление ПРОФОН е събрало.

Страната ни е на 33-та позиция от 43 държави за приходи от правата за публично изпълнение на музика (в клубове, ресторанти, хотели) и правата за излъчване (телевизии, радиостанции).

За първа година IFPI отчита дигитални продажби в България - те са на стойност 0,7 млн. долара, като 70% от тях са от съдържание, свързано с мобилни телефони - 36% от мастъртонове и 34% от рингбектонове.

Онлайн стриймингът е донесъл 27% от дигиталните приходи, а 3% са "други".

По отношение на приходите от дигитални продажби на музика, страната ни е на 44-та от 50 позиции в света, като след нас има две европейски държави - Словакия и Хърватия.

Според произхода на репертоара едва 12% е делът на българската музика, чуждестранната - 83%, класическият жанр - 2%, а компилациите - 3% от пазара.

57% от приходите на Българската звукозаписна индустрия са от физически продажби - дискове и касети, 32% - от права за изпълнение, и 11% - от дигитална продажба.

Общо по приходи сред 51 страни, се нареждаме на 47-мо място, като зад нас са единствено Исландия, Уругвай, Перу и Еквадор.

Лидер в световен мащаб е САЩ с общ пазарен дял от 27 %, следван от Япония (24%), Великобритания и Германия (с по 9%).

vesti.bg

Логичен е спада на продажби на CD,след като всички наблягат на видеопродукти от Метро за 0,99 лв/бр.,Пикадили и будките за вестници за 1-2 лв./бр.Какви касети,какви 5 лева.Такова нещо още ползва ли се,след като CD и DVD са вече на изживяване.

Реално погледнато наистина си е кофти краденето на информация,я се поставете на мястото на авторите,на всички разработчици на софтуер...Те си изкарват хляба с това и аз бих се засегнал ако направя нещо,с което искам да си изкарам прехраната и няколко хакерчета го направят свободно за употреба и да остана без печалба от цялата работа.По принцип съм против сегашното затваряне на торент страниците,защото сме адски далеч от западните страни,та сами да си купуваме всичко.Ние едва събираме сумата за една конфигурация,па каму ли да намерим още тройно за софтуера ни.Оправете първо държавата,после се занимавайте с пиратството!

Реално погледнато наистина си е кофти краденето на информация,я се поставете на мястото на авторите,на всички разработчици на софтуер...Те си изкарват хляба с това и аз бих се засегнал ако направя нещо,с което искам да си изкарам прехраната и няколко хакерчета го направят свободно за употреба и да остана без печалба от цялата работа.По принцип съм против сегашното затваряне на торент страниците,защото сме адски далеч от западните страни,та сами да си купуваме всичко.Ние едва събираме сумата за една конфигурация,па каму ли да намерим още тройно за софтуера ни.Оправете първо държавата,после се занимавайте с пиратството!

Прочети ТАЗИ статия .. В нея е дадена една гледна точка, която заслужава размисъл .. Като ти чета коментара .. мога да предположа, че не си видял пиратството от всичките му страни .. Добре е да разгледаш повечко гледни точки .. и тогава може да направиш най-точните изводи.. :laughing4:

Без печалба друг път, без пиратството Windows щеше да е втората най-непопулярна ОС след Апълската. И не се оправдавай с положението на държавата за сирене и кашкавал имаш пари, а не крадеш. Има си open-source алтернатива в лицето на Linux.

Прочети ТАЗИ статия .. В нея е дадена една гледна точка, която заслужава размисъл .. Като ти чета коментара .. мога да предположа, че не си видял пиратството от всичките му страни .. Добре е да разгледаш повечко гледни точки .. и тогава може да направиш най-точните изводи.. :laughing4:

Съгласен съм.

Редактирано от MRDari (преглед на промените)

Без печалба друг път, без пиратството Windows щеше да е втората най-непопулярна ОС след Апълската. И не се оправдавай с положението на държавата за сирене и кашкавал имаш пари, а не крадеш. Има си open-source алтернатива в лицето на Linux.

Говориш за съвсем различни неща,какво вкарваш кашкавала и сиренето? Те са си за ядене,а компютъра както за развлечение,така и за работа. Ако ти се виждат скъпи нещата,не ги купувай,но ако имаш пари няма смисъл да свидиш и пак да теглиш от тракерите.Четох някъде че били много скъпи нещатата,ем съвсем нормално е,това не е като да седнеш и да напишеш текстов документ,това е труд който продължава с месеци,а понякога и с години.От къде извади разсъжденията си за Уиндоус? Тя си е първата най-успешна и добре развита операционна система до днес,което няма нищо общо с пиратството.Колкото до онази статия - тоз който я е писал е дървен философ,на базата на нищо ги пише тея неща.Има начин за блокирване на такива неща,и то е да принудят доставчиците по целият свят да забранят сайтове по списъци или самите хостове да бъдат принудени да ги спрат.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Целия този шум по спирането на торентите е една голяма патардия, без която няма да има с какво да си оправдаят съществуването някои "структури" и да си запълнят страниците други "медии".

Но все-пак на всички, които смятат че Замунда и Арена са недосегаеми - ще изброя няколко варианта, на базата на случки с Дата.БГ и други фрий сървъри от близкото минало и на някои събития извън банановата ни република:

• Достъпа до един сървър може да бъде спрян и без да е в България. Дори не е задължително да ги осъдят. Могат да извият ръцете на големите доставчици и за нула време ще осъмнем без тракъри. Да, проксита може да се пускат, но бая народ няма да се оправи с настройките и като оставим, че доставчиците могат да ги режат и тях - не вярвам да се намерят достатъчно проксита за половин милион потребители.
  • Ъплоад скоростта може да бъде силно ограничена (пак с натиск върху доставчиците). В крайна сметка е необходима 1:10 от скоростта за да не ограничава даунлода. Тогава ще настане голям проблем със сийда и пак ще стане неприятно. Или още по-страшното - да се сложат ограничения от по 20 ГБ на месец например.
  • В САЩ някои доставчици вече използват оборудване, което засича торентите и им ограничава скоростта. Забравете за блу-рей ако теглите със 100 кб/с. Същото оборудване като нищо може да се използва и са пресичане на трафика изцяло. Не, че на доставчика му е трудно да различи "теглещите" от "браузвъщите"...

Как може държавата да "извие" ръцете на доставчиците? Много просто - подписва някакво споразумение (със звукозаписни или други мафии) за оправдание пред ЕС, гласува промяна в ЗЕС, и след това който доставчик иска да си запази лицензията или да не бъде "обискиран" - ще трябва да "слуша". Така могат да бъдат ограничавани не само Арена и Замунда, а и всички останали тракери. В момента в който доставчиците се "включат" в играта - битката е загубена. За съжаление, освен торентите - вече много лесно могат да бъдат спирани и всички останали Р2Р протоколи.

И все-пак не смятам, че ще се намери правителство което да си отреже клона толкова лесно. Това значи българина да остане без развлечения и може да вземе да почне да мисли и за по-лоши занимания - като протести например.

А, иначе според мен най-добрия подход изобщо, не е да се лъжеме и крадеме един друг, а да си плащаме - но в разумни граници.

В Англия например, т.к. Интернета не е толкова бърз колкото в София, си има и сайтове, които предлагат наеми на филми и игри срещу месечен абонамент. Т.е. за 30 лв/месец можете да имате 3-4 ДВД-та с филми/игри в един даден момент. Попълвате си заявката, след ден-два получавате ДВД-то по пощата; гледате го и след това го пращате обратно в плик който ви е пратен в пакета. Не е супер удобно, има случаи когато ДВД-тата са надраскани и се налага да ги връщате, и остава проблема с желанието да се гледат повече от 3 филма на ден, но ако се организирате можете спокойно да имате по един филм на ден без много зор. Това може да се разшири и чрез система за дигитално разпространение (вместо да се ползват пощите). Даже като гледам подхода на Арената (и Дата-та) - може би целта е и точно такава - да се научи българина да плаща по малко, но да плаща за удоволствието да гледа.

Ироничното в случая е, че сме готови да плащаме на картелните кабелните оператори за телевизия, която не струва и пукната пара, и да гледаме реклами нон-стоп, но не и да преминем на друг вид медия и да сменим малко навиците.

Разбира се, ако не бяха толкова алчни доставчиците и филмовите ни разпространители, можеше да се измисли пакетна услуга - Интернет + дигитален достъп до филми, клипове, сериали, игри и др мултимедия, и 2-3 телевизионни канала (спорт и новини) примерно. Навремето беше така, макар и доставчиците да го предлагаха нелегално (уж безплатно) - системата работеше и хората бяха доволни. По този начин и вълка ще е сит и агнето цяло, а на овчаря - все ще му се намери заместник...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Говориш за съвсем различни неща,какво вкарваш кашкавала и сиренето? Те са си за ядене,а компютъра както за развлечение,така и за работа. Ако ти се виждат скъпи нещата,не ги купувай,но ако имаш пари няма смисъл да свидиш и пак да теглиш от тракерите.Четох някъде че били много скъпи нещатата,ем съвсем нормално е,това не е като да седнеш и да напишеш текстов документ,това е труд който продължава с месеци,а понякога и с години.От къде извади разсъжденията си за Уиндоус? Тя си е първата най-успешна и добре развита операционна система до днес,което няма нищо общо с пиратството.Колкото до онази статия - тоз който я е писал е дървен философ,на базата на нищо ги пише тея неща.Има начин за блокирване на такива неща,и то е да принудят доставчиците по целият свят да забранят сайтове по списъци или самите хостове да бъдат принудени да ги спрат.

Не си прав за Windows и за кашкавала. Защо? Много просто като нямаш пари няма да купиш кашкавал или ще купиш кашкавал менте и не могат да те принудят по никакъв начин да купиш скъпия и така кашкавала залежава, не се пласира и трупаш загуби от производството му. Повечето купуват евтиния кашкавал без да им пука какво има вътре. За софтуера е същото, само че без софт можеш. Можеш да караш с Linux, да пишеш на OpenOffie и други, да слушаш музика в youtube - и него ли ще забранят, малко ли сайтове за онлайн филмии се завъдиха и тях ли ще баннат. И да имаш пари няма да ги дадеш за нещо виртуално. И в САЩ като имат пари с тях не си купуват песни и лицензи за скъп софт, който използват в къщи. А за Win - първата и най-успешна - дрънци. Да направим анкета - колко от тук ползват легален Win и колко пиратски, ако трябва да си го купят знаеш ли какъв малък процент с Windows ще останат. А за спирането на торентите няма да спечелят пукнат лев., защото тоз, който тегли пиратство никога няма да иде до магазина и да хвърли на вятъра парите, които е изкарал с пот. Нямат добър маркетинг това е, много са алчни и гледат ударно да трупат. Затворете ги тракерите и после няма MS да е най-използваната ОС, няма пак никой да си купи CD ще си слуша радиото, няма да си купи филм, а ще си гледа кабеларката. Всеки се преориентира, какво си мислят.

Редактирано от MRDari (преглед на промените)

В даден момент всеки купува нещо. На PC-то ползвам африкански Windows, но на лаптопа си ползвам Home Premium за който съм платил(беше включен в цената на лаптопа). Купувал съм игри - но само такива които си заслужава наистина да купиш. Старя се да ползвам колкото се може повече безплатен софт - Open office, антивирусна, програма за запис на дискове, даунлоуд мениджър, плейър и т.н. Нямам Photoshop, нито Autocad, нито 3D Studio или подобни които струват хиляди. Дори мисля да купя една Седмица за настолния. Не съм съгласен хора които се занимават професионално с тия програми и изкарват пари от тях да не плащат. Обаче не съм съгласен да плащам за нещо което не ползвам. Да кажем най-новия 3D шутър/rpg/стратегия - не съм съгласен да дам 70-80лв. за някакво недоразумение в което разработчиците са си оставили ръцете и ще изтрия от харда още след първата мисия. Или играта да се окаже супер кратка и да се превърти за 3 часа. Мога ли да върна играта в магазина ако не ми хареса? Или новия албум на любимата ми група се оказва боза с една, най-много две стойностни песни? Е, аз тогава искам да ми се даде възможност да купя само тая песен за 50-60 стотинки вместо да давам 10лв. за целия албум. Не е като 200гр. кашкавал за 2лв. - ако не ти хареса ще го изяде кучето или ще го изхвърлиш и повече няма да купиш. Ама в някои магазини дори мога да опитам кашкавала преди да го купя и не е задължително да купувам цяла пита, а мога да купя едно малко парченце, нали? И за бога, за какво ощетяване говорят - аз ако не мога да го сваля безплатно никога няма да го ползвам. Никога няма да платя 70лв. за Crisys ако я няма по тракерите - кого по дяволите съм ощетил? Ако ми хареса пък филма ще отида да го гледам пак на кино и пак ще платя. Докато не стане това няма да купувам музика и филми. И за какво пиратство ми говорят - да не би всички кракове, кийгенс и активатори да са правени от български кракерски групи? Българики групи ли снимат с камера в киносалона предпремиерите и ги ъплоудват в международните тракери? Българи ли бяха ъплоуднали "случайно изтеклата" бета наWindows 7? Крадеца вика "дръжте крадеца". Ама лакомията за пари е огромна. Не мога да намеря статията публикувана от едно френско списание през 2006г. за това каква част от цената на една mp3-ойка отива при автора/изпълнителя на песента и каква при акулите, ама беше нещо от рода на(цитирам по спомен): 99 евроцента цена на песента, 10 цента данък, 10 цента за сайта който я продава, около 3-4 цента за изпълнителя/автора на песента, 7-8 цента бяха някакви други такси и около 60! цента за продуцентите. Забелязвате ли как все повече групи пускат албумите си за свободен даунлоуд? Пък който им е фен и ги цени ще отиде на концерт и ще ги гледа на живо за цената от 30 Евро и нагоре за билет. Какво казват великите AC/DC за предстоящият концерт в София:

Изпратете на всички, които не са успели да се включат във всенародните рок празненства снимка или клипче още от стадиона, за да разберат какво са изпуснали. Следващият път няма да допуснат тази грешка.

Ние не ви забраняваме да снимате, ние ви подстрекаваме да го направите!

Какво повече да говорим?

п.п.

Тъй като темата излиза съвсем от предназначението на раздела, а е по-скоро "размисли и страсти за пиратството" я местя в раздел общи.

След толкова мнения и прочетени теми мога да заключа така:

Оформени има 2 групи - от едната страна потребителите и авторите, а от другата разпространителите и правителствата.

Единство и борба на противоположностите, ако съм разбрал правилно.

Как мога да знам дали парите, които съм дал за даден албум, игра, филм ще стигнат до този, който ги е създал, а не до този, който ги разпространява ?

Хаха как ще си позволиш да затвориш нещо, което не ти принадлежи, много ми е смешно :cool: Чудя се само едно - защо почват от интернета, а не започнат първо да оправят политиката, законите на държавата, да спрат престъпността и мафиотството, ами се дървят за неща, пред които са безсилни? Срамота е да сравнявате България със САЩ или ... Франция :clap: Тука за една година българина взима заплата, която германецът или американецът взима за 1 месец!!!!!!!!Как по дяволите искат да си купуваме нещо, което ни струва цялата заплата?Да, да!Много им знаят устите и все почват отзад напред!И затова винаги сме най-отзад на опашката!БВП-то ни е най-ниско от всички страни в ЕС ... кво да няма да се търси фрий?Ти за един уиндолс трябва да работиш 2 месеца ! :wors: Аз лично ще си свалям безплатно всичко, което мога - След като всеки месец плащаме по 200 лв ток, 80 лв вода, безбожни данъци за всяко нещо .. ами съжалявам, ама няма да дам 300лв за Уиндолс, примерно!Няма да ви казавам доходите на семейството ми колко са ... Що не вземат под око тука EVN, който всеки месец изравнява сметките за тока или всеки месец плащаме ток за месец и половина?няма да обянявам в подробности, че навлизам в друга тема.... Що не дойдат да погнат магазините, който слагат на стоките над 200% надценка???????Или цигарите, които се продават без бандерол и т.н.????? Направете заплатата като на хората от запада и може и да се съглася да си купя СД с най-новата музика или някой нов филм!

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

След толкова мнения и прочетени теми мога да заключа така:

Оформени има 2 групи - от едната страна потребителите и авторите, а от другата разпространителите и правителствата.

Единство и борба на противоположностите, ако съм разбрал правилно.

Как мога да знам дали парите, които съм дал за даден албум, игра, филм ще стигнат до този, който ги е създал, а не до този, който ги разпространява ?

Има и трета - на Линукс сектантите, които не знам защо навсякъде трябва да избиват някаква дървена философия.

А тоя Явор Колев е пълен клоун, всичко дойде от посланикДжеймс Уорлик, който пък не знам защо е решил на основата на 7,5 млн държава да си прави пазар. Пълен фарс, решили си всички проблеми и седнали да се чудят защо човек с минимална заплата, който едва си плаща сметките седнал да тегли албум от нета, а не даде 5-7 долара да си го купи.

Хаха как ще си позволиш да затвориш нещо, което не ти принадлежи, много ми е смешно :)

Много лесно - могат да ограничат достъпа ни до сървърите, без да се налага да ги затварят или изобщо да се занимават със собствениците. 

Чудя се само едно - защо почват от интернета, а не започнат първо да оправят политиката, законите на държавата, да спрат престъпността и мафиотството, ами се дървят за неща, пред които са безсилни?

Ами те, като не могат да се оправят дори с пиратството, как мислиш - дали ще се оправят с мафията и престъпността? То всъщност там е големия ни резил пред Европа - можем лесно и бързо да решим "проблема", но нашите управляващи само си говорят както винаги.

Срамота е да сравнявате България със САЩ или ... Франция ;) Тука за една година българина взима заплата, която германецът или американецът взима за 1 месец!!!!!!!!Как по дяволите искат да си купуваме нещо, което ни струва цялата заплата?

Ами тогава ходи да протестираш, че ти е ниска заплата, а не че ти спират авантата. Типично български манталитет. Но знаеш ли - познавам и много българи които печелят като американци и... пак крадат софтуер, музика и филми. Айде да се обадят, тези сънародници които работят и учат в Германия, САЩ и Франция - кога за последно са плащали за софтуер и дали си плащат и мултимедията. Ако е така, защо тогава толкова много народ пропищя, като спряха Замундата и Арената достъпа от чужбина???

Ами "бизнесмените" у нас? Ще си купят 5 нови коли, но няма да искат да дадат и една стотинка за софтуер! Или това според теб е защото и те изкарват в пъти по-малко от европейските си колеги?

Дори да беше 20 лв диска с Windows - пак щяхме да го пиратстваме. А, между другото има и евтин софтуер (не само Open Source). Има и евтини филми (PPV - 1 лв на филм). Има и евтини игри (Steam промоции с хитови игри от преди година-две за по 5 лева). Обаче не, ние искаме най-доброто, най-новото и най-скъпото, и ... да не плащаме и една стотинка. В реалния свят това би значело всички да караме Поршета, но да плащаме колкото за билетчета за градския транспорт (т.е. нищо, т.к. и там се лъжеме).

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Аз нямам против да си плащам за всеки изтеглен филм, игра, музика или нещу друго. Но къде е смисъла... Значи ние сме европоейска държава, искат европейски закони... но къде са европейските заплати ? Аз искам да си плащам, но ако имам пари. Не спряха и не спряха да се заяждат с нас. А и между другото аз донякъде ги подркрепям. Не може сайта които е пиратски, ти на него да плащаш, за да гледаш филми в него. От къде накъде. А и сайтове като youtube и DailyMotion плащат на певците който си държат там клиповете и песните. Риана, Дейвит Гета, Сайпърс Хилл и още стотици хора, които правят музика им се плаща за това че държат клиповете си в youtube които за разлика от Вбокс не е пиратски. Авторските клипове в Вбокс са много малко.

" Не се гаси туй, що не гасне " Как не го разбраха......... :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.