Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Вчера дочетох "Ти ми принадлежиш" на Джоана Линдзи. Много ми хареса, който я е пропуснал да си навакса :P. Днеска се колебах дали да не продължа с някоя друга книжка на Джоана, но накрая реших да я взимам на малки порции . Спрях се на Хедър Греъм и "Робинята на викинга" пък да видим.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Трудно ми е да обясня,какво точно очаквам от един любовен роман за да го определя за добър.Още повече съвременен.Със сигурност страданието и купища житейски несполуки не са задължителни.Но не мога да взема насериозно история,в която главната/главния след третата среща са убедени,че са срещнали единствения / истинския.Освен това мъничко реализъм не е излишен-не коментирам 23-25 годишните девственици-това е въпрос на личен избор и макар рядко,със сигурност ги има.Просто такива жени далеч не са чаровно-самоуверени с предизвикателен сексапил.По-скоро са досадно срамежливи и дистанцирани или арогантно-агресивни. В тази връзка не повярвах в образа на главната. Като цяло „Гордост” си е едно Арлекинче с повечко пълнеж откъм емоции и разсъждения.За в обедна почивка става, но не бих я препрочитала- посоката на действие е ясна от самото начало,никакъв елемент на изненада.

Луиз Бегшоу пише много приятно. Но Родена в понеделник ми харесва много повече. Страхотна е. Ето това е анотация към нея:

"Трийсет и две годишната Анна Браун се счита за твърде висока и твърде пищна. Разминава се с общоприетите критерии за красота, затова никак не е изненадана, че приятелят и я напуска. Параноичната и шефка непрекъснато и натяква, че е на най-ниското стъпало в продуцентската компания. У дома Анна се чувства като слон до миниатюрните си съквартирантки – манекенки. Но когато в ръцете и попада обещаващ сценарий за касов хит и когато богат английски наследник я избира за своя годеница, тя съзира своя златен шанс. А щом и най-успелият британски режисьор проявява еднакъв интерес и към сценария, и към нея, в живота и най-неочаквано нахлува вихър от емоции и събития..."

Ако си я чела ще разкажеш ли малко?Тук гледам,че я има ,но не се решавам.Прилича ли на Родена във вторник?

Трудно ми е да обясня,какво точно очаквам от един любовен роман за да го определя за добър.Още повече съвременен.Със сигурност страданието и купища житейски несполуки не са задължителни.Но не мога да взема насериозно история,в която главната/главния след третата среща са убедени,че са срещнали единствения / истинския.Освен това мъничко реализъм не е излишен-не коментирам 23-25 годишните девственици-това е въпрос на личен избор и макар рядко,със сигурност ги има.Просто такива жени далеч не са чаровно-самоуверени с предизвикателен сексапил.По-скоро са досадно срамежливи и дистанцирани или арогантно-агресивни.

В тази връзка не повярвах в образа на главната. Като цяло „Гордост” си е едно Арлекинче с повечко пълнеж откъм емоции и разсъждения.За в обедна почивка става, но не бих я препрочитала- посоката на действие е ясна от самото начало,никакъв елемент на изненада.

Донякъде имаш право в преценката си, вярно е че книгата е с ясен край, но не е лоша и ми харесва поради простата причина, че е лека. Макар на Макнот "Нощни шепоти" да ми е доста по на сърце, тази също не е никак лоша, защото съм чела и "Нежна победа", от която останах страшно разочарована и се зарадвах неописуемо много след като я приключих.

Прочетох на Катрин Харт "Изкушение". Леле, хора, страхотна книжка! Направо дъхът ми спря и я лапнах наведнъж! Аманда и Грант бяха супер сладки, а когато Манди му се натресе не можах да спра да се смея на потресената му физиономия, пък после гневът му беше страхотен. И двамата бяха големи инати, но ужасно забавни. Постоянно съм се смяла, ала все пак имаше и достатъчно доза трагедия, също така доста обиждах на ум Анабела. Пф, по-противно същество не е имало, че и на всичкото отгоре русо и със сиви очи. Същинска Баба Яга! ;д Не можех да спра да се смея откак разделиха къщата на две, хах, само как Манди правеше номера на Грант, но после той започна да й ги връща всичките. Много се разчувствах при сцената, когато тя видя поставената роза на възглавницата й от него. Беше толкова нежно и романтично, невероятно сладко. После когато това патенце стана домашният любимец в къщата, майко мила! Е, това беше черешката на тортата. Всички сцени с това пате бяха страшно забавни, пък когато Тед се беше върнал от армията и Бетси също бе там - на масата всички, скъсах се от смях при описаното в книгата. Бяха супер забавни, особено патето след като се напи до козирката. :ph34r: А иначе като характери ми бяха прекрасни, такива каквито ги харесвам - упорити, инатливи, горделиви, но много симпатични и със скрита нежност в сърцата си. Страхотна книжка и наистина много емоционална! Останах очарована! :P

Прочетох на Катрин Харт "Изкушение". Леле, хора, страхотна книжка! Направо дъхът ми спря и я лапнах наведнъж! Е,тука съм абсолютно съгласна.Супер забавна,красиви моменти и т.н.........Трепач,който я е пропуснал да я мята.

Аз още чета за викингите на Хедър. Вече съм на "Господаря на вълците". Незнам защо, но главната тооооолкова ме дразни. Книгата съм я чела поне 5 пъти и много я харесвам, а сега главната ме изкарва извън нерви. И в трите книги главните героини се дърпат кат магаре на мост, квичът, че мразят викингите и правят живота на главния максималко най-труден, но само Мелисадра в момента не мога да я изтърпя. Сигурно защото ги чета една след друга, и като гледам, че Конър е много по-мил и добричък от Олаф и Ерик, затова толкова ме дразни Мелисандра :) Ама почти я свърших и продължавам с Хедър и "Дъщерята на огъня" :clap:

Прочетох на Катрин Харт "Изкушение". Леле, хора, страхотна книжка! Направо дъхът ми спря и я лапнах наведнъж!

Е,тука съм абсолютно съгласна.Супер забавна,красиви моменти и т.н.........Трепач,който я е пропуснал да я мята.

Аз на Катрин Харт харесвам най-много две книги, "Изкушение" и "Нежна грубост". И двете направо ми лежат на сърцето, макар, че във втората си има отковено брутални моменти, страшно ги обичам. Чела съм "Страст" (май така беше) на тази авторка и хич не ми хареса. :down:

а може ли да помоля да ми кажете откъде изтеглихте книжката на Линда Хауърд Heartbreaker ако го пиша правилно,зле съм с англето,разбрах че от руски но не намирам нищо :ph34r:

Донякъде имаш право в преценката си, вярно е че книгата е с ясен край, но не е лоша и ми харесва поради простата причина, че е лека. Макар на Макнот "Нощни шепоти" да ми е доста по на сърце, тази също не е никак лоша, защото съм чела и "Нежна победа", от която останах страшно разочарована и се зарадвах неописуемо много след като я приключих.

Прочетох на Катрин Харт "Изкушение". Леле, хора, страхотна книжка!...

... Останах очарована! :blink:

Споделям мнението ти, Стаси - и според мен "Гордост" не е лоша, а "Нежна победа" е голямо разочарование; от съвременните на Макнот най-любими са ми "Спомни си кога" и "Нощни шепоти"!

"Съвършенство", "Рай" и "Двойна радост" просто ги харесвам, а за "Всеки мой дъх" ще си съставям окончателното мнение, след като я прочета поне още веднъж, че засега нещо се колебая между "не е лоша" и "харесвам я"... :ph34r:

В първия момент не можах да се сетя дали съм чела "Изкушение" на Катрин Харт, но след кратък поглед към файла си я спомних - книжката наистина е хубава и забавна! (макар че лично за мен не е от ранга на абсолютно-най-любимите ми исторически романи)

Ако си я чела ще разкажеш ли малко?Тук гледам,че я има ,но не се решавам.Прилича ли на Родена във вторник?

Ами страхотна книжка, често си я препрочитам. Главната е далеч от съвършенството - висока малко, леко закръглена, съвсем обикновено момиче, но съквартирантките и са моделки и на фона им, изглежда едричка. Случайно успява да пробута един сценарий / тя работи в продуцинска компания/ на най-известния режисьор в Англия - нещо като Спилбърг. Той приема да направи филм, при условие, че и тя е в екипа. Шефката й е гаднярка дето си приписва всички заслуги, ама няма голям избор, така че.. .Та нашата се увлича по режисьора, защото той е много готин и не си поплюва. В това време се появява и един благородник английски - леко залюхан но добричък. Той написал някаква супер смотана книга и й я даде да я чете, дали не могат да я издадат. Та почнаха едни цветя в работата, / гадните й колежки се пукнаха по шевовите/, предложи и брак... и тя защото се подценяваше, че никой друг няма да я поиска - прие. Долу горе това е. Края няма да ти го казвам. Хубав е. Стила е точно толкова пдобър като в Родена във вторник. Особено за плаж е идеална.

Приятно четене. После кажи, хареса ли ти.:whist:

Ами страхотна книжка, често си я препрочитам. Главната е далеч от съвършенството - висока малко, леко закръглена, съвсем обикновено момиче, но съквартирантките и са моделки и на фона им, изглежда едричка. Случайно успява да пробута един сценарий / тя работи в продуцинска компания/ на най-известния режисьор в Англия - нещо като Спилбърг. Той приема да направи филм, при условие, че и тя е в екипа. Шефката й е гаднярка дето си приписва всички заслуги, ама няма голям избор, така че.. .Та нашата се увлича по режисьора, защото той е много готин и не си поплюва. В това време се появява и един благородник английски - леко залюхан но добричък. Той написал някаква супер смотана книга и й я даде да я чете, дали не могат да я издадат. Та почнаха едни цветя в работата, / гадните й колежки се пукнаха по шевовите/, предложи и брак... и тя защото се подценяваше, че никой друг няма да я поиска - прие. Долу горе това е. Края няма да ти го казвам. Хубав е. Стила е точно толкова пдобър като в Родена във вторник. Особено за плаж е идеална.

Приятно четене. После кажи, хареса ли ти.:rolleyes:

Благодаря.Изглежда ще ми хареса.Имам двечки за четене и като ги свърша взимам нея.

Чудя се дали да почвам Среднощни тайни на Тейлър, ако някой я е чел да каже една две думи дали е хубава, че нещо не ми се чете прекалено много драматизъм.

Преид години съм я чела и почти не я помня,но сис помням,че беше много хубава.Самата книга безследно е изчезнала от библиотеката ни вкъщи,но наистина май беше много сладка книга.Спомням си нещо..че накрая епилога беше как те вече са много възрастни-баба и дядо и продължават да се обичат.А Стив се забавляваше с новооткритата машина-автомобила.Нещо ткаов амис е върти в главата.

Преид години съм я чела и почти не я помня,но сис помням,че беше много хубава.Самата книга безследно е изчезнала от библиотеката ни вкъщи,но наистина май беше много сладка книга.Спомням си нещо..че накрая епилога беше как те вече са много възрастни-баба и дядо и продължават да се обичат.А Стив се забавляваше с новооткритата машина-автомобила.Нещо ткаов амис е върти в главата.

Бъркаш книгата, то и аз отдавна я четох, но щях да се сетя, ако имаше автомобили накрая. Май в една от книгите на Ребека Брандуейн беше този епилог. А колкото до "Среднощни тайни", тя е с доста драма бих казала, не е от най-леките книги, приятелката на главната умира точно когато двете пристигат в Америка, като кара главната да се представи за нея пред семейството й. Главната пък иска да намери изчезналия си баща, но преди това обещава да отиде да се запознае със семейството на приятелката, да разбере защо са я оставили, или нещо такова беше, губи ми се вече. По пътя се запозна с главния, харесаха се, обаче се оказа, че той е полубрат на приятелката й. Голяма каша беше със самоличността й. После има и малко екшън с баща й, който беше златотърсач май. Като цяло книгата е много хубава, но си е заплетена и детайлна, не е от най-леките сюжети.

Може и да се бъркам,но със сигурност съм я чела...защото си спомням идеално корицата.Даже каот бях по-малка я прерисувах :offtopic_s: Но не я помня..това обаче със смяната на самоличността исвика някакви смътнис помени в съзнанието ми.

Прочетох на Колийн Шанън - "Нежният звяр". Много хубава книжка, изпълнена с любов и отмъщение. Главните бяха много сладки и на моменти страшно забавни, но все пак го нямаше този остроумен, ала хапещ хумор, който винаги съм харесвала. Заслужава си да се прочете, но лично според мен само един път и не мисля да я слагам при най-любимите си книги.

Аз почвам "Бяло цвете" на Жаклин Рединг ;) Надявамс е да е хубава

След вихрушката от емоции и ураганът от сълзи, който изживях със Сега и завинаги... ме чака Нещо прекрасно. Малко ще изчакам да се успокоя и да преживея отново този разтърсващ роман, ще започна следващият прекрасен роман на авторката, за който наистина се надявам да е нещо прекрасно :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

а може ли да помоля да ми кажете откъде изтеглихте книжката на Линда Хауърд Heartbreaker ако го пиша правилно,зле съм с англето,разбрах че от руски но не намирам нищо :wors:

Аз си я изтеглих от 4shared, но е на английски

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Снощи подхванах "Брак за една година" на Вирджиния Хенли Тази сцена с рис'а който и ближеше гърдите и тя изпитваше удоволствие не ми допадана. Още съм в началото, дано да ме увлече. :clap:

Снощи подхванах "Брак за една година" на Вирджиния Хенли

Тази сцена с рис'а който и ближеше гърдите и тя изпитваше удоволствие не ми допадана.

Още съм в началото, дано да ме увлече. :clap:

Наистина много грозна сцена,още от самото начало ти убива желанието за четене. Книгата има доста хубави моменти и като цяло сюжетът е увлекателен,но така и не успя да ме грабне,дано при теб да е различно :rabbit:

Аз пък си падам по рисове. Линкс си ми е слабост.

Мили момичета търся си една книжка "Замъкът на Варварина" автора е Рут Ланган, ама никъде не мога да я открия.Има я само в някакви чуждестранни сайтове на друг език...Помощ може ли да ми окажете някаква? :)

Мили момичета търся си една книжка "Замъкът на Варварина" автора е Рут Ланган, ама никъде не мога да я открия.Има я само в някакви чуждестранни сайтове на друг език...Помощ може ли да ми окажете някаква? :help:

Имаме си го сканиран и отредактиран романа.

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ам много благодаря, н аз имах предвид на хартия :) Но ако няма и с това ще се задоволя

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.