Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Аз пък преди няколко дни също писах на Плеяда, дали ще преиздадат и останалите книжки на Джудит Макнот от поредицата Уестморланд и те ми отговориха: Здравейте, Имаме намерение да преиздадем и други книги на Джудит Макнот. Това ще стане през следващата 2011 г. Поздрави от Плеяда! Dimitar Stoyanov - Dimo Аз поне съм страштно щастлива! :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Три книжки от мен и Ивето.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=729

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=730

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=728

Иве, това бяха последните книжки за сканиране. Аз поне един месец още няма да мога да дойда да взема други, че имам други ангажименти сега. Когато намеря време до тогава ще сканирам на Мария книжките. Ще звънна да се разберем декември месец.

Много ме зарадваха "Плеяда" , ще чакам какво да се прави , само да ги издадат , като приба- вим и книжката на Сандра съм невероятно щастлива :clap::clap::clap: Благодаря за книжките! :wors:

Благодаря за новите книги. И за суперските новини от Плеяда

Лелеле момичета, преди няколко дни писах ето това на "Плеяда", просто от любопитство:

"Здравейте, пиша ви защото съм очарована от последните ви исторически любовни романи - особено "Компаньонката" на Аманда Куик, наистина страхотна книга. Бих искала да попитам дали ще продължите да издавате книги от авторката или сте се ориентирали към някоя друга писателка на любовни романи?

Предварително благодаря за отговора, извинявам се за притеснението и ви пожелавам успехи с новите проекти."

И първо от издателството ми отговориха и то какво:

"Здравейте!!!

Благодарим ви за милите думи. Радваме се, че сте сред многобройните

почитателки (и дори почитатели) на нашата поредица. Очаквайте през следващата година LIE BY MOONLIGHT и WAIT UNTILL MIDNIGHT. Плюс още една или две книги от Джоана Линдзи. През декември ще имате удоволствието да прочетете "Дръзка съдба" от Линда Хауърд, в която има и исторически елемент."

Ох не мога да си намеря място от кеф! И двете книги на Амандичка са доста нови - LIE BY MOONLIGHT е от (2005) и е 4-та от поредицата Vanza (Боби помагай, нещо от тая поредица има ли го на бг), а WAIT UNTILL MIDNIGHT е от (2004).

И две книги от Джоана, малеее не мога да повярвам!

:)Съни, видя ли сега какво става? Плеяда щели да ни подливат вода и да се опитат да издадат книжките преди да сме ги превели! Да знаете момичета, нашите преводи ще са по- качествени :) (визирам само книгите на Джоанка)

:)Съни, видя ли сега какво става? Плеяда щели да ни подливат вода и да се опитат да издадат книжките преди да сме ги превели! Да знаете момичета, нашите преводи ще са по- качествени :) (визирам само книгите на Джоанка)

Ети, ако ти кажа че не ми е минало през ум или не съм го очаквала ще излъжа, но ако ще ги пускат както пуснаха Джеремето със сумати редакторски простотии халал да съм им. Ние знаем кво трябва име вътре и ти го написа много добре в Бойд.

Много ви благодаря за всички новокачени книжки,дами! :) А за новините от Плеяда нямам думи просто!Дядо Коледа е подранил с хубавите изненади,ще ги чакам с нетърпение!А пък ако наистина продължат с Джудит Макнот просто ще отида да ги цункам! :)

Eти, само да не се възползват от вече преведените от вас книжки качени в нета :)!

Иначе, убедена съм почти на 100%, че вашите преводи ще са доста по-изпипани, като знам през какви редакции и корекции минават.

Три книжки от мен и Ивето.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=729

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=730

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=728

Благодаря за книжките :) От първата (Изгубени вещи), обаче, липсват страниците 196-197. Има ли някаква възможност да бъдат сканирани?

:rolleyes:Съни, видя ли сега какво става? Плеяда щели да ни подливат вода и да се опитат да издадат книжките преди да сме ги превели! Да знаете момичета, нашите преводи ще са по- качествени :D (визирам само книгите на Джоанка)

Чакайте де............ дорде ги пуснат.............може и да сме ги прочели от вашите преводи!!! Предпочетам да чакам вашият труд, защото нещо напоследък издателствата доста се излагат. Като новина е хубаво, ама като реализация?!?! И аз чакам вече години наред да пуснат нещо на Джудит Макнот ама си оставаме с чакането.

...

Мога да ви уредя и със Само спомен и Сензационно интервю. Бягство я нямам.

Здравейте,имам Бягство на Сандра Браун и даже съм я започнала.Надявам се съвсем скоро да ви зарадвам.

Мила, май не се разбрахме коя какво ще сканира. Защото аз написах, че ще сканирам Сензационно интервю и ми останаха 20 скана да довърша, да я сглобя в пдф, когато видях, че си я пуснала. Ако знаех, че ще я сканираш, нямаше да я започвам. Може би си пуснала някъде списък, но не съм го видяла. Благодаря ти за книгата.

Мила, май не се разбрахме коя какво ще сканира. Защото аз написах, че ще сканирам Сензационно интервю и ми останаха 20 скана да довърша, да я сглобя в пдф, когато видях, че си я пуснала. Ако знаех, че ще я сканираш, нямаше да я започвам. Може би си пуснала някъде списък, но не съм го видяла. Благодаря ти за книгата.

Много съжалявам,не съм разбрала.Съжалявам,че сме дублирали време и усилия.

Не е проблем, трудът е доста и всички, които сканираме, го знаем и го оценяваме. Благодаря ти за скановете. Но ако приемеш съвета ми, пусни едно списъче с тези, които ще сканираш, за ориентиране на останалите, които сканират.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Лелеле момичета, преди няколко дни писах ето това на "Плеяда", просто от любопитство:

"Здравейте, пиша ви защото съм очарована от последните ви исторически любовни романи - особено "Компаньонката" на Аманда Куик, наистина страхотна книга. Бих искала да попитам дали ще продължите да издавате книги от авторката или сте се ориентирали към някоя друга писателка на любовни романи?

Предварително благодаря за отговора, извинявам се за притеснението и ви пожелавам успехи с новите проекти."

И първо от издателството ми отговориха и то какво:

"Здравейте!!!

Благодарим ви за милите думи. Радваме се, че сте сред многобройните

почитателки (и дори почитатели) на нашата поредица. Очаквайте през следващата година LIE BY MOONLIGHT и WAIT UNTILL MIDNIGHT. Плюс още една или две книги от Джоана Линдзи. През декември ще имате удоволствието да прочетете "Дръзка съдба" от Линда Хауърд, в която има и исторически елемент."

Ох не мога да си намеря място от кеф! И двете книги на Амандичка са доста нови - LIE BY MOONLIGHT е от (2005) и е 4-та от поредицата Vanza (Боби помагай, нещо от тая поредица има ли го на бг), а WAIT UNTILL MIDNIGHT е от (2004).

И две книги от Джоана, малеее не мога да повярвам!

Ураааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Е това е добра новина! Винаги са ме радвали това издателство, с нежните си корици и избора си на книги, как да не си ги купи човек.:):clap: :clap:

Благодаря за новите книжки,момичета :blink: Благодаря,че сподели новината с нес,Пете :ph34r:

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=749

Благодаря много за книжката !Отдавна търсех нещо друго от Кристин Хана,щото много ме завладя със „Златната долина“.Ако и тази е така свежо и с хумор написана,ми предстои един прекрасен ден,докато я прочета! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Момичета, имам удоволствието и привилегията да предоставя на вниманието ви поредния разкошен роман реализиран с желанията и усилията на нашия Dream Team. Използвам възможността да благодаря - ся ша прозвучи малко като на оскарите, ама тъй са чувствам - на първо място на преводача. Джул за кой ли пореден път да кажа уникална, перфектна, съвсем заслужена отлична оценка за професионализма и уменията ти. Беше удоволствие да работя по тази книга с теб. Крис, Яне нямам думи за старанието, с което направихте така щото тази книга да не се чете, а да се лее както си казваме ние. Торка душо, не че съм се съмнявала, но голямо блг за скорострелната редакция и торента. Знам, че ти е във възможностите, но благодаря, че изтърпя нетърпението ни да я видим ако може вчера тук. И накрая на всички момичета от екипа едно голямо благодаря, защото няма такъв, който да не е помогнал поне с едно изречение, по-добра идея или дори пропусната запетая. То затова сме такъв разкошен екип. Това е от мен. Остава да ви пожелая приятно четене и очаквайте и други разкошоти скоро от нас. Пекат са на висок градус в куфнята вече хихи.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=755

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Едно огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасната книжка! :yanim: Като запозната с таланта и уменията на Джул, съм сигурна, че ще ме заплени още от първата страница и няма да мирясам докато не я изгълтам до последната. Благодаря Ви момичета за прекрасния подарък! С нетърпение очаквам следващата изненада от Вас! :cool:

Браво на Юлето-Джулето, която се превърна в страхотен преводач. Истинско удоволствие е да те редактира човек :yanim::cool: Дано да ви хареса книгата, ние всички, много се забавлявахме с нея. Авторката си е истинско откритие, пак ще спомена Боби, да е жива и здрава. Но, предполагам, че всички с чувство за хумор и любителки на "Брак по неволя" ще й се насладят подобаващо.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Момичета страхотни сте. Специални благодарности на Юлето за превода, а на неуморните пчелички Криси, sanian и Сънчо - страхотни сте. Благодаря, че ни радвате със страхотни книжки, преводи и редакция. :cool: Очакваме ощеееееее!!!! :yanim:

Направо се почувствах, все едно Дядо Коледа е дошъл и ми е донесъл цял чувал подаръци - така зяпнах срещу екрана, чак "лигите ми потекоха":) Колежката ме гледаше много странно :cool: Леле, момичета, знаете как да направите денят ни усмихнат :yanim: Страхотни сте!!! Благодаря ви за превода, и с нетърпение очаквам да се запозная с една нова за мен авторка (Джулия Куин), за която съм слушала страхотни отзиви :clap:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Ох наслаждавайте се ама само забравих да предупредя. Тези от вас, които са на работа категорично да не дърпат торента до довечера, че ша земат ви изволнят заради нас. Просто знам кво става след първа страница на Куинка. А сега за безсънната ви нощ не отговарям хихи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.