Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

А не, няма нищо не съм ядосана, ама ако не беше IvaIgnatova нямаше и да разбера, че сте я свършили, щото не съм много в час какво става, а и "Шотландска стихия" хич нищо не ми говореше, че аз си я превеждам "От Шотландия с любов". Ама вие сте си аресали друго име. Ама нищо. Тея дни да не повярваш съм свободна и сега ще ги изчета и двениките :clap:

Абе слънце,аз даже успях "компетентно" да пооплюя двете книжки, ти не си разбрала, че са налични. Виж хубаво е, че се обади за обновяването.Мислех си,ми забравям.Тъй де, да наваксаш пропуските откъм книги и четене във форума. :rolleyes::cool::cool:

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

За обновяването ще си чакаме сладкото модче Хеси да цъфне иначе има много ново инфо от това що да чакате от мечтания отбор. Още един път блг на инка, че ми обърна внимание. Аз нали си знам, ич са не усещам че требе и го пише хихи.

Днес приключих "Остани при мен " на Линда Хауард.Ами какво дакажа, книжката от самото начало почти до края ми напомняше на "Връщане към живота" на Сандра Браун. Не съм очарована, не че не ми хареса но като прибавим към това , че знаех какво ще стане и липсата на всякаква интрига - не бих я прочела отново , а Линда е една от любимите ми авторки. Може пък и аз да съм имала много големи очаквания. Току що започнах поредицата на Нора за готвачите - отново :rolleyes:

Днес приключих "Остани при мен " на Линда Хауард.Ами какво дакажа, книжката от самото начало почти до края ми напомняше на "Връщане към живота" на Сандра Браун. Не съм очарована, не че не ми хареса но като прибавим към това , че знаех какво ще стане и липсата на всякаква интрига - не бих я прочела отново , а Линда е една от любимите ми авторки. Може пък и аз да съм имала много големи очаквания.

Току що започнах поредицата на Нора за готвачите - отново :)

Да, ужасно много си приличат двете книжки - аз съм ги чела за първи път преди години, и също много се учудих... Все пак интересно е да се знае, че "Остани при мен " на Линда Хауард е издадена през 1984 год.(което значи, че тя е "оригинала"!), а тази на Сандра Браун - "Връщане към живота" - през 1988 год.... Лично аз го приемам по този начин: понякога писателките на любовни романи си "крадат темите" - дали по взаимно съгласие или не, само те си знаят - но просто всяка си я "оцветява"(в смисъл вдъхва и живот със своя специфичен стил) по свой си начин... а за нас остава да си изберем варианта на едната или другата според личния ни вкус... В конкретния случай моя личен вкус е много затруднен :eek: , защото аз харесвам и Линда, и Сандра... ;)

Мила тази "Шотландска стихия" отеде я взе? Иначе аз имам малко време и почвам "Как да отвлечеш Шотландски лорд" :)

Уха, Ине! Коментарите ти по тая тема бяха точно в стила на "Стихията", с всичкия тоя гръм и трясък! ;) Като я прочетеш, ще разбереш колко точно е попадението!

Аз също си изпадам в кратки емоционални буйства от време на време (съвсем непредсказуеми за околните! >> ;) ) та затова и го разбирам, и го намирам за много освежаващо! Просто ми се вижда неестествено все да сме кротки... :help:

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Уха, Ине! Коментарите ти по тая тема бяха точно в стила на "Стихията", с всичкия тоя гръм и трясък! :mad: Като я прочетеш, ще разбереш колко точно е попадението!

Аз също си изпадам в кратки емоционални буйства от време на време (съвсем непредсказуеми за околните! >> :wub: ) та затова и го разбирам, и го намирам за много освежаващо! Просто ми се вижда неестествено все да сме кротки... :rolleyes:

О, мило, аз съм всичко, но не и кротка. Ама вие си ме знаете, все наши сме си ;)

Прочетох Девицата и звярът на Вероника Хол, книжката е много хубава, но на мен ми бледнееше след Твой завинаги на Тереза Медейрос. Сега съм зациклила на Светлина в мрака на Кристина Дод, но не защото не е хубава, а защото моя малкият малчуган тази седмица тръгна пак на градина, а аз обикалям и търся работа като луда... След като я прочета ще имам нужда от нещо забавно и ще подхвана или нещо на Джоана или на Катрин Каултър. :blink:

Аз в момента чета "Малката стопанка" на Джоан Лейн... Леле тази книжка е толкова забавна и сладка, че нямам думи просто! Не го очаквах, но е наистина мега приятна изненада! Дотолкова ми хареса, че започнах да ровя за нещо друго от авторката, но няма абсолюто никаква информация за нея в нета, ама никаква, даже и за "Малката стопанка" :) Ако някоя от вас случайно намери нещо, нека да ми обади, моля :)

Аз в момента чета "Малката стопанка" на Джоан Лейн... Леле тази книжка е толкова забавна и сладка, че нямам думи просто! Не го очаквах, но е наистина мега приятна изненада! Дотолкова ми хареса, че започнах да ровя за нещо друго от авторката, но няма абсолюто никаква информация за нея в нета, ама никаква, даже и за "Малката стопанка" :) Ако някоя от вас случайно намери нещо, нека да ми обади, моля :)

Радвам се, бях споделяла по-рано,че книжката изглежда постно откъм действие,но е много нежна и ми допада.Най-сетне съмишленик!

Сега съм се захванала да чета Джейк от каубоите - доста е забавна от към диалог между героите. Главният и главната нямат нищо общо като характери, но и двамата си държат на своето и всеки има своите аргументи в малките им спорове. Романа върви даста бързо откъм действие, което на мен поне тук ми допада - за да се стигне до по-силните сцени между двамата. Харесва ми и как описват и останалите момчета(главните герои в другите книти от поредицата), така може да се изгради представа за кой какъв ще е като характер и външност като порасне. Засега съм преди средата на книгата, но много добре ми върви четенето.:cool:

• Автор

Аз съм се отдала на съвременна вълна, или по-точно на Нора Робъртс вълна, все пак чета само в университета или в градския, не мога да се изтипосам с нещо скандално на корицатаПубликувано изображение. Онзи ден си дочетох трилогията "Знакът на седемте" и съм много доволна от книгите, защото за разлика от "Кръгът" тук и трите бяха някак изравнени и като динамичност на действието и откъм любовна история, нямам фаворити от трете двойки...за разлика от "Кръгът". И преди доста хора писаха, че харесват "Знакът на седемте" повече от "Кръгът", е не съм от тях, но давам по една десетка на всички книги.

И сега преди да се метна на "ключовете"(благодарности на Дани, че ме снабди http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ) си почивам с "В тъмнината" на Марлси Мелтън. Готино почва и съм с големи очаквания, че и как иначе като толкова харесвам всички герои!

Аз пък от вчера започнах "Съвършен Герой" на Саманта Джеймс. Наистина много готина книга! :blink: Почти забравих да си пиша домашните... :speak: Навряла съм си носа в монитора и чета ли чета до припадък ... :turkey5:

И наистина героя е съвършен! ( Или поне за мен)

В книгата се разказва за Джулиана, която е оставена пред олтара. Много е съкрушена горката и мисли вече, че никой не я иска. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif След няколко години заминава за Бат( аз се чудех от къде ми е познато това име и най- найкрая ми светна лампичката! :angry::lighter: Вирждиния Хенли - Графиня робиня.) Но каретата й е нападната от разбойника Свраката. Отвежда я в една хижа. Тя се опитва да избяга, но го прострелва, а после остава да се грижи за него. И се влюбват.. :love: , но после той я пуска и тя си отива в Лондон. До тука съм стигнала... и Така.......

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Аз съм се отдала на съвременна вълна, или по-точно на Нора Робъртс вълна, все пак чета само в университета или в градския, не мога да се изтипосам с нещо скандално на корицатаПубликувано изображение. Онзи ден си дочетох трилогията "Знакът на седемте" и съм много доволна от книгите, защото за разлика от "Кръгът" тук и трите бяха някак изравнени и като динамичност на действието и откъм любовна история, нямам фаворити от трете двойки...за разлика от "Кръгът". И преди доста хора писаха, че харесват "Знакът на седемте" повече от "Кръгът", е не съм от тях, но давам по една десетка на всички книги.

И сега преди да се метна на "ключовете"(благодарности на Дани, че ме снабди http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ) си почивам с "В тъмнината" на Марлси Мелтън. Готино почва и съм с големи очаквания, че и как иначе като толкова харесвам всички герои!

Направо си прочети и четирите на Марлис,а Нора я остави за по-нататък :top secret2:

Аз съм пристрастена към Марлис и съм в скръб от отговора на Хермес,

че няма да доиздадат поредицата/а има ощ 4 книги http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif /

Започнах "Любимият непознат" на Катлийн Удиуиз. Първоначално малко се разочаровах, че резюмето на книгата малко се отличава от историята. Имам предвид това, че в резюмето пише, че главните са сгодени когато се разделят, а те са се били оженили. Както и да е, вече искам да разбера какви ги е вършила Лиарин тея три години. Луда ли е, не е ли :(

• Автор

Започнах "Любимият непознат" на Катлийн Удиуиз. Първоначално малко се разочаровах, че резюмето на книгата малко се отличава от историята. Имам предвид това, че в резюмето пише, че главните са сгодени когато се разделят, а те са се били оженили. Както и да е, вече искам да разбера какви ги е вършила Лиарин тея три години. Луда ли е, не е ли :(

Чети смело, книгата е страхотно-разкошна, просто можеш да си умреш то любопитство докато не затвориш последната страница! А Аштън е Публикувано изображение...един от най-най-страхотните герои от романите! Направо ти завиждам, че я четеш за пръв път!
Аз отдавна не съм се разписвала в тази тема, така че май е време да го направя. Преди две ли та три седмици прочетох "Годеницата на дявола" и останах очарована от книжлето. Леко, забавно и с малък крими акцент. Допадна ми, защото не е натоварващо, а главните ми бяха супер сладички. Хихихи..(: След това прочетох "Роза през зимата" по поръчение на Петето и мога с ръка на сърцето да кажа, че останах мноооого очарована! Благодаря ти, че ми препоръча книгата. :) Главната беше точно мой тип героиня, всъщност как и Кристофър де. ;д Двамата ми бяха големи сладури, а също така и брата на главната ми допадна след като се взе в ръце. Баща й беше... уф, направо ми идеше да му ударя някой чук о главата ако можех.Пф, толкова алчен човек... просто нямам думи. Лордът и дъщеря му също бяха отвратителни. Блях, направо ми идеше тази с поглед да я убия. Толкова отровна да беше... като някоя змия. Грх!!! Признавам си, че шерифа не ми беше толкова ужасен, макар да беше най-лошия от всички. Ония тримата просто бият по точки с ниво на отвратителност. ;д

Чети смело, книгата е страхотно-разкошна, просто можеш да си умреш то любопитство докато не затвориш последната страница! А Аштън е Публикувано изображение...един от най-най-страхотните герои от романите! Направо ти завиждам, че я четеш за пръв път!

Мене вече бая си ме гризе любопитството и както изглежда ще трябва да съм търпелива... А за Аштън си права. За няколкото глави, които съм прочела, мога да кажа - такава мъжка любов, нежност и загриженост направо ми стопля сърчицето.

Присъединявам се към мнението на Книжно човече - отложи Норчето и продължавай с Марлис Мелтън! Започнала си поредицата отзад напред, но няма значение - всички книжки си заслужават!

Снощи си дочетох "Бък". Следобед го почнах и до вечерта го привърших. Приятна книжка ;) Малко накрая Бък ме подразни с държанието си,но всичко се нареди. Но май "Джейк" и "Уорд" повече ми харесаха. :speak: Дано скоро да се появи и Чет,че и за него изглежда интереснно :rolleyes:

• Автор

Присъединявам се към мнението на Книжно човече - отложи Норчето и продължавай с Марлис Мелтън! Започнала си поредицата отзад напред, но няма значение - всички книжки си заслужават!

Не съм, мисля че под ред ги карам - "Не ме забравяй" я четох преди няколко месеца :ph34r: почти приключих с "В тъмнината", която страшно ми харесва (малко повече от първата) и утре най-вероятно ще продължа с "Време за бягство" - първо заради коментарите ви и второ защото установих, че съм позабравила някои неща о т предната книга и не искам да повтарям стари грешки :cool:

П.С. Стаси радвам се, че си харесала "Роза през зимата", не че съм се съмнявала...сега чакам мнението ти за поредицата за семейство Бърмингам :cool:

Не съм, мисля че под ред ги карам - "Не ме забравяй" я четох преди няколко месеца :blink: почти приключих с "В тъмнината", която страшно ми харесва (малко повече от първата) и утре най-вероятно ще продължа с "Време за бягство" - първо заради коментарите ви и второ защото установих, че съм позабравила някои неща о т предната книга и не искам да повтарям стари грешки :P

П.С. Стаси радвам се, че си харесала "Роза през зимата", не че съм се съмнявала...сега чакам мнението ти за поредицата за семейство Бърмингам :ph34r:

Ох, и нея ще я подхвана, ама трябва първо да се организирам в колежа, че е... съм супер некоординирана в момента. ;д Взе ми се акъла с тия яки фотоапарити и техники... мале... Невероятно е!

Още съм на Скрити богатства.Книгата е много хубава,но не мога да я довърша.Пак ме е хванала книжната болест.Чете ми се ама нищо не ми е интересно.Само тези новите на Нора ги метнах без проблем.Но то много приятно да си легнеш с книжка и то нова.

Тази книжна болест да не е заразна?!Напоследък нищо не ме грабва кой знае колко. И Нора Робъртс , и Даяна Палмър от новите сканове. ......Чакам Линда Хауърд , но вече страх ме хваща да не се разочаровам и от нея. Препоръчайте нещо. Ако може да е съвременно.

Тази книжна болест да не е заразна?!Напоследък нищо не ме грабва кой знае колко. И Нора Робъртс , и Даяна Палмър от новите сканове. ......Чакам Линда Хауърд , но вече страх ме хваща да не се разочаровам и от нея. Препоръчайте нещо. Ако може да е съвременно.

Това все едно аз съм го писала.

Сега си препрочитам на Линда туй-онуй,

по конкретно "Почти завинаги" и се надявам първата от новите

скановете да е "От любов" ;)

От съвременните чела ли си на Лоуел поредицата-Макензи-Блекторн?

Обожавам я тая поредица,като "Мълчаливецът" ми е тотален фаворит.

Или на Нора поредицата Макейд?

Нещо май и мен ме прихваща току що приключих с "Пламъци в Рая " на Елизабет Лоуел . Хареса ми книжката , много ми хареса, но от много време не съм била завладяна от книга . Искам онова усещане , което те кара още щом приключиш с книжката , да си препрочитеш някои моменти. Сега ще започна "Чужда жена" , но и аз чакам някоя книжка на Линда. :rolleyes::P:clap:

Благодаря за препоръките. Ще я погледна тази поредица Макензи. Може като при Линда и тук магията да проработи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.