Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Да опитаме и така. Намерете flashplayer.xpt (намира се в WINDOWS\system32\Macromed\Flash) и го копирайте. Затваряте Fx. Поставете копирания файл в папката plugins заедно с NPSWF32.dll, а останалите копирани файлове от Опера ги премахнете. Стартирайте отново Fx.

Пак не тръгва ... май ще се прехвърлям на ОпераТор.

Благодаря за помощта все пак.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

От няколко дена "Mozilla" ми прави едни проблеми със скриване на менюто тук в "kaldata" рових в настройките на "Включване на JavaScript" но не можах да го оправя този проблем ! http://img810.imageshack.us/i/001xm.png/ http://img534.imageshack.us/i/88580483.png/

Имам следния проблем с firefox:

Публикувано изображение

Не мога да запаметя проверката на правописа. Всеки път когато стартирам ФФ тази отметка я няма както е показано на снимката. Слагам я отново и натискам бутона „ОК“ и при следващото пускане на ФФ пак я няма. Версията на ФФ е 3.6.12, а ОС е Windows XP SP3.

п.п. Извинявам се на модератора за неправилното публикуване на темата! Усетих се, но вече беше преместена.

Редактирано от еди (преглед на промените)

Проблема е следния , като търся нещо примерно"Porsche" и като цъкна на google да ми изкара само изображенията ме прехвърля съответно към другия раздел , но картинките ми седят в бели квадратчета все едно , че не могат да се заредят. Пробвах да изчистя историята и бисквитките , но нямаше промяна. Някой има ли идея от какво може да е проблема ?

Проблема е следния , като търся нещо примерно"Porsche" и като цъкна на google да ми изкара само изображенията ме прехвърля съответно към другия раздел , но картинките ми седят в бели квадратчета все едно , че не могат да се заредят. Пробвах да изчистя историята и бисквитките , но нямаше промяна. Някой има ли идея от какво може да е проблема ?

С друг браузър пак ли е същото?

С друг браузър пак ли е същото?

В интерес на истината не се бях сетил да пробвам с Explorer-а , но сега пробвах с него и там е същото.

Редактирано от sa6o (преглед на промените)

В интерес на истината не се бях сетил да пробвам с Explorer-а , но сега пробвах с него и там е същото.

Провери си компютъра за вируси. Има във форума линк. Ако и след проверка за вируси си чист, може да е проблем в MTU. Звъни на доставчика.

Провери си компютъра за вируси. Има във форума линк. Ако и след проверка за вируси си чист, може да е проблем в MTU. Звъни на доставчика.

Проверих с nod32 и уж нямам вируси. А какво е това MTU ? Доставчика ми е БТК и най-вероятно ако успея да се свържа с тях (по принцип чакам по 100 часа докато ме свърже) ще ми кажат , че не знаят от какво е проблема сигурно ... Ако им кажа "абе така и така в гугъл не ми отваря картинките най-вероятно дори няма да погледнат сериозно на проблема.

Забравих да отбележа , че някой път ми ги отваря ама доста рядко на седмицата максимум 1 път ...

ако правилно сме Ви разбрали ми така трябва да си седят отдолу има бутон за връщане към старата версия

ако правилно сме Ви разбрали

ми така трябва да си седят

отдолу има бутон за връщане към старата версия

Кое да върна към старата версия ? Нещо не загрях.

я дайте 1 снимка как изглежда при вас да не гадаем че кафето е скъпо а и врачките са в отпуска

я дайте 1 снимка как изглежда при вас да не гадаем че кафето е скъпо

а и врачките са в отпуска

Публикувано изображение

Оф качих снимка в дата.бг и дадах линк тука ама нещо или на мен не ми изкарва пак картинката или не бачка ...

Защо не я прикачите направо тук във форума? Натиснете бутона за Нов Отговор и там мисля ще се ориентирате как да я прикачите тук!

Аз също съм на виваком и като си взех новият безплатен Wi-Fi модем и на мен ми правеше този проблем,проблемът е в самият модем и по-точно защитата му, за да се оправи проблема трябва да се изключи защитната стена на модема

За тази цел влизаш в този сайт

http://192.168.1.1/

и въвеждаш това име и парола:

username: root

password: warmWLspot

би трябвало да влезеш успешно-ако влезеш отиди от страничното меню на Firewall и избери Disable, след това цъкаш на SAVE SETTING и си готов-при мен така се оправи проблема! Ако имаш някви въпроси пиши на ЛС! Дано да съм помогнал! :ph34r:

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Аз също съм на виваком и като си взех новият безплатен Wi-Fi модем и на мен ми правеше този проблем,проблемът е в самият модем и по-точно защитата му, за да се оправи проблема трябва да се изключи защитната стена на модема

За тази цел влизаш в този сайт

http://192.168.1.1/

и въвеждаш това име и парола:

username: root

password: warmWLspot

би трябвало да влезеш успешно-ако влезеш отиди от страничното меню на Firewall и избери Disable, след това цъкаш на SAVE SETTING и си готов-при мен така се оправи проблема! Ако имаш някви въпроси пиши на ЛС! Дано да съм помогнал! ;)

Това с махане на защитната стена на модема много не ми се нрави. Знам ли после дали няма да имам недоброжелатели :)

изчистете кеша махнете излишните добавки (особено тези на Skype ако има такива) и в крайна метка си сменете интернета

Много хора са си оправили проблема с картинките точно по този начин и защитата на модема е съвсем друго нещо-настройките за сигурност си ги настройваш от my.contact.bg и нямат общо със защитата на модема! Аз ти казах единственият начин да оправиш проблема с картинките-щом не искаш...твой проблем

изчистете кеша махнете излишните добавки (особено тези на Skype ако има такива) и в крайна метка си сменете интернета

Изчистил съм кеш , бисквитки , шоколади и т.н. , излишни добавки тип Skype нямам.

Същия го имам и не помни. За всеки случай го преинсталирах отново и ефект няма.

Кое да върна към старата версия ? Нещо не загрях.

Занеси си компютъра при някой познат и виж там как се отварят страниците и т.н. След това звъниш и молиш за демонстрация на услугата.

Пробвах го, и при мен е същото при картинките при Хром и Експлорер. След съвета за махане на firewall наистина се оправи. :)

• 2 седмици по-късно...

имам в таск манджър 2 firefox.exe процеса като затворя бравзъра едно се маха друго остава след като го спирам отварясе пак

имам в таск манджър 2 firefox.exe процеса като затворя бравзъра едно се маха друго остава след като го спирам отварясе пак

Погледнете тук Firefox.exe always open.

И понеже симптомите които описвате отговарят на :

Windows Task Manager's Processes tab shows 2 or more copies of firefox.exe

firefox.exe persists in Task Manager's Processes tab after Firefox is closed down normally from within the browser.

firefox.exe persists in Task Manager's Processes tab after its process is manually killed via "End Process".

може би трябва да посетите темата Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? и стъпки 1 до 3

Редактирано от -FG- (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.