Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вампирите в любовните романи

Featured Replies

Лелеле, дами, прочетох първата книга от Братството :speak:. Те са уникални :cool:. Малко съм разочарована от представата, която изграждат за вампирите, нооо............. любов ли бе да го опишеш!!! Сега вече ми се налага да спя, че нощеска бях на работа, а днеска цял ден четох... но утре веднага хващам втората :P

Хаха мило, ти сега ли откри топлата вода :rolleyes: Поне докато изчетеш тези които вече са публикувани ще излезе и пета ;)
  • Отговори 541
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

След като прочетох всичко преведено до тук за Ви :whist::):) се прхвърлих на нещо също толкова горещо - "Магьосници на елементите" :) и въпреки ,че са преведени само пет глави от книгата , мога да кажа ,че тази книга е гореща и страхотна . Жалко , че ще трябва да се чака , но все пак и много по-добре от нищо.

След като прочетох всичко преведено до тук за Ви :):rolleyes::rolleyes: се прхвърлих на нещо също толкова горещо - "Магьосници на елементите" :clap: и въпреки ,че са преведени само пет глави от книгата , мога да кажа ,че тази книга е гореща и страхотна .

Жалко , че ще трябва да се чака , но все пак и много по-добре от нищо.

как ПЕТ глави бе мило?

вече са ОСЕМ :clap:

Видях :down::clap::clap: А случайно да знаеш , кога излиза следващата глава за ВИ ? ;)

Тук май беше мястото освен книги за вампири, да се обсъждат и други паранормални такива. В момента чета Ш-Ш-шт на Бека Фицпатрик, доколкото разбрах става въпрос за паднали ангели. За сега ми харесва, има доста забавни моменти, и напрегнати също. На моменти се хилих с глас. А лошото-добро момче си го бива, даже преживях, че се казва Пач Публикувано изображение

Аз вчера прочетох "Първият гроб отдясно" и съм адски доволна от нея.

Приятна,с гъделичкащо /на моменти изчанчено/ чувство за хумор.

Страшно ми харесва колко е динамична,допада ми дозата мистерия

и ОПРЕДЕЛЕНО приветствам Рейес............горещо го приветствам ..........

Финалът естествено е отворен и с нетърпение очаквам следващата :)

А аз да се отчета, че тези дни чета Демоника. Вече съм на 3-та книга и много ми харесва поредицата. *въпреки, че във втора книга умряха и почти умряха мои любимци* Ако някой още им се двоуми да ги почва смело. :)

А има ли я поредицата на български? Аз не можах да я намеря. Ако може-помощ! :)

Две нови игри на Ескейп-бг със съдействието на издателство Ибис за любителите на паранормал романсите:

http://www.escape-bg.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=219 http://www.escape-bg.net/forums.php?action=viewtopic&topicid=220

Момичета , моля споделете , ако трябва и на лични къде , какви прводи текат , са сега следя само Братството на черния кинжал и Среднощен Ловец :)

Момичета , моля споделете , ако трябва и на лични къде , какви прводи текат , са сега следя само Братството на черния кинжал и Среднощен Ловец :blink:

Аз,освен тези следя и то фанатизирано:

1. Ахерон (Мрачните ловци, #o3)

2.Танцувай с Дявола (Мрачните ловци, #o3)

3.Нощни удоволствия (Мрачните ловци, #o1)

4.Когато мракът падне

5.Среднощна целувка(Среднощна порода#1)

6.Тангото на Вампира

7.Непознато удоволствие(Демоника - Лариса #1) Йон

8.Witch Fire-Магьоснически огън (Elemental witches #1)

9.Плачещ вълк (Alpha and Omega#1)

10.Her Vampire Husband / Нейният съпруг вампир

и сега размишлявам дали да започна да чета Riley Jenson Guardian

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Направо съм в ОМАЯ!!!!!!!!

Главите до 41 са преведени и са уникално зарибяващи,пленяващи и каращи ме да искам още..........

ако някой не е разбрал за "Освободена любов" говоря.

Главите до 41 са преведени и са уникално зарибяващи,пленяващи и каращи ме да искам още..........

Снощи към 23.00 случайно проверих и се оцъклих , то голяма радост беше , направо съм шашната.

П.П. Защо авторката е решила така за ДФжейн...? Искаше ми се малко по друг начин да са нещата:rolleyes:

Има я и 42 глава :cool: Уф,моя списък е същия,ошантавях вече :eek:;)

Мър,аз поддържам девизът на Мечо Пух:

"Колкото повече-ТОЛКОВА повече" :)

и още мога да "понеса". :)

днес започвам и "Възнесение"

Снощи към 23.00 случайно проверих и се оцъклих , то голяма радост беше , направо съм шашната.

П.П. Защо авторката е решила така за ДФжейн...? Искаше ми се малко по друг начин да са нещата;)

Мило,нали трябва да има драма и различия....

Аз също не съм очарована ,но.........

и в реалният живот не всичко е както ни се иска.......

Момичета, дайте линк къде четете тези книжки. И кои от тях са завършени за да мога да ги прочета. И най-вече кои ми препоръчвате. Благодаря ви!

Дами,видяхте ли,че "Освободена любов" е преведена-ЦЯЛАТА!!!! :baby::clap::wors::baby::clap::wors:

Момичета, дайте линк къде четете тези книжки. И кои от тях са завършени за да мога да ги прочета. И най-вече кои ми препоръчвате. Благодаря ви!

Мило,всичко в моят пост,малко по-нагоре,са линкове :P

и понеже ги следя е ясно,че всичките ги препоръчвам :baby:

Благодаря! Не погледнах ,че са линкове. Сега ще си ги запаметя.

Преди малко прочетох книгата за Ви , и мога чистосърдечно за кажа , че съм влюбена в него . То не че, след всяка книга от поредицата не съм влюбена в някой брат де :) За да съм честна ще кажа , че Фюри ми изглеждаше малко безличен , но в тази книги си пролича ,че това не е така , просто си е по своему различен . Сега нямам търпение да излезе книгата , за да мога отновода я прочета , а и удоволствието от четенето ще е много по-голямо .

Дали някъде не се превежда книгата за Фюри , в един форум бяха започнали , но след някакъв срив всичко се загуби..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз попринцип нямам много време да чета на компа, но хваранах и прочетох последните глави на Ви, за да задоволя любопитството си. Преди това бях чела до 11-та глава и тук там някои по важни моменти и научих всичко, което се случва в книгата. В епилога на края жеста на Ви към Скрайб Върджин ме просълзи. Сега вече не толкова нетърпелива ще дочакам да си купя книжката и да дочета всичко, което съм прескочила :D

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз да си кажа тук имам едно предизвикателство за един Боунс и понеже, защото, по правила съм си апашуля ша го скрадна ама да кажете от де. Га ша спя нинам ама тя проклетията не спи.

Ох, регистрирах се в тези страници, но искат доста мнения за да може да се чете фен-превод. а има толкова интересна информация, че бая време ще си чета.

Аз попринцип нямам много време да чета на компа, нохаранах и прочетох опследните глави на Ви, за да задоволя любопитството си. Преди това бях чела до 11-та глава и тук там някои по важни моменти и научих всичко, което се случва в книгата. В епилога на края жеста на Ви към Скрайб Върджин ме просълзи. Сега вече не толкова нетърпелива ще дочакам да си купя книжката и да дочета всичко, което съм прескочила :rolleyes:

Аз също пропуснах нарочно бая от книгата,но последните 20глави направо "изядох"!

Сега вече със спокойно сърце си чакам 26.Юли :whist:

Аз да си кажа тук имам едно предизвикателство за един Боунс и понеже, защото, по правила съм си апашуля ша го скрадна ама да кажете от де. Га ша спя нинам ама тя проклетията не спи.

дамите са превели първите три книги и са до средета на 4-та.

Страхотни преводи/амЪ ти на бг.ли го искаш или на алангле?/

Ох, регистрирах се в тези страници, но искат доста мнения за да може да се чете фен-превод. а има толкова интересна информация, че бая време ще си чета.

Всяко мнение си струва,тъй да знаИш :cool:

Аз, 50 смислени мнения,правя за 4-5часа.

А ако метнеш игрите може и по-бързичко/най-бързо за 2-2,5 часа съм се справяла/

После ти остава сами да се наслаждаваш........

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.