Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вампирите в любовните романи

Featured Replies

Пете, и на мен ми се вижда множко 18 лв., ама мен като ме захапе любопитството и ми пада пердето :blink: Сега не мога, но по-нататък може и да си я взема. И за наказание на Бард можем прмерно да я сканираме преди да е изтекъл срока от една година за нови книги. :ph34r: Какво ще кажеш, а? :wors:

• Отговори 541
  • Прегледи 132,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пете, и на мен ми се вижда множко 18 лв., ама мен като ме захапе любопитството и ми пада пердето :) Сега не мога, но по-нататък може и да си я взема. И за наказание на Бард можем прмерно да я сканираме преди да е изтекъл срока от една година за нови книги. :wors: Какво ще кажеш, а? :)

И аз съм така Краси, заплюх го книжлето и сега няма да мирясам докато не я взема, ако трябва от закуски ще спестявам :) Колкото до сканирането, не че Бард не заслужават такава мръсотия, но нали установихме че цялата работа я правим за себе си :cool: Така че ще им се размине, този път :ph34r: да внимават следващия (иначе видях, че книжлето е 600 и кусур страници, което до някъде намали беса ми).

И аз съм така Краси, заплюх го книжлето и сега няма да мирясам докато не я взема, ако трябва от закуски ще спестявам :wors: Колкото до сканирането, не че Бард не заслужават такава мръсотия, но нали установихме че цялата работа я правим за себе си :ph34r: Така че ще им се размине, този път :) да внимават следващия (иначе видях, че книжлето е 600 и кусур страници, което до някъде намали беса ми).

Уау, толкова много? Е, е явно е имало защо да сложат по-висока цена, ама да беше поне примерно 15 лв. Както и да е, щом казаваш, ще ги оставим да им се размине. :) Аз по принцип Бард много ги харесвам още откакто бях ученичка. Ама си мисля, че в момента са й сложили по-висока цена, щото не е от масовите любовни романи, ами заради това, че е за вампири и вещици, а сега на нашия пазар има голям недостиг :) Абе, квото, такова... :cool:

BellaBass, а има ли го целия превод на Incider's guide-а? Или е частичен?

BellaBass, а има ли го целия превод на Incider's guide-а? Или е частичен?

За жалост не е целия превод , само частичен:yanim:

Сега като нямам комп,имам много време да си наваксвам с книги.Прочетох "На крачка от гроба" и ми допадна много, лошо че докато излезе следващата...бивола с кавал ще засвири. Не мога да не отбележа, че има някои набиващи се прилики с поредицата за Анита Блейк-като идеята за вампирското общество, главните героини са с особен произход...Изненадата дойде от влюбването на вампира,той пръв осъзна и призна чувствата си. Като цяло, "На крачка от гроба" върви еднопластово,действието се развива тук и сега, няма странични занимания,главните нямат живот извън общите им занимания/не и дето си струва да се отбележи, тези моменти са споменати мимоходом/.В заключение ще си позволя една оценка, без да засягам ничие предпочитание, а и се базирам само на първа книга от поредицата,но "На крачка от гроба" е за начинаещи, Анитка- за напреднали /за напреднали, познавачи или ценители не мога да говоря, защото съм чела само тия поредици/. Обаче важно е от какво има нужда човек в момента.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

ДА! ДА! ДАААААААААААААААААА! :whist: :whist:

Пуснаха дата за четвъртата книга от Братсвтото - Споделена любов излиза на 27 април!!!!!!

Публикувано изображение

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Оххххххххх,сърчицето ми тупка..........

Корицата-УаУ!!!!!!!!Уникална!!!!

Нямама търпение да я докосна................

Вярвай, ръцете почнаха да ме сърбят от нетърпение!!!!!

Аз искам да споделя, че преди три дена на 29ти излезе Lover Unleashed, която е 9та поред за Братството. След като си препрочета пак поредицата, я захапвам и ще докладвам! :)

• 2 седмици по-късно...

Аз искам да споделя, че преди три дена на 29ти излезе Lover Unleashed, която е 9та поред за Братството. След като си препрочета пак поредицата, я захапвам и ще докладвам! :)

Lover Unleashed - трябва да е 10 поредна, защото 9-та е Lover Mine или Father Mine.

Редактирано от Yris (преглед на промените)

А някой успя ли вече да я прочете? Защото чувам не много добри отзиви и нещо се разколебавам.

Била за Ви, който не бил представен в много добра светлина, а на мен той ми е любимецът и съответно ентусиазмът ми нещо намаля.

milenaka аз нали съм четяща само на Бг,

НО разпитах вече прочелите я.

Не се разколебанай нито за миг,

книгата е емоционална и разтърсваща.

Всеки момент е премерен с точност и прави книгата незабравима.

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

:cool: Ооооо, страхотно! Значи ще си чета за любимеца. Само да си довърша сегашната поредица и ще го подхвана.

Lover Unleashed е за сестрата на Ви, книгата за него е 5-та поред, след Бъч. :cool:

Само като се замисля за цялата простотия! И този новият филм...ако въобще е филм?! :speak: ----------------------------------------------------------- Извинявам се на автора на темата и всичките му/и клиенти

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

А някой успя ли вече да я прочете? Защото чувам не много добри отзиви и нещо се разколебавам.

Била за Ви, който не бил представен в много добра светлина, а на мен той ми е любимецът и съответно ентусиазмът ми нещо намаля.

Боже въобще не се чуди! Страхотна е както се очакваше. Аз и видях сметката за отрицателно време.

Трябва да е излязла една нова книга:

Аз, вещицата

Автор: Дебора Харкнес

Издател: Бард

Раздел:

* Фантастика, фентъзи. Хорър

* Световна проза

* Преводна художествена литература

* Художествена литература

Цена: 17.99 лв.

Очаквайте на 28.03.2011.

Хипнотичен роман - вампир на хиляда години, омагьосана вещица и закодиран ръкопис, който ги събира.

ОМАГЬОСАНИЯТ РЪКОПИС

Дълбоко в сърцето на Оксфордската Бодлианска библиотека Даяна Бишъп попада на омагьосан алхимичен ръкопис като част от своята научна работа. Даяна произхожда от видно вещерско семейство, но не иска да има нищо общо със свръхестественото. Затова след като хвърля един повърхностен поглед на книгата и си записва няколко неща, тя я връща обратно. Но нейното откритие предизвиква суматоха и скоро към библиотеката се втурват орди от вещици, демони и вампири. Даяна се е натъкнала на желано от всички богатство, изгубено от векове, а тя е единственото същество, което може да развали магията му.

Дебора Харкнес създава изключително изобретателно четиво, в което се преплитат история и магия, романтика и съспенс. Даяна е дръзка героиня, която среща своя равностоен партньор в лицето на вампира експерт по генетика Матю Клермон. Тя постепенно му се доверява, докато накрая връзката им се превръща в интимност, която прекрачва непоклатими табута. Този интелигентен и сложен сюжет проследява усилията им да разгадаят тайната на ръкописа, чиито страници ги примамват към тайнствено минало и несигурно бъдеще.

„Аз, вещицата” се превърна в международна сензация в повече от трийсет страни по света!

Та ако някой си я е купил, може ли да каже две-три думи - хубавала ли е книгата? Казват че не е от поредица,та се надявам да не влезна пак в некой филм да чакам една поредица с месеци и години :)

Книгата е страхотна! Просто не мога да я оставя. Препоръчвам ви я!

post-189668-0-19228800-1302504070_thumb.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Вижте какво открих - http://www.mtel.bg/ebook/store/index.php?action=search&query=%E4%E6.+%F0.+%F3%EE%F0%E4&submit=%D2%FA%F0%F1%E8 Според мен 6 лв. е добра цена.

Много е добра! Не очаквах да е такава, дано пуснат скоро и новите в този вид.
  • Автор

и цената е съвсем прилична,само че не знам дали с излизането на 4 книга на хартия ще излезе и електронния вариант - няма ли да им подбият пазара с тази ниска цена ?

Yris, Lover unleashed е девета поред, Lover mine е осма, Father mine е част от инсайдърския гайд. milenaka, V и Butch са много близки и затова историята в 4та книга е толкова оплетена, но следващата е за V и Jane.

Момичета някой има ли превода на третата книга от поредицата "Среднощен ловец" на Джанин Фрост? Ако да плийс почерпете ме, че мис е чете. :ph34r:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.