Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Мерси много Emokostov ! Точно това се оказа проблема- защитната стена, какво ли не пробвах...

;)
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

излиза само лента без да има нищо в нея

При мен работи с бета 11.Трябва да има иконка долу в ляво.

Някой може ли да ми помогне докато бъзах, и докато затварям Firefox цъкнах отметката докато се затварят всички прозорци без да ме пита.как да го оправя? Благодаря предварително!

коя отметка? аз не успях да разбера кво е станало?

Някой може ли да ми помогне докато бъзах, и докато затварям Firefox цъкнах отметката докато се затварят всички прозорци без да ме пита.как да го оправя? Благодаря предварително!

Може би имате на предвид следната настройка?

Tools > Options > Tabs > Warn me when closing multiple tabs

Публикувано изображение

Имам следния проблем след като натисна изход на Firefox той се затвара но като опитам да отворя отново ми дава че е отворен и трябва да го затворя за да стартирам наново нищо че е затворен иначе в таск менъджера остава отворен Firefox.ехе при положение че е затворен и всеки път трябва да отворя таск менъджера за да го затворя иначе от другаде немога това ми го прави от доста време упдейтвах версята до последната и несе решава проблема с луиндолс 7 ултиматум съм някакви идеи ?

Това е бъг на лисицата. Няма друг вариант за затваряне на Mozila Firefox, освен чрез спирането на процеса през Диспечера на Задачите (Task Manager). Същият проблем се наблюдава и при XP.

Вариант 1

Или си направи икона за килване на процеса на десктопа преди да го стартираш пак:

http://www.technixupdate.com/desktop-shortcut-to-kill-a-process-terminate-hanging-program-with-taskkill-command/

Вариант 2

Или задай на Windows по-бързо да терминиране на процесите:

Следвайте следната инструкция за работа с ERUNT (програмата ще направи бекъп на регистрите):

• Изтеглете програмата ERUNT
  • Инсталирайте и стартирате ERUNT.
  • Изберете папка за съхранение в секцията Backup options, като трябва да бъдат маркирани "System registry", "Current user registry" и "Other open user registries". Натиснете "Ok" и потвърдете създаването на папка. Описание с картинки на ERUNT: тук.

Сега вече отворете notepad.exe и с copy/paste въведете следната информация:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]

"HungAppTimeout"="4000"

"MenuShowDelay"="200"

"WaitToKillAppTimeout"="5000"

Запазете файла с име fix.reg.

Файла трябва да изглежда така - Публикувано изображение

Стартирайте го и изберете YES за да влезнат промените в сила.

Привет на вички участници във дискусията може ли някой да помогне как да сменя ИКОНАТА на Mozilla Firefox какъв размер икони трябва преди време правих смяна със дадена команда но съм забравил http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif
ако някой може да предложи и готини икони 3D,Darck Cristalni Carbon стига да са готини
Благодаря ви предварително :wors:

Десен бутон върху мозила -> Change Icon. :hush:

Благодаря за вниманието :wors: примено харесвам си дадена икона на мозила премерно след това трябва да се постави във директория със определен размер като резолюция и големина където да зададеш дадената икона http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

много зависи кое искате да смените иконата на пътят за бърз достъп (shortcut) или иконата на самото *.exe второто е по-трудно и ненужно, като се има предвид че 99,99% от потребителите виждат само shortcut-а и в такъв случай написаното от aMoPe напълно удовлетворява желанието Ви

много зависи кое искате да смените
иконата на пътят за бърз достъп (shortcut) или иконата на самото *.exe
второто е по-трудно и ненужно, като се има предвид че 99,99% от потребителите виждат само shortcut-а и в такъв случай написаното от aMoPe напълно удовлетворява желанието Ви

:) Много ви благодаря и на двамата справихсе по друг начин стана супер П.П,

Весел Weekend :P

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

От известно време на определени сайтове не ми работи фунията Back to top,например в страницата на kaldata не е активна,а в форума си работи нормално.

От известно време имам проблем при отваряне на на страници с Mozilla Firefox най-вече при влизане в Picasa web album и Blogger.Появяват се следните предупреждения добавям ги в изключения и пак нищо снимките в Picasa не се виждат само надписи както съм показал по долу.Пробвах и с Internet Explorer пак същото.Ако някой има същият проблем нека пише защото много ме дразни. post-216342-0-45011300-1299668560_thumb. post-216342-0-55272400-1299668567_thumb. post-216342-0-98719300-1299668574_thumb.

Вижте какво получих от Мозила :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Готин подарък за рождения ми ден. :)

Мерси!Много се радвам,че по някакъв начин обръщат внимание на разработчиците на добавки и теми като мен,а фактът,че я получих 3 дни след рождения ден ме радва повече. :)

Редактирано от jamc (преглед на промените)

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/RC/ честито от вчера вече има RC1 щом там го пише най-вероятно е така - не съм че детайлите в логовете но аз лично предпочитам нещата да се случват когато се случват първенство и бързина, но не на всяка цена :cool: мойте адмирации

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

...всем спокуха - побайтное совпадение с кандидатом в кандидаты от 04-03 (собственно, как и ожидалось)

...и както винаги е било с бетите и RC-тата.

Е по-големи смешници от това? До къде стигнаха в отчаян опит да си пробутат бъгавия NetScape наследник...

Да поясня, че се опитвам да отворя форума на Мозилла.

Публикувано изображение

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Е по-големи смешници от това? До къде стигнаха в отчаян опит да си пробутат бъгавия NetScape наследник...

Да поясня, че се опитвам да отворя форума на Мозилла.

Публикувано изображение

Бъгава ти е операта или компа.При мен форумът се отваря с всички браузъри.Провери си кошницата преди да критикуваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.